'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ

Σε θάνατο δι' απαγχονισμού για την φρικαλέα δολοφονία ενός κοριτσιού πέντε ετών που έπασχε από αλμπινισμό, καταδικάστηκε ένας Τανζανός ο οποίος έκοψε τα πόδια του μικρού κοριτσιού με μια μασέτα και ήπιε το αίμα του , μετέδωσαν εγχώρια ΜΜΕ χθες Τετάρτη.

Ο 50χρονος Καζιμίρι Μασάουρι, που μετά την ειδεχθή του πράξη έφυγε παίρνοντας τα κομμένα μέλη του θύματός του μαζί του αφήνοντας το μικρό κορίτσι να πεθάνει από αιμορραγία, καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Μουάνζα, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Τανζανίας.

Ο φόνος του μικρού κοριτσιού εντάσσεται σε ένα κύμα επιθέσεων εναντίον των περίπου 200.000 αλμπίνων οι οποίοι ζουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα και πιο συγκεκριμένα σε απομακρυσμένες περιοχές στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας κοντά στη Λίμνη Βικτόρια, όπου οι προλήψεις είναι βαθιά εμπεδωμένες.

Οι «κυνηγοί» αλμπίνων σκοτώνουν τα θύματά τους, συλλέγουν το αίμα τους και μέλη των σωμάτων τους, όπως τρίχες, γεννητικά όργανα, άκρα, και στη συνέχεια τα χρησιμοποιούν για να φτιάξουν μαντζούνια. Μάλιστα, διάφοροι μάγοι-γιατροί υποστηρίζουν ότι τα φίλτρα που περιέχουν το σώμα ή το αίμα αλμπίνων φέρνουν καλοτυχία στον έρωτα, στη ζωή καθώς και στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.



ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://troktiko-blog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου