'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Τρομοκρατία: ακολουθώντας τον δρόμο του χρήματος ....

Ήθελαν και θέλουν να σκοτώσουν οι τρομοκράτες, μην τρέφετε αυταπάτες. 

 Τα «προειδοποιητικά» τηλεφωνήματα, είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, για να μη «χάσουν» την κοινή γνώμη. Η μεγάλης ισχύος έκρηξη στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στους Αμπελόκηπους, ανέδειξε για μια ακόμα φορά το σοβαρότατο πρόβλημα που υφίσταται στη χώρα μας. 

Η αριστερά, ψάχνεται για αίμα, αποσταθεροποίηση, σύγκρουση και χάος. Και φυσικά, όχι γιατί «το χάος είναι σέξι», όπως πότε-πότε διαβάζουμε στους τοίχους. Follow the money, λένε οι Βρετανοί, ελληνιστί ακολούθα το χρήμα... Θα εξηγήσουμε το συλλογισμό μας παρακάτω. 

Η τρομοκρατία είναι εδώ
Η τρομοκρατία ζει και βασιλεύει, μετατρέποντας την Αθήνα σε Καμπούλ κατά το δοκούν και κρατώντας ομήρους τους πάντες. Ποτέ και κανείς δεν την άγγιξε. Τα όσα λέγονται κατά καιρούς, στη διάρκεια «εξαρθρώσεων» πυρήνων και την «επικοινωνιακή» αξιοποίηση των συλλήψεων, δεν πείθουν πλέον κανέναν. Επιπλέον, αναδεικνύουν ένα βρώμικο όσο και «οριακό» παιχνίδι του συστήματος, με άγνωστες προς το παρόν απολήξεις. Το timing των τελευταίων επιθέσεων της αριστεράς και των αντιεξουσιαστών, αναδεικνύει και την αντίληψη των θυτών. Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων, τρεις επιθέσεις: στην πρεσβεία μας στη Ρώμη, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αλλά και στην πρεσβεία μας στο Μπουένος Άιρες. Δεν σέβονται τίποτα, για να πούμε κάτι που μπορεί να ακουστεί τετριμμένο. Επίσης, είναι φανερό ότι στοχεύουν στην πλήρη απο-ιεροποίηση της ζωής στην Ελλάδα, στη «χυδαιοποίηση» της, ενώ από την άλλη, επιθυμούν να επιβάλλουν την ωμότητα και τη βαρβαρότητα της δήθεν «επανάστασης» (με την οποία κοιμούνται και ξυπνούν, όντας όλοι τους τεμπέληδες και «βολεμένοι»), δήθεν «ρήξης» και δήθεν «ανατροπής», στην ήδη «γκρίζα» καθημερινότητά μας.

Ακολουθώντας το χρήμα
Δεν υποτιμούμε καμία από τις επιθέσεις. Είναι φανερό ότι μας έχει βάλει στο μάτι και ένα διεθνές (αποσταθεροποιητικό) δίκτυο οργανώσεων-φασόν, με δήθεν αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα, που χρηματοδοτείται από μηδενιστές και ζάμπλουτους κερδοσκόπους. Οι τελευταίοι, θέλουν πολύ να μας φοβίσουν και να μας αδρανοποιήσουν οριστικά. Σας επισημαίνουμε εδώ ότι όσον αφορά στην επίθεση στην Αργεντινή: εκεί δραστηριοποιείται ένα ευρύ αντιεξουσιαστικό δίκτυο, με δραστήριο διαδικτυακό κόμβο indymedia, για τον οποίο είχε προκύψει μετ' αποδείξεων, ότι χρηματοδοτείται από τον εβραίο Τζορτζ Σόρος. Αν αυτό σας λέει κάτι... Το έχουν καταφέρει λοιπόν να εκφοβίσουν τον κόσμο και κυρίως, τους δικαστικούς. Η εξωφρενική μείωση σε δεύτερο βαθμό της ποινής του αμετανόητου αναρχικού και επίδοξου φονιά Γιάννη Δημητράκη, από τα 30+ στα 12 (!), αποτελεί στην ουσία ένα «συγχωροχάρτι» και ένα μήνυμα στους αριστεριστές και «ένοπλους συντρόφους», ότι μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους «έργο». Όσο λοιπόν οι θεσμοί «χαϊδεύουν» το σκυλολόι των καταγωγίων, αποφυλακίζοντάς το, τίποτα δεν θα αλλάξει και απλώς το αστυνομικό δελτίο θα καταγράφει εκρήξεις και δολοφονίες. Όσο για τους αριστεριστές τρομοκράτες, αυτοί ξέρουν πως ό,τι και να κάνουν, θα τη βγάλουν «καθαρή»... Εξάλλου, πάντα θα υπάρχουν «πρόθυμοι σύντροφοι» στα ΜΜΕ, αλλά και «διανοούμενοι» της αριστεράς και της «προόδου», να αποδώσουν «υψηλά κίνητρα» στη δράση των «επαναστατών» και να επιστήσουν στον κόσμο την «οργή» των «εξεγερμένων νέων» των βορείων προαστίων (που η μαμά δεν τα πρόσεχε ιδιαίτερα μεταξύ των επισκέψεών της στη μανικιουρίστα και στον κομμωτή). Τα γραφεία τύπου των αριστεριστών και των καταγωγίων των Εξαρχείων, δούλευαν και ακόμα δουλεύουν «ρολόι». Όσο για τους αρμόδιους για την έννομη τάξη υπουργούς του κυβερνώντος κόμματος, θα εξακολουθήσουν να φροντίζουν για την εικόνα τους στον αριστερό Τύπο, αποφεύγοντας επικοινωνιακές «κακοτοπιές». Εξάλλου, παραμονεύουν και μισότρελες...


Ποια «τελική σύγκρουση»;
Κάποιοι επιδιώκουν μια «τελική σύγκρουση». Το πρόβλημα είναι ότι και οι ίδιοι δεν έχουν καταλάβει με ποιον... Και απλά, ξεσπούν κατά της ελληνικής κοινωνίας και δήθεν κατά του «συστήματος» (το οποίο υπηρετούν ενσυνείδητα μερικοί-οι πράκτορες- και άλλοι ασυνείδητα), προσφέροντας με προθυμία τις «υπηρεσίες» τους, στους κερδοσκόπους που αυτή την ώρα λυμαίνονται τον τόπο. Όσο πιο χαοτική είναι η κατάσταση, τόσο πιο εύκολο είναι για αυτούς να επιβάλλουν τους επαχθείς όρους τους, να τσεπώσουν τους κόπους γενεών και γενεών Ελλήνων, υπό την κάλυψη ηθικά (αλλά και πολιτικά) «τελειωμένων» κοινοβουλευτικών πλειοψηφιών (και συστημάτων γενικότερα). Και αν ο κόσμος κάποια στιγμή σηκώσει κεφάλι και ξεσπάσει, «ξέρουν» οι «σύντροφοι» της αριστεράς, τα ανδρείκελα δηλαδή της παγκόσμιας διακυβέρνησης: μια βόμβα πάλι, μια Marfin και ο κόσμος θα λουφάξει. Και οι δικαστές, κυρίως αυτοί, πάλι θα μειώσουν τις ποινές των τρομοκρατών, ή με μια πολιτικώς ορθότερη διατύπωση, «κοινωνικών αγωνιστών», που θα βρεθούν στο διάβα τους...


 http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου