'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τρία αγγελούδια έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη φορτιστή......

Σε έκρηξη φορτιστή κινητού τηλεφώνου οφείλεται ο θάνατος τριών παιδιών που ερευνήθηκε και ήρθε στην επιφάνεια χτες από τους αρμόδιους φορείς στη Βρετανία.

Ο William Hudson 9 ετών, ο αδελφός του Anthony 5 και η 3χρονη Maddie, πέθαναν όταν η φωτιά που προήλθε μετά την έκρηξη του φορτιστή. Οι άνδρες της πυροσβεστικής βρήκαν τα άψυχα κορμάκια τους στην αγκαλιά της 27χρονης μητέρας τους Samatha Hudson.


Τα παιδιά έχασαν τη ζωή τους λίγο αργότερα αλλά η μητέρα επέζησε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Δεν γνωρίζει ακόμα λόγω της κατάστασής της ότι και τα τρία παιδιά της είναι νεκρά.

Η κατάστασή της υγείας της κρίνεται σοβαρή μετά από εγκεφαλικές βλάβες που έχει υποστεί, ως αποτέλεσμα της κατάποσης μεγάλης ποσότητας αερίων μετά την πρόκληση της φωτιάς. 

Ωστόσο όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων έχει υποστεί και άλλες κακώσεις που έχουν σχέση με την κίνηση.
Το περιστατικό συνέβη στα μέσα Νοεμβρίου όταν η μητέρα μετά την έκρηξη και ακούγοντας τον συναγερμό να χτυπά, έτρεξε στα παιδιά της που βρισκόντουσαν σε άλλο πάτωμα της οικίας και το μόνο που πρόλαβε ήταν να τα πάρει στην αγκαλιά της. 

Πολύ γρήγορα οι αναθυμιάσεις τους έφερε όλους σε λιπόθυμη κατάσταση μη δυνάμενοι να αντιδράσουν. Οι άνδρες της πυροσβεστικής λίγα λεπτά αργότερα βρήκαν τα μικρά αγγελούδια και τη μητέρα χωρίς αισθήσεις.

Κατά την μεταφορά των παιδιών στο νοσοκομείο πέθαναν το ένα μετά το άλλο.

Μόλις χτες οι πραγματογνώμονες του Humberside Fire & Rescue Service στη Βρετανία έβγαλαν το πόρισμα.





http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου