'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Όταν σκέφθηκε το απίθανο..........

Με τη νέα του ταινία "The Social Network"- "Το κοινωνικο δικτυο" ο Ντέιβιντ Φίσερ έρχεται να μας παρουσιάσει την ιστορία της δημιουργίας του δημοφιλέστερου σάιτ κοινωνικής δικτύωσης Facebook και κατ' επέκταση του ιδρυτή του Μάρκ Ζουκεμπεργκ.

Την ταινία υπογράφει ο σεναριογράφος Αάρον Σόρκιν και είναι βασισμένη στο βιβλίο "The Accidental Billionaires"- "Tυχαια δισεκατομυριουχος" του Μπέν Μέζριτζ.

Η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του ιδρυτή, Μάρκ Ζουκεμπεργκ τον οποίο θα υποδυθεί ο Τζέσε Έισενμπερκ. Ο Μάρκ απεικονίζεται ως αφελής και εκδικητικός. Παρουσιάζεται σαν κάποιον που έχει εμμονές γιατί αποκλείστηκε από την ελίτ του Χάρβαρντ και δεν τα κατάφερνε καλά με τις γυναίκες.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ενσαρκώνει το ρόλο του μετέπειτα προέδρου της εταιρείας, Σιν Πάρκερ και ο Άντριου Γκάρφιλντ ερμηνεύει το φίλο και συμφοιτητή του Μάρκ Έντουαρντο.

Η ιστορία ξεκινά το φθινόπωρο του 2003, όταν ο τότε φοιτητής Μάρκ βρίσκεται μπροστά στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα που σύντομα θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου κοινωνικού δικτύου και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία.

Η δράση της ταινίας διαδραματίζεται μεταξύ του φημισμένου πανεπιστήμιου Χάρβαρντ και του Πάλο Άλτο…Έξι χρόνια αργότερα, ο ίδιος αποτελεί το νεότερο δισεκατομμυριούχο στην ιστορία.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής 1η Οκτωβρίου ενώ η πρεμιέρα της θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου, όπου θα παιχθεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο του New York Film Festival.

Η ταινία πιθανότητα θα επηρεάσει την κοινή γνώμη για τον ιδρυτή ενός από τους περισσότερο χρησιμοποιούμενους δικτυακούς τόπους στον κόσμο.

Ακολουθεί το πρώτο τρέιλερ της πολύ-αναμενόμενης ταινίας.



ΠΗΓΗ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου