'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ραγκούσης: “Δεν ζητήθηκαν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων από την τρόικα”

O υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, διέψευσε τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία, ότι οι εκπρόσωποι της “τρόικας”, του ζήτησαν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Ο κ. Ραγκούσης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, είπε ότι “τίποτα πέραν από αυτά τα οποία ήδη δρομολογούμε και υλοποιούμε δεν τέθηκε”, κατά τη διάρκεια της σημεριν΄λης συνάντησης.

Ο υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι “στο πλαίσιο των θεσμικών αλλαγών, εμείς υλοποιούμε το πρόγραμμά μας, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας όπως αυτές είχαν τεθεί υπόψιν του ελληνικού λαού και προεκλογικά” τονίζοντας ότι “αυτές ακριβώς οι αλλαγές είναι που ήδη μέσα στα νομοθετήματα που έχει ψηφίσει το ελληνικό κοινοβούλιο ενσωματώνουν όλη μας την πολιτική και όλους τους στόχους”.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως “προεξάρχουσα περίπτωση τον Καλλικράτη, όπου ενσωματώνονται όλες οι προτεραιότητες και οι επιλογές μας”.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από το νομοσχέδιο για τα κουπόνια και για το τι μέλλει γενέσθαι με τι υλοποίησή του, ο κ. Ραγκούσης επισήμανε ότι “δεν υπάρχει σε κανέναν η υπόνοια, η αμφιβολία ότι κάτι μπορεί να αλλάξει όσον αφορά την απόλυτη απόφαση και του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να προχωρήσουμε καθαρά και απαρέγκλιτα στο δρόμο της εξυγίανσης των προεκλογικών δαπανών”.

ΠΗΓΗ: http://www.zoomnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου