'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Νεαρή ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει...

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε γνωστή ηθοποιός τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. 

Την βρήκε λιπόθυμη ο αδελφός της στο διαμέρισμά της στα νότια προάστια όπου ζει.

Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δουλειά της, ενώ τα οικονομικά της ήταν σε κακή κατάσταση, αφού είχε καιρό να εργαστεί. Θύμα της κρίσης έλεγε συχνά ότι ήταν εκείνη, αλλά και άλλοι συνάδελφοί της με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία πρόταση, αφού οι παραγωγές ήταν πολύ λίγες και οι θεατρικές παραστάσεις δεν ήταν τόσες όσες παλαιότερα.

Είχε χτυπήσει πολλές πόρτες για δουλειά, αλλά δυστυχώς κανείς δεν την είχε βοηθήσει παρόλο που ήξεραν ότι είχε καιρό να εργαστεί. Εκτός από την ανεργία που ήταν το βασικό της πρόβλημα τους τελευταίους μήνες είχε κλειστεί στον εαυτό της και δεν έβγαινε έξω από το σπίτι, αλλά ούτε απαντούσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με την μαρτυρία του αδελφού της.

Παρόλο που η τελευταία της δουλειά σε πολύ δημοφιλές σήριαλ την είχε καθιερώσει ως ένα από τα πιο αγαπητά νέα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης, η τύχη δεν φαίνεται ότι την ακολούθησε για πολύ, αφού μετά από ένα μικρό πρόβλημα υγείας χρειάστηκε να αποχωρήσει για λίγο καιρό από το επάγγελμα.

Όταν το πρόβλημα αποκαταστάθηκε η νεαρή ηθοποιός επιστρέφοντας στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης βρήκε μόνο πόρτες κλειστές. 

Στην ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται, παρόλα αυτά έφτασαν αρκετοί φίλοι της που μόλις το έμαθαν έτρεξαν να της δώσουν κουράγιο . 

Η νεαρή ηθοποιός που είναι τώρα καλύτερα παρέμεινε στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παραπάνω μέχρι οι γιατροί να δουν μια βελτίωση και στην ψυχολογική της κατάσταση.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου