'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Οργή για την καθηγήτρια που βίαζε μαθητές της!

Οργή προκαλεί τις τελευταίες ημέρες στην κοινή γνώμη της Κύπρου η είδηση για τον βιασμό δύο ανήλικων αγοριών από την καθηγήτριά τους, σε λύκειο της επαρχίας Λάρνακας!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ένας από τους μαθητές, η... εκπαιδευτικός μόνο γράμματα δεν τους μάθαινε, αφού τους ανάγκαζε να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί της μέσα στο αυτοκίνητό της. Επίσης, μέσω μηνυμάτων που έστελνε στο κινητό τηλέφωνο του ανήλικου καταγγέλλοντος, τον πίεζε για τη συνέχιση της σχέσης τους.


Η επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, η οποία δέχθηκε και τη σχετική καταγγελία, μιλώντας στην «Εspresso» αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής: «Η καταγγελία έγινε ανωνύμως τον περασμένο Μάρτιο. Εγώ από την πλευρά μου συνέταξα τη σχετική έκθεση και από εκεί και πέρα τη διαβίβασα στο υπουργείο Παιδείας, το οποίο και χειρίζεται την υπόθεση».


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου, η καθηγήτρια με τις νοσηρές ορέξεις, φέρεται να είχε απασχολήσει και στο παρελθόν το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για ανάλογα περιστατικά, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί σε άλλη σχολική μονάδα. Επίσης, από την προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook, εμφανίζεται να έχει σταθερή επικοινωνία με συγκεκριμένο αριθμό μαθητών του σχολείου. Συγκλονιστικές είναι και οι μαρτυρίες των γονέων των παιδιών που έπεσαν θύματα των ακόλαστων πράξεων της καθηγήτριας, για τον τρόπο με τον οποίο οδήγησε τα παιδιά τους στην παγίδα της. «Στην αρχή ήταν αθώα μηνύματα και αλληλοπειράγματα. Μετά η καθηγήτρια ξεκίνησε να αγοράζει τσιγάρα στα παιδιά και να τους δίδει χρήματα. Μετά άρχισαν οι συναντήσεις, μέχρι που έγινε η σεξουαλική πράξη στο όχημά της και με τα δύο παιδιά» ανέφεραν χαρακτηριστικά σε εφημερίδα της Κύπρου οι γονείς των μαθητών.


Τέλος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες, το πόρισμα του υπουργείου για τα αμαρτωλά καμώματα της εκπαιδευτικού -η οποία μάλιστα είναι έγγαμη- είναι ήδη έτοιμο και βρίσκεται ενώπιον της γενικής διευθύντριας του υπουργείου Παιδείας, Ολυμπίας Στυλιανού, ενώ σήμερα αναμένεται να παραδοθεί στη νομική υπηρεσία.


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.ierosagon.org
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου