'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Την τελευταία στιγμή στις εφορίες...!!!

Τελευταία μέρα για την υπαγωγή στην περαίωση και από νωρίς το πρωί πολίτες σπεύδουν στις ΔΟΥ. Καμία παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας. 

Νωρίτερα κλείνουν σήμερα οι εφορίες.

Εκπνέουν σήμερα οι προθεσμίες για τα τέλη κυκλοφορίας και την περαίωση. Οι φορολογούμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται από τις εφορίες το ειδικό σήμα κυκλοφορίας, στην περίπτωση που δεν τους έχει αποσταλεί ταχυδρομικώς το ειδοποιητήριο. 

Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών τονίζουν ότι δεν αναμένεται να δοθούν παρατάσεις.

H κίνηση στις εφορίες από το πρωί είναι ομαλή, χωρίς μέχρι στιγμής να παρατηρείται το χάος των προηγούμενων ημερών. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, οι εφορίες θα κλείσουν στις 12:00.

Όσον αφορά την περαίωση,  όσοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση διόρθωσης του αρχικού σημειώματος ή αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση, διατηρούν το δικαίωμα υπαγωγής τους σε αυτήν, οι δε ΔΟΥ είναι υποχρεωμένες να εκδώσουν το σχετικό σημείωμα μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2011.

Η αποδοχή-καταβολή του αναλογούντος ποσού μπορεί να γίνει μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2011. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010 μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις για δικαστικές εκκρεμότητες.
Έως τις 15 Δεκεμβρίου είχε βεβαιωθεί ποσό μεγαλύτερο από 1,5 δις ευρώ, ενώ έχουν ήδη εισπραχθεί 769,1 εκατ. ευρώ.

Μέχρι τις 31/12/2010 θα πρέπει να έχει καταβληθεί από τους υπόχρεους ιδιοκτήτες ακινήτων και το ΕΤΑΚ του προηγούμενου έτους. Σημειώνεται ότι το ενιαίο τέλος ακινήτων μπορεί να εξοφληθεί και στις τράπεζες. 


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου