'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Βέγγος:12η μέρα σε καταστολή, τι φοβούνται οι γιατροί!!!!

Για 12η μέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Ερυθρού Σταυρού” ο μεγάλος μας κωμικός ηθοποιός Θανάσης Βέγγος.

Ο “καλός άνθρωπος” του ελληνικού κινηματογράφου παραμένει σε καταστολή και διασωληνωμένος καθώς μέχρι στιγμής οι θεράποντες ιατροί και ο επικεφαλής της μονάδας νευροχειρουργός δρ. Βασίλης Βάρσος κρίνουν πως δεν μπορεί προς το παρών να επιχειρηθεί προσπάθεια αποκοπής του 80χρονου ηθοποιού από τηνμηχανική υποστήριξη. 


“Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά πάντα κρίσιμη” επαναλαμβάνουν μονότονα οι θεράποντες ιατροί καθώς επιθυμία της οικογένειας είναι να μην δίδονται συνεχείς πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Θανάση Βέγγου. Ωστόσο αυτό που ανησυχεί αυτή τη στιγμή τους γιατρούς είναι ο κίνδυνος κάποιας επιπλοκής λόγω νοσοκομειακής λοίμωξης που μπορεί να προκύψει από την παρατεταμένη παραμονή του ηθοποιού στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το νοσοκομείο συνεχίζει να κατακλύζεται από ευχετήριες κάρτες των θαυμαστών και φίλων του για γρήγορη ανάρρωση κάτι που φυσικά έχει συγκινήσει αυτές τις μέρες την σύζυγό του Μίνα και τους δύο γιους του. Οι οικογένεια δεν έχει φύγει στιγμή από τον “Ερυθρό Σταυρό” με την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει και υγεία στον Θανάση.

 


ΠΗΓΗ:zappit.gr
http://stavros-marinis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου