'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Microsoft Windows 8!

Και τα νέα για την αγαπητή Microsoft δεν σταματάνε εδώ! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Και όταν λέω ήλιος, εννοώ το Ιnternet. Δεν πέρασε αρκετός καιρό από την μέρα που κυκλοφόρησαν τα πετυχημένα Windows 7 και τα αρχικά σχέδια της Microsoft για το επόμενο λειτουργικό της σύστημα διέρρευσαν στο Internet. Και αν καταφέρει να υλοποιήσει αυτά που σχεδιάζει, τότε τα επόμενα χρόνια μας περιμένουν καταπληκτικά πράγματα!

Σκοπός της Microsoft με τα Windows 8, είναι να εκμεταλλευτεί στο έπακρο... τις δυνατότητες που της προσφέρει το σύγχρονο Hardware. Στη ουσία θέλει να δημιουργήσει ένα μικρό ηλεκτρονικό οικοσύστημα, που θα υποστηρίζει όλα τα καινούρια "κόλπα". 3D Video, HD Video, USB 3.0, Bluetooth 3.0, αισθητήρες αναγνώρισης προσώπων, αισθητήρες κίνησης κι φωτισμού και ότι άλλο μπορεί να χωρέσει κανείς σε ένα λειτουργικό σύστημα. Και όλα αυτά στα επόμενα 2 χρόνια, άντε 3 με τις καθυστερήσεις.

Παράλληλα με το καινούριο της λειτουργικό θα δοθεί στην κυκλοφορία και ο Internet Explorer 9, ενώ μέσα στα σχέδια της , είναι και η ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όμοιο με αυτό της Apple (Steve ξεκίνα να κατεβάζεις καινούριες ιδέες). Μέσα στις διαφάνειες που διέρρευσαν αναφερόταν ότι η Microsoft δεν έχει σκοπό να αναπτύξει ξεχωριστό Λειτουργικό για Tablet PC, ρίχνοντας όλο το βάρος της σε συσκευές slates, laptops, and all-in-one desktops.

Σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα είναι γεμάτα με τεχνολογικά "καλούδια", αλλά όλοι οι μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί πρέπει πρώτα να διορθώσετε κάτι. Ρε παιδιά προσέξτε λιγάκι με αυτές τις διαρροές! Ή τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτεται είναι χειρότερα και από αυτά ενός δημοτικού, ή οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε δεν είναι και τα μεγαλύτερα τζιμάνια, ή νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο...

http://tileorasi-hellas.blogspot.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://rokakias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου