'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ένα όμορφο λευκό τριαντάφυλλο ....

Βρέθηκα σε ένα κατάστημα, στο διάδρομο με τα παιχνίδια.

Με την άκρη του ματιού μου, παρατήρησα ένα αγοράκι γύρω στα πέντε, το οποίο κρατούσε μια κούκλα.
Δε σταματούσε να της χαϊδεύει τα μαλλιά και να τη σφίγγει προσεκτικά πάνω του.

Αναρωτήθηκα για ποιον προοριζόταν αυτή η κούκλα.

Το αγοράκι γύρισε κάποια στιγμή προς την κυρία που βρισκόταν πλάι του:
«Θεία μου, είσαι σίγουρη ότι δε μου φτάνουν τα λεφτά;»

Η γυναίκα του απάντησε χάνοντας κάπως την υπομονή της:
«Είπαμε ότι δεν έχεις αρκετά λεφτά για να την αγοράσεις.»

Έπειτα, η θεία του του ζήτησε να μείνει εκεί και να τον περιμένει για λίγο, κι εκείνη έφυγε βιαστικά. Το αγοράκι κρατούσε ακόμη στα χέρια του την κούκλα.

Τελικά, κατευθύνθηκα προς... το παιδί και το ρώτησα σε ποιον ήθελε να δώσει την κούκλα.
«Αυτή την κούκλα την ήθελε η αδερφή μου περισσότερο από καθετί για τα Χριστούγεννα. Ήταν σίγουρη ότι θα της την έφερνε ο Άι-Βασίλης.»
Του είπα τότε ότι μπορεί και να της την έφερνε, κι εκείνο μου είπε θλιμμένο:
«Όχι, ο Άι-Βασίλης δεν μπορεί να πάει εκεί που είναι τώρα η αδερφή μου... Πρέπει να δώσω την κούκλα στη μαμά μου να της την πάει.»

Τα μάτια του ήταν πολύ θλιμμένα ενώ έλεγε αυτά τα λόγια.

«Πήγε να συναντήσει τον Χριστούλη. Ο μπαμπάς λέει ότι και η μαμά θα πάει να συναντήσει το Χριστούλη σε λιγάκι. Έτσι, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να πάρει την κούκλα μαζί της και να την πάει στην αδερφούλα μου.»
Η καρδιά μου πήγε να σταματήσει.

Το αγοράκι σήκωσε το βλέμμα προς εμένα και μου είπε:
«Είπα στον μπαμπά να πει στη μαμά να μη φύγει αμέσως. Ζήτησα να περιμένει μέχρι να γυρίσω από το μαγαζί.»
Μετά, μου έδειξε μία φωτογραφία που απεικόνιζε το ίδιο το αγοράκι μέσα στο κατάστημα να κρατάει την κούκλα, και μου είπε:
«Θέλω η μαμά να πάρει κι αυτή τη φωτογραφία μαζί της, για να μη με ξεχάσει. Την αγαπάω τη μαμά και δε θέλω να μ'αφήσει, αλλά ο μπαμπάς λέει ότι πρέπει να πάει μαζί με την αδερφούλα μου.»

Ύστερα, χαμήλωσε το κεφάλι του κι έμεινε σιωπηλό.
Έψαξα στην τσάντα μου κι έβγαλα από μέσα ένα μάτσο χαρτονομίσματα και ρώτησα το αγοράκι:
«Τι λες να μετρήσουμε τα λεφτά σου μια τελευταία φορά για να σιγουρευτούμε;»

Εκείνο απάντησε:
«Εντάξει, όμως πρέπει να βγουν αρκετά.»
Έριξα κρυφά κάποια χρήματα μαζί με τα δικά του και αρχίσαμε το μέτρημα. Έφταναν με το παραπάνω για την κούκλα. Περίσσευαν κιόλας αρκετά.
Το αγοράκι ψιθύρισε:
«Ευχαριστώ Χριστούλη που μου έδωσες αρκετά λεφτά.»

Έπειτα με κοίταξε και είπε:
«Είχα ζητήσει από το Χριστούλη να κάνει να έχω αρκετά λεφτά για ν'αγοράσω την κούκλα και η μαμά μου να μπορεί να την πάει στην αδερφούλα μου.
Εκείνος άκουσε την προσευχή μου.
Ήθελα να έχω αρκετά λεφτά για ν'αγοράσω και ένα λευκό τριαντάφυλλο για τη μαμά, όμως δεν τόλμησα να του το ζητήσω.
Εκείνος μου έδωσε αρκετά λεφτά για ν'αγοράσω την κούκλα και το λευκό τριαντάφυλλο.
Ξέρετε, αρέσουν πολύ τα λευκά τριαντάφυλλα στη μαμά...»
Λίγα λεπτά αργότερα, η θεία του ξαναγύρισε, κι εγώ απομακρύνθηκα σπρώχνοντας το καροτσάκι μου.

Τέλειωνα τα ψώνια μου με ένα συναίσθημα εντελώς διαφορετικό από ότι όταν τα άρχιζα.

Δεν μπορούσα να βγάλω απ'το μυαλό μου το αγοράκι.

Μετά θυμήθηκα ένα άρθρο στην εφημερίδα, λίγες μέρες πριν, που μιλούσε για έναν οδηγό σε κατάσταση μέθης που είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια νεαρή γυναίκα με την κόρη της.
Το κοριτσάκι είχε πεθάνει ακαριαία και η μητέρα ήταν σοβαρά τραυματισμένη. Η οικογένεια έπρεπε να αποφασίσει εάν θα της διέκοπταν την αναπνευστική στήριξη...

Να ήταν άραγε η οικογένεια του μικρού αγοριού;

Δυο μέρες μετά, διάβασα στην εφημερίδα ότι η νεαρή γυναίκα ήταν νεκρή.
Δεν μπόρεσα να μην πάω ν'αγοράσω ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα και να βρεθώ στην αίθουσα όπου εκθέταν τη σωρό της.
Ήταν εκεί και κρατούσε ένα όμορφο λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι της, μαζί με μία κούκλα και τη φωτογραφία του μικρού αγοριού από στο κατάστημα.

Έφυγα από την αίθουσα κλαίγοντας και με την αίσθηση ότι η ζωή μου θα άλλαζε για πάντα.
Η αγάπη που είχε αυτό το αγοράκι για τη μαμά του και την αδερφή του ήταν τόσο μεγάλη, και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ένας μεθυσμένος οδηγός του τα πήρε όλα μακριά....

Σπυρος  Σολ.

10 θεωρίες για το τέλος του κόσμου..!

Θα εξαφανιστεί ο κόσμος μας; Αν ναι με ποιόν τρόπο; Βροχή μετεωριτών ή μήπως παγκόσμια επιδημία;
 
Έκρηξη ηλίου ή...

...πυρηνικό ολοκαύτωμα; 

Ερωτήματα που έχουν απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη και έχουν αποτελέσει βάσεις για αμέτρητα βιβλία καθώς και ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται(!) από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες."

Σύγκρουση μετεωρίτη

Από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες. Η καταστροφή της γης από την ενδεχόμενη σύγκρουση με μετεωρίτη έχει απασχολήσει αρκετούς ερευνητές και έχει δώσει βάση για την συγγραφή αρκετών βιβλίων αλλά και σεναρίων κινηματογραφικών υπερπαραγωγών (βλ. Αρμαγγεδών).

Μέχρι το 1980 η θεωρία δεν αντιμετωπιζόταν σοβαρά. Όλα άλλαξαν με την εύρεση του κρατήρα Chicxulub στο Μεξικό, που είχε διάμετρο 180 χιλιόμετρα και ο οποίος είχε δημιουργηθεί από πρόσκρουση μετεωρίτη πριν εκατομμύρια χρόνια.

Καθ’όλη την διάρκεια ζωής της, η Γη είχε δεχτεί αρκετές βροχές μετεωριτών με πιο γνωστή αυτή που λέγεται ότι προκάλεσε τον αφανισμό των Δεινοσαύρων 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Μία παρόμοια σύγκρουση μετεωρίτη μπορεί να οδηγήσει στον αφανισμό ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο μετεωρίτης να έχει μήκος μεγαλύτερο από 2 χιλιόμετρα. Τα τοξικά αέρια που θα απελευθερωθούν, καθώς και τα επακόλουθα της πρόσκρουσης (τεράστια τσουνάμι κτλ) δεν θα αφήσουν περιθώρια επιβίωσης.

Εκτός και αν αναλάβει δράση ο Bruce Willis με το πλήρωμά του!

Πυρηνικός πόλεμος

Με εξαίρεση τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα από της ΗΠΑ, ο κόσμος δεν έχει γνωρίσει άλλον πυρηνικό πόλεμο. Παρ’όλα αυτά οι εξοπλισμοί των χωρών σε πυρηνικά συνεχίζουν να αυξάνονται με ολοένα και περισσότερες χώρες να «μπαίνουν στο παιχνίδι.»

Μεγάλος φόβος υπάρχει για το ενδεχόμενο χρήσης της πυρηνικής τεχνολογίας από αυτόνομες τρομοκρατικές οργανώσεις. Κάτι τέτοιο θα ήταν σίγουρα καταστροφικό, όπως επίσης και το ενδεχόμενο μιας μεγάλης πυρηνικής σύρραξης.
Μπορεί η ανθρωπότητα να μην υποστεί ολοκληρωτικό αφανισμό, αλλά ο πυρηνικός χειμώνας που θα ακολουθήσει θα μεταβάλλει ριζικά τον πολιτισμό όπως τον ξέραμε.
Έκρηξη ηλίου


 
Ίσως η πιο ρεαλιστική θεωρία απ’όλες. Σύμφωνα με υπολογισμούς, σε 5 εκατομμύρια χρόνια ο ήλιος μας θα μπει σε μια φάση που ονομάζεται red giant (ερυθρός γίγαντας) εξαντλώντας όλο του το υδρογόνο(H) και καίγοντας πλέον ήλιο (He).

Στην φάση αυτή ο ήλιος θα μεγαλώσει δραματικά το μέγεθός του, αυξάνοντας την μάζα του κατά 30%. Κάτι τέτοιο θα αποδειχτεί ολέθριο για τους τριγύρω πλανήτες συμπεριλαμβανομένης και της Γης, μιας και θα απορροφηθούν από τον ήλιο. Ύστερα από αυτό γίνεται εξαιρετικά συμπαγής με αποτέλεσμα να εκραγεί (supernova).

Υπάρχει πιθανότητα, βέβαια, η Γη να «γλιτώσει» και να μην απορροφηθεί, σε αυτήν την περίπτωση όμως και πάλι η αύξηση της ακτίνας του ηλίου θα τον φέρει πιο κοντά της με αποτέλεσμα την ραγδαία αύξηση στην θερμοκρασία στην επιφάνεια, καθιστώντας έτσι αδύνατη την επιβίωση οποιασδήποτε μορφής οργανισμού.

Τουλάχιστον θα κάνουμε όμορφο μαύρισμα…

Αλλαγή πολικότητας της Γης

Στην ιστορία έχουν καταγραφεί πολύ μεγάλες αλλαγές της κατεύθυνσης του μαγνητικού πεδίου της γης. Τόσο τρομακτικές, που φθάνουν μέχρι πλήρους αντιστροφής της πολικότητάς του. Αυτές οι αλλαγές συνέβησαν σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της με την τελευταία πλήρη αντιστροφή να χρονολογείται πριν 780.000 χρόνια.

Στα τελευταία 100 χρόνια, η δύναμή του μαγνητικού πεδίου της Γης έχει μειωθεί περίπου στο 5%. Χωρίς μαγνητικό πεδίο θα αντιμετωπίσουμε βίαιες «καταιγίδες» σωματιδίων από τον ήλιο, όπως επίσης και από το διάστημα. Αυτές θα καταστρέψουν το στρώμα του όζοντος αφήνοντας ευάλωτους τους οργανισμούς στις καρκινογόνες ακτίνες του ήλιου.

Τα περισσότερα είδη θα είναι ανήμπορα να προσανατολιστούν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπαραχθούν και να επιζήσουν, επηρεάζοντας αρνητικά την τροφική αλυσίδα. Οι κατώτεροι οργανισμοί της αλυσίδας (αρουραίοι, ψύλλοι, κατσαρίδες κτλ.) θα αυξηθούν υπερβολικά κατακλύζοντας τις πόλεις σε αναζήτηση τροφής, μεταφέροντας πολλές αρρώστιες στον άνθρωπο.

Και όχι, τα Baygon δεν θα βοηθήσουν και πολύ…

Παγκόσμια Πανδημία

Ένα λιγότερο προβλέψιμο σενάριο είναι αυτό μιας παγκόσμιας πανδημίας. Για παράδειγμα, αν ο ίος του HIV μεταλλαχθεί και γίνει μεταδοτικός όπως το κοινό κρυολόγημα, τότε οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Αν και οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μάλλον περιορισμένες. Πολύ ιοί εξασθενούν ενώ μεταδίδονται από οργανισμό σε οργανισμό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένας γρήγορα εξαπλωμένος ιός δεν μπορεί να κάνει την εμφάνισή του ανά πάσα στιγμή. Ο ιός Έμπολα, για παράδειγμα, είναι άκρως μεταδοτικός και θανατηφόρος.

Ο μόνος λόγος που δεν έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια κρίση είναι γιατί τα κρούσματα περιορίζονται μόνο στην αγροτική Αφρική. Φυσικά, μια πανδημία με αποτέλεσμα την εξαφάνιση του ανθρώπου δεν είναι ανάγκη να προκύψει «φυσικά». Η επιστήμη μπορεί να δημιουργήσει δεκάδες χημικούς ιούς.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει εφιαλτικά αποτελέσματα για τον άνθρωπο, αν αυτοί χρησιμοποιηθούν εναντίον του.
Έκρηξη Ηφαιστείου

Φυσικά δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε ηφαιστειακή έκρηξη. Όταν ένα σούπερ ηφαίστειο (supervolcano) στο Yellowstone των ΗΠΑ ξέσπασε 640.000 χρόνια πριν, η εκτίναξη μάγματος και τέφρας ήταν αρκετή για να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής και το βορειοανατολικό τμήμα του Μεξικού.

Μία παρόμοια τέτοια έκρηξη θα μπορούσε να απειλήσει τον πολιτισμό μας ξανά, απελευθερώνοντας μεγάλες ποσότητες τοξικών αερίων που θα επηρεάσουν την ισορροπία του πλανήτη δημιουργώντας ένα ραγδαίο φαινόμενο θερμοκηπίου. Χιλιάδες πυρωμένα πετρώματα και άλλα υλικά θα πεταχτούν στην ατμόσφαιρα αποκλείοντας εν μέρει τον ήλιο και προκαλώντας έναν πυρηνικό χειμώνα παρόμοιο με αυτόν του 1816.

Αυτή η έκρηξη μπορεί να προκαλέσει άμεσο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων αρκετές εκατοντάδες μίλια από το σημείο, ίσως και δισεκατομμυρίων σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μαύρη τρύπα

Ένα ακόμα γνωστό και "κλασικό" σενάριο είναι αυτό της καταστροφής της Γης από μια μαύρη τρύπα. Αρκετοί είναι εκέίνοι που έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το πείραμα που έχει ξεκινήσει στο ινστιτούτο CERN στη Γενεύη.

Ο γιγάντιος επιταχυντής που βρίσκεται εκεί, όπως είναι γνωστό, προορίζεται για να χρησιμοποιηθεί σε πειράματα που θα μας διαφωτίσουν σχετικά με το Big Bang. Πολλοί φοβούνται ότι υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει ο ίδιος ένα Big Bang. Οι δέσμες σωματιδίων που θα πυροδοτηθούν από τον επιταχυντή θα συγκρουστούν με την ενέργεια ενός τραίνου 400 τόνων που τρέχει με 180 χιλιόμετρα την ώρα.

Είναι θεωρητικά πιθανό πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει μια μαύρη τρύπα που θα "κατάπινε" τον πλανήτη μας.


Αν όλα τα παραπάνω έχουν έστω μία μικρή δόση αληθοφάνειας, υπάρχουν και αρκετές άλλες θεωρίες που βασίζονται αποκλειστικά στο μεταφυσικό, φανταστικό ή ακόμα και θρησκευτικό στοιχείο.


Η
επίθεση από εξωγήινο πολιτισμό είναι ίσως η πιο γνωστή από όλες. Ο φόβος του ανθρώπου για οτιδήποτε άγνωστο, καθώς και οι μεγάλες πιθανότητες της ύπαρξης ζωής στο διάστημα, οδήγησαν στην δημιουργία άπειρων σεναρίων εξόντωσης του ανθρωπίνου γένους από εξωγήινους, οι οποίοι με εξελιγμένα σκάφη θα υπερνικήσουν τις γήινες δυνάμεις και θα καταστρέψουν ολοσχερώς τον πλανήτη μας.

Με λίγα λόγια, μπορεί να μην είναι όλοι οι εξωγήινοι σαν τον Ε.Τ. Προς το παρόν πάντως και σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία, δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια εξελιγμένη μορφή ζωής πέρα από τον πλανήτη Γη, οπότε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι και να συνεχίσουμε να βλέπουμε X-Files.


Στην χριστιανική εσχατολογία τώρα, η
Ημέρα της Κρίσης, αναφέρεται στην κρίση από τον Θεό κάθε ανθρώπου που έζησε ποτέ.

Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί μετά την ανάσταση των νεκρών και την Δευτέρα Παρουσία. Ο άνθρωπος θα πληρώσει για όλες του τις αμαρτίες και ο κόσμος όπως τον ξέραμε μέχρι τότε θα αλλάξει μορφή, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή.

Μία άλλη θεωρία, πάλι θρησκευτικής προέλευσης, είναι αυτή του Αρμαγεδδών. Το όνομα αναφέρεται στην τοποθεσία που θα λάβει χώρα η τελική μάχη ανάμεσα στον Θεό και στον Σατανά, στις δυνάμεις του Καλού και του Κακού.

Γενικότερα, μπορεί επίσης να αναφέρεται σε μία αποκαλυπτική καταστροφή. Το αποτέλεσμα αυτής της μάχης θα κρίνει και την μοίρα της ανθρωπότητας. Θεός φυλάξοι!



Πηγή: diodos.gr

http://crazygreekblogger.blogspot.com

Οι διαφημίσεις που σόκαραν τον κόσμο...!!

Οι κορυφαίοι διαφημιστές του κόσμου δεν περιορίζονται στην απλή πρόκληση ενδιαφέροντος του κοινού, αντίθετα θέτουν πάντα ως στόχο το προϊόν που παράγουν να προκαλεί σοκ.
 
Η εφημερίδα Independent διάλεξε τις διαφημίσεις που προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα όσο λίγες:


Εικόνα από την αντικαπνιστική καμπάνια της Les Droits des Non-fumeurs που προσπάθησε να συνδέσει το κάπνισμα με τη σεξουαλική υποδούλωση!




Αυτή η αφίσα έδειχνε ένα παιδί με το σώμα γυναίκας και ανήκε ως πρωτοβουλία από την ομάδα κατά της οικογενειακής βίας Family Violence Partnership στο Μιλγουόκι. Το μότο αναφέρει: «Είναι λάθος να βλέπεις ένα παιδί, σαν κάτι παραπάνω!».




Αυτή η καμπάνια παρέμεινε ένα μυστήριο ως προς τον σκοπό της! Διαφήμιζε το περιοδικό «Deutsch Magazine» και έδειχνε μία γυναίκα σε τρυφερές περιπτύξεις με τον σκύλο της.



Ο Tom Ford έβαλε τα δυνατά του για να σοκάρει και σίγουρα τα κατάφερε με αυτή την καμπάνια για την αντρική του σειρά ρούχων.


Η Toyota σίγουρα έχει μετανιώσει για αυτή τη διαφήμιση που προκάλεσε μεγάλο σάλο και πάμπολλες αντιδράσεις! Αντικείμενο της διαφήμισης το οικολογικό Prius. Δείχνει έναν άντρα που μόλις έχει διαπράξει φόνο και το σλόγκαν αναφέρει: Τουλάχιστον οδηγεί Prius!






Το ινστιτούτο ομορφιάς στη Νότιο Αμερική «Xiomara Coronado Beauty Center» πείραξε με Photoshop τις φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί και της Πάρις Χίλτον και υποστήριξε: Ετσι θα γίνετε αν δεν προσέξετε το πρόσωπό σας!




Η εταιρεία M&C Saatchi δημιούργησε αυτή τη διαφήμιση για τον Ερυθρό Σταυρό στην Αυστραλία προκειμένου να προμοτάρει την εθελοντική αιμοδοσία. Πολλοί σοκαρίστηκαν με την εικόνα του αίματος μέσα στο δοχείο, οι περισσότεροι όμως είδαν με θετικό μάτι την καμπάνια λόγω του καλού σκοπού της.


Η πλέον γνωστή φίρμα για τις σοκαριστικές της διαφημίσεις είναι η Benetton. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει τον ακτιβιστή David Kirby, που έπασχε από AIDS, στο κρεβάτι του πόνου μαζί με την οικογένειά του. Η φωτογραφία κέρδισε το World Press Photo Award και αρχικά ήταν ασπρόμαυρη, αλλά η Benetton τη χρησιμοποίησε έγχρωμη για να σοκάρει ακόμα πιο πολύ. Η οικογένεια του Kirby είχε δώσει το πράσινο φως για τη δημοσίευση, ωστόσο από πολλούς θεωρήθηκε ότι ήταν καταδικαστική ως προς την ομοφυλοφιλία.



protothema.gr

http://crazygreekblogger.blogspot.com

Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς πως είσαι χοντρός, όταν ..... ( τρελό γέλιο ) !!!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 

ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ!!!!



Ήρθε η ώρα να παραδεχτείς πως είσαι χοντρός, όταν........ συμβαίνει κάποιο απο τα παρακάτω:

1. Χορεύεις στην πίστα και η ορχήστρα πηδάει νότες απο τα τραντάγματα.
2. Ο γιατρός έχει διαγνώσει οτι πάσχεις απο ενα σπάνιο είδος ιού που τρώει λίπος και σου δίνει ακόμα... 22 χρόνια ζωής.
3. Βάζεις μουστάρδα στην ασπιρίνη
4. Πηγαίνεις στον ζωολογικό κήπο και οι ελέφαντες σου πετάνε φυστίκια.
5. Στο δίπλωμα οδήγησης, κάτω απο την φωτογραφία σου γράφει : "..συνέχεια στην επόμενη σελίδα"
6. Η ομάδα αίματός σου είναι Μπολονέζ...
7. Μπορείς να νοικιάσεις τον ίσκιο σου
8. Μέσα στο ασανσερ ενώ είσαι στο ισόγειο και παρά του οτι έχεις πατήσει τo κουμπί του ορόφου ο ανελκηστήρας παραμένει στο ισόγειο.
9. Δεν μπορεις να δεις το πουλί σου ούτε με καθρέφτη!!!
10. Είσαι στην θάλασσα, κάνεις βουτιά από την γέφυρα αδειάζει η θάλασσα και επιστρέφει τσουνάμι!!!!
11. Έχεις τον δικό σου ταχυδρομικό κώδικα
12. Οι αστρονόμοι παρακολουθούν τις κινήσεις σου και κάνουν διορθώσεις στην τροχιά της γης.
13. Το ρολόι χειρός σου πάει πίσω (γενική σχετικότητα)
14. Ο ποπος σου είναι αχαρτογράφητη περιοχή.
15. Για να σας κάνουν ένεση στο νοσοκομείο , από τον τοπικό κωλοβατικό σύλλογο, διοργανώνεται «Κώλου Ανάβασις».
16. Όταν δεν σε ζυγίζουν στην πλάστιγγα (δεκαπλασιαστικός ζυγός) αλλά σε στέλνουν στην ζυγοπλάστιγγα με τα φορτηγά .
17. Όταν σας ξέφυγε κατά λάθος μια «φαρμακερή κούφια» και η γειτονιά σας έγινε ένα νέο Σοβέζο.
18. Όταν ξαφνικά εκεί που κάνετε ηλιοθεραπεία μετά το τσουνάμι που προκαλέσατε, εμφανίζεται μπουλντώζα που επιμένει να σας κατεδαφίσει ως αυθαίρετο που κτισθήκατε στον αιγιαλό.
19. Όταν τα κωλόπαιδα της γειτονιάς σας έχουν 4τύπους παραθετικών του επιθέτου χοντρός: Χοντρός, Χοντρίτερος, Χοντρομπαλλάς , [το επίθετό σας]
20. Όταν κάθε φορά που αφοδεύετε καλείτε τον «αχόρταγο» για αποκομιδή των λυμάτων.
21. Χρησιμοποιείς τις "δίπλες"¨σου για τσέπες.
22. Οι "δίπλες" σου είναι προστατευόμενοι βιότοποι.
23. Για να ταξιδέψεις με αεροπλάνο, "κλείνεις" ολόκληρη σειρά καθισμάτων.
24. Τα Goody's της γειτονιάς σου έχουν σπέσιαλ πιάτο με το επίθετό σου.
25. Ο ράφτης σου είναι πλούσιος.
26. Στο εστιατόριο, παραγγέλνεις παϊδάκια για ορεκτικό.



www.blogotsarka.gr
http://assoss.blogspot.com/

Ωραίοι και αστείοι πανηγυρισμοί goal...!!!!


Σας παρουσιάζουμε τους πιο..
ξεχωριστούς πανηγυρισμούς!
Απολαύστε τους:


http://ntaksi.blogspot.com/

Οι άνεμοι χώρισαν την Ερυθρά Θάλασσα σύμφωνα με τους επιστήμονες!!!

Μια νέα εκδοχή για τον διαχωρισμό της Ερυθράς Θάλασσας δίνουν οι επιστήμονες.
 
Σύμφωνα με τη Βίβλο, η Ερυθρά Θάλασσα χωρίστηκε στα δυο για να περάσει ο Μωυσής με τους Ισραηλίτες, που διώκονταν από τους Αιγύπτιους.

Ωστόσο προσομοιώσεις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές δείχνουν ότι το φαινόμενο δεν είναι θεϊκό αλλά ενδέχεται να οφείλεται στους  ισχυρούς ανέμους που δημιούργησαν μια γέφυρα ξηράς σε μια περιοχή.
 
Έτσι οι Ισραηλίτες κατάφεραν να φτάσουν με ασφάλεια απέναντι, συνεχίζοντας το ταξίδι για τη «γη της επαγγελίας».

Με βάση τις προσομοιώσεις, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ένας ισχυρός ανατολικός άνεμος που φυσούσε όλο το βράδυ, «έσπρωχνε» τα νερά σε ένα σημείο, συγκεκριμένα σε κάποια καμπή με σχήμα U,  όπου ο ποταμός Νείλος ενωνόταν με μια λιμνοθάλασσα.

Έτσι δημιουργήθηκε μια χερσαία γέφυρα που διαλύθηκε όταν οι άνεμοι καταλάγιασαν.

Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική εφημερίδα Plos One, αποτελεί μέρος της ευρύτερης έρευνας που διεξάγεται για τις πιθανές τοποθεσίες και τα πιθανά βάθη των παραπόταμων του Δέλτα του Νείλου, που μεταβλήθηκαν σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου.

«Οι προσομοιώσεις ταιριάζουν πάρα πολύ με τις περιγραφές στο Βιβλίο της Εξόδου», τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της έρευνας, Carl Drews, από το Αμερικανικό Κέντρο Ατμοσφαιρικών Ερευνών.

«Ο διαχωρισμός του νερού μπορεί να γίνει κατανοητός με τη δυναμική των υγρών. Ο άνεμος μετακινεί το νερό με τρόπο συμβατό προς τους φυσικούς νόμους, δημιουργώντας ένα ασφαλές μονοπάτι. Έπειτα αφήνει το ορμητικό νερό να γυρίσει πίσω, διαλύοντας το πέρασμα», κατέληξε ο κ.  Drews.

Πηγή econews
http://www.i-live.gr/

Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του!!!

O εραστης ικετευε τον απατημενο ανδρα και του υποσχοταν οτι θα χωρισουν!

Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι. Η γυναίκα ήταν στο σπίτι με τον 27χρονο εραστή της, όταν ξαφνικά συνέβη αυτό, που απέυχονταν και οι δύο. Το κλειδί μπήκε στην κλειδαριά, η πόρτα άνοιξε και οι δύο, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον 40χρονο άνδρα της 27χρονης. Στο σπίτι γίνεται το ''έλα να δεις''...


Ο απατημένος σύζυγος στρέφεται αρχικά στην 27χρονη. Αρχίζει να την χτυπάει στο πρόσωπο και στο σώμα, μέχρι να σωριαστεί σχεδόν λιπόθημη στο πάτωμα. Συνεχίζει με τον εραστή. Βουτάει ένα αλουμινένιο σκουπόξυλο και του ρίχνει με δύναμη παντού. Εκείνος τον ικετεύει να σταματήσει ''Σου υπόσχομαι ότι θα χωρίσουμε. Σταμάτησε και άφησέ με να φύγω''.


Ο 40χρονος τότε του κάνει μία πρόταση: ''Βγάλε τα ρούχα σου και φύγε γυμνός''. Ο εραστής της γυναίκας είδε ότι ο απατημένος σύζυγος δεν έπαιρνε από λόγια και αναγκάστηκε να υπακούσει. Γδύθηκε, άνοιξε την πόρτα και βγήκε στο δρόμο γυμνός, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων, που είχαν μαζευτεί στην περιοχή από τις φωνές.


Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο και υπέβαλλε μήνυση...


newsit.gr
http://mealimatia.blogspot.com

Άνοιξε οίκο ανοχής για να πάει στους Ολυμπιακούς !!!

Είναι τόση μεγάλη η επιθυμία του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς αγώνες, του 2012 στο Λονδίνο, που σκέφτηκε ένα παράδοξο τρόπο, για να συγκεντρώσει τα χρήματα που θα χρειαστεί. 

Ο 23χρονος Νεοζηλανδός αποφάσισε ν' ανοίξει έναν οίκο ανοχής, με σκοπό να μαζέψει 500.000 λίρες για τα έξοδα συμμετοχής του με την ομάδα του tae kwon do. 

Ο ίδιος ανέφερε ότι ξόδεψε σχεδόν 230.000 λίρες στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, κατακτώντας τη 16η θέση.


Το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να επιβαρύνει οικονομικά τους γονείς του, ήταν αυτό που τον οδήγησε στην απόφαση ν' ανοίξει τον οίκο ανοχής, έχοντας ως συνεργάτη έναν 20χρονο φίλο του . 

Μάλιστα, οι γυναίκες που δουλεύουν στην επιχείρησή του, έχουν «περάσει» από casting. Η κριτής ήταν…. η μητέρα του, η οποία ανέφερε πως επρόκειτο για επιχειρηματική κίνηση του γιου της, που θα τον βοηθήσει στο στόχο του.


Πηγη : star.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  TNSite 

Τον χτύπησε επειδή προσπάθησε να τον ελέγξει!!!

Στο νοσοκομείο κατέληξε δημοτικός αστυνομικός που επιχείρησε να συλλάβει πλανόδιο πωλητή στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο δημοτικός αστυνομικός εντόπισε τον πλανόδιο στην πλατεία των Λιονταριών. Όταν επιχείρησε να ελέγξει την βαλίτσα που περιείχε ρολόγια, ο πλανόδιος αντέδρασε βίαια, χτυπώντας τον και τραυματίζοντάς τον.


Άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο. 


ΠΗΓΗ:   http://www.zougla.gr/ 

Τέσσερις αδελφές, γέννησαν 4 παιδιά, μέσα σε 4 μέρες!!!

Γούρικος είναι ο αριθμός τέσσερα για μια οικογένεια στην Καλιφόρνια.
 
Τέσσερις αδελφές, γέννησαν τέσσερα παιδιά,  μέσα σε τέσσερις μέρες. 


Η Λέσλι γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, η Σάμπι την ίδια μέρα ένα αγοράκι, την επόμενη ημέρα η Λίλιαν ένα κοριτσάκι και η τέταρτη αδελφή γέννησε ένα αγοράκι, μετά από δύο ημέρες.

Οι συγγενείς τους, είπαν ότι οι τέσσερις γυναίκες ούτε γνώριζαν ούτε είχαν  προγραμματίσει να γεννήσουν το ίδιο χρονικό διάστημα. 


Ο μαιευτήρας τους από την πλευρά του, δήλωσε ότι «αυτό που  συνέβη είναι πολύ ασυνήθιστο αλλά παράλληλα είναι εκπληκτικό»

star.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.ierosagon.org/

Βατικανό: Ανίερο χρήμα στην «ιερή τράπεζα»...

Υστερα από τους παιδεραστές, το ξέπλυμα χρήματος. Ακόμη ένα σκάνδαλο προστέθηκε χθες στην Καθολική Εκκλησία και αφορά την Τράπεζα του Βατικανού. 

Οι ιταλικές αρχές «πάγωσαν» 23 εκατ. ευρώ από λογαριασμό της «ιερής τράπεζας» και έθεσαν υπό έρευνα μεγαλοστελέχη της, περιλαμβανομένου του προέδρου της Ετόρε Γκότι Τεντέσκι, μέλος της συντηρητικής θρησκευτικής οργάνωσης Οpus Dei - ενός ανθρώπου που μιλά συχνά δημοσίως για τη « χριστιανική ηθική στον χρηματοπιστωτικό τομέα».


Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι υποδέχτηκε με «απορία και έκπληξη» την εισαγγελική παρέμβαση, η οποία αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι η τράπεζα παραβίασε την ιταλική νομοθεσία περί ξεπλύματος χρημάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Αγία Εδρα τονίζει ότι επί καιρό προσπαθεί να κάνει πιο διαφανή τα οικονομικά της ώστε να συμμορφωθεί με τους νόμους κατά της τρομοκρατίας και του ξεπλύματος χρήματος. Συγχρόνως προσέφερε πλήρη στήριξη στον κ. Τεντέσκι, καθώς και στον γενικό διευθυντή της Τράπεζας του Βατικανού.


Προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά η Τράπεζα του Βατικανού, πέρυσι τον Σεπτέμβριο η Τράπεζα της Ιταλίας την κατέταξε στους τραπεζικούς οργανισμούς που δεν ανήκουν στην ΕΕ και, συνεπώς, οι δοσοληψίες τους με άλλες τράπεζες υπόκεινται σε αυστηρότερο έλεγχο. Αμέσως οι Αρχές άρχισαν να περνούν από το μικροσκόπιο συναλλαγές αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για να δουν αν παραβιαζόταν η νομοθεσία περί ξεπλύματος χρήματος. Χθες διέταξαν το «πάγωμα» του ποσού των 23 εκατ. ευρώ που υπήρχε σε λογαριασμό που είχε ανοίξει η Τράπεζα του Βατικανού σε υποκατάστημα της Ρώμης της τράπεζας Credito Αrtigiano Spa- είναι η πρώτη φορά που προχωρούν σε τέτοια κίνηση εναντίον της «ιερής τράπεζας». Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, τα 20 εκατ. ευρώ, προορίζονταν για την JΡ Μorgan στη Φραγκφούρτη και τα υπόλοιπα για την Βanca del Fucino.


Το πρόβλημα είναι ότι η Τράπεζα του Βατικανού είχε αμελήσει να πληροφορήσει τις οικονομικές αρχές για την προέλευση των χρημάτων. Ο κ. Τεντέσκι είναι υπό έρευνα για μια σειρά από παρόμοιες παραλείψεις στις τραπεζικές διαδικασίες. Ανέλαβε πρόεδρος της Τράπεζας του Βατικανού πριν από ένα χρόνο, προερχόμενος από την κεφαλή του ιταλικού τμήματος της ισπανικής Βanco Santander.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τράπεζα του Βατικανού εμπλέκεται σε σκάνδαλο. Στη δεκαετία του ΄80 κατέρρευσε η Βanco Αmbrosiano, η μεγαλύτερη τότε ιδιωτική τράπεζα της Ιταλίας της οποίας ο κυριότερος μέτοχος ήταν η Τράπεζα του Βατικανού. Η Βanco Αmbrosiano κατηγορήθηκε ότι ξέπλενε χρήματα από ναρκωτικά για λογαριασμό της σικελικής μαφίας και ο τότε επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού πατέρας Πολ Μαρσίνκους αντιμετώπισε κατηγορίες για συνέργεια.


Δεν δικάστηκε όμως ποτέ στην Ιταλία, όπου τα δικαστήρια αποφάνθηκαν ότι είχε διπλωματική ασυλία και κατέφυγε στην Αριζόνα των ΗΠΑ όπου έζησε προασπισμένος μέχρι τον θάνατό του πριν από τέσσερα χρόνια.

Πηγη : tovima.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:  TNSite

Βγήκαν οι μαγκούρες στο Ηράκλειο!!!

Παππούς τραυμάτισε δύο συντοπίτες του στο κεφάλι.

Με τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο πατέρας και γιος στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από 71χρονο συντοπίτη τους!

Ο δράστης επιτέθηκε με μαγκούρα στους δύο άνδρες, ηλικίας 60 και 33 ετών, και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Τα αίτια της συμπλοκής παραμένουν άγνωστα.


Πηγη : newsbeast.gr
TNSite

Μαμά.. Κάλεσα κάτι. χιλιάδες φίλους για τα γενέθλια μου!!!

Το πάρτι γενεθλίων της αναγκάστηκε να ακυρώσει ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι, αφού πάνω 21.000 άτομα απάντησαν θετικά στην πρόσκληση που ανάρτησε στο facebook!

Η Rebecca Javeleau, δημιούργησε μια σελίδα που κοινοποιούσε το γεγονός, και στην οποία -κατά λάθος- συμπεριελάμβανε το τηλέφωνο της και τη διεύθυνσή της.

Από εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής δημιούργησαν περιπόλους, φοβούμενοι ότι πλήθος αγνώστων θα συνέρρεαν στο μικρό διαμέρισμα του πατέρα της νεαράς στο.. Harpenden του Hertfordshire. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριου από αντίστοιχο συμβάν το σπίτι μια οικογένειας στο Merseyside, καταστράφηκε ολοσχερώς, εξαιτίας των υπεράριθμων. καλεσμένων!

Παρά το γεγονός ότι το event «κατέβηκε» από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι χρήστες δημιούργησαν καινούργια γκρουπ για το συγκεκριμένο πάρτι.

Η μητέρα του κοριτσιού, δήλωσε εξοργισμένη με την κόρη της, συμπληρώνοντας ότι: «Θα είναι τυχερή αν μετά από αυτό πάρει από εμένα έστω και μια ευχητήρια κάρτα».
Σκοπός της μαθήτριας ήταν να προσκαλέσει 15 φίλους της, όμως μέσα σε λίγες ώρες περισσότεροι από 21.000 «party animals» είχαν κοινοποιήσει πως θα δώσουν το «παρών» στο πάρτι της. Ανάμεσα στην λίστα των προσκεκλημένων της, περιλαμβάνονταν και ψεύτικα προφίλ διασημοτήτων όπως οι Στίβεν Χόκινς, Σούζαν Μπόιλ και Στίβι Γουόντερ!


ntaksi

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://trelokouneli.blogspot.com/

Nέο "πλιάτσικο" στην ΕΡΤ με δύο εκατομμύρια ευρώ για 4 εκπομπές !!!

Σύμφωνα με τον Σπύρο Καρατζαφέρη και τα όσα είπε στο ΕΧΤRA3 εκπομπή στην ΕΡΤ θα πάρει η Δρούζα ! 

Δείτε τις νέες συμβάσεις από το fimotro.blogspot.com





http://papatzides.blogspot.com/2010/09/n-4.html
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://kapistri.blogspot.com/

Ο ληστής ξέχασε το κινητό του με... τις προσωπικές του φωτογραφίες!!

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Για την ακρίβεια, πήγε για διάρρηξη και βγήκε έχοντας ξεχάσει πίσω του αδιάσειστα ενοχοποιητικά στοιχεία....

 Ούτε που το φανταζόταν ο 24χρονος σεσημασμένος μικροκακοποιός Άντονι Γκόθροπ όταν έβγαινε στις 28 Αυγούστου, με ένα κλεμμένο laptop παραμάσχαλα, από την πόρτα της οικίας που μόλις είχε διαρρήξει στο Κέμπριτζ, πως είχε αφήσει πίσω του, στον «τόπο του εγκλήματος», το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, για κακή του τύχη, το εν λόγω κινητό ήταν γεμάτο φωτογραφίες του ιδίου.

 
Θρασύς όσο λίγοι, ο ξεχασιάρης διαρρήκτης, όταν αντελήφθη την απώλεια, δε δίστασε να στείλει SMS στην αστυνομία απαιτώντας να του επιστρέψουν το κινητό του, το οποίο, όπως ισχυρίστηκε, του το είχαν κλέψει ώρες πριν τη διάρρηξη της 28ης Αυγούστου.
 
Φυσικά, κανείς δεν τον πίστεψε με αποτέλεσμα ο 24χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου όπου τελικώς παραδέχθηκε την ενοχή του.
 
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με βεβαρημένο ποινικό μητρώο - τρεις καταδίκες για διαρρήξεις και κατοχή ναρκωτικών - ο οποίος το 2005 το είχε σκάσει από το δικαστήριο επειδή «ήθελε να δει τη μητέρα του».
 
Πηγή : newsit
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://kosmonaytis.blogspot.com/

Πέντε διαιτητές και στην Ελλάδα!!!

Ο Πλατίνι παρότρυνε τον Πιλάβιο να εφαρμόσει την απόφαση του.

Η ΕΠΟ φέρεται αποφασισμένη να υιοθετήσει το πείραμα των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ με τους 5 διαιτητές από την επόμενη σεζόν στο Κύπελλο και μετά στο πρωτάθλημα. Τι είπε ο Πλατινί στον Πιλάβιο. Ποιοι Έλληνες έχουν ήδη παίξει ως πρόσθετοι βοηθοί. Πού εφαρμόζεται το πείραμα... Στην υιοθέτηση του πειράματoς της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ με τους πέντε διαιτητές φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει η ΕΠΟ...


Σύμφωνα με πληροφορίες η σκέψη που υπάρχει στην ομοσπονδία είναι το πείραμα να αρχίσει από την επόμενη σεζόν στο Κύπελλο και στη συνέχεια να επεκταθεί στο πρωτάθλημα.


Η ΕΠΟ οδηγείται στην απόφαση υιοθέτησης του πειράματος των πέντε διαιτητών λόγω των προβλημάτων στη διαιτησία και λόγω της υιοθέτησής του από την ΟΥΕΦΑ στο Γιουρόπα Λιγκ πέρυσι και στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς επίσης και στο Γιουρόπα Λιγκ στην τρέχουσα σεζόν.


Ο Μισέλ Πλατινί κατά την προ ημερών παρουσία του στην Αθήνα παρότρυνε τον Πιλάβιο στην απόφαση να εφαρμόσει το πείραμα.


Το πείραμα προβλέπει ότι δύο διαιτητές βρίσκονται στη γραμμή του τέρματος της μεγάλης περιοχής, ελέγχουν τι συμβαίνει σε αυτές αφού είναι πολύ κοντά και εισηγούνται στο διαιτητή.


Μέχρι στιγμής έχει φανεί ότι μειώνονται οι περιπτώσεις προσποίησης των επιθετικών με στόχο να ξεγελάσουν το διαιτητή και να κερδίσουν πέναλτι. Επίσης φαίνεται ότι έχει μειωθεί η προσπάθεια των αμυντικών να ανακόψουν αντικανονικά τους επιθετικούς.


Για τη θέση των δύο πρόσθετων βοηθών η ΟΥΕΦΑ χρησιμοποιεί διαιτητές και όχι επόπτες. Στην Ελλάδα το θέμα δεν έχει συζητηθεί ούτε σε επίπεδο παραγόντων, ούτε έχει διδαχθεί στους διαιτητές. Ωστόσο, τέσσερις διαιτητές στους πρώτους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ χρησιμοποιήθκαν ως πρόσθετοι βοηθοί.


Οι Δ. Καλόπουλος και Β. Παμπορίδης στον αφώνα Σάλτσμπουργκ - Μάντσεστερ Σίτι με διαιτητή τον Δαλούκα και οι Μ. Κουκουλάκης και Ηλ . Σπάθας στον αγώνα Σπάρτα Πράγας – Παλέρμο με διαιτητή τον Κάκο.


Οι συνομοσπονδίες και οι ομοσπονδίες που έχουν ζητήσει να εφαρμόσουν το πείραμα είναι οι ακόλουθες:


- Η Ασιατική συνομοσπονδία: AFC President’s Cup 2010 (24-26 September)


- Η ομοσπονδία της Βραζιλίας: Campeonato Baiano de Futebol Feminino 2010 (Sept-Dec 2010), Campeonato Carioca de 2011


- Η ομοσπονδία του Μεξικού: Torneo Clausura 2011, Torneo Apertura 2011 and Torneo Clausura 2012


- Η Γαλλική ομοσπονδία: Coupe de la Ligue 2010/2011 (League Cup)


- Η ΟΥΕΦΑ: UEFA Champions League 2010/2011 and 2011/2012, UEFA Europa League 2010/2011 and 2011/2012, and UEFA Super Cup 2010 and 2011.


Πηγή: www.soccerplus.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://kafeneio-gr.blogspot.com/

"Θύμωσε" ο Γκρούεφσκι, θέλει να κερδίσει χρόνο!!

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, δήλωσε σήμερα, στα Σκόπια, ότι «οι πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου και του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, στη Νέα Υόρκη, κατέδειξαν ότι οι ελπίδες για επίλυση του ζητήματος της ονομασίας που δημιούργησαν κατά την προηγούμενη περίοδο ήταν ψευδείς, διότι εκφράζουν εκ νέου εντελώς ακραίες θέσεις».
 
«Αυτό αποτελεί μεγάλη απογοήτευση για όλους εμάς και δεν είναι προς την κατεύθυνση των εποικοδομητικών προσπαθειών για εξεύρεση λύσης », ανέφερε ακόμη ο κ. Γκρούεφσκι.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, η επανάληψη της θέσης της Ελλάδας περί “erga omnes”, δηλαδή για όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις, και, αλλαγή του Συντάγματος, στην περίπτωση που χρειαστεί, καταδεικνύει ότι δεν υπάρχει μετατόπιση της θέσης της Ελλάδας.


«Τέτοιες δηλώσεις διαψεύδουν πολλούς στη Μακεδονία, οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις υποστήριξαν ότι η Ελλάδα είναι ευέλικτη, ενώ η Μακεδονία δεν είναι», είπε ακόμη ο κ. Γκρούεφσκι, προσθέτοντας ότι συνεχίζει να είναι αισιόδοξος ότι είναι εφικτό να υπάρξει λύση αλλά ότι η αισιοδοξία δεν επαρκεί.
Απαραίτητο, κατά τον κ. Γκρούεφσκι, είναι να υπάρχει εποικοδομητική στάση και από την άλλη πλευρά.
«Δεν ξέρω κατά πόσο τέτοιες δηλώσεις είναι προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των θέσεών τους ενόψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Εάν, όμως, πράγματι εμμένουν σε τέτοιες θέσεις, αυτό δεν αποτελεί εποικοδομητική στάση και δεν πρόκειται να συνεισφέρει στην υπέρβαση του ζητήματος. Εάν πράγματι η Ελλάδα εμμένει σε αυτή τη θέση -και φαίνεται πως εμμένει, διότι την επαναλαμβάνουν συνεχώς-, αυτό δείχνει κάτι διαφορετικό από αυτό που διακηρύσσουν. Αφενός κατά καιρούς διακηρύσσουν ότι έχουν βούληση, ότι είναι εποικοδομητικοί και θέλουν να επιλυθεί το πρόβλημα, αφετέρου παρουσιάζουν μία θέση που είναι μια εντελώς ακραία θέση, ίσως πιο ακραία από τη θέση της προηγούμενης Κυβέρνησης», είπε ο κ. Γκρούεφσκι, συμπληρώνοντας ότι αυτό είναι αρκετά ανησυχητικό.
Ο ίδιος δεν διευκρίνισε εάν θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, στην 65η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Σχετικά με τις αναφορές ότι αποφεύγει να μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, ο κ.Γκρούεφσκι ανέφερε ότι μια τέτοια συνάντηση δεν είχε καν συμφωνηθεί. Υπενθύμισε ότι απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στον Έλληνα πρωθυπουργό για συνάντηση στην ΠΓΔΜ ή οπουδήποτε αλλού και οποιαδήποτε χρονική στιγμή, εφόσον κρίνει (σ.σ. ο κ. Παπανδρέου) ότι αυτό θα συνεισέφερε στην ταχεία επίλυση του προβλήματος.
Κατά τον κ. Γκρούεφσκι, η δήλωση του μεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, ότι το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί με διάλογο μεταξύ των ηγεσιών των δύο χωρών, δεν σημαίνει πως ο κ. Νίμιτς παραιτείται της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
«Δεν νομίζω πως παραιτείται. Υποδεικνύει ότι όλες οι μορφές επικοινωνίας είναι σωστές και θα συνεισφέρουν στην υπέρβαση αυτού του προβλήματος», δήλωσε, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Πηγή: ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://taxalia.blogspot.com

Βγήκαν πιστόλια στο Αριστοτέλειο !!!

Περιστατικά που δεν έχουν καμία σχέση με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα συνέβησαν την Τετάρτη (22/09) 2010, στη Σχολή Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ , μέλη της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης εισέβαλαν στο χώρο της Σχολής και επιτέθηκαν σε μέλη με τη συνοδεία «εξωπανεπιστημιακών».


Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ένας εκ των εξωπανεπιστημιακών επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τη λαβή περιστρόφου όπλου μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.


Για το γεγονός αυτό μάλιστα, έχει ενημερωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγει έρευνα.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΠ:

«Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά χρονικά, φοιτητική παράταξη (;) να χρησιμοποιεί οπλισμό και μαφιόζικες τακτικές προκειμένου να επιβάλει την άποψη της στο χώρο των Πανεπιστημίων.


Ο χώρος της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης και το φοιτητικό Κίνημα έχει δεχθεί πολλές φορές επιθέσεις και προσπάθειες δυσφήμισης του, ωστόσο η σημερινή κατάσταση και οι τακτικές που χρησιμοποιεί η κυβερνητική νεολαία στα Πανεπιστήμια έχει ξεφύγει από κάθε λογική.


Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θεωρούμε απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη τη σημερινή επίθεση. Δεν μπορούν μειοψηφίες να προσπαθούν να επιβάλλουν τις προθέσεις τους, με μέσα που θυμίζουν άλλες εποχές χρησιμοποιώντας δολοφονικές πρακτικές. Εμείς θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στη δημιουργική εξέλιξη των ελληνικών Πανεπιστημίων και να δίνουμε την καθημερινή μάχη για καλύτερη εθνική ανώτατη εκπαίδευση με μοναδικά μας όπλα τις ιδέες και τις προτάσεις μας. Καλούμε όλους τους φοιτητές και τις φοιτητικές παρατάξεις να απομονώσουμε τέτοια άτομα και να δημιουργήσουμε ένα υγιές και ισχυρό φοιτητικό κίνημα που θα πρωταγωνιστεί σ αυτές τις δύσκολες για την χώρα ώρες». 


ΠΗΓΗ:   http://www.lamiareport.gr 

Περίπτωσή μου αμαρτωλή...!!!

Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι... τα παλικάρια, όμως, της πολιτικής δεν ξέρουν κι άλλο, αλλά κι άλλα μονοπάτια. Θρήσκοι οι περισσότεροι, ακολουθούν πιστά τις συνταγές των μοναχών που βάφτιζαν το κρέας ψάρι και μπορούσαν Τετάρτη και Παρασκευή να περιδρομιάζουν οτιδήποτε.

Στο πόθεν έσχες, λοιπόν, καταγράφεται κι ένας κωδικός με τον τίτλο «άλλες περιπτώσεις», που αφορά σε είδη ακινήτων, δασικές εκτάσεις, βοσκότοπους, βιομηχανοστάσια, αποθήκες κ.ο.κ». Σε αυτόν τον κωδικό μπορούν να αναφέρουν και «αγαθά» που έχουν αποκτήσει (τα αγαθά άλλωστε κόποις κτώνται), αλλά δεν θα θέλουν να φανούν για να μην προκαλέσουν το λαϊκό αίσθημα.


Από τους τριακόσιους, κυρίες μου και κύριοι, μόνο τρεις δήλωσαν ότι έχουν «δεξαμενές κολύμβησης», παρακαλώ (κοινώς πισίνες). Ναι, δεξαμενές κολύμβησης, για να πλατσουρίζουν στον ελεύθερο χρόνο τους συν γυναιξί και τέκνοις, έχουν μόνο τρεις. Γιατί είμαστε τρεις, είμαστε τρεις και όχι χίλιοι δεκατρείς.


Δεκαοχτώ χιλιάδες ευρώ φέρεται να πλήρωσε ο στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού και νυν βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός για να αποκτήσει 23 στρέμματα γης στην Επίδαυρο. Τραγωδία... οικονομική!


Πριν από μερικά χρόνια, βουλευτής είχε δηλώσει ότι με 17 εκατομμύρια δραχμές πήρε όχι οικόπεδο αλλά οικοπεδάρα. Και μην βιαστείτε να πείτε ότι αν ήταν στην Καρδιτσομαγούλα και πολλά έδωσε. Στη Μύκονο, παρακαλώ! Για τις φουκαριάρες τις θυγατέρες του!


Σε τόσο καλή τιμή είχε βρει κι ένας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στρέμματα γης και απέραντου γαλάζιου σε όμορφο νησί για την όμορφη σύζυγό του, αλλά άμα είχες κάποτε οικονομικό χαρτοφυλάκιο, ξέρεις τι χτυπάς και πότε στη αγορά. Για την ωραία... γυναίκα του.


Στα πόθεν έσχες ο κωδικός «άλλες περιπτώσεις» δίνει κι άλλα διέξοδα. Ας πούμε, παραδείγματος χάριν, στο θέμα τις προέλευσης των χρημάτων. Γράφεις ένα από δανεισμό, από γονική παροχή από... από, κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κι άσε μας εμάς στους δρόμους να σκοτωνόμαστε με τους φορτηγατζήδες για το ποιος έχασε ή κέρδισε το μεροκάματα.


«Μαζί τα φάγαμε», είπε στο λαό ο Θόδωρος Πάγκαλος. Μαζί μπορεί και να τα φάγαμε, Αντιπρόεδρε, μαζί όμως γιατί δεν έχουμε 58 σπίτια; 


ΠΗΓΗ:   http://www.zougla.gr 

Ο υπάλλλος της Περιφέρειας που "ξηλώθηκε" έκανε μήνυση στον επιχειρηματία που πήρε διπλή επιδότηση!!

Ο
πως αποκάλυψε χθες το dete.gr η συνολική επένδυση του εμπόρου κρεάτων ήταν ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ.  

Η επιδότησή του άγγιζε το 60% του συνόλου δηλαδή το 1.000.000 ευρώ! Ενώ χάρη στο κόλπο με την διπλή επιδότηση ο εν λόγω έμπορος πήρε 500.000 ευρώ! Σήμερα ο Περιφερειάρχης Τάσος Αποστολόπουλος δήλωσε πως η έρευνα θα συνεχιστεί σε βάθος. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο έμπορος στα τέλη του 2009 έλαβε την εγγυητική της πρώτης δόσης της επιδότησης ύψους 500.000 ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Στη συνέχεια εκχώρησε το δικαίωμα της επιδότησης και πάλι στην Αχαϊκή Τράπεζα η οποία με τη σειρά της στις 17 Δεκεμβρίου 2009, ενημέρωσε με έγγραφο την Περιφέρεια ότι αυτή πλέον είναι η δικαιούχος του ποσού, όταν αυτό θα εισπραχθεί. Μία εβδομάδα μετά, στις 23 Δεκεμβρίου 2009 ο έμπορος κρεάτων εμφανίστηκε στην Περιφέρεια, και προσκομίζοντας μία υπεύθυνη δήλωση που έλεγε ότι απέκτησε ξανά από την Τράπεζα το δικαίωμα είσπραξης απέκτησε τα λεφτά. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας του παρέδωσαν την επιταγή με το ποσό της πρώτης δόσης της επιδότησης ύψους 500.000 ευρώ. 


Εν τω μεταξύ το μεσημέρι ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Τάσος Αποστολόπουλος έλαβε το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την απάτη με πρωταγωνιστή επιχειρηματία από την Πάτρα ο οποίος φέρεται με μία απλή υπεύθυνη δήλωση, να εισέπραξε δύο φορές επιδότηση ύψους 230.000 ευρώ... 


Όσον αφορά τον υπάλληλο της περιφέρειας ο οποίος "ξηλώθηκε" με εντολή του Περιφερειάρχη, αυτός δια του δικηγόρου Γιάννη Παπαναστασόπουλου (φωτό) κατέθεσε μήνυση στον πρώτο επιχειρηματία σε βαθμό κακουργήματος, με τα ασφαλιστικά μέτρα να εκδικάζονται την Παρασκευή!

Υποστηρίζει πως ο επιχειρηματίας με τα αρχικά Ν.Μ. τον εξαπάτησε. 


ΠΗΓΗ:   http://dete.gr

Κουβαρντάς ο δίγαμος Αυστραλός !!!

Ένοχος για διγαμία και για υπεξαίρεση 215.000 δολαρίων Αυστραλίας (137.000 ευρώ) από τη δεύτερη σύζυγό του,  κρίθηκε  59χρονος Αυστραλός,  από δικαστήριο της Μελβούρνης. 

 Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση της παθούσας, ο 59χρονος  της «έφαγε» πάνω από 500.000 δολάρια. Ακριβά αυτοκίνητα, πολυτελή διαμερίσματα και μονοκατοικίες που η γυναίκα, πίστευε ότι πλήρωνε ο πλούσιος σύζυγός της, αποδείχθηκε ότι ήταν μία ψεύτικη βιτρίνα που χρησιμοποίησε  για να ροκανίσει όσα μετρητά μπορούσε από την δεύτερη σύζυγό του.

Ο Γκάμλι υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος επιχείρησης, αλλά κατέληξε σκουπιδιάρης όταν έχασε τη δουλειά του.

Ενώ ήταν παντρεμένος  για πολλά χρόνια και πατέρας δυο παιδιών, παντρεύτηκε ξανά με τη Λούσι  στην οποία, μάλιστα, έκανε γαμήλιο δώρο μία πολυτελέστατη Πόρσε. Ο Γκάμλι είπε στη Λούσι ότι αγόρασε τοις μετρητοίς την Πόρσε, κάτι που όμως δεν ίσχυε αφού αργότερα η εταιρεία από την οποία είχε ενοικιάσει το πανάκριβο αυτοκίνητο, το κατέσχεσε.

Η Λούσι, η δεύτερη σύζυγος,  που ήταν τραπεζική υπάλληλος, μετά από προτροπές του  συζύγου της,  παραιτήθηκε  από την δουλειά της και έδωσε την αποζημίωση που έλαβε σ' αυτόν για να την ..επενδύσει. Ο Γκάμλι χρησιμοποίησε όμως τα χρήματα όχι μόνο για να εντυπωσιάσει τη δεύτερη σύζυγο αγοράζοντάς της ένα πανάκριβο διαμέρισμα στην Μελβούρνη, και μία πολυτελή κατοικία στο Templestowe, αλλά και για να πάει χειμερινές διακοπές με την  επίσης σύζυγο Άννα, στην Ευρώπη.

Ο Γκάμλι λειτούργησε ως εξής: Λίγο μετά το γάμο του με την δεύτερη σύζυγο, της αγόρασε, με τα δικά της χρήματα βέβαια, ένα πολυτελές διαμέρισμα στην πόλη. Προκειμένου να καταφέρει να φύγει από την οικογένειά του για έξι μήνες για να μείνει με τη νέα σύζυγο προφασίστηκε ότι έπρεπε να προσέξει το διαμέρισμα ενός φίλου στην πόλη και έτσι για ένα εξάμηνο έμεινε με την Λούσι στο νέο τους σπίτι.

Ο κουβαρντάς, με ξένα χρήματα,  Γκάμλι αποφάσισε να αγοράσει και δεύτερο σπίτι στη δεύτερη σύζυγο. Μία πολυτελής κατοικία στο Templestowe, αξίας 942.000 δολαρίων . Ωστόσο, και η πρώτη και νόμιμη σύζυγος είχε απαιτήσεις, με αποτέλεσμα τα χρήματα να μην φτάνουν για να καλύψουν τις απαιτήσεις και των δύο συζύγων. Έτσι η επιταγή που έδωσε ως προκαταβολή στο σπίτι του Templestowe ήταν ακάλυπτη. Τότε, η Λούσι άρχισε να υποπτεύεται ότι ο άντρας των ονείρων της, δεν ήταν αυτός που νόμιζε ότι ήταν.

Ο Γκάμλι, εν τω μεταξύ, λίγο πριν εξαργυρωθεί η επιταγή της προκαταβολής, προφασίστηκε στη δεύτερη σύζυγο ότι έχασε τη μητέρα του και θα λείψει για μία-δύο εβδομάδες,  για να κανονίσει τα της κηδείας. Και αυτό ψέμα. Ο Γκάμλι πήρε την πρώτη του σύζυγο και αναχώρησε για σκι στις Ελβετικές Άλπεις. Όπως αποδείχθηκε σε δικαστήριο της Μελβούρνης οι χειμερινές διακοπές μάλλον έκαναν κακό στα σχέδια του Γκάμλι, αφού  η Λούσι άρχισε να ψάχνει και ανακάλυψε την αλήθεια.

Αμερικανίδα φοιτήτρια δολοφόνησε τη συγκάτοικό της!!!

Οι ζωές της 20χρονης Αμερικανίδας Amanda Knox και της 21χρονης Βρετανίδας Meredith Kercher διασταυρώθηκαν τυχαία σε ένα διαμέρισμα στην Ιταλία, όπου είχαν βρεθεί για σπουδές. 

Μόνο που, για την άτυχη Kercher, έμελλε να είναι και η τελευταία επί γης κατοικία της.

Και αυτό επειδή η Kercher βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το Νοέμβριο του 2007 στο διαμέρισμά της, στην Περούτζα, που μοιραζόταν με την Knox και δύο ακόμα ιταλίδες φοιτήτριες. Ενώ αρχικά υπήρχαν ενδείξεις ότι επρόκειτο για μια διάρρηξη που πήγε πολύ στραβά, η αστυνομία σύντομα στράφηκε προς την περίπτωση δολοφονίας.

Όντως, η ιταλική αστυνομία συνέλαβε λίγες μέρες αργότερα την συγκάτοικο της Kercher, Amanda Knox, τον ιταλό φίλο της Raffaele Sollecito, και τον επίσης Ιταλό Rudy Hermann Guede, οι οποίοι αφού είχαν επιτεθεί με άγριες σεξουαλικές διαθέσεις στην Kercher για να καταλήξουν να της κόψουν την καρωτίδα με ένα κουζινομάχαιρο. 

Μέσα στον πανικό τους, αποφάσισαν να σπάσουν ένα παράθυρο και να δημιουργήσουν την εικόνα ότι κάποιος είχε μπει στο διαμέρισμα για να κλέψει.

Μετά από μια δίκη που τράβηξε πάνω της αρκετά φλας από τα ιταλικά media, η Knox κρίθηκε ως η βασική ένοχος και καταδικάστηκε σε 26 χρόνια κάθειρξη, για δολοφονία και βιασμό. Ο Sollecito και ο Guede «έφαγαν» 25 και 30 χρόνια αντίστοιχα για τις ίδιες κατηγορίες, μόνο που ο Guede κατάφερε και τα μείωσε σε 16 ασκώντας έφεση.

Η φοβερή αυτή ιστορία πρόκειται να γυριστεί σε ταινία για λογαριασμό του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Lifetime για να προβληθεί μέσα στο 2011. Το σενάριο γράφει αυτή την εποχή η Wendy Battles, η οποία έχει υπογράψει επεισόδια του «CSI New York» και του «Law & Order».
Στο ρόλο της Knox θα δούμε την ανερχόμενη Hayden Panettiere, που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Heroes».

Πηγη : nooz.gr
TNSite

Ηράκλειο: 36χρονος πυροβόλησε κατά ΙΧ με μωρό!!!

Από θαύμα σώθηκε ένα αγοράκι 2,5 ετών που κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο της 45χρονης γιαγιάς του στην περιοχή των Αγίων Δέκα του Ηρακλείου, όταν τα ξημερώματα ένας 36χρονος άνδρας, παλιός γνώριμος της γυναίκας, άρχισε να πυροβολεί προς το όχημα.

Δύο από τις 3 βολίδες διαπέρασαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και καρφώθηκαν στο όχημα που ήταν σταθμευμένο ακριβώς από πίσω. Ο 36 χρόνος δράστης αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Ηράκλειο: 40χρονη επιχείρησε να πουλήσει το εγγόνι της !!!1

Tο νεογέννητο εγγόνι της επιχείρησε να πουλήσει μια 40χρονη γυναίκα, που συνελήφθη για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας βρέφους.

Η σύλληψή της έγινε μετά από καταγγελίες επιχειρηματία τον οποίο πλησίασε ζητώντας του να μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί μια οικογένεια που θα είχε την δυνατότητα να το υιοθετήσει έναντι της καταβολής χρηματικού ποσού, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της, η οικογένεια αδυνατούσε να το κρατήσει αφού οι συνθήκες διαβίωσης της είναι άθλιες.


Η 40χρονη απέφυγε να προσδιορίσει το οικονομικό αντάλλαγμα, λέγοντας πως στην περίπτωση που βρισκόταν κάποιο ζευγάρι τότε το... παζάρι θα αναλάμβανε η μητέρα του μωρού. Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό και λίγη ώρα αργότερα άνδρες του Τμήματος Δίωξης της ασφάλειας Ηρακλείου συνέλαβαν την 40χρονη.


http://www.nooz.gr 

Το μπαρ δεν σέρβιρε μόνο ποτά!!!

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ ήταν πολύ επιλεκτικός με τους πελάτες, “έβαζε” μόνο γνωστούς και συστημένους,δηλαδή, μονάχα όσους δεν πήγαιναν απλά για ένα ποτό...
 

Όπως γράφει το lamiareport.gr χρειάστηκε να στηθεί “μυστική επιχείρηση”. Ένας άνδρας της ασφάλειας προσποιήθηκε τον πελάτη και κατάφερε να μπει στα... ενδότερα.
Μαζί με το ποτό του ζήτησε και μια από τις γυναίκες του μαγαζιού. Η συμφωνία κλείστηκε στα 150 ευρώ, όμως...
όταν ο ιδιοκτήτης και ο βοηθός του πήγαν την κοπέλα στο ξενοδοχείο οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες.

 
Έτσι τόσο ο 58χρονος ιδιοκτήτης, όσο και ο 23χρονος “μπαρμαν” μαζί με τις τρεις κυρίες απ' τη Ρωσία που ... δούλευαν εκτός μπάρας παίρνουν το δρόμο για τον εισαγγελέα.


Πηγή
http://alepounews.blogspot.com

Γεγονός ο μειονοτικός συνδυασμός για το Δήμο Κομοτηνής..!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής, η παρουσίαση του συνδυασμού «Πρώτο βήμα για την Ισότητα», με επικεφαλής την Σιμπέλ Μουσταφάογλου.  

Ο μειονοτικός συνδυασμός που ζυμωνόταν για τα καλά τους τελευταίους μήνες στην Κομοτηνή πήρε σάρκα και οστά και αλλάζει για τα καλά τα δεδομένα στην εκλογική μάχη για τον Δήμο! Στην παρουσίαση του συνδυασμού, παραβρέθηκα αρκετά στελέχη της μειονότητας, επιστήμονες, πρώην δήμαρχοι, νυν κοινοτάρχες, υποψήφιοι βουλευτές των τελευταίων εκλογών, νυν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η επικεφαλής του συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου μίλησε για κίνηση που έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει τους πολίτες, ενώ παράλληλα έκανε άνοιγμα σ’ όλους να συστρατευθούν στο σχήμα

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογη κίνηση θα υπάρξει και στην Ξάνθη, όπως και στις δημοτικές εκλογές του 2006. Στο Δήμο Κομοτηνής είναι πρώτη φορά που η μειονότητα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ανεξάρτητο συνδυασμό, κάτι το οποίο τινάζει όλες τις στρατηγικές των υποψηφίων δημάρχων στον αέρα!  

Πάντως μεγαλύτερο πλήγμα θα δεχθεί το ΠΑΣΟΚ, καθώς η μειονότητα ψηφίζει παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια το κυβερνών κόμμα και τους υποψηφίους του!!!

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του συνδυασμού, εδώ…

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Όταν οι Brangelina ξεναγήθηκαν στην Κνωσσό!!!

Ήρθαν Ελλάδα καταφέρνοντας να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς…εκτός από τον κύριο Μανώλη Αποστολάκη, τον φύλακα που ανέλαβε την ξενάγησή τους στην Κνωσσό.

Incognito επίσκεψη στην Κνωσσό φαίνεται πως πραγματοποίησαν λοιπόν οι Brangelina, σύμφωνα με τον φύλακα του...
αρχαιολογικού χώρου, ο οποίος ενθουσιάστηκε από την απλότητα του διάσημου ζεύγους και την διάθεσή τους να μάθουν τα πάντα για τον μινωικό πολιτισμό. «Ενημερωθήκαμε ότι ήθελαν να έρθουν στην Κνωσσό χωρίς να το μάθει κανείς αφού ήθελαν να αποφύγουν κάθε είδους δημοσιότητα. Ζήτησαν να μην υπάρχει ξεναγός, έτσι τους έκανα εγώ την ξενάγηση και έμειναν στο χώρο από τις 6.15 έως τις 7 το απόγευμα», λέει ο κ. Αποστολάκης σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς».

Μαζί τους είχαν μάλιστα και τον μικρό Maddox, ενώ τους συνόδευαν ένας μεγαλόσωμος άνδρας -προφανώς σωματοφύλακας- και μία γυναίκα που φαινόταν να είναι η νταντά του παιδιού.


Την ώρα της ξενάγησης υπήρχαν εκατοντάδες επισκέπτες στον χώρο, κανείς τους όμως δεν αναγνώρισε την Jolie και τον Pitt μιας και ήταν πολύ καλά μεταμφιεσμένοι. Μαύρη περούκα, μακρύ μαύρο φόρεμα με λουλούδια, μαύρο καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου για την Angelina, ενώ ο Brad φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι, τραγιάσκα σε χακί χρώμα, πουκάμισο, βερμούδα και αθλητικά παπούτσια.


«Περισσότερο ομιλητική ήταν η Jolie, που ρωτούσε να μάθει για την αίθουσα του θρόνου, τα βασιλικά ανάκτορα, την τοιχογραφία με τον ταύρο που τους έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, ενώ η ίδια μου είπε ότι της έκανε εντύπωση ο κρητικός ήλιος και οι παραλίες του νησιού. Έλεγε ότι ο ήλιος εδώ είναι διαφορετικός απ’ ότι στην Ισπανία και τη Γαλλία», συνεχίζει ο κ. Αποστολάκης.


Σύμφωνα με τον φύλακα, οι Brangelina ήταν πολύ διαχυτικοί, με την ηθοποιό να κρατά συνέχεια τον καλό της από το χέρι, να του μιλά και να τον χαϊδεύει…


sarotiko
http://korkos.blogspot.com/

Κακλαμάνης οργισμένος: “Όχι κλέψαντες και θύματα στο ίδιο τσουβάλι”

Λάβρος κατά του Θόδωρου Πάγκαλου, για την ατάκα “τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί”, εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης. 

 «Όχι κλέψαντες και θύματα στο ίδιο τσουβάλι», απάντησε οργισμένος.

 Πάντως, ο κ. Κακλαμάνης δεν ήταν ο μόνος. Πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρακολούθησαν μουδιασμένα τα όσα είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος και στο παρασκήνιο πολλοί είναι εκείνοι που τον κατηγορούν για “αμετροέπεια”.

Ένας γιατρός στέκεται απέναντι στην ..."μαγκιά" του φορτηγατζή.!

"Συνδικαλιστές" και οι φορτηγατζήδες με τις 10, 20, έως και 80 άδειες;  

Και τίς τιμές των μεταφορικών στα ύψη;

Για σταθήτε ρε μάγκες.!


Αν εσείς παινεύεστε γιά τον τσαμπουκά του δρόμου και την ...ανεύθυνη μαγκιά σας, εγώ που έχω τουλάχιστον 3 χειρουργεία το 24ωρο, σε ακραίες συνθήκες, στα όρια της προσοχής και αντοχής μου, μία στιγμιαία λάθος εκτίμηση μπορεί να κοστίσει μία ζωή, τι πρέπει να λέω;
Κι εγώ το πτυχίο μου, δεν το αγόρασα στο πλαίσιο ενός σκανδαλώδους μονοπώλιου, αλλά ξεσκίστηκα διαβάζοντας την μέρα και ...σερβίροντας σουβλάκια την νύχτα...
Και να σας πώ και κάτι άλλο;
Τί είναι πιό δύσκολο; Να κυκλοφορείς στήν εθνική 2 με 3 την νύχτα με την νταλίκα σου, πού ουσιαστικά την ...τρέμουν όλοι οι υπόλοιποι στην εθνική, ακούγοντας ...ισως και μισοκοιμισμένος τα βαρειά καψουράδικα λαϊκά σου, ή να προσπαθείς να κάνεις απολίνωση στη γαμημένη τη φλέβα εκεί μέσα, πίσω από τον δεξιό νεφρό και να μην σου ...κάθεται;
Και οι σφύξεις του 18άρη πού έκανε ...σούζες με το μηχανάκι πρί 4 ώρες, να πέφτουν, η πίεση μόλις στο 5, η αναισθησιολόγος να σού λέει: "τελειώνουμε", κι εσύ να το παλεύεις πια ενστικτωδώς, κάπου κάπου να φεύγει το μυαλό σου στην οικογενειά σου, χωρίς να το θέλεις, "εκείνο το παληόπαιδο γύρισε σπίτι; οι στιγμές να γίνονται λεπτά, άγχος, αγωνία ξεφεύγεις από τον χρόνο, η έκβαση ουσιαστικά στα χέρια Του Θεού, θέλεις δεν θέλεις Τον πιστεύεις.....
Κι αντί να σταματήσεις στην πρώτη μπυραρία γιά κανένα σουβλάκι ή κανένα καμάκι, εγώ αντίστοιχα πρέπει να πώ σ΄αυτούς πού περιμένουν έξω, μια φράση ζωής:……
Και ξέρεις φίλε, νταλικιέρη με τις πολλές τις άδειες;
Εσύ με τη ..."μαγκιά" σου, βγάζεις πολύ περισσότερα από εμένα (2.800 Ε μηνιαίως οι αποδοχές του Διευθυντού του ΕΣΥ) , - δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω αρπαχτές, - λέγε φακελλάκια, παίζοντας με ζωές…..
Αλλά σίγουρα με κάνεις να αναρωτιέμαι τι ... είμαι, όταν σε βλέπω να μιλάς γεμάτος μαγκιά κι αυτοπεποίθηση, ουσιαστικά όμως ανυποψίστος, στην τηλεόραση …
Αντε λοιπόν!


http://gianniotis.blogspot.com/

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ "ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ" Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !! Προκάτ απολογία ...μιας σελίδας για το Βατοπέδι

Η είδηση της  κλήτευσής του από τα μέλη της  προανακριτικής επιτροπής που διερευνούν το σκάνδαλο Βατοπεδίου, δεν φαίνεται να τάραξε ιδιαίτερα το απόγευμα του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή.


Οι στενοί του  συνεργάτες, ύστερα από όσα κατέθεσε η κυρία Αικατερίνη Πελέκη την  περασμένη εβδομάδα, τοποθετώντας τον  ουσιαστικά στο κέντρο του «κάδρου» της υπόθεσης, θεωρούσαν σχεδόν βέβαιη αυτή την εξέλιξη.


Γι’ αυτό και  μελετούσαν τον τρόπο «απόδρασης»  του από ακόμα ένα σκάνδαλο που ξεπέρασε την πρωθυπουργική  «αυλή» και απειλεί πλέον την  όποια πολιτική υστεροφημία του  έχει απομείνει.


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες – και όπως αναμενόταν – ο πρώην πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί  με υπόμνημα το οποίο έχει ήδη γραφεί και δεν θα ξεπερνά την μια  σελίδα!


Πάλι καλά, λένε ορισμένοι, καθώς η νομοθεσία  δίνει την δυνατότητα στον Κώστα  Καραμανλή να ορίσει ο ίδιος τον τόπο της απολογίας του και να φέρει τα μέλη της προανακριτικής στην ...Ραφήνα!


Φυσικά, ο κ. Καραμανλής θα μπορούσε και να αγνοήσει τελείως  την κλήτευση, “φλερτάροντας” με την προοπτική της βίαιης προσαγωγής, κάτι που φαντάζει εντελώς απίθανο...


Στην ουσία, ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να προβεί  σε μια πολιτική δήλωση στην οποία θα διατυπώνει την σταθερή θέση της ΝΔ για την υπόθεση «Βατοπεδίου» ότι δηλαδή η κυβέρνηση Σημίτη είναι αυτή που παραχώρησε την λίμνη στην Ι.Μ. Βατοπεδίου και πως η δική του απόφαση για τις ανταλλαγές είναι πολιτική δίχως ποινικές προεκτάσεις.


 SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Το ΠΑΣΟΚ του... Ροκφέλερ!!

Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974.

 
Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα - εκτός και εντός Ελλάδος - είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την "νέα τάξη πραγμάτων". Η ιστορία τώρα, δεν καταγράφεται αμέσως με την πραγματικήν της όψιν. Κάθε τόσο έρχονται στο φως ντοκουμέντα και παρασκήνια, που δίνουν διαφορετική εικόνα των γεγονότων. Πρόσφατον παράδειγμα, τα όσα απεκαλύφθησαν με το τελευταίον βιβλίον του Νικολάου Μακαρέζου, για τις σχέσεις και τις διαβουλεύσεις μεταξύ Καραμανλή και του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Είναι βέβαιον, ότι εάν υπάρξει ενδελεχής έρευνα προς διαφόρους πολιτικούς χώρους της μεταπολιτευτικής εποχής, θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν είναι τυχαία η απογοήτευσις και η απαξίωσις του λαού προς τους σημερινούς πολιτικούς. Μόνο, που οι πολίτες δεν σκέπτονται ή δεν έχουν την δυνατότητα να ερευνήσουν τα βαθύτερα αίτια. Αυτό, κανονικά είναι καθήκον των ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς η πλειονότης των κινείται μέσα στο "σύστημα" που άλλοι έχουν χαράξει και επομένως δεν επιτελούν την αποστολήν των. Οι αμετανόητοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, έχουν μουδιάσει με την πολιτικήν του κυβερνώντος κόμματος. Από την Μεταπολίτευσιν, εγοητεύθησαν από την άκρατον δημαγωγίαν αυτού του πολιτικού φορέως, και συμπορεύθηκαν με τον λαϊκισμόν που καθιέρωσε.
Ο εθνικός μας ποιητής Δ. Σολωμός, είχε αναφερθεί στον λαόν, τον "πάντα ευκολοπίστευτον και πάντα προδομένον"... Υπήρξε προφητικός ο στίχος του. Ποιός κάθισε να ερευνήσει ή έστω να προβληματιστεί, τι ακριβώς ήταν το ΠΑΣΟΚ, από την στιγμήν της παρουσίας του στην πολιτική σκακιέρα; Ο ιδρυτής του, ήλθεν από την Αμερικήν, σε σύντομον χρόνον, επέτυχε να διαλύσει το κόμμα του πατέρα του, και υπήρξεν ο κυρίως υπεύθυνος για την επέμβασιν του Στρατού. Επαρουσιάζετο, ως ο εκφραστής του αντιαμερικανικού κινήματος στην Ελλάδα, υπερακοντίζοντας ακόμα και την Αριστεράν, η οποία αφελώς- ως συνήθως- ενόμισεν ότι είχε βρει τον... "άνθρωπόν της", και κατέστη στην ουσία, όργανον των σχεδίων του Ανδρέα Παπανδρέου. Μετά την επέμβασιν του Στρατού, οι πολιτικοί συνελήφθησαν. Η Αμερικανική κυβέρνησις - δια της εδώ πρεσβείας - για τον μόνον που ενδιαφέρθηκε, ήταν ο ηγέτης του... "αντιαμερικανικού κινήματος"! Ο πρεσβευτής Τάλμποτ, ηξίωσε από το στρατιωτικόν καθεστώς, να μην θιγεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, και να του δοθεί διαβατήριον, προκειμένου να φύγει στο εξωτερικόν. Κι' αυτό ακριβώς έγινε! Μετά την Μεταπολίτευσιν, ο κυνηγημένος και εξόριστος Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρύει κόμμα. Αλλά για την δημιουργία πολιτικού φορέως, απαιτούνται τεράστια έξοδα, τα οποία δεν συγκεντρώνονται - φυσικά - με εράνους. Που βρέθηκαν λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα;
190910-pasok2Ο συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του "Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται" (εκδόσεις Νέα Θέσις) δημοσιεύει φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του "Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας", και με στοιχεία αναγνωρίσεως "Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29" ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά - πλατιά την υπογραφήν του σε "οδηγίες" που δίδονται απ' εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και... εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν... Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις "οδηγίες", προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος! Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του... "σοσιαλιστικού" κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. Από τους "κανόνες" που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον "φραστικές παρεκκλίσεις". Χαρακτηριστική είναι η παράγραφος που αναφέρει, ότι: "Προς ικανοποίησιν των ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων, θα επιτραπεί αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος - ΗΠΑ. Κι' ακόμη, "επιτρέπονται φραστικές ‘' συγκρούσεις ‘' με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως (ανοιχτός) πόλεμος..."! Φυσικά, οι Αμερικανοί ενδιαφέρονταν και για την καταπολέμηση του Κομμουνισμού. Ετόνιζαν στον αρχηγό του "σοσιαλιστικού" κινήματος, ότι επεβάλλετο "ελαχιστοποίησης της δυνάμεως του ΚΚΕ. Η μείωσις αυτή όμως, δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριον που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της K.G.B."! Έδινε επίσης εντολή η αμερικανική υπηρεσία, τονίζοντας ότι: "Η κυβέρνησις Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα της Κύπρου, με αντίδωρον την μη ύπαρξιν προβλημάτων με την Τουρκίαν...". Αυτές και άλλες εντολές έδιναν οι Αμερικάνοι στον αρχηγόν του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να φτιάξει ισχυρόν "σοσιαλιστικό" κόμμα, με δολλάρια των Ροκφέλερ. Αυτά τα έχει δημοσιεύσει ο κ. Μπαρμπής στο βιβλίο του, μαζί με φωτοτυπία του δεσμευτικού εγγράφου, και ποτέ δεν διαψεύστηκαν.
Συνάγεται λοιπόν, λογικώς, το συμπέρασμα, ότι ο υιός του Ανδρέα και σημερινός πρωθυπουργός, λειτουργεί κάτω από τους ίδιους δεσμευτικούς κανόνες. Κι' αυτό, λέει πολλά. Ίσως η Αμερικανίδα μητέρα του πρωθυπουργού, η κυρία Μάργκαρετ Τσαντ, γνωρίζει περισσότερα. Εμείς προτείνουμε για τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, ένα νέον σύνθημα:"Ροκφέλερ ζεις, εσύ μας οδηγείς..."!



Γεώργιος Α. Λεονταρίτης

http://elkosmos.gr/

Αφού τα φάγαμε μαζί τα λεφτά ρε σαπιοκοιλιά,εσυ γιατί έχεις 58 ακίνητα και εγώ ούτε ένα;;

Προκλητικός εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο πολιτικός κόσμος και η Κυβέρνηση για την τύχη των χρημάτων των ελλήνων φορολογουμένων…
 
«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας , εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος» είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη Ν.Δ. κατηγορώντας τη για πελατειακές λογικές και είσοδο συμβασιούχων στο δημόσιο «από το παράθυρο».
Η προκλητική αυτή δήλωση όμως του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια της αντιπολίτευσης αλλά φαίνεται πως θα προκαλέσει και την δυσαρέσκεια των πολιτών. Κι όλα αυτά μια μέρα μετά την δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των βουλευτών με τον κ.Πάγκαλο να έχει 58 ακίνητα!



 

peripatris.blogspot
http://ksipnistere.blogspot.com/

Αστυνομία: Αν οι διαδηλωτές μπουν μες στη Βουλή, εμείς δεν θα φέρουμε καμιά ευθύνη

«Αν οι διαδηλωτές μπουν μες στη Βουλή, εμείς δεν θα φέρουμε καμιά ευθύνη. Να φυλάξουμε τι; Σε λίγο θα μας ζητήσουν να τους πληρώνουμε κιόλας, επειδή είμαστε αστυνομικοί; 

 Θα κλείσουμε κι εμείς τα μάτια μας κι ας βγάλουν οι κύριοι τα κάστανα από την φωτιά», ήταν τα λόγια των περισσότερων αστυνομικών, μόλις πήραν στα χέρια τους το.....
έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη, με το οποίο τους καλούσε σε νέες θυσίες.

Το έγγραφο που έλαβε στα χέρια του ο αρχηγός της Αστυνομίας έβαλε φωτιά στους κόλπους του σώματος.

«Έχουν πάρει ήδη 300 ευρώ από το μισθό μας. Τώρα μας κόβουν τα πενθήμερα και δεν μας πληρώνουν τις νυχτερινές ώρες. Ας έρθουν αυτοί να φυλάξουν τη Βουλή», φώναζε από αγανάκτηση ένας αστυνομικός στο τηλέφωνο. Τα χέρια του έτρεμαν από τον εκνευρισμό και η φωνή του περνούσε μέσα από τα τείχη της… αγανάκτησης.

Τα «μαύρα μαντάτα» έφτασαν σ’ όλα τα σώματα ασφαλείας, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

«Πάνε να το περάσουν στα μουλωχτά! Εμ, δεν θα τους περάσει, γιατί, όταν δουν το κάθε καρυδιάς καρύδι να εισβάλλει στο Κοινοβούλιο, επειδή δεν θα υπάρχει πουθενά αστυνομικός, τότε να δούμε σε ποιον θα ρίξουν την ευθύνη!», είπε, απειλώντας ένας ακόμη αστυνομικός.


zougla.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/