'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Με καλάσνικοφ σε εφοπλιστή

Στο σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Φράγκου στην Κηφισιά επιχείρησαν να μπουν τρεις ένοπλοι για να τον ληστέψουν, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή όταν εμφανίστηκε περιπολικό

Οπλισμένοι με καλάσνικοφ τρεις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Φράγκου στην Κηφισιά για να τον ληστέψουν, αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν εμφανίστηκε περιπολικό της αστυνομίας.

Η απόπειρα ληστείας έγινε στις 9.15 χθες το πρωΐ, στη μονοκατοικία στη διασταύρωση των οδών Λεβίδη και Χαρ. Τρικούπη στην Κηφισιά, όπου ζει ο 80χρονος εφοπλιστής και το προσωπικό του σπιτιού.

Οι δράστες με τα όπλα στα χέρια μπήκαν στον περίβολο και προχώρησαν προς το εσωτερικό του σπιτιού, τους είδε όμως ο κηπουρός και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Ενώ οι ληστές είχαν μπει στο σπίτι και είχαν έρθει τετ - α- τετ με την οικιακή βοηθό την οποία απείλησαν, έφθασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Οι ληστές αντελήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών και επέλεξαν να εγκαταλείψουν το σπιτι του εφοπλιστή να βγουν στο δρόμο και να τραπούν σε φυγή με ένα Ι।Χ. αυτοκίνητο.

ΠΗΓΗ: http://news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου