'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Εξιχνιάστηκε το στυγερό έγκλημα των Χριστουγέννων - Του αφαίρεσαν το σκαλπ....

Αφρικανικής καταγωγής είναι οι δράστες της δολοφονίας του αλλοδαπού που δολοφονήθηκε με 17 μαχαιριές ανήμερα των Χριστουγέννων πίσω από το γήπεδο «Πεπανός», στον Άγιο Γεώργιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η δολοφονία έχει εξιχνιαστεί και οι δύο αλλοδαποί που έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών αναμένεται να αντιμετωπίσουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Φαίνεται πως έχει εντοπιστεί αίμα στα ρούχα τους από το σώμα του δράστη, κάτι που επιβεβαιώνει τις υπόνοιες των αστυνομικών ότι οι δολοφόνοι του αλλοδαπού ήταν από το ευρύτερο φιλικό του περιβάλλον. Πρόκειται για δύο άτομα με τα οποία το θύμα ερχόταν σε καθημερινή επαφή και έμεναν μαζί του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα.
Εκτιμάται, μιας και οι προσαχθέντες δεν δέχονται οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση ότι οι δράστες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όταν τέλεσαν τη δολοφονία.

Τα χτυπήματα στο σώμα του θύματος υποδηλώνουν ένα έγκλημα μίσους, άγνωστης αιτίας. Έκεινο που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι το γεγονός ότι το τριχωτό της κεφαλής του θύματος ήταν κομμένο, τμήματα του οποίου εντοπίστηκαν στην περιοχή.

Οι δράστες προσπάθησαν να κρύψουν το σώμα του νεκρού άνδρα τυλίγοντάς το με μία κουβέρτα και μεταφέροντάς το από το σημείο της δολοφονίας. Φαίνεται όμως ότι η κίνηση στο σημείο ήταν αυξημένη και μόλις κατάλαβαν ότι τους είχαν αντιληφθεί διερχόμενοι οδηγοί, άφησαν το πτώμα στην Πατρών – Κλάους και το έβαλαν στα πόδια.

Το θύμα διέμενε τους τελευταίους μήνες στην Πάτρα και με τα ελάχιστα χρήματα που είχε εξασφαλίσει, έκανε αγορές διαφόρων ειδών από σούπερ μάρκετ που βρίσκονται κοντά στο «Πεπανός».

Το θύμα, εκτός από τις 17 μαχαιριές, είχε δεχθεί και χτυπήματα με ξύλα, καθώς επίσης γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα με αποτέλεσμα να φέρει πολλαπλά κατάγματα. Φαίνεται ότι οι δράστες επέλεξαν να βασανίσουν με τον τρόπο αυτό τον αλλοδαπό πριν τον σκοτώσουν.


Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου