'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Μόλις στις 2 μονάδες διαφορά ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.! - Έντονα τα σενάρια περί εκλογών τον Μάρτιο!!!

Μόλις δύο μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου, η οποία είναι και η μικρότερη μέχρι τώρα διαφορά τους, από τις εκλογές του 2009, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research, που δημοσιεύεται σήμερα στο «Βήμα της Κυριακής». 

Έντονα είναι στο μεταξύ τα σενάρια περί εκλογών τον ερχόμενο Μάρτιο όσο βρίσκεται σε ισχύ το μέτρο της λίστας. Στο Μαξίμου γνωρίζουν ότι αν παρέλθει ο Μάρτιος, όπως και να γίνουν εκλογές η Κ.Ο. που θα σχηματιστεί, ακόμα και αν νικήσει το ΠΑΣΟΚ θα είναι "αντιμνημονιακού" χαρακτήρα με τεράστια προβλήματα για το κυβερνών κόμμα που δεν αποκλείεται, αν νικήσει να συγκεντρώσει και οριακή πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο με 22,2% και ακολουθούν η ΝΔ με 20,2% , το ΚΚΕ με 8,7%, ο ΛΑΟΣ με 4% , ο ΣΥΡΙΖΑ , με 3,3%, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με 2,8%, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με 2,3% και οι Οικολόγοι- Πράσινοι με 2,4%. Το 2,3% δήλωσε άλλο κόμμα, το 21, 2% Λευκό -άκυρο , το 9,4 % αναποφάσιστοι και δεν απάντησε το 1,2%.

Ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με το 34,6% των ερωτηθέντων είναι το 2010 ο σημαντικότερος Έλληνας με βάση το έργο και την προσφορά του. Ο πρόεδρος της ΝΔ συγκεντρώνει 10,7%. Επίσης, ο κ. Παπανδρέου με 38,2% προηγείται έναντι 33,3% του κ. Σαμαρά και στο ερώτημα ποιός είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Το 31% απαντά ότι σε σχέση με τον κ. Σαμαρά τον εκφράζει περισσότερο και θα επέλεγε την πολιτική που ακολουθεί ο κ. Παπανδρέου . Το 29,1% προτιμά την πολιτική που προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ το 40% δήλωσε δεν γνωρίζω - δεν απαντώ.

Ακόμη το 58,2 % θεωρεί ότι αποφύγαμε τη χρεοκοπία. Αντίθετη άποψη έχει το 33,5%. Τέλος, το 60,3% έναντι 28,7% τάσσεται ενάντια σε αποχώρηση της Ελλάδας από την ΕΕ και το 61% κατά, σε τυχόν επιστροφή στη δραχμή, υπέρ της οποίας τάσσεται το 28,6% .

Εξάλλου, σύμφωνα με το 91,6% των ερωτηθέντων ευθύνεται η προηγούμενη κυβέρνηση Καραμανλή για τη σημερινή κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Το 83,6%, θεωρούν υπεύθυνους τους κερδοσκόπους από το εξωτερικό , το 77,5% τις ελληνικές τράπεζες ,το 64,6% η σημερινή κυβέρνηση , το 61,5% η Γερμανία ενώ το 51,8% απαντά καθένας από εμάς. 


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου