'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Πορνοστάρ «διδάσκουν» στο Cambridge!!!!

Από πρωθυπουργούς και προέδρους χωρών, μέχρι ηθοποιούς και ακαδημαϊκούς, το πανεπιστήμιο του Cambridge, έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς... μερικές από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του πλανήτη.  

Αυτή τη φορά, το πανεπιστήμιο πρωτοπορεί και σοκάρει, καλώντας τρεις πορνοστάρ να μιλήσουν σε ανοιχτό ντιμπέιτ για το κατά πόσο η πορνογραφία αποτελεί κοινωνικό έργο.

Πρώτος στη λίστα ο στρίπερ και ηθοποιός ταινιών ερωτικού περιεχομένου, Johnny Anglais, ο οποίος έχασε τη δουλειά του ως δάσκαλος, όταν αποκαλύφθηκε ότι ταυτόχρονα εργαζόταν και ως διασκεδαστής ενηλίκων. Μαζί του θα μιλήσει και η Anna Arrowsmith, η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης ταινιών ενηλίκων στη Βρετανία, ενώ και η Shelley Lubben, αμερικανίδα πορνοστάρ.

Όπως ανέφερε η Lauren Davidson, επερχόμενη πρόεδρος του πανεπιστημίου, στην εφημερίδα του Cambridge «The Tab», η πορνογραφία είναι από τα πιο φλέγοντα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας. «Το θέμα της πορνογραφίας, είναι από τα επικρατέστερα της σημερινής κοινωνίας. Είναι πολύ εύκολα προσιτό μέσω του Ίντερνετ από άτομα κάθε ηλικίας, ενώ είναι όλο αυξανόμενη η προβολή του σε ειδήσεις και τηλεοπτικά προγράμματα».

«Η σεξουαλικότητα είναι κάτι που όλοι γνωρίζουν και γι’ αυτό θέλω να οργανώσω την κατάλληλη συζήτηση γύρω από αυτό» λέει η Davidson, σύμφωνα με την οποία, εκτός από την πολιτική και τα μίντια είναι απαραίτητο να ασχοληθούν και με άλλα θέματα, ευρύτερου ενδιαφέροντος και έξω από τα κλισέ.

Το ντιμπέιτ θα λάβει χώρα στις 17 Φεβρουαρίου, σε μία από τις πιο ιστορικές αίθουσες του πανεπιστημίου.


protothema.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου