'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Γιός σκότωσε την μάνα του...

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της ανθρωποκτονίας με ληστεία που τελέστηκε την 27/28-11-2009 στην Αγία Ευφημία Πυλάρου σε βάρος 76χρονης ημεδαπής, η οποία είχε ανευρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της συνεπεία βίαιου ασφυκτικού θανάτου.

Υστερα από συντονισμένες ενέργειες, ευρείες αναζητήσεις, αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών και στοιχείων της έρευνας, βραδινές ώρες της 27-07-2010, συνελλήφθησαν 2 άτομα ως δράστες της ανωτέρω ανθρωποκτονίας. Πρόκειται για έναν ημεδαπό ηλικίας (50) ετών, γιο της θανούσας (!!!) ως ηθικό αυτουργό, ο οποίος όπως προέκυψε προανακριτικά είχε οργανώσει το σχέδιο τέλεσης της πράξης με κάθε λεπτομέρειά του και έναν αλλοδαπό, ηλικίας (29) ετών, ως φυσικό αυτουργό, ο οποίος εκτέλεσε το σχέδιο κατ’ εντολή του ηθικού αυτουργού, με αντάλλαγμα προς αυτόν χρηματικό ποσό και υπόσχεση μεταβίβασης οικίας που βρίσκεται στην περιοχή Πυλάρου!
Σκηνοθέτης και άνδρας με ... ιδιαιτερότητες, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος γιος στην Κεφαλονιά που τον περασμένο Δεκέμβρη, έβαλε 29χρονο απο το Μπαγκλαντές να πνίξει την μάνα του! Ο σκηνοθέτης πλήρωσε τον αλλοδαπό, που είχε η οικογένεια στη δούλεψή της, με 2.000 ευρώ και του υποσχέθηκε πως θα του μεταβίβαζε στη συνέχεια και τη βίλα όπου και διέμενε η πλούσια μητέρα του, ενώ ο ίδιος θα κληρονομούσε την υπόλοιπη ακίνητη περιουσία της, στην Αγία Ευφημία Πυλάρου.
Ο αλλοδαπός, έπεσε στην παγίδα των Αστυνομικών προχθές, όταν πήγε στο Τμήμα για να ανανεώσει το πολιτικό του άσυλο. Έπεσε σε αντιφάσεις, φοβήθηκε και ομολόγησε την πράξη του, μετά από 8 μήνες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτ/κών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω...


ΠΗΓΗ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου