'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Έφοδος για παιδεραστές σε εκκλησία!!!

Έφοδο έκανε η αστυνομία του Βελγίου μαζί με εισαγγελείς, στην έδρα της Καθολικής Εκκλησίας της χώρας, στα πλαίσια έρευνας για καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερείς. Συγκλονίζουν την Ρώμη τα απανωτά σκάνδαλα

Έρευνα σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από μέλη της Καθολική Εκκλησία στο Βέλγιο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια. Χτες οι βελγικές αρχές πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία της Καθολικής Εκκλησίας της χώρας, στο πλαίσιο της έρευνας.

Ο εκπρόσωπος τύπου του γραφείου της Εισαγγελίας επιβεβαίωσε ότι οι αρχές εισέβαλαν στην αρχιεπισκοπή του Μαλίν-Βρυξελλών, καθώς επίσης και στο σπίτι του πρώην αρχιεπισκόπου, Γκόντφριντ Ντανιέλ.

Όπως διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Ζαν-Μαρκ Μεγέρ "Σε μια πρόσφατη υπόθεση, η εισαγγελία ενημερώθηκε για καταγγελίες για κακοποιήσεις ανηλίκων από έναν αριθμό ανθρώπων της Εκκλησίας".

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι η αστυνομία ζήτησε να εξετάσει το προσωπικό υπολογιστή του πρώην αρχιεπισκόπου. Στη συνέχεια αξιωματικοί της αστυνομίας τον οδήγησαν στο καθεδρικό ναό της πόλης του Μέσελεν, βόρεια των Βρυξελλών για να συλλέξουν πιθανά στοιχεία που κρύβονταν στο ναό.

Εδώ και αρκετά χρόνια πραγματοποιούνται έρευνες ύστερα από καταγγελίες σεξουαλικών κακοποιήσεων από μέλη της Καθολικής Εκκλησίας στο Βέλγιο. Τον περασμένο Απρίλιο, ο πρώην επίσκοπος της πόλης Μπριτζ, Ρότζερ Βάνγκελου αναγκάστηκε να παραιτηθεί αφού παραδέχθηκε ότι είχε κακοποίηση σεξουαλικώς ένα αγόρι στο παρελθόν.

Ο αρχιεπίσκοπος Αντρέ-Ζοζέφ Λεονάρ δήλωσε μετά την αποκάλυψη ότι η κίνηση αυτή έδειξε ότι η Εκκλησία ήταν "αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα σε ένα πολύ επώδυνο" θέμα και δεσμεύτηκε να ακολουθήσει μια πολιτική μηδενικής ανοχής.

Τους τελευταίους μήνες, υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον Καθολικών ιερέων έχουν έρθει στην επιφάνεια σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, της Βορείου και Νοτίου Αμερικής. Τον Μάιο, οι Βέλγοι επίσκοποι ζήτησαν συγγνώμη από τα θύματα των παιδεραστών ιερέων όχι μόνον "για την επίθεση" που δέχθηκαν, αλλά και για τη σιωπή των υπευθύνων της Εκκλησίας.

Ο Πάπας υποσχέθηκε τον περασμένο Απρίλιο να "φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης" όσους κακοποίησαν σεξουαλικά ανηλίκους και κατέστησε σαφές ότι οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης πρέπει να αναφέρονται στην αστυνομία, εφόσον απαιτείται από το νόμο.

ΠΗΓΗ: http://newscity1.blogspot.com

Εξουδετερώστε την πριν εκραγεί!...


Γράφει ο Καφενόβιος

Η ασφαλιστική βόμβα, την οποία πυροδότησε χθες η κυβέρνηση με την τυπική έγκριση των επώδυνων διατάξεων από το υπουργικό συμβούλιο και την εν συνεχεία κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή, έχει σαν αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό θεμελιωδών και διαχρονικών δικαιωμάτων 6,5 εκατομμυρίων εργαζομένων και συνταξιούχων: Κόβονται 13η και 14η σύνταξη και στον ιδιωτικό τομέα, στα 65 η σύνταξη για όλες τις μητέρες, στο χειρουργείο οι επικουρικές συντάξεις, υπό προϋποθέσεις ακόμη και η βασική, μισθοί εξαθλίωσης για τους νέους, πράσινο φως για χιλιάδες απολύσεις, καταργείται η διαιτησία

Αυτού του είδους οι βόμβες απειλούν πραγματικά τη δημοκρατία και την κοινωνία!

Η χώρα βρέθηκε τους τελευταίους μήνες στο κατώφλι της χρεοκοπίας. Για να την αποτρέψει, η κυβέρνηση επέλεξε να συνάψει το ..........
.διαβόητο Μνημόνιο με τους δανειστές της, που συνοδεύεται από επαχθείς όρους για την εργασία, την ασφάλιση, τη σύνταξη χιλιάδων ανθρώπων.

Είναι δυνατόν να εκθεμελιώνονται εν μια νυκτί θεμελιώδη δικαιώματα που αφορούν τη δουλειά, την υγεία και τα γερατειά των ανθρώπων του σωματικού και πνευματικού μόχθου, χωρίς καν να αναλάβουν την ευθύνη, ένας ένας και ονομαστικά, οι εκλεγμένοι βουλευτές; Είναι δυνατόν η κυβέρνηση, επειδή φοβάται την ψήφο των βουλευτών της, να οχυρώνεται πίσω από την έγκριση του διαβόητου Μνημόνιου, που επέβαλαν Ε.Ε. και ΔΝΤ;

Αυτή είναι μια βόμβα μεγάλης ισχύος, η οποία θα απειλήσει τα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής. Αυτή η βόμβα πρέπει να ελεγχθεί και να εξουδετερωθεί πριν εκραγεί!


ΠΗΓΗ: http://kafeneio-gr.blogspot.com

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει! Στην υγειά των ηλιθίων που πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ τα τρωκτικά και τους χαμαιλέοντες!


Επιτέλους, αριστερή και επαναστατική η ΕΡΤ! Έφθασε ο Μεσσίας!
και... θυμηθήκαμε:
- «ΤΑ ΝΕΑ», 15 Μαΐου 1992, «Φάκελος λογοκλοπή» - Υπόθεση Κούλογλου
- Ελευθεροτυπία 22/2/1989: κριτική του Δημοσθένη Κούρτοβικ... "«Φόνος στην κεντρική επιτροπή» αποτελεί πιστή αντιγραφή, κεφάλαιο προς κεφάλαιο, σκηνή προς σκηνή... Το γεγονός ότι το βιβλίο του Μονταλμπάν γράφτηκε επτά χρόνια και κυκλοφορεί στα ελληνικά ενάμιση χρόνο πριν από το βιβλίο του Κούλογλου..."

Τα προσόντα που απαιτεί η «καριέρα» της σημερινής πολιτικής, ναι αυτής του ΔΝΤ, της «διαφάνειας», της «αξιοκρατίας», είναι συγκεκριμένα:
1. Να είσαι...

χαμαιλέοντας...
2. Να δηλώνεις «αριστερός»...
3. Να έχεις καταδικαστεί για λογοκλοπή...
4. Να λογοκλέπτεις...
5. Να ελληνοποιείς ξένα ντοκιμαντέρ...
6. Να διαφημίζεις τη LEXUS...
7. Να είσαι κολλητός του γιού του ταχυδρόμου, αλλά και περιζήτητος στα σαλόνια των διαδόχων του…
Εύγε! Και σύντομα βουλευτής Επικρατείας!

* Το τραγικό για την κοινωνία είναι η απογοήτευση που σπέρνουν στις ψυχές νέων ανθρώπων με αγνές ιδέες και οράματα, τα άπληστα αργυρώνητα τρωκτικά, δημιουργήματα και εργαλεία του εξουσιαστικού συστήματος…
Η κατάρρευση των ιδεών στους νέους είναι η χειρότερη και περισσότερη επικίνδυνη τρομοκρατία! Είναι η βία της κρατικής εξουσίας που οδηγεί στην απελπισία!
Και η ευθύνη για τέτοιες επιλογές, βαρύνουν την πολιτική…

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Τον "σάπισαν" στο ξύλο μέσα στο σπίτι του,αλλά πήραν κατά λάθος την τσάντα με τα φάρμακα

Δύο ληστές εισέβαλαν στο σπίτι ενός άνδρα στη 01:30 τα ξημερώματα στη Μάνδρα Αττικής και, με τη χρήση σωματικής βίας, κατάφεραν να του αποσπάσουν μία τσάντα με φάρμακα που νόμιζαν ότι μέσα είχε κρυμμένα λεφτά.
Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.

ΠΗΓΗ: http://eglimatikotita.blogspot.com

Μεγαλύτερο θα φαίνεται απόψε το φεγγάρι

Μεγαλύτερο θα φαίνεται απόψε το φεγγάρι, καθώς η μερική έκλειψη σελήνης θα συνοδευτεί από ένα ανεξήγητο φαινόμενο!

Η έκλειψη θα ξεκινήσει στις 01.17 ώρα Ελλάδας την Κυριακή και η σκιά της Γης θα καλύψει σταδιακά το 54% του δίσκου της Σελήνης.

Αν και στην Ευρώπη δεν θα είναι ορατό το υπερθέαμα, οι κάτοικοι της βόρειας Αμερικής και της Ασίας θα το απολαύσουν σε όλη του την έκταση.

Η Σελήνη θα φαίνεται αφύσικα μεγάλη για λόγους που δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Μία από τις πιθανές απαντήσεις είναι ότι όταν η Σελήνη βρίσκεται χαμηλά στον ουρανό ο ανθρώπινος εγκέφαλος συγκρίνει το μέγεθός της με άλλα αντικείμενα (π.χ. βουνά, δέντρα, κτήρια) τα οποία βρίσκονται σε πιο μικρή απόσταση. Γνωρίζοντας ότι τα μακρινά αντικείμενα φαίνονται μικρότερα στο μάτι, ο εγκέφαλος κάνει λάθος υπολογισμούς και συμπεραίνει ότι ο σεληνιακός δίσκος είναι πολύ μεγαλύτερος από ό,τι φαίνεται.

Η εξήγηση αυτή, γνωστή ως υπόθεση της φαινόμενης απόστασης, είναι μια από τις επικρατέστερες, όμως, δεν είναι όμως η μόνη ούτε μπορεί εύκολα να αποδειχθεί.

Star.gr
TO ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.madata.gr

Πωλείται ολόκληρο χωριό... σε τιμή ευκαιρίας !

΄Οπως είναι...επανδρωμένο μαζί με τους κατοίκους του !
Οσα στελέχη επιχειρήσεων, αναζητούν οικολογικούς τρόπους φυγής, από τον καθημερινό φόρτο εργασίας, έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το δικό τους χωριό στη Νέα Ζηλανδία, με το δικό του παμπ και με ...τους 40 κατοίκους του.
Το Οτίρα, που βρίσκεται στην δυτική ακτή του Σάουθ Άιλαντ της Νέας Ζηλανδίας πωλείται την τιμή των 715.000 δολαρίων.
Οι σημερινοί του ιδιοκτήτες, Μπιλ και Κριστίν Χένα, το αγόρασαν το 1998 όταν πέρασαν από εκεί και "λυπήθηκαν". Το αγόρασαν έναντι 56.000 δολαρίων μαζί με το ξενοδοχείο, το παμπ, το σχολείο, τον σιδηροδρομικό σταθμό, το δημαρχείο και τα 18 σπίτια του.
Ομως στη συνέχεια, το ζευγάρι που τώρα είναι στα 60 του, δηλώνει ότι δεν έχει πλέον την ενέργεια, για να λειτουργεί το ξενοδοχείο κι έτσι το πουλάει, έναντι 350.000 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας!

ΠΗΓΗ: http://newscity1.blogspot.com

ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ????


ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ...

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ???


Μέχρι τώρα έχετε παρατηρήσει ότι εδώ στο UDemand δεν ενδιαφερόμαστε για πρόσωπα, παρατάξεις και μικροκομματικά συμφέροντα αλλά για την πραγματική ανόρθωση της Ελλάδας και την έξοδό της από τη δίνη στην οποία έχει πέσει εδώ και πολλά χρόνια.

Ένα πολύ σοβαρό θέμα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία είναι η διαπλοκή και η άγρια και άνευ όρων συναλλαγή στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Και το χειρότερο, οι φοιτητές που θα έπρεπε να αποτελούν την ελπίδα αυτής της χώρας, μόνο ελπίδα για την αναγέννηση της Ελλάδας δεν δίνουν.

Για να είμαστε δίκαιοι, όχι όλοι οι φοιτητές, μία μικρή μερίδα αυτών που κρατούν όμως ομήρους όλους τους υπόλοιπους, τους καθηγητές, τους διοικητικούς, το υπουργείο κλπ.

Αλήθεια σε ποιο μέρος του κόσμου οι φοιτητικές παρατάξεις μοιράζουν με το "έτσι θέλω" τις σημειώσεις των καθηγητών??

Και όταν γράφω με το "έτσι θέλω" το εννοώ.

Οι σημειώσεις δεν είναι εγκεκριμένες από τον καθηγητή αλλά η φοιτητική νεολαία έχει πάρει κάποιες γραπτές σημειώσεις ενός φοιτητή, έχει βγάλει αντίγραφα, έχει βάλει σε κάθε σελίδα το έμβλημά της π.χ. ΔΑΠ ή ΠΑΣΠ και τις μοιράζει στον φοιτητή.

Αλοίμονο στον καθηγητή που θα τολμήσει να πει ότι δεν τις εγκρίνει. Θα τον τσακίσουν... Ο πόλεμος θα είναι ανελέητος.

Το ξέρετε ότι κάθε εξάμηνο οι φοιτητικές νεολαίες πηγαίνουν λίστες σε ορισμένους καθηγητές με τα ονόματα των εκλεκτών τους οι οποίοι θα περάσουν το μάθημα χωρίς να έχουν γράψει ούτε μία λέξη στο γραπτό τους???

Το ξέρετε ότι οι καθηγητές δεν τολμούν να πάρουν γραπτό φοιτητή που αντιγράφει στο αμφιθέατρο γιατί μετά θα έχουν συνέπειες όταν βγουν έξω??

Το ξέρετε ότι καθηγητές μοιράζουν αφειδώς τα ερευνητικά προγράμματα στους φοιτητοπατέρες οι οποίοι φυσικά δεν κάνουν έρευνα αλλά με τις ψήφους τους στηρίζουν τον καθηγητή π.χ. να γίνει πρόεδρος του τμήματος ή πρύτανης??

Το ξέρετε ότι τα παιδιά που στηρίζουν άλλο υποψήφιο πρύτανη ή πρόεδρο τμήματος σε εκλογές είναι κομμένα από τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά γιατί έτσι ...γουστάρουν οι φοιτητοπατέρες?? Αφού πήγαν αντίθετα στην κομματική γραμμή πρέπει .... να τιμωρηθούν....

Το ξέρετε ότι αυτοί οι φοιτητοπατέρες χωρίς να έχουν μπει ούτε μία μέρα στο αμφιθέατρο, επιλέγονται για τα μεταπτυχιακά ή ακόμη εκπονούν .... άκουσον, άκουσον!!!!.... διδακτορικές διατριβές και αύριο θα διεκδικήσουν και θέσεις μελών ΔΕΠ???

Το ξέρετε πως όταν γουστάρουν τα ΕΑΚ (Εξωκοινοβουλευτική Αριστερή Κίνηση) θα μπουν στη συνέλευση του τμήματος ή της συγκλήτου και θα τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά γιατί .... τα παιδιά δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις που πρόκειται να παρθούν....

Το ξέρετε πως όταν καθηγητής που έχει δημιουργήσει τέτοια κλίκα στο πανεπιστήμιο καταλάβει ότι δεν συμφωνεί με ένα επικείμενο εκλογικό αποτέλεσμα και επειδή είναι και ο ίδιος υποψήφιος και ίσως χάσει, θα στείλει τα παλικάρια του να πάρουν τις κάλπες και να φύγουν???

Το αντάλλαγμα??? Αυτά τα παλικάρια θα συμμετέχουν στα ερευνητικά προγράμματα άρα θα πάρουν χρήμα και θα πάρουν και διδακτορικό....

Είναι μεγάλος ο κατάλογος... Δεν έχει τέλος... Μπορώ να σας γράψω ατελείωτες σειρές περιστατικών από την πανεπιστημιακή ζωή... ή καλύτερα από την πανεπιστημιακή διαπλοκή.

Το Ελληνικό Πανεπιστήμιο ΝΟΣΕΙ. ΝΟΣΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ. Η μόλυνση είναι βαθιά και έχει επεκταθεί σε όλα τα σημεία του σώματος.

Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις από την εκάστοτε κυβέρνηση και τα κόμματα.

Η κυβέρνηση να περιορίσει στο μηδέν τη συμμετοχή των φοιτητών στις εκλογές για την ανάδειξη πρύτανη, προέδρου τμήματος κλπ.

Έτσι κι αλλιώς αποδείχθηκε από τις πρόσφατες πρυτανικές εκλογές ότι οι μη οργανωμένοι φοιτητές δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν. Τα πράγματα καθορίζουν μόνο οι οργανωμένοι.

Να απαγορευθεί η ύπαρξη φοιτητικών κομματικών νεολαιών στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των πανεπιστημίων όλου του κόσμου.

Οι πρόεδροι των κομμάτων να αποφασίσουν τη διάλυση των φοιτητικών νεολαιών τους.

Μπορούν να έχουν κομματικές νεολαίες που θα δραστηριοποιούνται για τα κόμματά τους όχι όμως μέσα στα πανεπιστήμια.

Κύριε Παπανδρέου και κύριε Σαμαρά ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις.

Διαφορετικά θα καταγραφείτε κι εσείς από τον ιστορικό του μέλλοντος ως δύο ακόμη θλιβερές πολιτικές μετριότητες που συνέδραμαν στην καταβαράθρωση αυτής της δύστυχης χώρας...

Με καλάσνικοφ σε εφοπλιστή

Στο σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Φράγκου στην Κηφισιά επιχείρησαν να μπουν τρεις ένοπλοι για να τον ληστέψουν, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή όταν εμφανίστηκε περιπολικό

Οπλισμένοι με καλάσνικοφ τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Φράγκου στην Κηφισιά για να τον ληστέψουν, αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν εμφανίστηκε περιπολικό της αστυνομίας.

Η απόπειρα ληστείας έγινε στις 9.15 χθες το πρωΐ, στη μονοκατοικία στη διασταύρωση των οδών Λεβίδη και Χαρ. Τρικούπη στην Κηφισιά, όπου ζει ο 80χρονος εφοπλιστής και το προσωπικό του σπιτιού.

Οι δράστες με τα όπλα στα χέρια μπήκαν στον περίβολο και προχώρησαν προς το εσωτερικό του σπιτιού, τους είδε όμως ο κηπουρός και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Ενώ οι ληστές είχαν μπει στο σπίτι και είχαν έρθει τετ - α- τετ με την οικιακή βοηθό την οποία απείλησαν, έφθασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Οι ληστές αντελήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών και επέλεξαν να εγκαταλείψουν το σπιτι του εφοπλιστή να βγουν στο δρόμο και να τραπούν σε φυγή με ένα Ι।Χ. αυτοκίνητο.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr


Δεν είναι ένα απλό ηλιοβασίλεμα, είναι η φωτογραφία του αιώνα.

Ότι και να πεις για αυτή τη φωτογραφία θα είναι πάντα λιγότερο της αξίας της. Φαινομενικά είναι μια απλή όμορφη φωτογραφία ηλιοβασιλέματος. Ίσως κάποιος σκεφτεί την Σαντορίνη και πει ότι, έχει δει καλύτερα ηλιοβασιλέματα. Και όμως είναι η καλύτερη φωτογραφία του αιώνα. Αναμφίβολα έχει μια ομορφιά και το χρωματικό φάσμα έχει και αυτό μια ιδιαιτερότητα που την καθιστά μοναδική.

Αυτό που την κάνει την φωτογραφία του αιώνα είναι το τι χρειάσθηκε για να βγει αυτή η εικόνα. Για να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία χρειάσθηκε όλη σχεδόν η τεχνολογική πρόοδος της ανθρωπότητας, μία εικόνα γιά την οποία συνεργάστηκαν όλες οι επιστήμες. Ατελείωτες ώρες έρευνας και επιστημονικών μελετών.

Η εικόνα είναι το ηλιοβασίλεμα στον πλανήτη Αρη. Ο ήλιος στον κόκκινο πλανήτη φαίνεται 2/3 πιο μικρός απ' ότι στη γή, γιατί βρίσκεται πιο μακριά. Την τράβηξε το ρομπότ Spirit που έχει σταλεί να εξερευνήσει τον Άρη, από το χείλος του κρατήρα Gusev.
Τα credits στον αναγνώστη που την έστειλε στο troktiko


2 DAYS,8 BANDS,1 UN-FUCKING-BELIEVABLE SHOW!!
BEST EXPERIENCE IN MY LIFE

ΠΗΓΗ: http://www.thegreekz.com

Θησαυρός ανάμεσα σε περιττώματα και σάπια κρέατα!!

Η εξαθλιωμένη εμφάνισή του και οι άσχημες συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε δεν μαρτυρούσαν σε καμία περίπτωση ότι το αχούρι στο οποίο ζούσε, στην Κομοτηνή, έκρυβε ένα θησαυρό! Χρυσαφικά, χρήματα, βιβλιάρια «φορτωμένα» με καταθέσεις και αμέτρητες λίρες βρέθηκαν ανάμεσα σε περιττώματα, μέσα σε κουβάδες με σάπια κρέατα και πάνω σε τραπέζια που ήταν γεμάτα μουχλιασμένα τρόφιμα.
Η ιστορία ήρθε στο φως, όταν οι γείτονες και οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού για την έντονη δυσοσμία που αναδινόταν από εκεί τον τελευταίο καιρό. Οι ίδιοι προσπάθησαν να δώσουν στον άντρα να καταλάβει ότι... δεν μπορούσαν να ζήσουν έτσι και ότι θα έπρεπε να λάβει τα μέτρα του. Ο 55χρονος όμως δεν έκανε τίποτα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να απευθυνθούν στον δήμο, στο Υγειονομικό και την αστυνομία προκειμένου να δοθεί μία λύση στο πρόβλημά τους.
Ετσι με παρέμβαση της εισαγγελέως, υπεύθυνοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν επίσκεψη στο σπίτι-σκουπιδότοπο του άντρα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το συνεργείο καθαρισμού του δήμου δυσκολεύτηκε να κάνει τη δουλειά του, αφού η δυσοσμία ήταν κάτι παραπάνω από ανυπόφορη, με αποτέλεσμα τα μέλη του συνεργείου να αναγκαστούν να φορέσουν μάσκες! Στο σπίτι βρέθηκαν κοσμήματα, αλυσίδες και βραχιόλια, ολοκαίνουργια κοστούμια που δεν φορέθηκαν ποτέ αλλά και βιβλιάρια τραπεζών (πληροφορίες κάνουν λόγο για καταθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ). Λίρες υπήρχαν παντού, ενώ το αποκορύφωμα ήταν ένα χρηματοκιβώτιο, γεμάτο κι αυτό λίρες και πεντόλιρα.
Τα ευρήματα έχουν προκαλέσει ερωτήματα για την οικονομική άνεση που είχε το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στο παρελθόν εργαζόταν ως σερβιτόρος σε νυχτερινό κέντρο. Ο 55χρονος με απόφαση των Αρχών μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Καβάλας.
Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://alepounews.blogspot.com

Πρώτα τα ήπιανε, μετά τον κλέψανε…

Διαφορετική τροπή πήρε η νυχτερινή διασκέδαση για έναν 31χρονο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, έπεσε θύμα ληστείας το βράδυ της Πέμπτης από δυο άνδρες, ηλικίας 31 και 32 ετών, με τους οποίους αρχικά διασκέδαζε σε μπαρ.

Οι δύο φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν στην Αλικαρνασσό και κατηγορούνται ότι χτύπησαν με τη λαβή πυροβόλου όπλου τον 31χρονο, μέσα στο αυτοκίνητό του, και στη συνέχεια, του αφαίρεσαν 800 ευρώ σε μετρητά.

Πηγή: cretalive.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://www.zougla.gr