'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Περίπτωσή μου αμαρτωλή...!!!

Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι... τα παλικάρια, όμως, της πολιτικής δεν ξέρουν κι άλλο, αλλά κι άλλα μονοπάτια. Θρήσκοι οι περισσότεροι, ακολουθούν πιστά τις συνταγές των μοναχών που βάφτιζαν το κρέας ψάρι και μπορούσαν Τετάρτη και Παρασκευή να περιδρομιάζουν οτιδήποτε.

Στο πόθεν έσχες, λοιπόν, καταγράφεται κι ένας κωδικός με τον τίτλο «άλλες περιπτώσεις», που αφορά σε είδη ακινήτων, δασικές εκτάσεις, βοσκότοπους, βιομηχανοστάσια, αποθήκες κ.ο.κ». Σε αυτόν τον κωδικό μπορούν να αναφέρουν και «αγαθά» που έχουν αποκτήσει (τα αγαθά άλλωστε κόποις κτώνται), αλλά δεν θα θέλουν να φανούν για να μην προκαλέσουν το λαϊκό αίσθημα.


Από τους τριακόσιους, κυρίες μου και κύριοι, μόνο τρεις δήλωσαν ότι έχουν «δεξαμενές κολύμβησης», παρακαλώ (κοινώς πισίνες). Ναι, δεξαμενές κολύμβησης, για να πλατσουρίζουν στον ελεύθερο χρόνο τους συν γυναιξί και τέκνοις, έχουν μόνο τρεις. Γιατί είμαστε τρεις, είμαστε τρεις και όχι χίλιοι δεκατρείς.


Δεκαοχτώ χιλιάδες ευρώ φέρεται να πλήρωσε ο στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού και νυν βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός για να αποκτήσει 23 στρέμματα γης στην Επίδαυρο. Τραγωδία... οικονομική!


Πριν από μερικά χρόνια, βουλευτής είχε δηλώσει ότι με 17 εκατομμύρια δραχμές πήρε όχι οικόπεδο αλλά οικοπεδάρα. Και μην βιαστείτε να πείτε ότι αν ήταν στην Καρδιτσομαγούλα και πολλά έδωσε. Στη Μύκονο, παρακαλώ! Για τις φουκαριάρες τις θυγατέρες του!


Σε τόσο καλή τιμή είχε βρει κι ένας πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στρέμματα γης και απέραντου γαλάζιου σε όμορφο νησί για την όμορφη σύζυγό του, αλλά άμα είχες κάποτε οικονομικό χαρτοφυλάκιο, ξέρεις τι χτυπάς και πότε στη αγορά. Για την ωραία... γυναίκα του.


Στα πόθεν έσχες ο κωδικός «άλλες περιπτώσεις» δίνει κι άλλα διέξοδα. Ας πούμε, παραδείγματος χάριν, στο θέμα τις προέλευσης των χρημάτων. Γράφεις ένα από δανεισμό, από γονική παροχή από... από, κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κι άσε μας εμάς στους δρόμους να σκοτωνόμαστε με τους φορτηγατζήδες για το ποιος έχασε ή κέρδισε το μεροκάματα.


«Μαζί τα φάγαμε», είπε στο λαό ο Θόδωρος Πάγκαλος. Μαζί μπορεί και να τα φάγαμε, Αντιπρόεδρε, μαζί όμως γιατί δεν έχουμε 58 σπίτια; 


ΠΗΓΗ:   http://www.zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου