'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν οι Brangelina ξεναγήθηκαν στην Κνωσσό!!!

Ήρθαν Ελλάδα καταφέρνοντας να μην τους πάρει χαμπάρι κανείς…εκτός από τον κύριο Μανώλη Αποστολάκη, τον φύλακα που ανέλαβε την ξενάγησή τους στην Κνωσσό.

Incognito επίσκεψη στην Κνωσσό φαίνεται πως πραγματοποίησαν λοιπόν οι Brangelina, σύμφωνα με τον φύλακα του...
αρχαιολογικού χώρου, ο οποίος ενθουσιάστηκε από την απλότητα του διάσημου ζεύγους και την διάθεσή τους να μάθουν τα πάντα για τον μινωικό πολιτισμό. «Ενημερωθήκαμε ότι ήθελαν να έρθουν στην Κνωσσό χωρίς να το μάθει κανείς αφού ήθελαν να αποφύγουν κάθε είδους δημοσιότητα. Ζήτησαν να μην υπάρχει ξεναγός, έτσι τους έκανα εγώ την ξενάγηση και έμειναν στο χώρο από τις 6.15 έως τις 7 το απόγευμα», λέει ο κ. Αποστολάκης σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς».

Μαζί τους είχαν μάλιστα και τον μικρό Maddox, ενώ τους συνόδευαν ένας μεγαλόσωμος άνδρας -προφανώς σωματοφύλακας- και μία γυναίκα που φαινόταν να είναι η νταντά του παιδιού.


Την ώρα της ξενάγησης υπήρχαν εκατοντάδες επισκέπτες στον χώρο, κανείς τους όμως δεν αναγνώρισε την Jolie και τον Pitt μιας και ήταν πολύ καλά μεταμφιεσμένοι. Μαύρη περούκα, μακρύ μαύρο φόρεμα με λουλούδια, μαύρο καπέλο και μεγάλα γυαλιά ηλίου για την Angelina, ενώ ο Brad φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι, τραγιάσκα σε χακί χρώμα, πουκάμισο, βερμούδα και αθλητικά παπούτσια.


«Περισσότερο ομιλητική ήταν η Jolie, που ρωτούσε να μάθει για την αίθουσα του θρόνου, τα βασιλικά ανάκτορα, την τοιχογραφία με τον ταύρο που τους έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, ενώ η ίδια μου είπε ότι της έκανε εντύπωση ο κρητικός ήλιος και οι παραλίες του νησιού. Έλεγε ότι ο ήλιος εδώ είναι διαφορετικός απ’ ότι στην Ισπανία και τη Γαλλία», συνεχίζει ο κ. Αποστολάκης.


Σύμφωνα με τον φύλακα, οι Brangelina ήταν πολύ διαχυτικοί, με την ηθοποιό να κρατά συνέχεια τον καλό της από το χέρι, να του μιλά και να τον χαϊδεύει…


sarotiko
http://korkos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου