'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

SEXUALITY: Άνδρες και απιστία..!!!!

Γιατί οι άνδρες απατούν πιο εύκολα τη σύζυγό τους και μπορούν ακόμα και να τη χωρίσουν για χάρη της εξωσυζυγικής τους σχέσης;

Όλοι ξέρουμε πως από τα πολύ παλαιά χρόνια ως σήμερα, ο άνδρας είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στο «αδύναμο φύλο» και ακόμα περισσότερο όταν αυτό το αδύναμο φύλο έχει σαν όπλα του την τσαχπινιά, ένα ωραίο κορμί, ένα πλούσιο στήθος ή ένα σεξουαλικό πρόσωπο που υπόσχεται πολλά.


Στην πραγματικότητα ο άνδρας είναι το αδύναμο φύλο γιατί δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό και άπαξ και υποκύψει παρασύρεται και δίνει τα πάντα για την ερωτική απόλαυση.


Δυστυχώς οι γυναίκες όταν παντρεύονται και κάνουν παιδιά είτε επειδή δεν έχουν χρόνο είτε επειδή επαναπαύονται ξεχνούν ότι πρέπει να παραμένουν σεξουαλικές και παραμελούν το σώμα και το πρόσωπό τους.


Από την άλλη μεριά υπάρχουν οι γυναίκες που θέλουν να διατηρούν άψογη την εικόνα του προσώπου και του σώματός τους είτε φροντίζοντάς το με αισθητικές θεραπείες είτε βελτιώνοντάς το με αισθητικές παρεμβάσεις. Αυτές οι γυναίκες, λοιπόν, που νοιώθουν σίγουρες για τον εαυτό τους είναι πιο πιθανό να χαρίσουν περισσότερη ερωτική απόλαυση τον άνδρα και να μείνουν αξέχαστες.


Και είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και άμεμπτο αν αναλογιστούμε πως ακόμα και ο Αδάμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην Εύα και έχασε τον Παράδεισο για χάρη της. Άλλωστε «Σειρήνες» υπήρχαν σε όλες τις εποχές και η ιστορία μας έδειξε πως ο λόγος για τον οποίο ο Οδυσσέας δεν υπέκυψε ήταν γιατί στα μάτια του η γυναίκα του ήταν όμορφη.


Διαβάστε περισσότερα: www.stefanoschalkitis.com


Το άρθρο υπογράφει ο Στέφανος Χαλκίτης
Πλαστικός Αισθητικός Χειρουργός



ΠΗΓΗ:   http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου