'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Θύμα ροζ εκβιασμού γνωστός Αγγλος ποδοσφαιριστής!!!!

Σε σκάνδαλο εκβιασμού εμπλέκεται γνωστός ποδοσφαιριστής της Premiership, ο οποίος πριν δυο χρόνια πέρασε μια έξαλλη νύχτα με τρεις ξανθές Σουηδέζες σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες και βίντεο!
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος και κοντεύει τα 30 μένει στο.βόρειο Λονδίνο. Είναι γνωστός για τις έντονες θρησκευτικές του πεποιθήσεις και για την απέχθειά του στο αλκοόλ. Βέβαια, στο βίντεο είναι εμφανές ότι έχει καταναλώσει αρκετό.

Ο ποδοσφαιριστής, μαζί με δυο φίλους του, επίσης ποδοσφαιριστές, είχε επισκεφτεί πριν δυο χρόνια ένα από τα διάσημα κλαμπ του Λας Βέγκας. Οι άνδρες άρχισαν να πίνουν το ένα σφηνάκι μετά το άλλο όταν γνώρισαν μια 25χρονη σουηδέζα που εργαζόταν στο συγκεκριμένο κλαμπ και μαζί, τις δυο φίλες της.

Στη συνέχεια όλη η παρέα κατέληξαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, όπου εκείνος έκανε σεξ με την 25χρονη, και οι φίλοι του με τις άλλες δυο γυναίκες. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ο ποδοσφαιριστής δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την ύπαρξη βίντεο και φωτογραφιών. Άγνωστοι όμως επικοινώνησαν με εφημερίδα της Βρετανίας, η οποία βέβαια αρνήθηκε να συμμετάσχει στον εκβιασμό. Τότε ειδοποιήθηκε και ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα του.

Ούτε ο ποδοσφαιριστής, ούτε όμως και η ομάδα του θέλησαν να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση για το συμβάν. Η υπόθεση του ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δε μπορεί να γίνει γνωστό για νομικούς λόγους, ερευνάται αυτή τη στιγμή από την αστυνομία. Όπως υποστηρίζουν οι αρχές, το βίντεο και οι φωτογραφίες, πρέπει να τραβήχτηκαν με κάμερα κινητού τηλεφώνου.



http://stakarfia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου