'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

SEXUALITY: Ερωτική αύρα εκπέμπουν μόνο τα αδύνατα και καλοσχηματισμένα κορμιά;

Όλοι έχουμε δει ζευγάρια που τα θεωρούμε εμφανισιακά αταίριαστα και απορούμε τι του/της βρήκε; Όλοι, όμως, γνωρίζουμε βαθιά μέσα μας την απάντηση και καλώς ή κακώς, ειδικά στις μέρες μας, οι σχέσεις κρατιούνται ζωντανές και έχουν ουσία, όταν υπάρχει ερωτική φλόγα.

Ούτε τα παιδιά αλλά ούτε και τα χρήματα είναι ικανά να κρατήσουν μια σχέση ή έναν γάμο και για αυτόν τον λόγο βλέπουμε εικονικούς γάμους, διαζύγια και απιστίες.


Ο ερωτισμός πηγάζει από μέσα μας και είναι συνέπεια της ψυχικής μας υγείας και καλής ψυχολογίας. Ένας άνθρωπος όμορφος, αδύνατος ή καλογυμνασμένος δεν είναι απαραίτητα και σεξουαλικά επιθυμητός, γιατί μπορεί να έχει τόσες προσωπικές ανασφάλειες, ώστε να είναι ερωτικά παγερός και ανέκφραστος.


Αντιθέτως, υπάρχουν πολλές γυναίκες παχουλές ή με σωματικές ατέλειες που έχουν τόσο σκέρτσο και νάζι, που κάνουν τους άλλους να καθηλώνονται ερωτικά.


Σίγουρα η ομορφιά και η τελειότητα είναι συνυφασμένη με τους θεούς και την αθανασία, αλλά η ερωτική αύρα εκπέμπεται από όλους αυτούς που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους, έχουν επίγνωση των ατελειών τους και είτε τις έχουν αποδεχτεί και προχωράνε είτε τις διορθώνουν και εξελίσσονται.


Διαβάστε περισσότερα: www.stefanoschalkitis.com


Το άρθρο υπογράφει ο Στέφανος Χαλκίτης
Πλαστικός Αισθητικός Χειρουργός




ΠΗΓΗ:   http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου