'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Δικαίωση Λάτσιου το "ξαφνικό" διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη;

Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε στις 29 Ιανουαρίου το Δελτίο Τύπου που έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία με αποστολείς το Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη, στο οποίο ανακοίνωναν το διαζύγιό τους…

Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι φήμες για τρίτα και.. τέταρτα πρόσωπα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Αυτό όμως που οι κοντινοί τους άνθρωποι έλεγαν και ξανάλεγαν και που τελικά επικράτησε, είναι η γνωστή λαϊκή ρήση… «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος».

Τελικά αυτό δεν άργησε να επιβεβαιωθεί, αφού λίγες ημέρες αργότερα οι φήμες που ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να αναστατώνει τη ζωή της Ελένης Μενεγάκη, εκείνο του Ματέο Παντζόπουλου, είχαν πάρει άγριες διαστάσεις…

Η φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε από την εκπομπή ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη, με πρωταγωνιστές την Ελένη Μενεγάκη, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Ματέο Παντζόπουλο στην παραλία της Άχλας απλά αποδείκνυαν πως ο κληρονόμος της MISCO τελικά δεν ήταν άγνωστος της ωραίας Ελένης…

Καπνός χωρίς φωτιά όμως δεν υπάρχει και έτσι τα λαγωνικά-παπαράτσι άρχισαν να ψάχνουν με αποκορύφωμα τις αρχές Μαΐου που το περιοδικό ΟΚ! του Πέτρου Κωστόπουλου κυκλοφορεί με νέες φωτογραφίες της ξανθιάς παρουσιάστριας με συμπρωταγωνιστή στα καρέ - και πάλι - τον Ματέο από ένα μεσημέρι στη Νέα Μάκρη…

Για τους επόμενους σχεδόν 2 μήνες τη μελαγχολική «Καλημέρα» της Ελένης Μενεγάκη αντικατέστησαν τα υπονοούμενα, τα γελάκια και η πολύ καλή διάθεση που έδειχνε τουλάχιστον στο φακό, κάτι όμως που φαινόταν πως συνεχίζεται και στην καθημερινότητά της.

Σαββατοκύριακα ολόκληρα στην Άνδρο, κοντά στον καλό της… «φίλο» - όπως εκείνη ισχυρίζεται - Ματέο, αλλά και συναντήσεις τους στη Θεσσαλονίκη όσο ήταν εκεί ο Καφές δεν άργησαν να υποπέσουν στην αντίληψη δαιμόνιων ρεπόρτερ.

Τελευταία κοινή τους εμφάνιση εκείνη σε γνωστό εστιατόριο… σούσι στην παραλιακή, όπου μάλιστα για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει πιο διαχυτικούς από ποτέ…

Φυσικά πολλοί θα αναρωτιέστε πώς μία γυναίκα, σύζυγος επί 9 έτη, μάνα 3 παιδιών και όντας δημόσιο πρόσωπο, μόλις 5-6 μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον άνδρα της καταφέρνει να προχωρήσει τη ζωή της και μάλιστα τόσο αποφασιστικά ώστε να αφήνει χωρίς καμία αντίδραση τη ζωή της ως «ζωντοχήρα», να γίνεται «Love story» σε εξώφυλλα περιοδικών με φωτογραφίες-ντοκουμέντο της καθημερινότητάς της…

Ορθώς αναρωτιέστε… Φίλοι του Ματέο σπεύδουν να δικαιολογήσουν το «δέσιμο» των δύο «φίλων» στον αυθόρμητο χαρακτήρα του επιχειρηματία που δε σου αφήνει και πολλά περιθώρια…

Είναι έτσι όμως ή ο Γιάννης Λάτσιος γνώριζε κάτι παραπάνω, όταν έπαιρνε την απόφαση να θέσει τέρμα στο γάμο του;

Προφανώς και όσο ο καιρός περνά, η Ελένη Μενεγάκη με τις κινήσεις αποδεικνύει πως ο Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 ήξερε και πολλά ακόμη τα οποία προκειμένου να μην εκθέσουν τα παιδιά του, την οικογένεια του, αλλά και τον ίδιο, προτίμησε πολιτισμένα, αθόρυβα και ξαφνικά να λήξει το γάμο του πριν αυτό γίνει «άκομψα» από κάποιο αδιάκριτο φωτογραφικό φακό…

ΠΗΓΗ: http://www.stifora.gr

Microsoft Windows 8!

Και τα νέα για την αγαπητή Microsoft δεν σταματάνε εδώ! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Και όταν λέω ήλιος, εννοώ το Ιnternet. Δεν πέρασε αρκετός καιρό από την μέρα που κυκλοφόρησαν τα πετυχημένα Windows 7 και τα αρχικά σχέδια της Microsoft για το επόμενο λειτουργικό της σύστημα διέρρευσαν στο Internet. Και αν καταφέρει να υλοποιήσει αυτά που σχεδιάζει, τότε τα επόμενα χρόνια μας περιμένουν καταπληκτικά πράγματα!

Σκοπός της Microsoft με τα Windows 8, είναι να εκμεταλλευτεί στο έπακρο... τις δυνατότητες που της προσφέρει το σύγχρονο Hardware. Στη ουσία θέλει να δημιουργήσει ένα μικρό ηλεκτρονικό οικοσύστημα, που θα υποστηρίζει όλα τα καινούρια "κόλπα". 3D Video, HD Video, USB 3.0, Bluetooth 3.0, αισθητήρες αναγνώρισης προσώπων, αισθητήρες κίνησης κι φωτισμού και ότι άλλο μπορεί να χωρέσει κανείς σε ένα λειτουργικό σύστημα. Και όλα αυτά στα επόμενα 2 χρόνια, άντε 3 με τις καθυστερήσεις.

Παράλληλα με το καινούριο της λειτουργικό θα δοθεί στην κυκλοφορία και ο Internet Explorer 9, ενώ μέσα στα σχέδια της , είναι και η ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όμοιο με αυτό της Apple (Steve ξεκίνα να κατεβάζεις καινούριες ιδέες). Μέσα στις διαφάνειες που διέρρευσαν αναφερόταν ότι η Microsoft δεν έχει σκοπό να αναπτύξει ξεχωριστό Λειτουργικό για Tablet PC, ρίχνοντας όλο το βάρος της σε συσκευές slates, laptops, and all-in-one desktops.

Σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα είναι γεμάτα με τεχνολογικά "καλούδια", αλλά όλοι οι μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί πρέπει πρώτα να διορθώσετε κάτι. Ρε παιδιά προσέξτε λιγάκι με αυτές τις διαρροές! Ή τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτεται είναι χειρότερα και από αυτά ενός δημοτικού, ή οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε δεν είναι και τα μεγαλύτερα τζιμάνια, ή νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο...

http://tileorasi-hellas.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://rokakias.blogspot.com

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί η παραίτηση του Β. Γεωργίου

Συνεχίζονται και σήμερα οι αντιδράσεις περί ρουσφετιού που είδαν το φως της δημοσίοτητας και έφεραν την παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βάσου Γεωργίου.Την αυτεπάγγελτη επέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα, για να κατασχεθεί ο υπολογιστής όπως έγινε και με την υπόθεση στοchristofias-watch, προτού αλλοιωθεί το περιεχόμενό του, ζήτησε ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ιωνάς Νικολάου.

Ήδη ο Γενικός Εισαγγελέας, ζήτησε τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης που προκάλεσε την παραίτηση του Βάσου
Γεωργίου, με σκοπό να αποφανθεί αν
δικαιολογείται η αυτεπάγγελτη παρέμβασή του.

Πολιτική υποκρισία, χαρακτηρίζει ο στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, τις αντιδράσεις για τις καταγγελίες περί ρουσφετιού στην Εθνική Φρουρά.

Υποστηρίζει ότι πίσω από την υπόθεση, κρύβονται σκοπιμότητες που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος του Προέδρου Χριστόφια.
"Οδηγήθησαν χιλιάδες στρατιώτες στη σφαγή το 1974, τα παιδιά του κόσμου είναι νεκρά και αγνοούμενα και για κανέναν δεν έγινε τίποτε. Εδώ μιλάμε για δύο μεταθέσεις, οι οποίες δεν έγιναν, ούτε έγινε εκ μέρους μου οποιαδήποτε ενέργεια και γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος. Μιλάμε για υποκρισία," δήλωσε στο Σίγμα ο κ. Γεωργίου.

Ο Βάσος Γεωργίου, δηλώνει καθαρός και ταυτόχρονα ανοικτός σε οποιανδήποτε έρευνα εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα.
"Εάν θέλει ο Γενικός Εισαγγελέας να κινηθεί, είναι ελεύθερος να κινηθεί. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτε. Αν θέλει να κατάσχει και τον Η/Υ, εγώ τον άφησα όπως έφυγα να πάει να τον κατάσχει", πρόσθεσε.

Ο παραιτηθείς διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου, απορρίπτει τις επικρίσεις για φόρτωμα ευθυνών στη γραμματέα του, επισημαίνοντας ότι εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο σήμερα θα βρισκόταν στο Προεδρικό.

"Πολιτικά υπεύθυνος εγώ είμαι κι' εγώ έχω την ευθύνη. Η λειτουργός δεν έχει ευθύνη, έστω κι΄ αν έκανε λάθος", τόνισε/

24 ώρες μετά την παραίτηση του ο Βάσος Γεωργίου, επιστρέφει στο κομματικό μετερίζι, ευχαριστώντας όσους έσπευσαν να του συμπαρασταθούν. Αναφερόμενος στη στάση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, δάκρυσε μπροστά στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ.
"Θα ήθελα από καρδιάς", δήλωσε συγκινημένος, "να ευχαριστήσω το ΓΓ του ΑΚΕΛ, τον Άντρο Κυπριανού, ο οποίος είναι από τους πρώτους, που με πήραν τηλέφωνο για να μου πει δυο καλά λόγια, να'ναι καλά."

Εξάλλου, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο κύριος Γεωργίου απέρριψε τις κατηγορίες για ρουσφέτι από το προεδρικό.Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργίου, όταν είσαι πολικός προϊστάμενος ενός Τμήματος έχεις την πολιτική ευθύνη. "Αυτό που συνέβη", ανέφερε "ήταν μεμπτό, και γι αυτό παραιτήθηκα. Παραμένω, ωστόσο, ενεργός στην πολιτική, θα συνεχίσω να δρω στις επάλξεις του κόμματος και θα βοηθήσω τον Πρόεδρο της δημοκρατίας, την πολιτική του οποίου στηρίζω".

"Με εκπλήττει αυτή η υποκρισία", είπε χαρατκηριστικα, "λες και ζούμε σε άλλο πλανήτη. Όλοι γνωρίζουν ότι οι πολίτες αποτίνονται σε πολιτικούς για τα αιτήματα τους. Όταν θέτεις αιτήματα πολιτών σε μία υπηρεσία, δε σημαίνει ότι κάνεις ρουσφέτι."

Δήλωσε ότι αν και ο ίδιος δεν είχε στείλει το μήνυμα στο Υπουργείο Άμυνας για να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης συγκεκριμένοι πολίτες, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη αι υπέβαλε την παραίτηση του. Είπε επίσης ότι όταν πληροφορήθηκε πως η γραμματέας του γραφείου του απέστειλε το μήνυμα με τα αιτήματα πολιτών στο Υπουργείο Άμυνας την απομάκρυνε. Δήλωσε ότι έκανε λάθος που δεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο της δημοκρατίας για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Πρόεδρος δεν έχει χρόνο ο Πρόεδρος να διαθέσει για τέτοια θέματα.

"Ισχυρίζομαι ότι έκανα πολύ ευσυνείδητα τη δουλειά μου, σε βάρος πολλές φορές της οικογένειας μου και της προσωπικής μου ζωής και ποτέ δεν έχω προωθήσει κάποιο παράλογο αίτημα και ποτέ δεν ρώτησα τι ταμπέλα είχε όποιος πολίτης απευθυνόταν σε μένα για την ικανοποίηση αιτήματος. Έφυγα με το κεφάλι ψηλά."

ΠΗΓΗ: http://www.sigmalive.com

ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ !

Σοβαρά προβλήματα ασφάλειας των απόρρητων τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των πολιτών, τα οποία τηρούν οι επτά μεγαλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών τηλεφωνίας και Ιντερνετ στην Ελλάδα, διαπίστωσε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ετήσιας έκθεσης της Αρχής για το 2009, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής έρευνας, τα δεδομένα κλήσεων, e-mail και εισόδου στο Ιντερνέτ των χρηστών κρατούνται ακόμη και για πέντε χρόνια, χωρίς να τηρούνται οι πλέον ασφαλείς διαδικασίες φύλαξης των συγκεκριμένων αρχείων.

Την ενοποίηση με την Αρχή Απορρήτου προτείνει ο Χρ. Γεραρής.

Απευθύνονται συστάσεις στις εταιρείες να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που διαθέτουν (φυσικά και ηλεκτρονικά). Οι εταιρείες που ελέγχθηκαν είναι: Forthnet, Hellas On Line, Wind, Cosmote, ΟΤΕ, Vodafone και On Telecoms.


ΠΗΓΗ: http://greekspy.blogspot.com

Απίστευτα και όμως αληθινά…!!!

Υπάρχουν γεγονότα που γίνονται γύρω μας και δεν καταλαβαίνουμε και όταν μας τα αναφέρουν δυσκολευόμαστε να τα πιστέψουμε! Παρακάτω σας αναφέρουμε μερικά από τα χιλιάδες συμβάντα που γίνονται γύρω μας και τα θεωρούμε απίστευτα…

1. Το συνολικό μήκος των φτερών ενός BOEING 747 είναι συγκριτικά μεγαλύτερο από την απόσταση που κάλυψαν οι αδεφοί Wright στην πρώτη τους πτήση.
2. Τα μωρά ονειρεύονται πριν ακόμα γεννηθούν.
3. Η γλώσσα της μπλέ φάλαινας είναι συγκριτικά βαρύτερη από το μέσο ελέφαντα.
4. Η Ευρώπη είναι η μοναδική ήπειρος που δεν έχει έρημο.

5. Αν απλώναμε τα νεύρα ενός μέσου ανθρώπου τότε αυτά θα είχαν συνολικό
μήκος 40 μιλίων.
6. Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν διπλάσιες φορές τα μάτια τους συγκριτικά με τους άνδρες.
7. Οι Νοτιοαφρικάνες γυναίκες γνωρίζουν τον έρωτα με βιασμό σε ποσοστό 25%.
8. Ο μέσος κάτοικος του Μπαγκλαντές πρέπει να καταβάλει περίπου 70 μηνιαίου μισθούς για να αγοράσει ένα computer.
9. Οι αγελάδες παράγουν περισσότερο γάλα όταν ακούν μουσική.
10. Φανατικός θαυμαστής της Mairilyn Monroe πλήρωσε 14.000 δολάρια για να αποκτήσει το σουτιέν που φορούσε η αδικοχαμένη σταρ στη γνωστή ταινία.
11. Οι άνδρες μπορούν να βλέπουν καλύτερα ενώ στον αντίποδα οι γυναίκες ακούν καλύτερα.
Από τα Endiaferonta
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://kalyterotera.blogspot.com

Αυτονομιστικό κόμμα τούρκων στην Θράκη!!

Επανιδρύουν το DEB του προδότη Αχμέτ Σαδίκ!

O λόγος για το Κόμμα Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης (DEB), με το οποίο το τουρκικό προξενείο θα ετοιμάσει την τελική έφοδο για την «κατάληψη» τη Θράκης μας. Σε «γενική συνέλευση» που έλαβε χώρα στις 11 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Αχίλλειο» της Κομοτηνής, οι δεκάδες παριστάμενοι μουσουλμάνοι εξέλεξαν μάλιστα και μια «κεντρική επιτροπή», με την καθοδήγηση του Αρίφ Χουσεΐν, πρώην προέδρου της παράνομα αυτοαποκαλούμενης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB). Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Μουσταφά Αλί Τσαβούς, γνωστός για τη στενή σχέση του με ανθελληνικούς κύκλους. Σημειωτέον ότι ήταν και η μόνη υποψηφιότητα, καθώς το τουρκικό προξενείο δεν ήθελε «αντιπαραθέσεις». Σε δηλώσεις τους, άνθρωποι της Άγκυρας υπογράμμισαν ότι το κόμμα είχε πέσει τα τελευταία χρόνια σε «χειμερία νάρκη» και πλέον «σηκώθηκε από το κρεβάτι της αρρώστιας».

Οι «πιστοί» της Άγκυρας

Τα φερέφωνα του τουρκικού προξενείου που εκλέχτηκαν μέλη της «κεντρικής επιτροπής», είναι οι Μουράτ Γιουνούς, Μπεκίρ Μουσταφάογλου, Μαχμούτ Χουσεΐν, Ισμαήλ Γκιουβέι, Αρίφ Χουσεΐν, Σαΐτ Πασαλί Ισμαήλ, Ριντβάν Ντουρχάν, Ιμπραήμ Χαλίλ Χασάν, Αχμέτ Χασάν, Νετζάτ Αχμέτ, Οτζάν Αλιοσμάν, Μεχμέτ Αλί Ερκάν, Μουσταφά Αλί Τσαβούς, Φεϊζουλάχ Χασάν Καγιά, Ραμαντάν Μολλά, Σερίφ Αλιοσμάν, Ιλχάν Ταχσίν, Ραΐφ Ουστά, Μουσταφά Τράμπα, Οζάν Αχμέτογλου, Αχμέτ Καρά, Ραμαδάν Ντουμπάν, Χουσεΐν Ιστάνμπουλου,Χασάν Χασάν, Ορχάν Μουσταφά, Ρετζέπ Πατσαμάν, Αλί Πεντζάλ, Kεμαλετίν Μουμίν Χασάν, Χουσεΐν Τσαπάρ, Ισμέτ Τουτζάρ, Ισμαήλ Αχμέτ, Μεχμέτ Εμίν, Κοράι Χασάν, Σερχάτ Νουρί, Εντέρ Αλί Τσαβούς, Αλί Σαλίχ, Kαντίρ Χουσεΐν, Ικμπάλ Καρασαλίχ Οσμάν, Φικρέτ Νταγλί, Σεντάτ Αλί, Μετίν Χατζηοσμάν, Ιμπντερελί Χασάν, Χουσεΐν Γιολούτς, Μεχμέτ Αλί Αγγά, Mεχμέτ Ιλχάν και Aχμέτ Φεριδούν.

Οι Γκρίζοι Λύκοι κατά χριστιανών στη Θράκη
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Χρόνος» της Κομοτηνής, στελέχη των Γκρίζων Λύκων που δρουν στη Δυτική Θράκη με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης, έγραψαν εμπρηστικά ανθελληνικά συνθήματα στο χωριό Αρίσβη, στη Ροδόπη. Οι χριστιανοί κάτοικοι ξύπνησαν ένα πρωί και είδαν συνθήματα του τύπου «Έλληνες έξω από την Θράκη» και άλλα παρόμοια, αναλογιζόμενοι πλέον σοβαρά που μπορούν να οδηγήσουν όλα αυτά. Σημειωτέον ότι το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα πάντα με τον «Χρόνο», έγιναν τρεις εμπρησμοί σε χριστιανικά σπίτια στο χωριό Άρατος σε χριστιανικά σπίτια, ενώ παρατηρήθηκαν και προκλήσεις από μουσουλμάνους στο χωριό Ανθοχώρι. Λίγους μήνες πριν, ύποπτα στοιχεία καθοδηγούμενα προφανώς από το τουρκικό προξενείο ζωγράφισαν σε τοίχο κτιρίου στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης, τη «σημαία της τουρκικής δημοκρατίας της δυτικής Θράκης».

Και στη Βουλγαρία οι ρουφιάνοι της Άγκυρας
Την ίδια ώρα, την οργή της βουλγαρικής κυβέρνησης προκάλεσε η δραστηριότητα της τουρκικής ΜΚΟ «Bulturk», στο νότο της γειτονικής μας χώρας. Συγκεκριμένα, η παραπάνω οργάνωση-βιτρίνα, διενήργησε «έρευνα» στις περιοχές της Νότιας Βουλγαρίας όπου διαβιούν μουσουλμάνοι, μέσω ερωτηματολογίου. Αυτό στάλθηκε ταχυδρομικώς σε μουσουλμάνους στις πόλεις Ρούσε, Βάρνα, Σούμεν, Ράτζκγράντ, Ταρκόβιστε, Κίρτζαλι, Χάσκοβο και Σμόλιαν. Οι μουσουλμάνοι αποδέκτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις του τύπου «θέλετε να αποκατασταθούν με τις παλιές τουρκικές ονομασίες οι πόλεις της Βουλγαρίας;», «θέλετε να αλλάξετε τα χριστιανικά ονόματα των τούρκων, στα μητρώα των βουλγαρικών ληξιαρχείων;», «θέλετε την ίδρυση στη Βουλγαρία ιδιωτικής τηλεόρασης, ραδιοφώνου και εφημερίδων στην τουρκική γλώσσα;» και «η Βουλγαρία έχει εγκαταλείψει την πολιτική αφομοίωσης της τουρκικής μειονότητας ή τους αντιμετωπίζουν ως εθνικά τούρκους;». Σύμφωνα με την οργάνωση-βιτρίνα, στην έρευνα συμμετείχαν 8000 μουσουλμάνοι της Βουλγαρίας.

Τώρα, και στις Βρυξέλες!

Τέλος, συναγερμό θα έπρεπε να είχαν προκαλέσει στο ελληνικό ΥΠΕΞ οι πληροφορίες ότι ο σύνδεσμος «Αλληλοβοηθεία» που έχουν ιδρύσει οι ελεγχόμενοι από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής μειονοτικοί, με έδρα τη Γερμανία, άνοιξε γραφείο στις Βρυξέλες, στελεχώνοντάς το με λομπίστες που έχουν εργαστεί χρόνια με αντικείμενο την ΕΕ. Στόχος, η διεθνοποίηση των «θεμάτων» τους και η κλιμάκωση της ανθελληνικής και αλυτρωτικής προπαγάνδας.

ΠΗΓΗ: http://www.elkosmos.gr

Καταργεί προξενεία το Υπουργείο Εξωτερικών

Η αναστολή της λειτουργίας και η κατάργηση πολλών προξενείων αποφασίστηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών στο πλαίσιο της εξοικονόμησης πόρων και του εξορθολογισμού του ισολογισμού του υπουργείου.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρη Δελαβεκούρα, αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας των γενικών προξενείων Ανοβέρου, Κολωνίας, Λειψίας, Νάπολης και των προξενείων Νις και Ντέρμπαν.


Παράλληλα καταργούνται τα γενικά προξενεία Λονδίνου, Παρισίων και Βρυξελλών και συστήνονται προξενικά γραφεία, που θα λειτουργούν μέσα σε κάθε πρεσβεία.


ΠΗΓΗ: http://www.star.gr


6 αληθινές προτάσεις γάμου που πήγαν στραβά!

Μερικές φορές, δυστυχώς, μια εμπνευσμένη πρόταση γάμου μπορεί να καταλήξει σε… τραγωδία! Αν έχετε στο μυαλό σας να ζητήσετε σε γάμο την αγαπημένη σας με πρωτότυπο τρόπο, διαβάστε τι έχει συμβεί σε κάποιους άλλους που θέλησαν να το “παίξουν”…δημιουργικοί!

Η γυναίκα που κατάπιε το δαχτυλίδι

Όταν ο Ριντ Χάρις αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του, Κέιτλιν, μάλλον δεν το σκέφτηκε πολύ. Καταρχήν, την πήγε στα Wendy’s. Ποιος κάνει πρόταση γάμου σε εστιατόριο junk food; Μετά σκέφτηκε να κρύψει το δαχτυλίδι μέσα σε ένα μίλκσεϊκ. Μετά κάλεσε και τις φίλες της, και μία από αυτές την προκάλεσε να δουν ποια θα πιει πρώτη το μίλκσεϊκ! Όλοι φαντάζεστε το αποτέλεσμα. Η Κέιτλιν κατάπιε το μονόπετρο και έτρεξαν στο νοσοκομείο για να της το βγάλουν. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και οι δύο τους πρόκειται να παντρευτούν κανονικά τον Ιούνιο. Όταν θα έχει πολλή ζέστη και τα μίλκσεϊκ λιώνουν…

Το μονόπετρο που πέταξε στον ουρανό

Ένας Λονδρέζος θέλησε να εντυπωσιάσει την κοπέλα του με το να κρύψει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 12.000 ευρώ μέσα σε ένα μπαλόνι με ήλιο. Μπορεί κάποιοι από εμάς να μην θεωρούμε τόσο καλή ιδέα να βάλεις ένα αντικείμενο αξίας μέσα σε κάτι που μπορεί να σου… φύγει, αλλά μάλλον ο εν λόγω κύριος δεν το σκέφτηκε. Αφού έφυγε από το μαγαζί με τα μπαλόνια, φύσηξε αέρας και του πήρε μακριά το μπαλόνι. Πανικοβλημένος, βλέποντας το μπαλόνι να το “σκάει” μαζί με τα… λεφτά του, το κυνήγησε για δύο ώρες με το αυτοκίνητο του, αλλά εκείνο στο τέλος εξαφανίστηκε στον ορίζοντα. Μετά, η κοπέλα του, έδειξε πολλή επιείκεια: δεν θέλει να τον παντρευτεί αν δεν της πάρει καινούριο δαχτυλίδι…

Η πρόταση γάμου που σήμανε συναγερμό για επίθεση… UFO

Όταν ένας άντρας στη Γερμανία, θέλησε να βάλει τη φαντασία του στην πρόταση γάμου που ήθελε να κάνει στην κοπέλα του, πολλοί πήραν την αστυνομία για να πουν ότι είδαν… εξωγήινους. Ο άντρας είχε φωτίσει το βραδινό ουρανό με 50 λαμπάκια, τα οποία οι αυτόπτεις μάρτυρες νόμιζαν ότι είναι φώτα από UFO! Κανένας δεν έμαθε ποιο ζευγάρι κρύβεται πίσω από αυτό το γεγονός, αλλά η αστυνομία διαβεβαίωσε όλους ότι η γυναίκα είπε το ναι!

Ο άντρας που έριξε το δαχτυλίδι κάτω από τη γέφυρα

Ο καθηγητής Ντον Γουόλινγκ είχε σχεδιάσει να κάνει πρόταση γάμου στην φίλη του, Τζίνα Πελικάνι, πάνω στον πεζόδρομο πάνω στη γέφυρα του Μπρούκλιν στη Ν. Υόρκη. Μόνο που τη στιγμή που ήταν έτοιμος να προφέρει την πρόταση, σκόνταψε και το δαχτυλίδι του έπεσε μέσα σε μια σχισμή και κατέληξε στον αυτοκινητόδρομο από κάτω! Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, ο Γουόλινγκ διαβεβαίωσε τη μέλλουσα γυναίκα του, ότι θα κάνει τα πάντα για να το βρει! Το παράξενο είναι ότι το…βρήκε και το έδωσε για φτιάξιμο για να φύγουν οι γρατσουνιές και το διαμάντι να αποκτήσει την παλιά του λάμψη! Ο ίδιος είπε μετά ότι όταν ξαναδώσει το μονόπετρο στην κοπέλα του, θα το κάνει στην ασφάλεια του σπιτιού του!

Η … δεύτερη γυναίκα που κατάπιε το δαχτυλίδι

Θυμάστε εκείνη που κατάπιε το μονόπετρο που ήταν μέσα σε ένα μίλκσεϊκ; Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι η μόνη! Μια Κινέζα λιποθύμησε αφού κατάπιε κατά λάθος το δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο είχε κρύψει το αγόρι της μέσα σε μια τούρτα! Ευτυχώς κι εκείνη πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να το βγάλουν ανέγγιχτο από το στομάχι της! Όταν ξύπνησε, είπε το πολυπόθητο “ναι” στον αγαπημένο της.

Ο άντρας που απορρίφθηκε live στην τηλεόραση

Ο κακομοίρης ήθελε να κάνει μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στην καλή του και αποφάσισε να το κάνει μπροστά σε 20.000 θεατές που παρακολουθούσαν έναν αγώνα. Τι πήγε στραβά; Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε…

men24.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://endiaferonta.com

Η προδοσία - υποδούλωση της Ελλάδας

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήρθε στην εξουσία με προφανείς εντολές. Να αφελληνίσει και να διαμελίσει το Ελληνικό κράτος σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης. Οι τρεις τομείς μέσω των οποίων θα γίνει αυτός ο διαμελισμός είναι:

1. Ιθαγένεια στους μετανάστες
2. προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της Χώρας
3. υλοποίηση του Καλλικράτη

Και τα τρία αυτά έγιναν με τέτοια προτεραιότητα και τόσο άγρια σπουδή που ακόμα και οι αδαείς καταλαβαίνουν πλέον τους απώτερους σκοπούς που υπηρετούν τα ανδρείκελα.
0 Καλλικράτης Θα είναι η ταφόπλακα, που μόλις τεθεί πάνω στο πτώμα της Ελλάδας, οι Παπανδρεϊκοί θα εγκαταλείψουν τη διακυβέρνηση και ίσως και την Ελλάδα και θα πάνε να ζήσουν ήρεμα και πλούσια στο Μαϊάμι.

Πως Θα εξελιχθούν τα γεγονότα:

Από τις δεκατρείς περιφέρειες του Καλλικράτη, τρεις...
.. τουλάχιστον θα αυτονομηθούν από το ελληνικό κράτος και στη συνέχεια θα ενωθούν με τη μορφή συνομοσπονδίας ή κάτι παρόμοιο, η Θράκη με την Τουρκία, η Μακεδονία με τα Σκόπια και η 'Ήπειρος με την Αλβανία. Αυτό θα γίνει με τις αρμοδιότητες που θα δοθούν στους 13 αιρετούς περιφερειάρχες και τους 7 δοτούς τους ινστρούχτορες από την κυβέρνηση. Πως Θα γίνει πρακτικά? Με δημοψηφίσματα στα οποία Θα ψηφίζουν οι μετανάστες που Θα συγκεντρώνονται ανάλογα στην κάθε περιφέρεια. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η Ελλάδα θα έχει βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα έχει προσκολληθεί στο άρμα της Αμερικής που για την ώρα έχει βάλει κάτω από την κηδεμονία της το Κόσσοβο την Βοσνία, τα Σκόπια και τελικά τη Μακεδονία με τη συνένωση που επίκειται σύμφωνα με τα σχέδια που απεργάζονται.

Βεβαίως τα σχέδια αυτά για να υλοποιηθούν χρειάζονται κατάλληλες συνθήκες. Η κυριότερη από αυτές είναι η αποβολή της Ελλάδας από την ΕΕ. Για να γίνει αυτό χρειάζεται μια εσωτερική αναστάτωση-επανάσταση του λαού που θα γίνει είτε αυθόρμητα εφόσον συνεχώς θα πιέζεται οικονομικά ή ακόμα και με προβοκάτσια από τις ορδές του Σόρος ή των άλλων πρακτόρων σχετικών συμφερόντων που έχουν οργανωθεί ήδη μέσα στη χώρα. Που είναι η ΕΕ; Η Γερμανία μόλις προχθές κατάλαβε το παιχνίδι που παίζεται από τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των κερδοσκόπων.
Η Αμερική έχει βάλει τα παπαγαλάκια της να φωνάζουν δήθεν υπέρ των Ελλήνων και το τι τραβάνε οι Έλληνες με το ΔΝΤ και τα μέτρα, προτείνοντας όλοι, μα όλοι, με μια φωνή, Έλληνες επαναστατήστε. Εάν η Αμερική καταφέρει να κάνει τον ελληνικό λαό να επαναστατήσει κερδίζει διπλά. Δίνει ένα γερό χτύπημα στο ευρώ και προετοιμάζει την οριστική κατάρρευση της ΟΝΕ και τελικά της ΕΕ. Δεύτερον, κερδίζει την έξοδό της στο Αιγαίο με τη συνένωση της μακεδονικής περιφέρειας με τα Σκόπια. Όλα αυτά θα γίνουν με τη συνδρομή της Τουρκίας που θα επιτηρεί και θα διαφεντεύει τις συνομοσπονδίες των Βαλκανίων. Σε αυτές τις περιοχές θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις από ξένους επιχειρηματίες για να φαίνεται ότι ήταν καλή η συνένωση και σιγά-σιγά ο πλούτος της χώρας, υπέδαφος και πετρέλαια που υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές δεν θα ανήκουν πλέον στους 'Έλληνες. Αντίθετα μέχρι να γίνει η έκρηξη-εσωτερική επανάσταση δεν θα υπάρξει καμία επένδυση στην Ελλάδα, κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεν θα κινείται και σε οτιδήποτε προτείνεται σαν ανάπτυξη θα μπαίνουν εμπόδια και καθυστερήσεις. 0 στόχος Θα είναι να οδηγηθεί η Ελλάδα στην πλήρη εξαθλίωση και υποταγή.
Η ΕΕ τελευταία αρχίζει να καταλαβαίνει το παιχνίδι της Αμερικής και σίγουρα θα προσπαθήσει να αντιδράσει και να λάβει κάποια μέτρα. Εάν όμως οι κυβερνήσεις μας θέλουν τη λύση της Αμερικής -οικονομική εξαθλίωση και βαλκανιοποίηση, δεν θα μπορέσουν να κάνουν απολύτως τίποτα μια και η Ελλάδα θα σπρώχνεται συνεχώς σε όλο και απεχθέστερο δανεισμό έως την τελική στάση πληρωμών και την πτώχευση.
Τι μπορεί να συμβεί τότε με όλους αυτούς τους μετανάστες που κανένας δεν θέλει να μετρήσει και που υπολογίζονται σε τρία τουλάχιστον εκατομμύρια;
Δεν θα σκοτώνουν ο ένας Έλληνας τον άλλον μετανάστη προκειμένου να επιβιώσουν; Και εάν δεν σκοτώνουν αυθόρμητα θα είναι δύσκολο σε ένα διαλυμένο κράτος να γίνει η μεγάλη προβοκάτσια; Όπου ένα τζιπ θα περνάει και Θα σκοτώνει αδιακρίτως μετανάστες και 'Έλληνες και αυτή η ενέργεια θα αποδίδεται σε ακραία στοιχεία;
Το παιχνίδι θα παιχτεί σε μια διελκυστίνδα όπου οι δυνάμεις της ΕΕ θα προσπαθούν να συγκρατήσουν την Ελλάδα μέσα στην ΕΕ ενώ η Αμερική με όλα τα μέσα που διαθέτει θα προσπαθεί να αποσπάσει την Ελλάδα από αυτήν. Τι θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση που θα έλθει όταν οι Παπανδρεϊκοί θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους; Διότι είναι σίγουρο ότι μόλις ολοκληρώσουν το έργο τους με τον Καλλικράτη δεν θα μπορούν πια να μείνουν στην εξουσία. Τι θα κάνει τότε ο λαός; Θα ακολουθήσει την Παπαρήγα και τον Τσίπρα για να υλοποιήσουν τα σενάρια των ΗΠΑ ή θα αναδειχθεί κάποιος νέος ηγέτης μέσα από τα συντρίμμια που άφησαν οι προηγούμενοι ηγέτες;

Οι λεπτομερείς αιτιολογήσεις των παραπάνω συμπερασμάτων
Η ιθαγένεια θα αναμείξει τους πληθυσμούς και έτσι θα συρρικνωθεί ο αμιγώς ελληνικός πληθυσμός. Συγχρόνως θα προετοιμάσει τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του Καλλικράτη και θα εξηγήσουμε γιατί. Για την απόφαση αυτή προβάλλονται βέβαια διάφορα λογικοφανή επιχειρήματα για να συσκοτισθεί ο πραγματικός στόχος.

Στην σκόπιμη και προσχεδιασμένη κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας συνηγορούν τα εξής γεγονότα:
Με την προηγούμενη κυβέρνηση μπορούσαμε να δανειστούμε με επιτόκιο κάτω από 3. Μόλις έλαβε την εντολή η κυβέρνηση Παπανδρέου διακήρυξε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση εξαπατούσε τους ευρωπαίους συμμάχους μας στην ΟΝΕ δηλώνοντας μικρότερο χρέος από το πραγματικό; Προκλήθηκε τέτοιος παγκόσμιος σάλος που ούτε να τον ονειρευτούν δεν μπορούσαν τα κοράκια που παραμόνευαν για να ανεβάσουν τα spreads και να κατακρημνίσουν την αξιοπιστία της Ελλάδας. Έγιναν τόσο άγαρμπες κινήσεις από μέρους της κυβέρνησης που μόνο μαθητευόμενοι μάγοι μπορούσαν να τους ξεπεράσουν. Τα επιτόκια άρχισαν να ανεβαίνουν με τρελούς ρυθμούς και παρ' όλο που υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις, όπως δανεισμός από την Κίνα με 3, δανεισμός από Ρωσία με 4,75 ακόμα και από το ΔΝΤ με 3,5, εμείς προτιμήσαμε να δανειστούμε από τα κοράκια με 6 και πάνω. Διαλαλώντας συγχρόνως ότι μας εκμεταλλεύονται.
Πως έγινε το μεγάλο κόλπο; Δυστυχώς με τη συνενοχή και τη συνεργασία της Τράπεζας της Ελλάδος, της Κυβέρνησης και της Goldman sacs. Η Τράπεζα της Ελλάδος ξαφνικά και στα μουλωχτά ανέβασε τα Τ2 σε Τ10 -από δύο ημέρες σε δέκα- και οι λεγόμενοι σορτάκηδες οργίασαν, άρχισαν να πουλάνε και να αγοράζουν αέρα χωρίς να πληρώνουν επί μέρες, έτσι ώστε να έχουν αρκετό χρόνο να κάνουν παιχνίδι στην αγορά και να κερδίσουν δισεκατομμύρια με το ανεβοκατέβασμα της τιμής των ομολόγων. Γιατί ο εισαγγελέας δεν έψαξε να βρει ποιοι ωφελήθηκαν από αυτό το κόλπο? Η ουσία είναι ότι η χώρα θα μπορούσε να μην είχε φορτωθεί με τόσο μεγάλο χρέος σε τόσο μικρό διάστημα, κατά το οποίο σχεδόν όλοι τα είχαν χαμένα με τις τόσο ραγδαίες εξελίξεις.

'Έπρεπε όμως να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα
Η κυβέρνηση βιάζεται υπερβολικά, παρ' ότι βρίσκεται εν μέσω οικονομικής κρίσης να ξοδέψει 4,5 δις για να περάσει το σχέδιο Καλλικράτης και να εγκαταστήσει ένα σύστημα διακυβέρνησης που όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί και εμπνευστές του όπως η Κ. Τζάκρη και μάλιστα με περισσή αναίδεια ότι δεν θα θίξει οικονομικά κανέναν από αυτούς που εργάζονται στις δημοτικές επιχειρήσεις. Εφόσον δεν Θα μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων τι θα κερδίσουμε με την εφαρμογή του και μάλιστα μέσα σε τόσο μεγάλη οικονομική κρίση? Δηλαδή όχι μόνο δεν θα εξοικονομηθούν χρήματα αλλά θα αυξηθούν οι δαπάνες και μάλιστα για υψηλόβαθμα στελέχη που θα κοστίσουν ο Θεός μόνο ξέρει πόσα.
Η κυβέρνηση βιάστηκε υπερβολικά να δώσει την ιθαγένεια σε μετανάστες την ώρα που φεύγουν με εμβάσματα προς τις χώρες τους δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο. Επίσης η κυβέρνηση βιάστηκε να εκθέσει τη χώρα διεθνώς δημοσιοποιώντας τις λαμογιές όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων μειώνοντας την αξιοπιστία της χώρας και ανεβάζοντας τα επιτόκια δανεισμού από 3.8 που ήταν πριν τις εκλογές σε 7, επιβαρύνοντας έτσι τις επόμενες γενιές με ένα δυσβάσταχτο οικονομικό χρέος και με συνέπειες που μπορεί να είναι τραγικές για την Ελλάδα.

Γιατί δεν θέλουν να κάνουν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;
Αυτοί οι τρεις άξονες εθνικής σημασίας, που αναφέρθηκαν παραπάνω, σπρώχνονται με απίστευτη ταχύτητα στην τελική τους ευθεία, χωρίς καν συζήτηση για δημοψήφισμα.
Σε αντιπαράθεση με αυτές τις βιαστικές κινήσεις -εξαιρετικά αρνητικές για τους 'Έλληνες η κυβέρνηση καθυστερεί να πάρει αποφάσεις για θέματα που θα ανακούφιζαν την οικονομία, καθυστερεί μέτρα ανάπτυξης και επενδύσεων που θα έπρεπε να είναι στην άμεση προτεραιότητα της και όχι μόνο δεν προωθούνται οι επενδύσεις αλλά εξακολουθούν να μπλοκάρονται εξαιτίας ενός αναποτελεσματικού και γραφειοκρατικού κράτους που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοιου είδους αποφάσεις.
Από την άλλη δεν βάζουν φρένο στην παροχή εκατομμυρίων ευρώ προς τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να βάζουν και αυτές τροχοπέδη -ανάλογα με τις επιδιώξεις τους- σε αποφάσεις που θα ανακούφιζαν την οικονομία. Καθυστερούν να ανοίξουν το πόθεν έσχες των πολιτικών και όλων αυτών των φορέων που διασπάθισαν το κρατικό χρήμα όπως των εφοριακών, των δημοσίων υπαλλήλων για τους οποίους υπάρχουν καταγγελίες και των υπαλλήλων της πολεοδομίας.


  • Ησυχία, η πατρίδα κοιμάται!!!
  • Και στο νότο και στον βορά οι Τούρκοι, κατά το… "και από μπρος και από πίσω"!
  • Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης
  • Δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό
  • Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί

Στο νότιο Αιγαίο αλωνίζει το “Πίρι Ρέις” στο βόρειο υποδεχόμαστε πάλι το “Τσεσμέ” στο γνώριμο δρομολόγιό του μεταξύ Θράκης και Σαμοθράκης. Ο Παπανδρέου.

..... και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (με το ψεύτικο βιογραφικό) Δρούτσας αδιαφορούν παντελώς για την χώρα. Πειθήνια όργανα συμφερόντων δεν νοιώθουν την ανάγκη να κρατήσουν τα προσχήματα. Μηδενική αντίδραση προς την πλευρά των Τούρκων που όσο βρίσκουν χώρο …σπρώχνουν, κατά το οθωμανικό δίκαιο.
Το Αιγαίο μετά τον 25ο μεσημβρινό έχει χαθεί πλέον και με την ανοχή της κυβέρνησης. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Οι Τούρκοι δεν θα σταματήσουν αν δεν βρουν αντίσταση και οι κοιμισμένοι (τον ύπνο του δικαίου εννοώ) πολιτικοί μας αδιαφορούν. Νέοι Νέρωνες που κάθονται και ηδονίζονται βλέποντας την Ελλάδα να συρρικνώνεται, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα να εκχωρούνται, τα πλούσια σπλάχνα της ελληνικής θάλασσας να χαρίζονται σε συμφέροντα ξένα (ούτε καν τουρκικά).
Η πολιτική Παπανδρέου βασίστηκε σε 2 κύριους πυλώνες. Πρώτος, η οικονομική καταστροφή των νοικοκυριών για να ασχοληθούν οι πολίτες αποκλειστικά με θέματα επιβίωσης και να μην αντιδράσουν και το κυρίως πιάτο, τον πυλώνα Νο 2. Τα εθνικά θέματα. Βλέπετε οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να περάσουν τέτοια πράγματα παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες που κάποιοι έκαναν. Οπότε χρειάστηκε στην Ελλάδα το “ βαρύ πυροβολικό” που ονομάζεται Γιώργος Παπανδρέου. Πλήρως αποξενωμένος από την ελληνική πραγματικότητα, χωρίς καμία αξία και εθνική ταυτότητα, που προσδιορίζει τον εαυτό του “ πολίτη του κόσμου”. Μία φιγούρα πολιτικού που θυμίζει περισσότερο κακομαθημένο νεαρό που κληρονόμησε την επιχείρηση του μπαμπά για την οποία δεν ίδρωσε και δεν την πόνεσε ποτέ, γι’ αυτό αδιαφορεί κι αν την χάσει. Μην μου πει κανείς ότι πιστεύει πως θα στενοχωρηθεί αν χαθούν Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία και Ήπειρος κατά την διάρκεια της θητείας του…
Τεράστιο μερίδιο ευθύνης φέρουν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία σιγοντάρουν και καθοδηγούν την σκέψη των πολιτών εκεί που θέλουν, είτε υποβαθμίζοντας τα επιβλαβή θέματα για την κυβέρνηση, είτε τα προβάλλουν όπως θέλουν για να εξάρουν την κυβερνητική πολιτική. Σκεφτείτε να έκανε το 1% όλων αυτών η Νέα Δημοκρατία. Φανταστείτε να έβαζαν βόμβα σε νεοδημοκράτη Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.. Αν καίγονταν η Αττική (ότι έχει απομείνει), θα έλεγαν ποτέ οι ρεπόρτερ για τον άψογο συντονισμό της Πυροσβεστικής, ή θα είχαν πέσει πάνω τους να τους κατασπαράξουν; Αυτή την ασυλία παρέχουν τα μέσα που έχουν μετατραπεί στα κύρια όργανα της Νέας Τάξης που προωθείται. Αν σηκώνονταν ο Γκαίμπελς απ’τον τάφο κι έβλεπε την σημερινή κατάσταση θα τρόμαζε!
Παράλληλα με το οικονομικό σοκ και την ισοπέδωση της ήδη προβληματικής ελληνικής ανάπτυξης έχουμε το δεύτερο σκέλος της πολιτικής της κυβέρνησης. Ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου στο Αιγαίο στις μεγάλες πολυεθνικές χωρίς κανένα κόστος για τις ίδιες, κυπριοποίηση της Θράκης, ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας και δημιουργία ενός κράτους “ πάτημα” των Αμερικανών στα Βαλκάνια, και χάρισμα της Ηπείρου στην Αλβανία με μία τεχνητή κατάσταση τύπου Κόσοβο. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η εμφάνιση του UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς) στα πρότυπα του γνωστού UCK.
Στόχος της πολιτικής πλέον είναι ξεκάθαρος. Να εξυπηρετηθοὐν τα συμφέροντα μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν ως σκοπό να κινούν τα νήματα της ανθρωπότητας. Άλλωστε ο ίδος ο Παπανδρέου το δήλωσε εξ αρχής. “Δεν με νοιάζει να επανεκλεγώ, αλλά να κάνω αυτά που πρέπει”. Ίσως τότε κάποιοι πίστεψαν ότι εννοούσε κάποια σκληρά μέτρα για τη εξυγείανση της οικονομίας. Τώρα όμως φαίνεται η πραγματική διάσταση των δηλώσεων αυτών. Πρέπει να κάνει αυτά που δεν έκαναν οι προηγούμενοι και μάλιστα όλα μαζί γιατί δεν υπάρχει χρόνος να ασχολείται η Νέα Τάξη με έναν “ τζαναμπέτη” λαό. “ Καταστρέψτε τους να τελειώνουμε” φαίνεται πως είναι το σχέδιό τους.
Να μην τρέφουμε αυταπάτες. Τα μέλη του σκληρού πυρήνα της κυβέρνησης αδιαφορούν πλήρως για το αν υπάρχει Ελλάδα αύριο, και φυσικά (οι πασοκοι άρχισαν να το καταλαβαίνουν και τρέμουν) αδιαφορούν για το αν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, κεντροαριστερά ή σοσιαλισμός, είτε στην Ελλάδα, είτε σε διεθνές επίπεδο. Δεν έχουν αξίες, δεν έχουν φραγμούς κι αυτό τους κάνει επικίνδυνους όχι μόνο για την χώρα αλλά και για την πορεία της ανθρωπότητας.
Σκοπός της κυβέρνησης είναι όταν φύγει, γιατί σίγουρα θα φύγει κυνηγημένη, να έχει φέρει τα πράγματα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Πιστεύουν όπως και ο Σημίτης κάποτε, ότι τα νέα αφεντικά δεν θα ξεχάσουν τις υπηρεσίες τους και στην Νἐα Παγκόσμια κατάσταση αυτοί θα είναι βολεμένοι.
ΔΕΝ πρέπει να προλάβουν να φτάσουν σ’ αυτό το σημείο!
ΔΕΝ πρέπει να το επιτρέψει ο λαός.
Αντισταθείτε Έλληνες!


Η Ελλάδα όπως την ξέραμε έχει ήδη χαθεί, πρέπει να την πάρουμε πίσω το συντομότερο δυνατό.

ΠΗΓΗ: http://anti-ntp.blogspot.com/

Απάντηση του tro-ma-ktikou στη Σεμίνα Διγενή !

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ: Όπως και να έχει,όποιος και να κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο blog, δεν παύει να είναι ένας τυμβωρύχος, που κυνικά ομολογεί πως σκοπός του είναι η επισκεψιμότητα και η διαφήμιση, και όλα αυτά πάνω στο αίμα ενός ανθρώπου!


"Από χθες το βράδυ υπάρχει μια παραφιλολογία την οποία ξεκίνησε η Σεμίνα Διγενή. Αποκαλύπτει όπως λέει πως πίσω από την διαχείριση του tromaktikou κρύβεται ο Τάσος Δούσης.
Άλλος ξενυχτάει και άλλος πέρνει την δόξα...
Σεμίνα, καταρχήν όσοι έχουν στοιχειώδη παιδεία, πρώτα έχουν ντοκουμέντα και ύστερα μιλάνε...Εσύ μάλλον δεν έχεις...Σε προκαλώ (προσκαλώ) σε μια τετ-α-τετ συνάντηση, να σου αποδείξω πως εγώ είμαι ο διαχειριστής! So simple...
Δεν είμαι ο Δούσης λοιπόν...

Δεν είμαι
γνωστός δημοσιογράφος. Τελευταία φορά που φάνηκε δικό μου όνομα στα δημοσιογραφικά, ήταν το 2006 και μάλιστα σε περιοδικό αυτοκινήτων...Άσχετος ΛΟΙΠΟΝ...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ tro(ma)ktiko ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΓΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η ιδέα στηρίχθηκε στο Troktiko...Δεν το έκρυψα από την πρώτη ώρα που βγήκαμε στον αέρα..Ίδιο χρώμα, ίδια γραμματοσειρά, ίδιο layout...To περασμένο Σάββατο σκέφτηκα να φτιάξω το tro(ma)ktiko...Το "έστησα" και απλά το παράτησα...
Την Δευτέρα το απόγευμα, βρέθηκα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, μακριά από τα παιδιά και την γυναίκα μου. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ και έστειλα σε ένα άλλο blog (kampia) e mail για άναρτηση/διαφήμιση νέου blog...; Eγραψα και κάποια πράγματα από καρδιάς για τον Γκιόλια και ξεκίνησα...Από εκείνη την ημέρα και ενώ έχω γυρίσει από το ταξίδι μου, δεν έχω κοιμηθεί πάνω από 10 ώρες...Προσπαθώ να οργανώσω κάτι το οποίο θεωρείται ΘΑΥΜΑ σε Παγκόσμιο επίπεδο...το tro(ma)ktiko!!!
Πέντε άνθρωποι ξέρουν ποιός είμαι ΣΕΜΙΝΑ και μέσα σε αυτούς δεν είσαι ΕΣΥ...
Βλέπεις ότι κρατάω χαμηλούς τόνους...το είπα και τις πρώτες ώρες...Είμαι tro(ma)ktikos και τρομαγμένος...Ήξερα τι θα γίνει όταν είδα να σπάνε τα κοντέρ επισκεψιμότητας...
Σεμίνα, μην χρεώνεις λάθος ανθρώπους...Άλλο troktiko, άλλο tro(ma)ktiko, άλλο sarotiko, άλλο media soup...
Ευχαριστώ λοιπόν, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αγκάλιασαν απρόσμενα αυτή τη προσπάθεια.
Το ξαναλέω...
ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΔΩ...
Αυτό όμως δεν είναι σωστό...Θα μπούνε διαφημίσεις, θα πληρώνονται, θα στήσουμε όμορφα πράγματα...
Και όλα αυτά από την Ιδέα του Γκιόλια...

Αυτά Σεμίνα, αυτά Τάσο, αυτά φίλοι αναγνώστες...

ΠΗΓΗ: http://kalyterotera.blogspot.com

Και επισήμως παγώνουν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα

Επικυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, η επίμαχη τροπολογία που παγώνει τις αυξήσεις για έναν χρόνο στον ιδιωτικό τομέα, μέσω του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, ενώ μετά τον χρόνο αυτό, για δύο χρόνια οι αυξήσεις στους κατώτατους μισθούς θα περιοριστούν στα επίπεδα μεταβολής του ευρωπαϊκού πληθωρισμού.

Η τροπολογία, που ψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές της συμπολίτευσης, στην ουσία καταργεί το ρόλο του ΟΜΕΔ, αφού πλέον δεν θα έχει δυνατότητα ελέγχου των αυξήσεων των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στη Βουλή, τόνισε παρ' όλα αυτά, πως δεν καταργείται ωστόσο οι οικονομικές συνθήκες επιβάλλουν την τροπολογία:

“Κατά κανέναν τρόπο <η τροπολογία> δεν καταργεί τον ΟΜΕΔ, ούτε βεβαίως τις συλλογικές συμβάσεις, αλλά λέει πως, όταν η χώρα είναι σε αυτήν την δημοσιονομική κατάσταση και οι κοινωνικοί φορείς έχουν πάρει κάποιες εξαιρετικά υπεύθυνες αποφάσεις, ουδείς δικαιούται να φεύγει απ’ αυτές”.

Αντιδράσεις αντιπολίτευσης

«Το 1,2% των αυξήσεων θα καταβαραθρώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας;», ρώτησε ο Κώστας Μαρκόπουλος της ΝΔ, εκτιμώντας πως η κυβέρνηση προσπαθεί να απαλλάξει τους εργοδότες από την υποχρέωση καταβολής αυξήσεων, σε αντιστάθμισμα για τους έμμεσους φόρους και την έκτακτη εισφορά που κατέβαλαν.

«Το νομοθέτημα μας παραπέμπει στην αλήστου μνήμης εποχή Ζαγοριανάκου», σχολίασε ο Σπύρος Χαλβατζής του ΚΚΕ. «Εδώ αποφασίζουμε, διατάσσουμε και απαγορεύουμε να υπάρχουν αυξήσεις για την εργατική τάξη, όταν ο πληθωρισμός ανεβαίνει στο 6%. Πόση είναι η διαφορά των απαγορεύσεων;».

«Δεν καταργείτε τοις πράγμασι την διαιτητική διαδικασία, όταν νομοθετείτε για το πώς θα βγαίνουν οι διαιτητικές αποφάσεις; Ας πούμε καλύτερα, ότι καταργείται η διαδικασία», σημείωσε ο Θανάσης Πλεύρης του ΛΑΟΣ.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρατήρησε πως «Δημοκρατία χωρίς συνδικαλιστικό κίνημα δεν μπορεί να υπάρξει και με την τροπολογία, πλήττεται η ίδια η Δημοκρατία».


ΠΗΓΗ: http://cosmo.gr

Πώς παραδόθηκαν στην τρόικα άκρως απόρρητα στοιχεία για τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ε.Δ.!

Μία απάντηση ως προς το πώς έλαβαν πλήρη γνώση τα μέλη της αντιπροσωπείας της τρόικας που συναντήθηκαν χθες με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο, του ΕΜΠΑΕ και του λεπτομερούς σχεδιασμού των Επιτελείων δίνει λεπτομερέστατη αναφορά για τα εξοπλιστικά προγράμματα του Π.Ν. που έστειλε σε ένα από τα μέλη της τρόικας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για το θέμα της διαγραφής του προστίμου των ΕΝΑΕ, ο (κατά γενική ομολογία αποτελεσματικός και συμπαθής, αλλά σφάλων προφανώς από άγνοια, εν προκειμένω) γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας Ηλίας Πλασκοβίτης για το θέμα των ΕΝΑΕ.

Αποδεικνύεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι τα οικονομικά υπουργεία διαρρέουν-παραδίδουν συστηματικά στην τρόικα άκρως απόρρητα στοιχεία, εν γνώση του ειδικού χειρσμού που απαιτούνται τα έγγραφα αυτά και εδώ πλέον έχουμε μείζον πολιτικό ζήτημα. Διότι ανάλογες αναφορές από τα υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών έχουν υπάρξει για τα ΕΜΠΑΕ του Στρατού και της Αεροπορίας, προς άλλους αποδέκτες της τρόικας.

Πιθανόν δεν γνωρίζουν ότι τα εθνικά εξοπλιστικά προγράμματα απαγορεύεται «ρητώς και δια ροπάλου» να κοινοποιούνται σε ξένους υπηκόους,φυσικά μη διαβαθμισμένους! Άρα εδώ διαπράττεται το πρώτο αδίκημα. Αυτό παλαιότερα λεγόταν και «κατασκοπεία». Και μάλιστα είναι εν γνώση των κυβερνητικών παραγόντων ότι πρόκειται για απόρρητες πληροφορίες. Το defencenet.gr δημοσιεύει μόλις ένα μέρος των εγγράφων αυτών, το πιο ανώδυνο, περισσότερο για να ντοκουμενταριστεί το όλο θέμα.

Μάλιστα στην αρχή του κειμένου, όταν γίνεται αναφορά στο ΕΜΠΑΕ γίνεται παραπομπή όπου εξηγείται με κάθε λεπτομέρεια για τον ρόλο και τον τρόπο που λειτουργεί το εξοπλιστικό πρόγραμμα! Σε ότι αφορά τις λεπτομέρεις που δίνονται για τα εξoπλιστικά προγράμματα του Ναυτικού, ειδικά των FREMM, αυτές ξεπερνούν και τις πιο λεπτομερείς εσωτερικές αναφορές των Επιτελείων ενώ είναι σε πλήρη γνώση των συντακτών ότι πρόκειται για απόρρητα στοιχεία

Στην αναφορά αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ένα σημείο της χαρακτηριστικά: «…we hereby provide you with additional detailed information regarding the exact stage of the procurement procedure for each of the future naval projects of the Hellenic Navy. Kindly note that the abovementioned confidential information and documentation, wich you have already reviewed, as well the information contained herein, concludes the evidence that the Commission has requested on the future naval programs of the HR”.

Ένα από τα απίστευτα της εν λόγω παραγράφου είναι η φράση (σε ελεύθερη μετάφραση) «Με όλο το θάρρος σημειώνουμε ότι … σας στέλνουμε όλα τα μελλοντικά μας προγράμματα του Ναυτικού όπως μας τα ζήτησε η Επιτροπή»!

Είναι το πρώτο επίσημο έγγραφο του ελληνικού δημοσίου μετά την γερμανική Κατοχή με το οποίο τίθενται υπ’όψιν των ξένων υπηκόων πληροφορίες κρίσιμης αποκλειστικά εθνικής σημασίας, οι οποίες βέβαια, άλλο είναι να κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία και άλλο να περιλαμβάνονται σε επίσημο έγγραφο της Ελληνικής Δημοκρατίας προς ξένους υπηκόους.

Αύριο ή την ερχόμενη Δευτέρα, με τα εξοπλιστικά προγράμματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ανα χείρας συναντώνται οι σύγχρονοι «γκαουλάϊτερ» (τώρα τους λένε κομψά «ελεγκτές») της τρόκας με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να επιβάλουν περαιτέρω περικοπές σε λειτουργικές δαπάνες κυρίως, δηλαδή καύσιμα για τα αεροσκάφη, τα άρματα, ανταλλακτικά, περιορισμό των ασκήσεων κλπ.

Η διάτρηση του «σκληρού πυρήνα» της εθνικής κυριαρχίας είναι γεγονός…

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Σχέδιο πολέμου Ελλάδας - Τουρκίας εκπόνησαν οι ΗΠΑ!

Ομοιότητες της "Βαριοπούλας" με αμερικανικό σενάριο πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

"Δεύτερη Κρίση Ιμίων" η τουρκική εφημερίδα Τaraf επανέρχεται και δημοσιεύει ηχητικά ντοκουμέντα για το Σχέδιο Bayloz, σύμφωνα με το οποίο εκτός από αύξηση της έντασης στα σύνορα στη Θράκη, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ) θα προχωρούσαν σε ενέργειες για την κατάληψη τμήματος ελληνικού εδάφους στον Έβρο.
Συγκεκριμένα, σε 175 σελίδες απομαγνητοφωνημένου ηχητικού υλικού παρουσιάζονται οι απόρρητες συζητήσεις από 5/3/2003 έως και 7/3/2003 μεταξύ ανώτατων αξιωματούχων της 1ης Στρατιάς και η πρόταση του διοικητή του σχηματισμού Στρατηγού ε.α. Çetin Doğan για κατάληψη ελληνικού εδάφους δίπλα στο βόρειο τμήμα του ποταμού Έβρου και την ενίσχυση της τουρκικής αεροπορικής παρουσίας στην περιοχή με σκοπό "τη δημιουργία χαμηλής έντασης σύγκρουσης με την Ελλάδα για την σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας".
Στο ίδιο υλικό, κάποιος Συνταγματάρχης Tuncay αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Ίμβριοι από το νησί τους: "Mετατρέψαμε το νησί σε ανοιχτή φυλακή, ιδρύσαμε μονάδα στρατοχωροφυλακής και αυτό προκάλεσε την αποχώρηση των Ρωμιών από την Ίμβρο το 1965", ακούγεται να λέει. Επισημαίνεται ότι το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αντικρούει τα δημοσιεύματα της Taraf ως σχέδια επιχειρήσεων και όχι για προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης Erdogan.

Το αμερικανικό σενάριο πολέμου
H αμερικανική RAND Corp. εκπόνησε για λογαριασμό της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) μία μελέτη που αναφερόταν σε σύγκρουση Ελλάδος-Τουρκίας. Το 2003, έτος κατά το οποίο συντάχθηκε το Σχέδιο Balyoz που πρόβλεπε μεταξύ άλλων πρόκληση τεχνητής κρίσης με την Ελλάδα με περιορισμένης έκτασης κατάληψη περιοχής του Βορείου Έβρου, νότια του Sulucadere του Tarafeyni και του Kızıldere (Ερυθροπόταμος).
Ξεσπά κρίση με αφορμή την (σ.σ. υποτιθέμενη) κακή μεταχείριση των Τούρκων στη Δυτική Θράκη. Μια τριβή που περιλαμβάνει πολλαπλές αψιμαχίες στα σύνορα, οι οποίες ανακύπτουν όταν μικρές ομάδες προσφύγων αποπειρώνται να διαφύγουν από την Ελλάδα στην Τουρκία, αυξάνεται, οι δύο χώρες διεξάγουν ταυτόχρονες και αλληλοκαλυπτόμενες ασκήσεις στο Αιγαίο και αρχίζουν να ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη μεθόριο.
Πολλά επεισόδια στο Αιγαίο και στον εναέριο χώρο του -εγκλωβισμός απο επίγεια και εναέρια ραντάρ πλοίων και αεροσκαφών, ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες συγκρούονται κάνοντας αποκρύψεις- περαιτέρω αύξηση της ανησυχίας και της εχθρότητας. Τέλος, μια μεγάλη διαδήλωση Τούρκων στην ελληνική Θράκη καταλήγει σε ταραχές
Αποκηρύσσοντας την “πολιτική γενοκτονίας” της ελληνικής κυβέρνησης, η Τουρκία απαντά με μια αιφνιδιαστική αλλά περιορισμένη εισβολή στη Θράκη περνώντας τα σύνορα, με στόχο να καταλάβει σημεία-κλειδιά όπου διαμένει τουρκικός πληθυσμός με την έννοια της εγκαθίδρυσης προστατευμένου ασφαλούς καταφυγίου. Οι ελληνικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν την εισβολή στη μεθόριο και η Αθήνα ανακηρύσσει ζώνη 12 ν.μ. στο Αιγαίο, αποκλείοντας ως εκ τούτου τη τουρκική διέξοδο στο Αιγαίο. Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία βομβαρδίζει τη Σμύρνη και άλλες τουρκικές πόλεις και οι δύο χώρες συγκρούονται επίσης στα ύδατα και στον εναέριο χώρο του Αιγαίου“.
Παρακάτω το κείμενο αναφέρεται στην αντίδραση των ΗΠΑ προκειμένου να τερματιστεί η σύγκρουση: “…Βάσεις ειναι διαθέσιμες στην Ιταλία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο. Μη θανατηφόρα ή περιορισμένης καταστρεπτικής δυνατότητας μέσα ουδετεροποίησης στρατιωτικών εγκαταστάσεων και συστημάτων θα ειναι εξαιρετικά χρήσιμα.”


ΠΗΓΗ: http://kostasxan.blogspot.com

Αν το του ζητούσε ο Κόκκαλης, θα έκοβε ακόμη και το μουστάκι για πάρτη του!

Ο κος Παπανδρέου λίγο πριν συνεχίσει τις διακοπές του έδωσε άλλα 200 εκατ. ευρώ στον Κόκκαλη (απευθείας ανάθεση) μέσω ΟΠΑΠ.

Ενας ακόμη πολιτικός που υποτίθεται οτι θα χτυπούσε τη διαπλοκή και την ανομία παραδίδεται στους νταβατζήδες με την ευκολία Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Οτι ακριβώς έκανε και ο Καραμανλής ο οποίος ήταν "ανοιχτός" απο παντού.

Ο κος Παπανδρέου συνέστησε μάλιστα στους υπουργούς του να....



κάνουν τις διακοπές τους χωρίς ενοχές.

Φυσικά, εφ οσον δεν έχει ενοχές ο ίδιος για την κατάντια του.

Μήπως είναι καλύτερα αγορίνα μου, ν αναθέσεις και τη διακυβέρνηση της χώρας στον Κόκκαλη η σ όποιον νταβατζή προτιμάς;

Οσο για το μουστάκι ξύρισέ το. Τι νόημα έχει;



kourdistoportocali
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://fonaklas.blogspot.com

Με ανάθεση και όχι διαγωνισμό οι εργασίες στο ΟΑΚΑ!...

Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης της προέδρου του γηπέδου...

Η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού να κάνει δεκτή την πρόταση του Παναθηναϊκού που ήθελε να γίνουν οι εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με ανάθεση και όχι με διαγωνισμό ώστε το έργο να ολοκληρωθεί πιο σύντομα και ο χλοοτάπητας να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος, προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του σταδίου Αντωνίας Ζαφειροπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Ζαφειροπούλου υπέβαλλε την παραίτησή της στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διότι...
διαφώνησε με τη διαδικασία. Ήθελε να γίνει διαγωνισμός και όχι να δοθεί το έργο κατ’ ανάθεση.
Η κ. Ζαφειροπούλου είχε αναλάβει ουσιαστικά τη διοίκηση του σταδίου στις 20 Ιανουαρίου και λίγο αργότερα είχε παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τα σχέδιά της.
Η συνάντηση Κωνσταντόπουλου – Νικητιάδη
Όταν στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό ότι ο αγωνιστικός χώρος υπέστη καθίζηση και ανοίχτηκαν τρύπες στο τερέν διότι αποχώρησαν τα τελάρα της βάσης του χλοοτάπητα, ο Παναθηναϊκός κινητοποιήθηκε για να γίνουν γρήγορα τα έργα αποκατάστασης.
Η διαδικασία του διαγωνισμού θα καθυστερούσε, ενώ η απευθείας ανάθεση θα ήταν πιο σύντομος δρόμος.
Στη συνάντηση μεταξύ του Ν. Κωνσταντόπουλου και του υφυπουργού Πολιτισμού Γ. Νικητιάδη η κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως».
Η φόρμουλα που βρέθηκε ήταν η εξής: Ο Παναθηναϊκός θα αναλάμβανε τις εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα και το ποσό που θα δαπανούσε δεν θα το κατέβαλλε στη μίσθωση που δίνει για τη χρήση του ΟΑΚΑ.
Όμως η απόφαση αυτή προκάλεσε… απώλειες αφου η πρόεδρος του σταδίου φέρεται να διαφώνησε με τη διαδικασία.


Aπό το http://www.soccerplus.gr/
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://press-gr.blogspot.com

Εκατομμύρια ευρώ βρίσκονται ξαφνικά για την εκπαίδευση των Μουσουλμάνων - Τώρα απαιτούν και το δικό τους πανεπιστήμιο! (Δείτε το βίντεο)

Η Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ζητά το δικό της πανεπιστήμιο, απαιτώντας μάλιστα την αντικατάσταση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης από ένα πανεπιστήμιο αποκλειστικά για Μουσουλμάνους.

Η Ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα της Θράκης αντιδρά έντονα στα σχέδια της Ελληνικής Πολιτείας η οποία φαίνεται να παρακολουθεί σιωπηρά τις εξελίξεις.

Κεντρικό πρόσωπο στη διαμάχη, η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα...


Αρκετοί μάλιστα εξαπολύουν ξεκάθαρες αιχμές εναντίον της Θ.Δραγώνα, κατηγορώντας τη για ακαταλληλότητα.

Η αυτοαποκαλούμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» έχει ζητήσει εδώ και καιρό να αντικατασταθεί η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, στην οποία εισάγονται μουσουλμάνοι-μέλη της μειονότητας της Θράκης, από μια παιδαγωγική σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου τετραετούς φοίτησης, όπου θα εκπαιδεύονται μόνο μουσουλμάνοι που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι στα μειονοτικά σχολεία.

Σε όλη αυτή την κίνηση οι Ελληνες πανεπιστημιακοί έχουν ανακαλύψει κρυφά κίνητρα από τους υποκινητές της.

«Κάποιοι θέλουν να ελέγχουν την όλη διαδικασία, δηλαδή την παραγωγή δασκάλων, και στη συνέχεια την εκπαιδευτική διαδικασία στα μειονοτικά σχολεία, την επιμόρφωση αλλά και τους διορισμούς», καταγγέλλει ο ιστορικός αναλυτής Νεκτάριος Δαπέργολας, υπογραμμίζοντας πως είναι αρκετά ύποπτη αυτή η απαίτηση να δημιουργηθεί τέτοιου είδους αποκλειστικό πανεπιστήμιο.

Η αποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» προσπάθησε να αντιδράσει. Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την απάντηση που πήρε από την Θ.Δραγώνα, η οποία μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε πέταξε το μπαλάκι στους ανωτέρους της, ξεκαθαρίζοντας ότι η τελική απόφαση θα παρθεί από το υπουργείο Παιδείας. Όλα μιλημένα δηλαδή .... το "μπαλάκι" πήγε κατευθείαν στους ανωτέρους...

Δείτε πόσα εκατομμύρια ευρώ βρίσκονται ξαφνικά για τους μουσουλμάνους!!!

Τυχαίο...



ΠΗΓΗ: http://tiresias-press.blogspot.com

Αιώνιος φοιτητής !

Με δόλωμα τη «φιλία» του, ένας 28χρονος Αθηναίος προσέγγιζε διάφορους Ρεθυμνιώτες και με την επικοινωνιακή του δεινότητα κατάφερνε να τους εμπνέει εμπιστοσύνη μέχρι του σημείου εκείνοι να τον βάζουν στα σπίτια τους, να τον φιλοξενούν και κείνος στη συνέχεια τους έκλεβε.

Χθες το πρωί, η αστυνομία έβαλε τέλος στην «κοινωνική του δραστηριότητα» αφού άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας τον συνέλαβαν ύστερα από «παγίδα» που του έστησαν σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια σπιτιού στην Καλλιθέα, φίλη του δράστη.

Ο 28χρονος, που άλλοτε εμφανιζόταν ωςδημοσιογράφος άλλοτε ως ραδιοφωνικός παραγωγός, άλλοτε ως διοργανωτής επιδείξεων μόδας ή ακόμα και ως μοντέλο, επεδίωκε «υψηλές γνωριμίες», κυρίως με επιχειρηματίες της πόλης. Τελικά, δεν ήταν παρά ένας «αιώνιος φοιτητής» που φοιτούσε στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του πανεπιστημίου Ρεθύμνου και μάλιστα, έκανε την πρακτική του εκπαίδευση στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ρεθύμνου. Τελικά, η παροχή των δικών του κοινωνικών υπηρεσιών απείχαν μακράν του αντικειμένου για το οποίο εκπαιδευόταν.
Κοινωνικός, προσηνής και εύχαρις, πάντα καλοντυμένος, όπως τον περιγράφουν όσοι τον γνωρίζουν, έπειθε εύκολα τα μελλοντικά θύματα του για τις καλές προθέσεις του απέναντι τους και γρήγορα τους ενέπνεε εμπιστοσύνη. Κάποιοι Ρεθυμνιώτες δεν δίστασαν, στο πλαίσιο της φιλίας, να του ανοίξουν τα σπίτια τους και κείνος να τους κάνει επισκέψεις.
Ο 28χρονος όπως φάνηκε εκ των υστέρων, είχε άλλα στο μυαλό του, πέραν της φιλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, με κάποιο τρόπο και εφόσον πλέον άνετα έμπαινε στα σπίτια «φίλων» αλλά και στις επιχειρήσεις τους, έβγαζε αντικλείδια και σε χρόνους που γνώριζε ότι θα απουσιάζουν, το έπαιζε σπιτονοικοκύρης.
Με το κλειδί που είχε, άνοιγε το σπίτι του εκάστοτε φίλου ή την επιχείρηση του, αναζητούσε χρήματα, ξάφριζε ό,τι έβρισκε και σαν κύριος ξανακλείδωνε και έφευγε.
Τα θύματα του 28χρονου δεν μπορούσαν να υποψιαστούν ότι ο δράστης μπορεί να είναι ο ευγενικός και κοινωνικός νεαρός φίλος τους. Κατήγγειλαν τις κλοπές, βεβαίωναν τους αστυνομικούς ότι δεν υπήρχε παραβίαση πόρτας ή παραθύρου αλλά στο νου τους δεν φαντάζονταν ότι ο φιλοξενούμενος τους διέπραττε τις κλοπές πολύ δε περισσότερο που δήθεν συνέπασχε μαζί τους όταν μάθαινε για το πάθημα τους.
Κάποιες περίεργες συμπτώσεις όμως, φαίνεται πως υποψίασαν πρόσφατα ένα από τα θύματα του. Φίλη του 28χρονου που είχε πέσει στο πρόσφατο παρελθόν «θύμα» κλοπής στο σπίτι της, εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς τις υποψίες της για τον νεαρό και κατόπιν συνεννόησης της με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου του έστησαν παγίδα.
Την Τρίτη το απόγευμα προσχεδίασε την απουσία της από το σπίτι της, όπως και των άλλων μελών της οικογένειας της, γεγονός που φρόντισαν να μάθει ο 28χρονος. Ωστόσο, με τη βοήθεια της αστυνομίας τοποθετήθηκε στο σπίτι ένα «άγρυπνο μάτι», μικροκάμερα που κατέγραφε τα πάντα.
Ο νεαρός φοιτητής, σίγουρος ότι δεν τον βλέπει κανείς, επισκέφθηκε την κατοικία των φίλων του, άνοιξε με το αντικλείδι που είχε στην κατοχή του και άρχισε να αναζητά χρήματα. Βρήκε 200 ευρώ, που η ιδιοκτήτρια είχε αφήσει σε εμφανές σημείο, τα έβαλε στην τσέπη του ενώ από μια γυναικεία τσάντα που έψαξε, αφαίρεσε 50 ευρώ ακόμα.
Αδιάψευστος μάρτυρας της παράνομης πράξης του 28χρονου ήταν η τοποθετημένη κρυφή κάμερα στο σπίτι που διέπραξε την κλοπή, το υλικό της οποίας επεξεργάστηκε η αστυνομία. Χθες το πρωί, ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.
Μπορεί η προχθεσινή «επιχείρηση» του 28χρονου να μην στέφθηκε με επιτυχία ωστόσο από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο είχε αφαιρέσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια από δυο ακόμα «φίλους» του Ρεθυμνιώτες, είτε από τα σπίτια τους είτε από τα καταστήματα τους, συνολικό ποσόν 60.000 ευρώ.

Πηγή: rethnea.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://korkos.blogspot.com

Προσπαθούσε να πουλήσει αρχαία

Άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν χθες στη Νιγρίτα Σερρών έναν 52χρονο για αρχαιοκαπηλία. Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν σε ιστοσελίδα τον 52χρονο να προσπαθεί να πουλήσει αρχαίο πιθάρι.

Μετά από έρευνα, το πιθάρι βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του καταστήματος του 52χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχαιολόγων, το πιθάρι εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου περί αρχαιοτήτων.


ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr

Έταζε διορισμούς και αποσπούσε από τα θύματά του χρηματικά ποσά

Φύκια για... μεταξωτές κορδέλες φέρεται ότι πουλούσε 39χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη για «απάτη» στην Κοζάνη. Κατηγορείται ότι έλαβε χρηματικά ποσά, συνολικής αξίας 4000 ευρώ, από τέσσερα άτομα για να τους διορίσει σε υποτιθέμενους μειοδοτικούς διαγωνισμούς με εγγυητικές καταθέσεις , όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο δράστης συνελήφθη όταν παρέλαβε 270 ευρώ από 39χρονο ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι, από 19 έως 24 Ιουλίου, κατάφερε να αποκομίσει άλλες 3700 ευρώ από άλλα τρία άτομα.Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://ai-vres.blogspot.com

Σύλληψη διαβόητου χάκερ στη Σλοβενία!

Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) ανακοίνωσε ότι πριν από δύο μέρες συνελήφθη στη σλοβενική πόλη Μάριμπορ 23χρονος Σλοβένος, γνωστός με το ψευδώνυμο Iserdo, στο πλαίσιο εξάρθρωσης διεθνούς δικτύου κυβερνοεγκλήματος.

Ο ύποπτος, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν, φέρεται να δημιούργησε ηλεκτρονικό ιό, ο οποίος μόλυνε 12 εκατομμύρια ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εισβάλλοντας στα συστήματα τραπεζών και εταιριών σε όλο τον κόσμο, τόνισε ο αναπληρωτής διευθυντής του αρμόδιου για το κυβερνοέγκλημα τομέα του FBI Τζέφρι Τρόι.

Ο 23χρονος Σλοβένος συνελήφθη πέντε μήνες μετά την εξάρθρωση γιγάντιου δικτύου ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ισπανία. Τότε είχαν συλληφθεί οι τρεις επικεφαλής του δικτύου Mariposa που έκλεβε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα χρηστών του ίντερνετ, όπως κωδικούς πρόσβασης, user names, αριθμούς λογαριασμών, πληροφορίες τραπεζών και πιστωτικών καρτών με τη βοήθεια ιού που φέρονται να προμηθεύθηκαν από Σλοβένους χάκερς.

Ο Ισέρντο φέρεται να έδωσε σε άλλους χάκερς το εν λόγω malware, να πωλούσε βασικά προγράμματα υπολογιστή για 500 δολάρια και να ζητούσε για αναβαθμισμένες εκδοχές 1.300 δολάρια. Ο εκπρόσωπος του FBI δήλωσε ότι ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Η είδηση ότι το FBI ανακρίνει ομάδα Σλοβένων χάκερς που θεωρούνται ύποπτοι για τη δημιουργία ενός από τους πιο επικίνδυνους ιούς γνωστοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Το FBI προανήγγειλε και άλλες συλλήψεις, εκτός Σλοβενίας και Ισπανίας, οι οποίες αφορούν διαχειριστές που αγόρασαν τον ιό από τον Iserdo. Στις έρευνες συμμετέχουν Αμερικανοί ομοσπονδιακοί πράκτορες και Σλοβένοι και Ισπανοί αστυνομικοί.

Η σλοβενική αστυνομία δήλωσε στο σλοβενικό πρακτορείο ειδήσεων, STA ότι θα προβεί σε ανακοινώσεις την Παρασκευή στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με αξιωματικούς του FBI. Διευκρίνισε ακόμη ότι η σύλληψη του υπόπτου έγινε από Σλοβένους αστυνομικούς, επειδή ξένες αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να κάνουν συλλήψεις σε σλοβενικό έδαφος.


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://totefteri.blogspot.com

Η επίταξη που δεν έγινε

Κανένα φύλλο πορείας δεν έχει επιδοθεί μέχρι στιγμής σε κάνεναν ιδιοκτήτη φορτηγού ή βυτιοφόρου δημόσιας χρήσης.
Παρόλο που η σχετική απόφαση του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα και η διαδικασία αποστολής από τις Νομαρχίες στα αστυνομικά τμήματα υποτίθεται ότι ξεκίνησε το πρωί, για την ώρα η κατάσταση παραμένει ως είχε: Η αγορά έχει στεγνώσει από καύσιμα και πέραν τούτου ουδέν. Η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και προσωπικά ο Δημήτρης Ρέππας διαπραγματεύονται εκ νέου με τους απεργούς και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που διακινούνται η κυβέρνηση προβαίνει σε υποχωρήσεις για να καμφθούν οι αντιρρήσεις των αυτοκινητιστών.


ΠΗΓΗ: http://www.zoomnews.gr

Νομοθετικό Διάταγμα 17/1974 «Περί Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης» και το χρονικό των επιστρατεύσεων

“Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι κάθε αιφνίδια κατάσταση προκαλούμενη είτε από φυσικά ή από άλλα γεγονότα ή από ανωμαλίες κάθε φύσης και η οποία έχει ως αποτέλεσμα την παρακώλυση και τη διατάραξη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας”, αναφέρεται στο συγκεκριμένο διαταγμα που εχει φέρει στα χαρακώματα κυβέρνηση και απεργούς.

Πολιτική επιστράτευση είναι η επίταξη προσωπικών υπηρεσιών, δηλαδή η υποχρεωτική παροχή των προσωπικών υπηρεσιών αυτών που επιτάσσονται.


Το Ν.Δ. 17/1974 εκδόθηκε πριν από την ισχύ του Συντάγματος του 1975 με βάση τις διατάξεις του Συντάγματος του 1952.


Διαδικασία Εφαρμογής: Σε όλους όσοι καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους διανέμονται τα «φύλλα ατομικής προσκλήσεως πολιτικής επιστράτευσης» γνωστά και ως "φύλλα πορείας". Την ευθύνη για την παρακολούθηση της διαδικασίας έχουν οι κατά τόπους νομαρχίες.


Κυρώσεις: Η άρνηση αποδοχής του φύλλου πορείας επισύρει ποινικές ευθύνες, αλλά και διοικητικές ποινές. Στην περίπτωση αυτή κινείται άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και με εισαγγελική παρέμβαση αυτός που αρνείται το φύλλο πορείας συλλαμβάνεται και δικάζεται στο Αυτόφωρο. Σε περίπτωση που λείπει ο παραλήπτης του φύλλου πορείας, αυτό θα θυροκολληθεί στο σπίτι του και θα πρέπει να εντοπιστεί άμεσα από την...

Αστυνομία.

Οι 6 επιστρατεύσεις απεργών μετά το 1974


-1979- τραπεζικοί υπαλλήλοι. Η απεργία τους είχε "παραλύσει" οι τράπεζες.


-1983- Οδηγοί - ιδιοκτήτες βυτιοφόρων εξαιτίας της παρατεταμένης απεργίας τους. Παράλληλα, είχε κηρυχθεί και επίταξη των βυτιοφόρων αυτοκινήτων υγρών καυσίμων δημόσιας χρήσης και πολιτική επιστράτευση των οδηγών - απεργών.

(Το ΣτΕ το οποίο εξέτασε την προσφυγή των απεργών, δικαίωσε την απόφαση της διοίκησης, συνδέοντας την παρατεταμένη απεργία με το μεγάλο κύμα κακοκαιρίας και την έλλειψη καυσίμων σε νοσοκομεία).

-1986- Χειριστές - ιπτάμενοι μηχανικοί Ολυμπιακής Αεροπορίας.


-1994- Οδηγοί λεωφορείων που είχαν συμβληθεί με τον ΟΑΣΑ.


-2002 και 2006 Ναυτεργάτες της ΠΝΟ