'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Σάλος από την αποκάλυψη του super b για τον μπουφέ Πολυζου στο νοσοκομείο του Ρίου!!!

Πολυτέλειες για τον Γ.Γ. του Υπουργείου υγείας όταν τα νοσοκομεία στην περιοχή καταρρέουν...

  Αλγεινή εντύπωση και δεικτικά σχόλια προκάλεσε η εικόνα του μπουφέ που ετοίμασαν προκειμένου να υποδεχτούν για ακόμα μια φορά σε επίσκεψη εργασίας, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Νίκο Πολυζο.


Η εικόνα μαζί με το επιφώνημα του Γραμματέα," ωπ και φαϊ εδω, " που μετέδωσε σε ρεπορτάζ ο τηλεοπτικός σταθμός super b, ήταν σήμερα θέμα συζήτησης από τους πολίτες και τους συνδικαλιστές γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο του Ρίου, αφού λίγα μέτρα πιο πέρα οι ασθενείς στοιβαγμένοι σε ράντζα και φορεία για ημέρες, περιμένουν υπομονετικά να τους δει γιατρός.

Ο κ. Πολυζος δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να ανατάξει την ημιθανή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται μετά τον σεισμό του 2008 και την συστέγαση του με το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Μάλιστα και ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών στο παρελθόν δια στόματος Δημήτρη Σιαμπλή, είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στις επιδόσεις Πολυζου, για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων στην τριτοβάθμια περίθαλψη της Πάτρας.

Χθες ο μπουφές προκάλεσε εκτός των άλλων και ερωτηματικά, για το τι καλό έγινε, τι πρόβλημα λύθηκε, που είναι το φως στο βάθος του τούνελ και θα έπρεπε να το γιορτάσουν στο Ρίο;

Μάλιστα κάποιοι θυμήθηκαν και περιπτώσεις, που ασθενείς έλαβαν για τροφή ληγμένα προϊόντα.

Πάντως όλοι μαζί δεν τα φάγαμε χθες κύριε Πολύζο.


Δείτε το βίντεο:



Νίκος Ξανάλατος
http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου