'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ: Η Nicole Coco topless με το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της!!!

Ο Nick White

είναι 35 ετών και παρά το νεαρό της ηλικίας του αποφάσισε να πατήσει στα δικά του πόδια και να πάρει το ρίσκο να ανοίξει μία μικρή δική του επιχείρηση στην πόλη Doncaster, στο νότιο Yorkshire της Αγγλίας. Οι δουλειές του... ....
πήγαιναν καλά, αλλά κάτι περίεργο συνέβαινε εν αγνοία του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οδηγίες για να γίνεις ο πιο δημοφιλής στο Facebook!!!!!1

Θα ήθελες να γίνεις ο πιο δημοφιλής χρήστης του facebook;

 Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι...
να γράφεις πιο μεγάλα status updates, να μιλάς για αθλητικά και μουσική, να μην είσαι υπερβολικά συναισθηματικός, να αποφεύγεις τα οικογενειακά σου, να μην αναφέρεσαι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον χρόνο και να μη χρησιμοποιείς πολύ τη λέξη εγώ!

Παραπληροφόρηση η ανακίνηση του θέματος των swaps...!!!

Τι απαντά ο Κώστας Σημίτης για το θέμα της Goldman Sachs...
 


Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης με δήλωσή του τονίζει πως «είναι καιρός να τελειώνουν οι υποκρισίες και η παραπληροφόρηση».

Σέρρες: Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός ΙΧ επιβατικού οχήματος......

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 50χρονος από το Πατρίκι όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε...  

τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε μέσα σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι επί της επαρχιακής οδού Νιγρίτας Πατρικίου. 

Ό άτυχος οδηγός έγινε αντιληπτός από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές. 

Η τροχαία Σερρών διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

protothema
sarotiko

Δείτε πως κατάφεραν να κρύψουν ένα ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής αεροσκαφών Άρθρο από: ...Anoixtomualos...: Δείτε πως κατάφεραν να κρύψουν ένα ολόκληρο εργοστάσιο παραγωγής αεροσκαφών...!!!!

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε μια προσπάθεια να αποκρύψουν το εργοστάσιο παραγωγής αεροσκαφών από τον εχθρό, οι αξιωματικοί του Lockheed Air Burbank (γνωστό σήμερα ως Bob Hope Airport) αποφάσισαν να το καμουφλάρουν με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο για εκείνη την εποχή. 

Για τους πιλότους του εχθρού, το εργοστάσιο φαινόταν σαν μία κατοικημένη περιοχή!

Δείτε παρακάτω το καμουφλάζ…!

Η .... Μακρύτερη στον κόσμο!!!!

Πακτωλός χρημάτων και πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, χρειάστηκαν για την κατασκευή της μεγαλύτερης γέφυρας στον κόσμο. Βρίσκεται στην Κίνα και διαθέτει ακόμα και τεχνητό νησί ως κέντρο εξυπηρέτησης οδηγών (Pics).


Τέσσερα χρόνια εντατικής δουλειάς χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί η μεγαλύτερη γέφυρα στο Κόσμο. Πρόκειται για τη Γέφυρα του κόλπου Χαντζού της Κίνας η οποία αποτελεί ένα από τα αριστουργήματα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. 

Είναι η μεγαλύτερη γέφυρα θαλάσσιου διάπλου στον κόσμο - 36 χιλιόμετρα - και έρχεται με ένα τίμημα ύψους 1.70 δισ. δολαρίων.
Περίπου 600 Κινέζοι μηχανικοί, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές ξόδεψαν 9 χρόνια για τον προγραμματισμό, την προετοιμασία και τον σχεδιασμό της γέφυρας. Είναι μία γέφυρα σχήματος S που συνδέει την κομητεία Νίγκμπο στο νότο με τη Ζιαχίνγκ στο βορρά. 

Η γέφυρα έχει ένα αυτοκινητόδρομο 6 λωρίδων ο οποίος κόβει 120 χλμ από το ταξίδι μεταξύ Σαγκάης - Νίγκμπο. Υπάρχουν επίσης 2 επιπλέον λωρίδες που προορίζονται για εφεδρικές και για χρήση έκτακτης ανάγκης.


 Αυτό που κάνει ξεχωριστή τη γέφυρα είναι ότι έχει 10.000 τ.μ. κέντρο εξυπηρέτησης οδηγών δεξιά στο μέσο της. Το κέντρο διαθέτει ένα εστιατόριο, βενζινάδικο, ξενοδοχείο, αίθουσες συνεδριάσεων και έναν πύργο από όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρατηρούν την παλίρροια και τα κύματα του κόλπου Χαντζού. Το κέντρο εξυπηρέτησης είναι σαν ένα τεχνητό νησί που στηρίζεται σε προβλήτες για να αποφευχθεί η παρακώλυση του θαλάσσιου ρεύματος του κόλπου.


 Ο κόλπος Χαντζού είναι γνωστός για τις παλίρροιες και τα κύματα - ένα φυσικό θαύμα και ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο. Τα κύματα κινούνται με ταχύτητες που αγγίζουν τα 30 km/h και κάποιες φορές, ηχούν σαν βρυχηθμός βροντής. Η γέφυρα S σχήματος έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί ειδικά για να αντέχει τυφώνα και τις καιρικές συνθήκες τυφώνα

http://news247.gr

Οι μεγάλες στιγμές του 2010!!!

Μια πολύ δύσκολη χρονιά φεύγει, μια ακόμα πιο δύσκολη έρχεται. 

Το NEWS 247, επιλέγει δέκα σημαντικές στιγμές της ελληνικής επικαιρότητας που σημάδεψαν το 2010 και σας εύχεται καλή χρονιά και καλή δύναμη για το 2011 (Pics).

Delivery… ναρκωτικά από 32χρονη στην Κρήτη...

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μια 32χρονη στα Καπαριανά του δήμου Μοιρών στην Κρήτη, μετά από πληροφορίες ότι χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο της, διακινούσε ναρκωτικές ουσίες.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της, στο 3ο χλμ. της εθνικής οδού Μοιρών – Ηρακλείου και σε έρευνα που έγινε στο πορτ-παγκαζ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης από 0,80 μέχρι 5,7 γραμμάρια.


http://www.newsbomb.gr/

Τραπεζίτες... σε νευρική κρίση!!!

Δ
ΥΣΑΡΕΣΤΕΣ εκπλήξεις και για τους τραπεζίτες επιφυλάσσει φέτος την Πρωτοχρονιά ο «σάκος του Αϊ-Βασίλη». 
 
Δεν είναι μόνο τα νοικοκυριά που από τις πρώτες κιόλας μέρες του 2011 θα υποστούν και νέα συρρίκνωση στο ήδη ψαλιδισμένο εισόδημά τους από την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ, την αύξηση των συντελεστών και των άλλων «μη εξειδικευμένων μέτρων» που μας επιφυλάσσει το μνημόνιο. 

Πάτρα: Σάλος από την αποκάλυψη του super b για τον μπουφέ Πολυζου στο νοσοκομείο του Ρίου!!!

Πολυτέλειες για τον Γ.Γ. του Υπουργείου υγείας όταν τα νοσοκομεία στην περιοχή καταρρέουν...

  Αλγεινή εντύπωση και δεικτικά σχόλια προκάλεσε η εικόνα του μπουφέ που ετοίμασαν προκειμένου να υποδεχτούν για ακόμα μια φορά σε επίσκεψη εργασίας, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Νίκο Πολυζο.

O κόσμος αλλάζει χρόνο- Από την Ευρώπη και την Ασία μέχρι την Αμερική και την Αυστραλία !!!!

Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα γιορτάσουν την είσοδο του 2011 σε όλο τον κόσμο.  

Οι πρώτοι που άφησαν πίσω τους το 2010 είναι οι κάτοικοι του Κιριμπάτι, ενός μικρού νησιού του Ειρηνικού που γύρισε τη σελίδα του 2010 στις 12.00 (ώρα Ελλάδας).

Αγρίνιο: Σήκωσαν όλα το... στάβλο- Πήραν κότες, πάπιες και αρνιά !!!

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 60,23 και 21 ετών αντίστοιχα οι οποίοι τις   νυχτερινές ώρες της 28/29-12-2010 στην Κατούνα αφαίρεσαν από αφύλακτο στάβλο ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού δώδεκα (12) αρνιά, τρείς (3) πάπιες και είκοσι πέντε (25) κότες συνολικής αξίας δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ .

Κατασχέθηκαν δέκα (10) αρνιά , τρείς (3) πάπιες , είκοσι πέντε (25) κότες και δύο (2) δέρματα αρνιών τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα. 



http://www.thebest.gr/

Εξιχνιάστηκε το στυγερό έγκλημα των Χριστουγέννων - Του αφαίρεσαν το σκαλπ....

Αφρικανικής καταγωγής είναι οι δράστες της δολοφονίας του αλλοδαπού που δολοφονήθηκε με 17 μαχαιριές ανήμερα των Χριστουγέννων πίσω από το γήπεδο «Πεπανός», στον Άγιο Γεώργιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η δολοφονία έχει εξιχνιαστεί και οι δύο αλλοδαποί που έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών αναμένεται να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Τρομοκρατία: ακολουθώντας τον δρόμο του χρήματος ....

Ήθελαν και θέλουν να σκοτώσουν οι τρομοκράτες, μην τρέφετε αυταπάτες. 

 Τα «προειδοποιητικά» τηλεφωνήματα, είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, για να μη «χάσουν» την κοινή γνώμη. Η μεγάλης ισχύος έκρηξη στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στους Αμπελόκηπους, ανέδειξε για μια ακόμα φορά το σοβαρότατο πρόβλημα που υφίσταται στη χώρα μας. 

Μόλις στις 2 μονάδες διαφορά ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.! - Έντονα τα σενάρια περί εκλογών τον Μάρτιο!!!

Μόλις δύο μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου, η οποία είναι και η μικρότερη μέχρι τώρα διαφορά τους, από τις εκλογές του 2009, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research, που δημοσιεύεται σήμερα στο «Βήμα της Κυριακής». 

Έντονα είναι στο μεταξύ τα σενάρια περί εκλογών τον ερχόμενο Μάρτιο όσο βρίσκεται σε ισχύ το μέτρο της λίστας. Στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι αν παρέλθει ο Μάρτιος, όπως και να γίνουν

Στην λίστα των «μη συνεργάσιμων χωρών» του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών εντάχτηκε η ΠΓΔΜ!!!!

Στην λίστα των «μη συνεργάσιμων χωρών» του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών εντάχτηκε η ΠΓΔΜ.  

Με την απόφαση αυτή του υπουργείου δεν θα αναγνωρίζονται οι δαπάνες για συναλλαγές με φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή οντότητα, εγκατεστημένη σε χώρα μη συνεργάσιμου κράτους.

Έσπασαν ρεκόρ οι διαταγές πληρωμής!!!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα χρονικά έσπασαν την... κατοστάρα (χιλιάδες) οι διαταγές πληρωμής που εκδόθηκαν στο Ειρηνοδικείο και το Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Οι διαφορές στα δικαστήρια μεταξύ δανειοληπτών και τραπεζών καθώς μεταξύ εμπόρων και προμηθευτών ήταν το 2010 κατά 50%...
περισσότερες σε σχέση με το 2008.

Ξενοδοχεία, γήπεδο γκολφ και εμπορικά κέντρα θα γίνουν στο Ελληνικό...!!!

Ξενοδοχεία πέντε αστέρων, γήπεδο γκολφ διεθνών προδιαγραφών, αθλητικές εγκαταστάσεις, εμπορικά κέντρα, χώροι εστίασης και πρασίνου αναμένεται δημιουργηθούν στην έκταση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με το «Έθνος», το σχέδιο της κυβέρνησης είναι έτοιμο, θα υλοποιηθεί με τη διαδικασία fast track και θα αποτελέσει το πρώτο δημόσιο ακίνητο που θα αξιοποιηθεί.

Χάρη στους τιμωρημένους ένστολους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!

Από τις 31 Δεκεμβρίου του 2010 όλοι οι τιμωρημένοι με πειθαρχικές ποινές ένστολοι απαλλάσσονται από τις ποινές τους σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Προεδρίας: "Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, με την ευκαιρία της

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ!!!!

 ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ!!!!





ΜΥΡΙΕΣ ΕΥΧΕΣ!  ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μαζί με την
ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ



Σας ευχαριστούμε όλους σας και ευχόμαστε καλή χρονιά!!!
alfanea

Μοναδικό ντοκουμέντο που μου έστειλε ο εγγονός μου από το 2100!!!





ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ!!!!!!!

 anagnostis

























http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/2100_31.html

ΟΙ ΗΠΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ! !!!

 Kαντε κλικ στις εικονες και διαβαστε το αρθρο .




http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/12/17.html
http://drymadesnews.blogspot.com/2010/12/17_31.html

Έκοψαν τις ράγες και εκτροχιάστηκε το τραίνο!!!!

Μόνο από τύχη δεν υπήρξε απώλεια ανθρώπινων ζωών το μεσημέρι της... Πέμπτης, εξ αιτίας του εκτροχιασμού ενός τραίνου έξω από την πόλη της Κοζάνης, σε ένα σημείο όπου οι ράγες είχαν κάνει… «φτερά»!  

Το ευτυχώς χωρίς ούτε τραυματισμό ατύχημα προκάλεσε η δράση των γνωστών συμμοριών, που αδιαφορούν αν θα προκαλέσουν κάποιο σοβαρό δυστύχημα, αρκεί να

ΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΠΡΟΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ!!!!

Ουρά περιμένουν στα μαιευτήρια της Ισπανίας οι έγκυες, ασκούν μάλιστα ασφυκτική πίεση στους γυναικολόγους να τις ετοιμάσουν για γέννα απαραίτητα πριν από την 1η Ιανουαρίου. 

Αλλοτε... κρατούσαν την αναπνοή τους για να γεννήσουν με την έλευση του νέου έτους και να νιώσουν την υπερηφάνεια του

Βέγγος:12η μέρα σε καταστολή, τι φοβούνται οι γιατροί!!!!

Για 12η μέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Ερυθρού Σταυρού” ο μεγάλος μας κωμικός ηθοποιός Θανάσης Βέγγος.

Ο “καλός άνθρωπος” του ελληνικού κινηματογράφου παραμένει σε καταστολή

ΔΥΟ ΙΣΟΒΙΤΙΣΣΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΕΑΝ Η ΜΙΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!

Δύο αδελφές που κρατούνται εδώ και 16 χρόνια σε φυλακές του Μισισίπι αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες υπό τον όρο ότι η μία από αυτές θα δωρίσει το νεφρό της στην άλλη που πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια. 

 Η απόφαση αυτή του κυβερνήτη της Πολιτείας του Μισισίπι έχει προκαλέσει αντιδράσεις. 

Κατά λάθος “εκτύπωση” φρέσκων ευρώ από την ΕΚΤ...!!!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο ο politis αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τύπωσε πάνω από 13 δις ευρώ πρόσθετη ρευστότητα.
Όπως τονίζουν αναλυτές της Φραγκφούρτης θα αρχίσουν να εξαντλούνται τα όρια υποστήριξης των «τοξικών» ομολόγων της ευρωζώνης από την ΕΚΤ και θα χρειασθούν νέα μέτρα για την ...
αντιμετώπιση της κρίσης χρέους που κλονίζει το ευρώ.

Γαλλία: Συναγερμός για το... έθιμο της πυρπόλησης οχημάτων...!!!

Τα τελευταία χρόνια ένα νέο «έθιμο» έχει κάνει την εμφάνισή του στη Γαλλία. Νεαροί κάνουν... διαγωνισμό για το ποιος θα κάψει τα περισσότερα αυτοκίνητα!

Το φαινόμενο λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις και η αστυνομία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού προκειμένου φέτος να αποτρέψει, όσο είναι δυνατόν, την καταστροφή οχημάτων.

Παράταση στο παρά πέντε στα τέλη κυκλοφορίας...!!!

Αφορά και στην κατάθεση πινακίδων. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε... πριν από λίγο ότι δίνεται παράταση έως τις 5 Ιανουαρίου για να πληρωθούν χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις τα τέλη κυκλοφορίας.

ΖΑΧΑΡΩ: Ορκίστηκαν στον δρόμο... με κεριά!!!!

Α
νάσταση με την κυριολεκτική έννοια της λέξης θύμιζε χθες το απόγευμα η τελετή ορκωμοσίας των δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας, της παράταξης ΝΕΔΑ με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο και του επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» Γιώργου Μπούσμπουρα. 

Και αυτό γιατί η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό το φως των...κεριών, έξω από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου, οι πόρτες του οποίου παρέμειναν ερμητικά κλειστές! 

Δεν σκότωσαν οι διαρρήκτες την ηλικιωμένη στην Πάτρα...!!

Νέα δεδομένα προκύπτουν αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα σήμερα μια ηλικιωμένη στο Ζαβλάνι της Πάτρας. 

Έτσι κι ενώ οι αρχικές πληροφορίες της Ασφάλειας οδηγούσαν στο ενδεχόμενο του φόνου από τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι της, πλέον όλα δείχνουν πως ο θάνατος της γυναίκας συμπτωματικά συνέπεσε χρονικά με το περιστατικό.

Πάρτι με ημίγυμνες Κουβανέζες στο Γηροκομείο Αθηνών !!!

Τη στιγμή που το Ίδρυμα δεν έχει να πληρώσει τους εργαζομένους και ετοιμάζεται να πετάξει στον δρόμο 45 κατάκοιτους ανθρώπους, παρά τα 800 μισθώματα και ακίνητη περιουσία 100 εκατομμυρίων, γίνεται όργιο σπατάλης για ψυχαγωγία και δημόσιες σχέσεις.

Στους χρυσούς μισθούς που λάμβαναν οι λίγοι και καλοί, αρεστοί των μελών της διοίκησης του γηροκομείου, στη «καταλήστευση» των ιερών

Κούρδος ζήτησε άσυλο, αλλά συνελήφθη!!!

Συνελήφθη τελικά στη Θεσσαλονίκη ο πρώην αντιπρόεδρος του απαγορευμένου στην Τουρκία κόμματος DTP Μουσταφά Σαρίκαγια, ο οποίος είχε ταξιδέψει με αεροπλάνο από την Κύπρο και είχε τελικό προορισμό τη Σόφια.
Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, ο άνδρας προσπάθησε να μπει στην Ελλάδα με πλαστά βουλγαρικά έγγραφα πριν

Στις επάλξεις όταν ο χρόνος αλλάζει.....!!!!

Τη στιγμή που ο παλιός χρόνος μας αποχαιρετά δίνοντας τη σκυτάλη στον νέο που έρχεται και δε ξέρει πως και που θα μας βρει, οι περισσότεροι την περνούν με αγαπημένους τους ανθρώπους.

Τα Χριστούγεννα που απαιτούν κατάνυξη πέρασαν και η αλλαγή του χρόνου αποζητά κέφι, χαρά και γλέντι. 

Υπουργός σε συνταγματάρχη: «Κόψε το λαιμό σου»!!!

Τι συμβαίνει σ’ έναν ανώτερο στρατιωτικό του όταν καταγγέλλει διαχειριστικές ανωμαλίες στον υπουργό Άμυνας; 

Πρέπει να πάει να κόψει το κεφάλι του – όπως καταγγέλλει ο αντισυνταγματάρχης μηχανικού κ. Ξενοφώντας Τζουράς που υπηρετεί στην 20η Μεραρχία Τεθωρακισμένων στην Καβάλα.

Τα πιο «καυτά» μοντέλα του 2010 αποχαιρετούν τη χρονιά!!!!

Θεωρούνται από τα πιο καλοπληρωμένα κορίτσια του πλανήτη. 

Περπατούν στα catwalks, γυμνάζονται πολύ, τρώνε λίγο. 

Κάθε τους εμφάνιση αυξάνει τον τραπεζικό τους λογαριασμό, αλλά και τη... λίμπιντο των αντρών.

Τα πιο hot μοντέλα του 2010 σας εύχονται καλή χρονιά.

1.    Alessandra Ambrosio


ΧΑ και ομόλογα: Πώς χάθηκαν όλα σε μια χρονιά!!!!

Η χρονιά του  2010 θα μείνει ανεξίτηλα σημαδεμένη στο μυαλό των επενδυτών, καθώς σ' ένα χρόνο χάθηκαν όλα: η πρόσβαση του ελληνικού Δημοσίου στις αγορές, η πιστοληπτική ικανότητα των τραπεζών, τα... χρήματα των επενδυτών του χρηματιστηρίου και φυσικά η αξιοπρέπεια πολλών μη υποψιασμένων ανθρώπων, όπως οι συνταξιούχοι.
 
Όμως, τη χρονιά που φεύγει δεν θα την θυμάται περισσότερο κανείς για το γεγονός ότι ο Γενικός Δείκτης έφθασε να χάνει 35%, φθάνοντας χθες

Συμβόλαιο – χρυσάφι για την αυτοβιογραφία του Ασάνζ!!!!

Συμβόλαιο για την αυτοβιογραφία του, ύψους άνω του ενός εκατομμυρίου λιρών έχει υπογράψει ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, όπως εξηγεί ο ίδιος σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Sunday Times.

Ο Ασάνζ εξηγεί ότι το ποσό αυτό θα τον βοηθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δύο γυναικών στη Σουηδία.

Δημόσιος υπάλληλος ακόμη η Γιάννα με 55.000 ευρώ μισθό!!!!

Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε... φιλανθρωπίες

Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου.