'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τα 6 είδη του άντρα που κυκλοφορούν εκεί έξω !!!!!

Είσαι ελεύθερη εδώ και καιρό και έχεις πρήξει τις κολλητές σου ότι πρέπει κι εσύ επιτέλους να ερωτευτείς, να κατασταλάξεις και να κάνεις μια σχέση της προκοπής;
 
Αν και εγώ προσωπικά σε θεωρώ τυχερή, εντούτοις με το επόμενο άρθρο θα σου δώσω μερικά γενικά χαρακτηριστικά για κάθε τύπο άντρα που κυκλοφορεί ανάμεσα μας?

Κάθε ελεύθερος άντρας στην ηλικία των 30 κατά κανόνα θα έχει κάποιο κουσούρι, αλλιώς γιατί να είναι ελεύθερος; 

Επειδή όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αυτές τις μέρες νιώθεις ότι η τύχη σου γυρίζει, καλό θα ήταν να ξέρεις τους διάφορους τύπους ανδρών που κυκλοφορούν και τα βασικά του χαρακτηριστικά ώστε να τον αναγνωρίσεις και να ξέρεις πώς να του φερθείς.

Πρώτη και κύρια κατηγορία είναι ο άντρας-παιδί της μαμάς.

Είναι ο τύπος του άνδρα που μένει ακόμα με τη μαμά του και έχει συνηθίσει να τα έχει όλα έτοιμα. Σε περίπτωση που συναντήσεις έναν τέτοιον να ξέρεις ότι σε βλέπει σαν την μαμά του και απλά θέλει να την αντικαταστήσει. Έχει μεγαλώσει η γυναίκα και είναι λογικό να χρειάζεται καινούργιο μοντέλο. Θα σου πουλήσει στάνταρ το παραμύθι ότι μέχρι να σε γνωρίσει δεν υπήρχε λόγος να φύγει από το σπίτι και έμενε με τη μαμά του για να της κάνει παρέα. Η αλήθεια είναι ότι έμενε μαζί της γιατί του τα είχε όλα έτοιμα. Αν αποφασίσεις να κάνεις σχέση μαζί του, να ξέρεις ότι θα καταλήξεις όπως η μαμά του. Κουρασμένη, πρόωρα γερασμένη και με ένα τσεμπέρι στο κεφάλι.

Δεύτερη κατηγορία είναι ο άντρας γιάπης. 

Μοιάζει λίγο με τον άντρα-παιδί της μαμάς, αλλά αντί για μαμά αυτός έχει συνηθίσει να πληρώνει για να του καθαρίζουν και να του σιδερώνουν. Η ομοιότητα τους έγκειται στο ότι και οι δυο, μόλις σε γνωρίσουν θα θέλουν να πάρεις τη θέση που σου?αξίζει! Στη μια περίπτωση της μαμάς και στην άλλη περίπτωση της οικιακής βοηθού. Μεταξύ μας, μια ενδεχόμενη σχέση με αυτόν είναι πολύ καλύτερη από το να κάνεις σχέση με το παιδί της μαμάς. Γιατί τουλάχιστον αυτός δεν πάει σετ με την μανούλα του.

Η τρίτη κατηγορία είναι ο άντρας κολλημένος με τους φίλους του.

Τι και αν έχετε σχέση; Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τις συνήθειες του με τα φιλαράκια του. Κάθε Κυριακή έχει μπάλα και κάθε Τετάρτη συνήθως έχει 5 επί 5. Θα θεωρεί μονίμως ότι επειδή του ζητάς να μείνετε και λίγο μόνοι ότι δεν χωνεύεις τους φίλους του και επειδή είναι και λίγο επιρρεπής σε περίπτωση που δεν σε συμπαθήσουν και του το πουν, η σχέση σας θα τελειώσει άδοξα.

Η τέταρτη κατηγορία αν και είχε εκλείψει για λίγο διάστημα κάνει δυναμικό come back και δεν είναι άλλη από τον άντρα κολλιτσίδα. 

Είναι ο άντρας που πνίγει κυριολεκτικά την γυναίκα με την οποία έχει σχέση, με το ενδιαφέρον του. Σε σημείο που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είχε κάνει ποτέ πριν μάλλον σχέση και έχει πέσει με τα μούτρα πάνω σου. Θα σε κοιτάει σαν το χάνο και θα σε ρωτάει κάθε 2 λεπτά αν περνάς καλά μαζί του και αν είσαι ευτυχισμένη. Κατά βάση όμως είναι η μοναδική από τις κατηγορίες όπου τα επίτιμα μέλη της λατρεύουν να συζητούν και πραγματικά σε ακούνε όταν τους μιλάς.

Η πέμπτη κατηγορία είναι ο άντρας, μάλλον θα έπρεπε να είχα γεννηθεί γυναίκα.

Όχι δεν εννοώ τρανσέξουαλ. Εννοώ τον άντρα που περνά πιο πολλές ώρες από σένα στον καθρέφτη. Αλλιώς γνωστός ως metrosexual. Είναι ο άντρας που νιώθεις πολύ άνετα δίπλα του γιατί καταλαβαίνει και μάλιστα απόλυτα πόσο δύσκολο είναι να διατηρείσαι τόσο κομψή και σέξυ. Όχι δεν έχει κατανόηση. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι άντρες καταλαβαίνουν με την πράξη και την επανάληψη. Απλά επειδή περνάει τόσες ώρες μπροστά στον καθρέφτη του ξέρει πολύ καλά τι τραβάς καθημερινά. Το καλό με το να έχεις σχέση με έναν τέτοιο άντρα είναι ότι θα νιώθεις άνετα να συζητάς μαζί του για καλλυντικά αλλά δεν θα σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Πράγμα που σημαίνει ότι μόλις βγει λίγο το μουστάκι, πρώτος αυτός θα σε ενημερώνει ότι ήρθε η ώρα για χαλάουα.

Η έκτη και τελευταία κατηγορία είναι ο άντρας συλλέκτης εμπειριών.

Κατά βάση αυτός ο άντρας είναι μανιώδης με το σεξ. Δεν πρόκειται ποτέ να ερωτευτεί μια γυναίκα και δύσκολα κάνει σχέση. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει σεξ με πολλές και διαφορετικές γυναίκες. Αν βέβαια είσαι από εκείνες τις γυναίκες που ανήκουν στην κατηγορία των αιλουροειδών, κοινώς δεν έχεις σπονδυλική στήλη, έχεις μεγάλη πιθανότητα να διατηρηθεί η σχέση σας ζωντανή για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όχι γιατί θα σε ερωτευτεί αλλά γιατί θα είσαι το σεξουαλικό του πειραματόζωο. Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου είναι ότι αυτό του είδους ο άντρας όχι μόνο δεν είναι πιστός αλλά συνήθως πάει και με ότι βρει μπροστά του. Είναι κυριολεκτικά η ενσάρκωση του ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

Αν μετά από όλα αυτά νιώθεις ότι έχεις πιθανότητες εκεί έξω, ανασκουμπώσου αλλά με όπλο τη γνώση φρόντισε να αποφύγεις τις κατηγορίες εκείνες που δεν παίρνουν βελτίωση. Μην έχεις την αυταπάτη όμως ότι και οι υπόλοιπες μπορούν να βελτιωθούν αρκετά. Αν καταφέρεις να τον εκπαιδεύσεις να σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας, θα είσαι πολύ τυχερή. Καλή επιτυχία!



http://stin-kontra.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου