'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Kοιμήθηκε σε λάθος σπίτι, σε λάθος κρεβάτι και με λάθος σύζυγο!!!!

Δεν μπήκε μόνο σε λάθος σπίτι ,αλλά πήγε και σε λάθος κρεβάτι και με λάθος γυναίκα.
 
Ολα αυτά βέβαια μετά από άγριο μεθύσι, αλλά και την "ατυχία" ενός ζευγαριού να κοιμούνται σε διαφορετικούς χώρους οπότε βρήκε κενή θέση στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού !

Κάποιοι μέσα στη μέθη τους ...

τα βλέπουν τρισδιάστατα. Κάποιο άλλοι δεν βρίσκουν το αυτοκίνητό τους ή πολλές φορές και το σπίτι τους… Ένας νεαρός όμως από το Γουίλνετ των ΗΠΑ προχώρησε λίγο παρακάτω.

Ο νεαρός, ηταν τόσο μεθυσμένος που ενώ περπατούσε στη λεωφόρο Λιντεν, άνοιξε την εξώπορτα ενός σπιτιού, περπάτησε, βρήκε ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα, έφτασε στο κρεβάτι και έπεσε για ύπνο δίπλα σε μια γυναίκα. Όλα αυτά θα ήταν φυσιολογικά αν επρόκειτο για το δικό του σπίτι και τη δικιά του γυναίκα, ωστόσο δεν τίποτε από αυτά δεν ίσχυε.


Αυτή μέσα στον ύπνο της νόμιζε ότι ήταν ο ...

σύζυγός της ο οποίος νωρίτερα είχε πάει να κοιμηθεί στον καναπέ του σαλονιού επειδή ένιωθε άρρωστος. Η γυναίκα δεν έδωσε σημασία στον άγνωστο όταν ξάπλωσε και της είπε "πήγαινε λίγο πιο πέρα".

Αν και κατάλαβε ότι ο διπλανός της μύριζε αλκοόλ αυτή συνέχιζε να κοιμάται.

 
Το πρωί, τρομαγμένη είδε τον άγνωστο πάνω στο κρεβάτι της ο οποίος ξύπνησε από τις κραυγές της. Δεν πρόλαβε καλά καλά να συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει όταν ξαφνικά είπε "ω θεέ μου τι έγινε εδώ" τρέχοντας προς την έξοδο του σπιτιού.



http://www.enimerwsi.com
go-on-ssip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου