'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Το «μυστικό» των Μπέκαμ!!!!

O Nτέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια και παρά τα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για απιστίες του ποδοσφαιριστή, το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και ερωτευμένο όπως στην αρχή της σχέση του. 

 Οι ίδιοι αποκάλυψαν το μυστικό τους. Αυτό δεν είναι άλλο από το περίφημο "Date Night" μία φορά την εβδομάδα

«Είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια και γνωριζόμαστε συνολικά 14. Θα πρέπει να ερεθίζεις το ρομάντσο στη σχέση και να ενδιαφέρεται ο ένας για τις ανάγκες του άλλου", τόνισε ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι στην ολλανδική εφημερίδα "Telegraaf", με τη Βικτόρια να προσθέτει: "Εάν τα παιδιά είναι στο κρεβάτι... ντυνόμαστε και πάμε σε ένα εστιατόριο. 


Τρώμε λίγο, μεθάμε και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Ανυπομονώ πάντα για το βραδινό ραντεβού. Για αυτό είναι σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο να είμαστε μαζί και οτιδήποτε κι αν συμβεί η Τετάρτη είναι ιερή.

Προτιμάμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή μας για αρνητικότητα. Είμαστε θετικοί, χαρούμενοι άνθρωποι, και έτσι είναι και τα αγόρια μας. Είμαστε σε αυτό τον κόσμο για δεκαετίες και ξέρουμε πώς δουλεύουν τα πράγματα.


Για αυτό έχουμε πάψει να ασχολούμαστε με το τί λένε για εμάς. Είμαστε επαγγελματίες που αντιλαμβανόμαστε πολύ σοβαρά την ευθύνη που έχουμε ως πρότυπα".

Πηγή
http://alepounews.blogspot.com/2010/10/blog-post_11.html

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Παιδί 1 έτους βρέθηκε να εγκυμονεί !!!

Παιδί ενός έτους στην Σαουδική Αραβία βρέθηκε έγκυο.
 
Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η μητέρα του άτυχου βρέφους ήταν έγκυος σε 2 παιδιά... Δυστυχώς όμως για κάποιο ανεξήγητο λόγο το ένα από τα 2 βρέφη κυοφορήθηκε εντός του άλλου. 
 
Έτσι γεννήθηκε το παιδί το οποίο δίχως να το γνωρίζουν οι γιατροί
κουβαλούσε μέσα του το αδερφάκι του.







neamadata.blogspot
http://katse-kala.blogspot.com/2010/10/1_11.html

Χειροπέδες σε αλλοδαπό για αποπλάνηση 13χρονης...

Την καταγγελία έκαναν οι γονείς της ανήλικης στην Ασφάλεια Κορίνθου.

Ο 27χρονος άνδρας κατηγορείται ότι από 10 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου έκανε ασελγείς πράξεις και...
αντάλλαξε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με την ανήλικη.

Ο αλλοδαπος ο οποίος δεν είχε έγγραφα παραμονής του στη χώρα, συνελήφθη ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την 13χρονη.

Προανάκριση ενεργείται από την ασφάλεια Κορίνθου.



  Πηγή: ΙΕΡΟΣ ΑΓΩΝ VS MATAKIAS
http://dinatos.blogspot.com/2010/10/13.html

Φορτηγά και βυτιοφόρα ξανά στους δρόμους;;;;!!!!

Π
ολύ πιθανό είναι να ξαναδούμε τις γνώριμες εικόνες των φορτηγών και των βυτιοφόρων αραγμένα αριστερά και δεξιά στις εθνικές οδούς, καθώς η Επιτροπή Αγώνα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Την Κυριακή η Επιτροπή Αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων διοργανώνουν πανελλήνιο συνέδριο στη Θήβα και ένα από τα βασικότερα θέματα που θα τεθούν είναι το ενδεχόμενο των νέων κινητοποιήσεων. 

Άλλωστε, όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δεν έχουν λάβει τίποτα από την κυβέρνηση και καμία διευκρίνιση για το πώς θα ενταχθούν στον αναπτυξιακό νόμο. Μάλιστα, μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Τζωρτζάτος με τον κ. Χρυσοχοΐδη από τότε και ο κ. Τζωρτζάτος είναι εξαφανισμένος και δεν έχει δοθεί καμία λεπτομέρεια για το καθεστώς του αναπτυξιακού νόμου. 

Πάντως, πολλές είναι οι φωνές ανάμεσα στους ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων που κάνουν λόγο για νέες κινητοποιήσεις και με άλλους τρόπους. Πολλοί σκέφτονται να καταθέσουν τις πινακίδες και τις άδειες τους, ώστε να μην ισχύει πλέον η επίταξη, άλλοι προτείνουν καταλήψεις και άλλοι νέο κλείσιμο δρόμων. 

http://dete.gr/news.php?article_id=8334

Σε αργία ο παπάς που λειτούργησε... αλά παπικά!!!!

Α
μεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε βαρύ εκκλησιαστικό παράπτωμα που υπέπεσε κληρικός της. 

Σε επ' αόριστον αργία τέθηκε με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου ο ορθόδοξος ιερέας που κοινώνησε με όστια, όπως προβλέπει το λατρευτικό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Επίσης, σύμφωνα με εκκλησιαστική πηγή, έχουν ξεκινήσει ανακρίσεις για το ίδιο θέμα.
Η αποκάλυψη έγινε από τον μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλο, ο οποίος είχε συντάξει και αποστείλει σχετική επιστολή, την οποία και δημοσίευσε κατ' αποκλειστικότητα η «Espresso». 

Ο ιεράρχης είχε αποστείλει προ ημερών επιστολή στον κ. Ιερώνυμο και του ανέφερε ότι «κατά την 18ην Διεθνή Οικουμενική Σύνοδον Ορθοδόξου Πνευματικότητος, την διεξαχθείσαν εν τη Διορθοδόξω Μονή Bose Ιταλίας, από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου, ορθόδοξος ιερεύς εγγεγραμμένος εν τη δυνάμη των κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (σ.σ.: αναφέρεται το όνομά του) κεκοινώνηκεν μετά των παπικών όστιαν εν τη υπό των Λατίνων τελεσθείσαν λατρευτικήν σύναξιν, παρουσία Ελλήνων ορθοδόξων αρχιερέων και καθηγητών πανεπιστημίων». 

Σύμφωνα μάλιστα με τον μητροπολίτη Γλυφάδας: «Διά τους διαπράξαντας κληρικούς το ανωτέρω ολίσθημα-πλάνη, οι ιεροί κανόνες είναι αυστηρότατοι και ορίζουν καθαίρεσιν». Ο συγκεκριμένος ιερέας που υπέπεσε σε αυτό το ολίσθημα και ετέθη σε αργία είναι ιερατικός προϊστάμενος σε πολύ γνωστή εκκλησία του κέντρου των Αθηνών και κατά καιρούς έχει ενοχλήσει με κάποιες απόψεις τους εκκλησιαστικούς κύκλους της Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

Τέλος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, υπάρχει και άλλος ιερέας επαρχιακής μητρόπολης, ο οποίος έχει κοινωνήσει α λα... παπικά και για τον οποίο θα διενεργηθεί ανάκριση. 

http://dete.gr/news.php?article_id=8329

Φοιτήτριες έκαναν βίζιτες μέσω ιστοσελίδας στην Πάτρα!!!!

Σάλος στην Πάτρα με τις φοιτήτριες που έκαναν βίζιτες και διαφήμιζαν τις υπηρεσίες τους σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Μια 18χρονη από την Αθήνα, πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, συνελήφθη για μαστροπεία...
Από τα φοιτητικά έδρανα του  Πανεπιστημίου Πατρών κατέληγαν σε ερωτικά ραντεβού, που κλείνονταν μέσω Ιντερνετ, σε ξενοδοχεία της πόλης, με πελάτες που τις πλήρωναν για τις υπηρεσίες τους από 400 έως 1.000 ευρώ τη φορά. 

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής κατάφεραν να εξαρθρώσουν το ροζ κύκλωμα που δρούσε μέσω διαδικτύου και στο οποίο φέρεται να συμμετείχαν δεκάδες φοιτήτριες.

Στην διεύθυνση της σελίδας στο Ιντερνετ έγραφαν...: «Είμαστε δύο 17χρονες φοιτήτριες και πολύ άτακτες. Εύη και Λιζέτα. Ελληνίδες 100%. Ερχόμαστε στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο. Τα δωράκια μας: 1 ώρα 400 ευρώ, 2 ώρες 700 ευρώ, 3 ώρες 1.000 ευρώ. Τα extra μας: όλα στο στοματάκι μας συν 50 ευρώ. Κατάποση συν 50 ευρώ. Διευκρίνιση: όχι πρωκτικό. Το πρόγραμμά μας: ελεύθερο στοματικό, φιλί με γλώσσα, σεξ σε όλες τις στάσεις, τελείωμα στο πρόσωπο ή στο στόμα μας. Τηλ.: ………. (10.00-21.00).


Για να κλείσεις ραντεβού τηλεφώνησε μία μέρα πριν ή 6 ώρες πριν». Όλοι τώρα αναζητούν ποια είναι η www διεύθυνση της ιστοσελίδας που δημοσίευαν τις ροζ αγγελίες τους οι φοιτήτριες.

Στην επίμαχη διεύθυνση τσοντο-site ο ενδιαφερόμενος διάβαζε τη ροζ αγγελία και παράλληλα έβλεπε σε φωτογραφία τα κάλλη της κάθε φοιτήτριας, χωρίς όμως πρόσωπο. Για να κλείσει ο χρήστης ραντεβού με εκείνη που προτιμούσε, έπρεπε να στείλει e-mail στην ιστοσελίδα και στη συνέχεια, μέσω μηνύματος από καρτοκινητό τηλέφωνο, τα μέλη του κυκλώματος ενημέρωναν τον πελάτη για τον τρόπο που θα κλεινόταν το ραντεβού. Το «δόλωμα» του κυκλώματος ήταν οτι οι κοπέλες ήταν ακόμα ανήλικες. Δείτε φωτογραφία της νεαρής κοπέλας στην επίμαχη ιστοσελίδα.



Αστυνομικός της Ασφάλειας Πατρών, προσποιούμενος τον πελάτη, επικοινώνησε με το διαδικτυακό κύκλωμα και έκλεισε ερωτικό ραντεβού με μία 18χρονη. 


Για το ραντεβού χρειάστηκαν εβδομάδες διαβουλεύσεων προκειμένου το κύκλωμα να διασφαλίσει ότι δεν επρόκειτο για ραντεβού-παγίδα. Τελικά, η βίζιτα κλείστηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της αχαϊκής πρωτεύουσας έναντι 400 ευρώ. Οταν μπήκε η κοπέλα στο δωμάτιο και πήρε στα χέρια της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Οπως αποκαλύφθηκε πρόκειται για μία 17χρονη από την Αθήνα που είναι πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Για την υπόθεση πραγματοποιούνται έρευνες, ώστε μέσω της ιστοσελίδας να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη μελών του κυκλώματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιστοσελίδα παραπέμπει σε κεντρική μονάδα που βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό επιβεβαιώνει τις υπόνοιες των αστυνομικών ότι πρόκειται για κύκλωμα που δρα σε όλη την Ελλάδα και στο οποίο εμπλέκονται και άλλες φοιτήτριες.


http://alepounews.blogspot.com
http://kampia.blogspot.com/2010/10/blog-post_9506.html

Τι κρύβεται πίσω απο την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών..;;;

Λίγα 24ωρα πριν το θρυλικό λόγω τεχνικών προβλημάτων υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, υψώσει την ελληνική σημαία οΓενικός Διευθυντής Εξοπλισμών του Πενταγώνου Βαγγέλης Βασιλάκος, υποβάλει στον υπουργό Άμυνας τη παραίτησή του.

Η σύμπτωση είναι αξιοπρόσεκτη. Ο κ.Βασιλάκος έσπασε κάθε...
... ρεκόρ παραμονής στη θέση του Διευθυντή Εξοπλισμών. Τοποθετήθηκε το 2006 με υπουργό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το πρώτο δύσκολο θέμα που προέκυψε, ήταν το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.

Ο κ.Βασιλάκος είχε ταχθεί υπέρ της σκληρής στάσης έναντι των Γερμανών και πληροφορίες τον θέλουν ως υπέρμαχο της προσφυγής στη Διεθνή Διαιτησία. Τελικά η προηγούμενη κυβέρνηση είχε επιλέξει τη πιο "βελουδίνη" αντιμετώπιση, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί, λίγο πριν από τις εκλογές του 2009,να προσφύγουν εκείνοι στην Διαιτησία και να μας στριμώξουν για τα καλά.

Όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλαβε την ηγεσία του Πενταγώνου, διατήρησε χωρίς ενδοιασμούς τον κ.Βασιλάκο στη θέση του. Οι Γερμανοί έθεσαν όρο στον υπουργό να μην συμμετέχει ο κ.Βασιλάκος στις διαπραγματεύσεις για τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια και αυτό μάλλον ανέβασε τις μετοχές του Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών. 


Οι συνεχείς επιθέσεις που δεχόταν από επιχειρηματικούς κύκλους ο κ.Βασιλάκος ήταν ένα ακόμη στοιχείο που η πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου προσμετρούσε στα θετικά του διευθυντή που "κληρονόμησε" από τη προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο κ.Βασιλάκος "κατηγορήθηκε" ως άνθρωπος που είχε εμμονές οι οποίες δεν του επέτρεπαν να λύσει θέματα.

"Μας θεωρεί όλους -εκ των προτέρων- απατεώνες", έλεγαν επιχειρηματίες του χώρου των εξοπλισμών οι οποίοι πολύ συχνά παραπονούνταν ότι ο κ.Βασιλάκος, ούτε καν δεχόταν να τους συναντήσει. Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Βασιλάκος ήταν εξαιρετικά σχολαστικός ακόμη και με το "και" που αναφερόταν σε κάθε σύμβαση. Αλλά με όλα αυτά που αποκαλύπτονται μέρα με την μέρα για προμήθειες του παρελθόντος,ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει για "σχολαστικότητα";

Η παραίτησή του είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει πλήθος φημών και σεναρίων. Η αφορμή και πολύ περισσότερο η αιτία της παραίτησης τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να είναι απλά ότι "έκλεισε ένας κύκλος",όπως διαρρέουν πηγές της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών.

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών Βαγγέλη Βασιλάκου και ανακοίνωσε ότι αντικαταστάτης του είναι ο υποπτέραρχος ε.α Δημήτρης Γεωργιόπουλος.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πενταγώνου "ο κ. Βασιλάκος υπέβαλε την παραίτησή του προκειμένου να προγραμματίσει τη νέα φάση της επαγγελματικής του δραστηριότητας, αφού ολοκλήρωσε έναν μακρύ κύκλο στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ και μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου παραμονής στη θέση του υπό τη σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον κ. Βασιλάκο για τις υπηρεσίες που προσέφερε με στόχο την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και τον παρακάλεσε να παραμείνει στη θέση του από την ημέρα της υποβολής της παραίτησής του έως την ημέρα της επίσημης αποδοχής της.

Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας νέος Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ διορίστηκε ο υποπτέραρχος ε.α. και επίτιμος Υπαρχηγός του ΓΕΑ κ. Δημήτριος Γεωργιόπουλος."



newsit
http://sarotiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_9595.html

Δεν είχαν ιερό και όσιο οι διαρρήκτες...

Μέτρησαν τα χρήματα πάνω στην Αγία Τράπεζα...

Απίστευτο θράσος είχαν οι ιερόσυλοι που "χτύπησαν" την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στη Γλύφα.


Αφού με κομπρεσέρ παραβίασαν την κεντρική είσοδο του ιερού ναού, στη συνέχεια άνοιξαν το παγκάρι και πήραν τα χρήματα, που βρήκαν μέσα.

Αυτό όμως που δείχνει και την απύθμενη θρασύτητά τους, όπως είπε και ο Μητροπολίτης, είναι το ότι άδειασαν και έκαναν την καταμέτρηση των χρημάτων πάνω στην Αγία Τράπεζα και έφυγαν μετά από την πόρτα του Ιερού Βήματος.


Ο Μητροπολίτης κ.κ. Νικόλαος, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, είναι εξοργισμένος από τα συχνά κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών στους ναούς και τα εξωκλήσια και καλεί για μια ακόμη φορά τους πιστούς να περιφρουρήσουν οι ίδιοι τους ιερούς ναούς και τα κειμήλια της εκκλησίας μας.


http://www.lamiareport.gr 

Στην «τσιμπίδα» οικογενειακό κύκλωμα ναρκωτικών!!!!

Ενδεκαμελής σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά και όπλα στην περιοχή της Θεσσαλίας, εξαρθρώθηκε από τα τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και Βορειοανατολικής Αττικής. 

Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για οικογενειακή επιχείρηση…


Μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν, συγκαταλέγονται επίσης δύο νεαρά κορίτσια τα οποία σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες διακινούσαν ναρκωτικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ως εγκέφαλος φέρεται έγκλειστος των φυλακών για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ στο κύκλωμα συμμετείχαν ο 32χρονος γιος του και η νεαρότερη κόρη του.


Κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών (1.7 κιλά ηρωίνη, 47 κιλά χασίς και 135 γραμμάρια κοκαϊνης)  κυρίως όμως όπλων και εκρηκτικών υλών. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τέσσερα Καλάζνικοφ, τέσσερα πιστόλια, μια επαναληπτική καραμπίνα, 10 αμυντικές χειροβομβίδες, ένα κιλό ΤΝΤ.


Στα χέρια των αστυνομικών έχει επίσης περιέλθει ένα σημειωματάριο με κωδικοποιημένα ονόματα και χρηματικά ποσά που αντιστοιχούν σε αγοραπωλησίες όπλων και ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και την Τρίτη θα παραπεμφθούν στον κ. Ανακριτή.

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=63872

Μας χρωστάνε το σαμάρι και θέλουν να μας πάρουν και τον γάιδαρο!!!!

Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε στην Βουλή να αρθεί η ανωνυμία στα blogs για να προστατευτούν οι «τίμιοι» πολιτικοί από τους ανώνυμους «ρουφιάνους».

Στην επιχειρηματολογία του όμως υπήρχε μια μεγάλη αντίφαση δηλ. ότι σε περιπτώσεις που κάποιοι θιγόμενοι «τίμιοι» πήγαν στην δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος (που προΐσταται ο κ. Σφακιανάκης) η εν λόγω υπηρεσία απάντησε ότι
οι «κακόβουλες συκοφαντίες» δεν συνιστούσαν κακουργηματικές πράξεις που θα μπορούσαν να άρουν την ανωνυμία των blogers.

Άρα κ. Καρατζαφέρη νόμοι υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν όταν υπάρχει λόγος αλλά εσείς και όλο το σύστημα που υπηρετείτε
θέλετε τον απόλυτο έλεγχο και την φίμωση του διαδικτύου μια και οι σκεπτόμενοι πολίτες γύρισαν την πλάτη στα κανάλια που με τόσο κόπο και ιδρώτα φτιάξατε!... στα κανάλια σας, που όλα αυτά τα χρόνια μας ενημέρωναν με πλουραλισμό και αντικειμενικότητα!.... στα κανάλια σας που πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε σαν προπαγανδιστικό βήμα της προσωπικής σας ανέλκυσης! Όλοι τον τελευταίο καιρό είδαμε τους αβανταδόρους μισθοφόρους δημοσιογράφους να λειτουργούν «φανατισμένα» σε πολλά κεντρικά δελτία ειδήσεων σαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Θα σας πρότεινα επίσης να θυμηθείτε το τι ψέματα μας είπε ο τωρινός πρωθυπουργός προεκλογικά και υπέκλεψε τις ψήφους πολλών συμπολιτών μας και για τα οποία εσείς, αλλά και οι άλλοι καναλάρχες δεν λέτε τίποτα!

Α ξέχασα … κατά καιρούς κάποιοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την δεδηλωμένη του λαού και μπορεί να παίρνει όλες αυτές τις επώδυνες για τον λαό και την χώρα αποφάσεις!!!

Μας κοροϊδεύετε λοιπόν ασύστολα και ψάχνετε να βρείτε και να δικάσετε τους απλούς ανώνυμους πολίτες που στο κάτω κάτω δεν αποφασίζουν για τίποτα και ξεχνάτε τους επώνυμους κλέφτες και ψεύτες που όχι μόνο αποφασίζουν αλλά ξεπουλάνε και υποθηκεύουν την ζωή και το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και ίσως και των εγγονιών μας!!!

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην ζητάτε την προστασία των πολιτικών από τους ανώνυμους όπως λέτε ρουφιάνους αλλά να ζητήσετε και να κάνετε πράξη την προστασία των πολιτών που υποτίθεται ότι υπηρετείτε από τους επώνυμους ψεύτες και κλέφτες Πολιτικούς!!!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός (e-mail: prevejohn@yahoo.gr)
Επωνύμως: Γιάννης Πρεβενιός

Σε αυτή την τράπεζα δεν μπαίνουν κλέφτες..!!!!!!!!

Καλωσήρθατε στην China Construction Bank,όπου οι κάμερες παρακολούθησης της τράπεζας είναι μερικές φορές περισσότερες και απο τους πελάτες της…









Διαβάστε περισσότερα: http://www.dinfo.gr/?p=8914#ixzz124q1jrQ0

Πρόστιμα 10.000 ευρώ σε εφημερίδα για δημοσίευση προσωπικών δεδομένων..!!

"Πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε εφημερίδα λόγω δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων συγγενών πρώην δικαστικής λειτουργού. 

Ειδικότερα, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με την υπ΄ αριθμ 63/2010 απόφασή του επέβαλε δύο πρόστιμα 5.000 ευρώ το καθένα σε αθηναϊκή εφημερίδα για δύο δημοσιεύματά της των ετών 2006 και 2007 επειδή εισήλθαν στην ιδιωτική ζωή συγγενικών προσώπων πρώην Πρωτοδίκου η οποία είχε εμπλακεί στο παραδικαστικό κύκλώμα.

Η Αρχή έκρινε ότι ήταν παράνομη και αδικαιολόγητη η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων της κόρης της πρώην δικαστικού και του πρώην συζύγου της.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, το ένα δημοσίευμα αφορούσε τη συμμετοχή της κόρης της πρώην δικαστικού σε διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστών, ενώ υπήρχαν και φωτογραφίες. Το δεύτερο δημοσίευμα αναφερόταν στην γνωριμία με τον πρώτο άνδρα της, το γάμο και το διαζύγιο της τέως δικαστική λειτουργού και το κείμενο συνοδευόταν από φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την Αρχή, «το τυχόν ενδιαφέρον ή η περιέργεια μερίδας του κοινού για γνώση της ιδιωτικής και επαγγελματικής ζωής του πρώην συζύγου, αποκλειστικά λόγω της ιδιότητάς του ως πρώην συζύγου της δικαστικού, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την επίμαχη δημοσίευση προσωπικών του δεδομένων, και ιδίως των φωτογραφιών του, ούτε άλλωστε το εμπορικής φύσεως έννομο συμφέρον της εκδοτικής εταιρίας για κερδοφορία μπορεί να επιδιώκεται νόμιμα με τακτικές διείσδυσης στην ιδιωτική του ζωή».

Ακόμη, η Αρχή, αναφέρει ότι «η προσπάθεια γαργαλιστικού κοινωνικού σχολιασμού (κουτσομπολιού) ώστε να καταστεί γνωστός στο ευρύ κοινό ο άγνωστος άνδρας της δικαστικού, με τη δημοσίευση μάλιστα φωτογραφιών του, δεν νομιμοποιείται από την δήθεν υπάρχουσα ανάγκη ενημέρωσης του κοινού ούτε υπερέχει της πληροφοριακής του αυτοδιάθεσης».

Σε άλλο σημείο της απόφασής της επισημαίνει ότι «οι πληροφορίες που περιέχονται σε ένα από τα επίμαχα δημοσιεύματα αφορούν αποκλειστικά την ιδιωτική και επαγγελματική ζωή της κόρης της τέως δικαστική λειτουργού, δεν συνεισφέρουν σε κάποιον διάλογο (εύλογου) δημοσίου ενδιαφέροντος και εν προκειμένω η ενημέρωση του κοινού για τις επαγγελματικές της επιδιώξεις, εκ μόνου του λόγου ότι αυτή είναι κόρη δημόσιου προσώπου, δεν υπερέχει της πληροφοριακής της αυτοδιάθεσης».


http://stakarfia.blogspot.com/2010/10/10000.html

Φρίκη! Τους αποκεφάλισαν και τους κρέμασαν από γέφυρα...!!!

Εικόνες που σοκάρουν και μας γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες εκτυλίσσονται καθημερινά στο Μεξικό. 

 Ο πόλεμος των συμμοριών για το εμπόριο ναρκωτικών καλά κρατεί και οι εικόνες που αντικρίζουν καθημερινά οι πολίτες του Μεξικού είναι το λιγότερο ανατριχιαστικές.

Τελευταία θύματα σε αυτό τον πόλεμο δυο άνδρες, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα αποκεφαλισμένοι να κρέμονται από μια γέφυρα στην Τιχουάνα.


Οι αρχές εκτιμούν οτι είτε πρόκειται για μέλη συμμοριών, είτε για κάποιους που δεν κράτησαν το στόμα τους κλειστό. 

Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει και στις 22 Αυγούστου, όταν οι αρχές του Μεξικού ανακάλυψαν τα πτώματα 4 ανδρών οι οποίοι είχαν εκτελεστεί με τον ίδιο τρόπο.

http://www.newsit.gr/

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_7195.html 

Βίντεο που σοκάρει από αυτοκτονία οn camera!!!!!

Νεαρός από την Σουηδία, αποφάσισε να αυτοκτονήσει και το έκανε on line...
 
Οι αρχές έφτασαν λίγα μόλις λεπτά αφού ξεψύχησε, παρόλο που η κινητοποιήση ήταν άμεση.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:
 

ΝΕΜΕΑ: Αρπαξε λεφτά υποσχόμενος γρήγορη σύνταξη !!!!

Έ
να τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα το πρωί της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου αποτέλεσε την αρχή της περιπέτειας για μια 52χρονη, η οποία κατέληξε με την υποβολή καταγγελίας στο Α.Τ. Νεμέας. 

Ο άγνωστος άνδρας της είπε ότι θα μεσολαβήσει για να βγει γρήγορα η σύνταξη του συζύγου της. Για να το κάνει, όμως, αυτό ζήτησε αμοιβή για τον... κόπο του. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε στην 52χρονη, αυτή θα έπρεπε να καταθέσει τα χρήματα σε συγκεκριμένο λογαριασμό, όπως και έκανε.
Στη συνέχεια, όμως, ο άγνωστος επικοινώνησε εκ νέου με την γυναίκα και της ζήτησε επιπλέον χρήματα. 

Ήταν αυτή η κίνησή του που κίνησε τις υποψίες της 52χρονης, η οποία του ζήτησε να συναντηθούν από κοντά για να του καταβάλει τα χρήματα. 

Από εκείνη τη στιγμή, όμως, ο άγνωστος δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής. 

Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Νεμέας ενώ η αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας με ανακοίνωσή της καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

http://dete.gr/news.php?article_id=8324

Πέταξαν βιβλίο στον Ομπάμα!!!!

Επίθεση όχι με παπούτσι αλλά με… βιβλίο δέχτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στην Φιλαδέλφεια.

Ενώ λοιπόν ο Ομπάμα, έχει τελειώσει την ομιλία του και χαμογελά προς το κοινό, ένα βιβλίο κινείται αστραπιαία και απειλητικά προς τα πάνω του…Τελικά όμως δεν βρήκε το στόχο του και ο Αμερικανός πρόεδρος, γλύτωσε το  καρούμπαλο…

Εν τω μεταξύ, προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος το πέταξε, τι βιβλίο ήταν αυτό αλλά και το βασικότερο, γιατί η ασφάλεια του Ομπάμα δεν απέτρεψε το συμβάν
 

Τους πρόδωσαν οι κάμερες για την δολοφονία Ζουγανέλη..!!!

Τ
ουλάχιστον 15 "μάτια" έχουν καταγράψει καρέ καρέ τους δολοφόνους του 73χρονου Δ. Ζουγανέλη.
 
Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους 15 κασέτες από οικίες που βρίσκονται στον ιδιο δρόμο με την οικία του άτυχου άνδρα. Το σπίτι του 73χρονου βρίσκεται στο τέρμα ενός αδιεξόδου. 


Οι δολοφόνοι ήταν υποχρεωμένοι να διασχίσουν προς τα πίσω το δρόμο προκειμένου να διαφύγουν ύστερα από το στυγερό έγκλημα. Οι κάμερες ασφαλείας τους έχουν καταγράψει τόσο την ώρα που πήγαιναν όσο και την ώρα που έφευγαν από την περιοχή Κάβο- Γλυφάδι. 

Τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν καρέ - καρέ το υλικό που έχουν συλλέξει και από τις 15 κάμερες ασφαλείας. 

Προσπαθούν να ταυτοποιήσουν χρονικά τα αυτοκίνητα που πήγαν προς το σπίτι του Δ. Ζουγανέλη και αυτά που έφυγαν. Οι πινακίδες κυκλοφορίας και ενδεχομένως τα πρόσωπα που θα φανούν ύστερα από την επεξεργασία του υλικού ίσως φωτίσουν την υπόθεση. 

Ιδιαίτερη προσοχή έχουν δώσει στο υλικό που υπάρχει από την κάμερα διπλανής μεζονέτας και στην οποία έχουν καταγραφεί τρεις άνθρωποι να φεύγουν μέσα στη νύχτα από το σπίτι που ενοίκιαζε ο Δ. Ζουγανέλης. Οι εικόνες αλλά και τα αποτυπώματα που έχουν συλλέξει εκτιμούν ότι θα τους οδηγήσουν σύντομα στους δράστες. 

Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν την Πολωνή σύντροφο του 73χρονου καθώς τη θεωρούν μάρτυρα κλειδί σε ότι αφορά τους ανθρώπους με τους οποίους είχε σχέσεις ο Δ. Ζουγανέλης. Εκτιμάται πως οι δολοφόνοι του 73χρονου γνώριζαν λεπτομέριες για την οικονομική του κατάσταση αλλά για το γεγονός ότι φύλαγε τα χρηματά του στο σπίτι σε χρηματοκιβώτιο και όχι στην τράπεζα. 

http://dete.gr/news.php?article_id=8321

«Φακελωμένα» στο διαδίκτυο 9 στα 10 παιδιά στις ΗΠΑ!!!!

Πληροφορίες για τα ανήλικα παιδιά τους μοιράζονται με τους χρήστες του διαδικτύου 9 στις 10 Αμερικανίδες μητέρες, όπως αποκαλύπτει μελέτη για την εταιρεία ασφάλειας των πληροφοριών AVG. Συγκεκριμένα, το 92% των Αμερικανών παιδιών καταγράφει παρουσία στο διαδίκτυο πριν συμπληρώσει την ηλικία των 2 ετών.

Σύμφωνα με το δίκτυο CNET, η εταιρεία συλλογής στοιχείων του διαδικτύου Research Now, μελέτησε 2.200 μητέρες μικρών παιδιών σε ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Η έρευνα έδειξε ότι οι Αμερικανοί γονείς εμφανίζουν μεγαλύτερη τάση να μοιράζονται πληροφορίες για τα παιδιά τους σε σχέση με άλλες χώρες. Το 1/3 των Αμερικανίδων μητέρων που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως είχαν αναρτήσει φωτογραφίες των νεογέννητων παιδιών τους στο διαδίκτυο.

Το 34% των Αμερικανίδων παραδέχτηκε, επίσης, ότι ανάρτησε υπερηχογράφημα των αγέννητων παιδιών τους. Το 73% σχεδόν των γονιών σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία απάντησε πως θα το σκεφτόταν αν θα αναρτούσε εικόνες των παιδιών online.

Ο επικεφαλής της AVG, J R Smith σχολίασε πως είναι απολύτως κατανοητό το γεγονός ότι υπερήφανοι γονείς επιθυμούν να ανεβάσουν και να μοιραστούν φωτογραφίες των παιδιών τους με φίλους και συγγενείς. Συμβουλεύει, ωστόσο, τους γονείς να είναι προσεκτικοί, καθώς δημιουργούν ένα ψηφιακό ιστορικό για το νέο αυτό άνθρωπο, το οποίο θα τον ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής του.


Πηγή:http://tvxs.gr/
http://kontiloforos.blogspot.com/2010/10/9-10.html

Χάκερς στην ιστοσελίδα του Ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης!!!!

Από τo Ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης επιβεβαιώθηκε ότι χθες το βράδυ, 10 Οκτωβρίου του 2010, εισήλθαν χάκερς στην ιστοσελίδα του υπουργείου και ανάρτησαν σημαία της ΠΓΔΜ.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους τεχνικούς του υπουργείου Δικαιοσύνης και 20 λεπτά μετά επανέφεραν την ιστοσελίδα στην κανονική της μορφή.

http://www.sigmalive.com/news/greece/314584

Άγριο έγκλημα στην Σαλαμίνα...

Σε λουτρό αίματος βρέθηκε το πρωί από τα παιδιά του ενός της οικίας του στην Σαλαμίνα ένας 90χρονος, ο οποίος κείτονταν κατακρεουργημένος και φιμωμένος μέσα σε λίμνη αίματος.


Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι έπεσε θύμα ληστείας και πιθανότατα εκνευρίστηκαν οι δράστες επειδή δεν μπόρεσαν να βρουν αντικείμενα αξίας. Ωστόσο τα παιδιά του δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τι είχε κλαπεί από το σπίτι.


Έρευνες για την αναζήτηση των δραστών πραγματοποιούν οι άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής...




star.gr
madata.gr

Οι εγκλωβισμένοι μεταλλωρύχοι τσακώνονται για το ποιος ... θα βγει τελευταίος!!!!

Το γεωτρύπανο έφτασε στο καταφύγιο των 33 Χιλιανών μεταλλωρύχωνμετά από δύο περίπου μήνες εγκλωβισμού και αν όλα πάνε καλά αρχίζει η επιχείρηση διάσωσης την...
... Τετάρτη.

Οι µεταλλωρύχοι που βοήθησαν την κατάλληλη στιγµή την κατάσταση µε ελεγχόµενη έκρηξη βιντεοσκόπησαν την άφιξη του γεωτρύπανου και τους εαυτούς τους να ζητωκραυγάζουν και να αγκαλιάζονται. Την ίδια ώρα, στην επιφάνεια µία καµπάνα άρχισε να χτυπάει χαρµόσυνα και εκατοντάδες άνθρωποι, συγγενείς, φίλοι και διασώστες ξέσπασαν σε εκδηλώσεις χαράς.

Είναι τέτοια η αλληλεγγύη μεταξύ των μεταλλωρύχων, λένε οι διασώστες, που επιμένουν όλοι να ανεβούν τελευταίοι. Το ζήτημα μάλιστα στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει μεταξύ των συνήθως συνεργάσιμων ανδρών και των διασωστών "καβγαδάκι". Τον τελευταίο λόγο πάντως για τη σειρά με την οποία θα βγουν οι 33 θα τον έχει η τριμελής ομάδα κομάντος του χιλιανού Ναυτικού και διασωστών που θα κατεβεί πρώτη στο καταφύγιο.


tlife
sarotiko

Τον εντόπισαν μέσω του εξωτερικού...!!!

Υλικό παιδικής πορνογραφίας βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή ενός 33χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή της Ηλιούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 33χρονου, μετά την οποία εντόπισαν και κατάσχεσαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και ένα DVD.


Οι Έλληνες αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο μετά από συνεργασία με αντίστοιχες αρχές του εξωτερικού.


Πηγή: agelioforos.gr
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=180826&cid=4

''Δεν καταντάμε Ελλάδα"!!!!!!

Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):

Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; 


Γιατί κλέψανε!

Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν ....

προσωπικός σου φίλος;». Μα... γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα!


Giannis

http://ksipnistere.blogspot.com

Τρομοκρατημένο το “σύστημα” απο την αποδοκιμασία που έρχεται...!!!

Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, τόσο τα κρυφά (που ποτέ δεν θα μας πουν), όσο και τα χαλκευμένα (που μας σερβίρουν), έχουν στείλει πολλαπλά μηνύματα άγχους στα πολυποίκιλα ιερατεία των μνημονιολάγνων.

Είναι πλέον προφανές ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο λαός ετοιμάζεται να στείλει ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της κατοχής από τις δυνάμεις του ΔΝΤ, της τρόικας και των εδώ τοποτηρητών τους. Γιατί, πώς αλλιώς θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς την επιφυλλίδα του Κώστα Καλλίτση στην πρώτη σελίδα της χθεσινής “Οικονομικής Καθημερινής”, με τίτλο “Οι κρίσιμες δημοτικές εκλογές και το μνημόνιο“; Στο εν λόγω άρθρο, ο...

δημοσιογράφος επιδίδεται σε άκρατη κινδυνολογία αλλοτινών εποχών, “προειδοποιώντας” για τα… δεινά που πρόκειται να μας βρουν αν στις δημοτικές εκλογές αποδοκιμάσουμε τους υποψηφίους του Μνημονίου!
Η επιχείρηση τρομοκράτησης του ελληνικού λαού ξεκινάει περιγράφοντας την… απομόνωση που θα δεχθούν οι ”ατίθασοι” Έλληνες από τους ξένους:
“…ενδεχόμενη καταδίκη του Μνημονίου στις τοπικές εκλογές θα είναι ένα επικίνδυνο μήνυμα με σημαντικούς αποδέκτες μέσα αλλά και (ίσως το σπουδαιότερο…) έξω από τη χώρα.
Στο εξωτερικό, αποδέκτες θα είναι οι λαοί που μας δάνεισαν, τα ευρωπαϊκά κέντρα και οι μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, τέλος οι αγορές στις οποίες θα απευθυνθούμε για δάνεια πάλι. Το μήνυμα θα λέει ότι η δημοσιονομική εξυγίανση και η μεταρρύθμιση της χώρας συναντούν σοβαρά εμπόδια και, πλέον, τίθενται υπό αμφισβήτηση. Οτι οι Ελληνες δεν έχουν αποφασίσει να κάνουν θυσίες για να τακτοποιήσουν τα του οίκου τους και να γίνουν ικανοί να αποπληρώνουν τα δάνειά τους. Το μήνυμα θα είναι: Κάνατε λάθος που αποφασίσατε να τους δανείσετε 110 δισ. ευρώ, όσα πρόλαβαν να πάρουν τα πήραν, στοπ – όχι άλλα δάνεια μέχρι να δείτε τι μέλλει γενέσθαι.”
Συνεχίζεται με τις “συνέπειες”, στο εσωτερικό, μιας τέτοιας διεθνούς ”απομόνωσης”. Τύφλα να ‘χει ο Ενβέρ Χότζα, μας λένε εμμέσως:
“Εχουμε την ευχέρεια να αποφασίσουμε. Ουδείς μάς απαγορεύει να επιλέξουμε την επιστροφή μας στο βιοτικό επίπεδο (όχι του 2005 αλλά…) του 1950, να επιλέξουμε (άλλη μια φορά…) να πάνε χαμένες οι θυσίες που ήδη κάναμε, να κωλώσουμε, να εγκαταλείψουμε στη μέση την προσπάθεια που αρχίσαμε. Δικαίωμά μας, τελικά να στείλουμε στα παιδιά μας τον λογαριασμό, να τα αφήσουμε απροστάτευτα στο (ορατό…) τσουνάμι μετανάστευσης (όπως παππούδες και γιαγιάδες τους…) επειδή εμείς δειλιάσαμε.”
Και καταλήγει… κρούοντας τον κώδωνα του -κατά τις δυνάμεις του μνημονίου- “κινδύνου”:
“Ισχυρίζομαι ότι ίσως οι επικείμενες τοπικές εκλογές είναι πιο κρίσιμες από τις βουλευτικές εκλογές του 2009. Διότι τότε, και αν καθυστερούσε η διαφυγή Καραμανλή άλλους έξι μήνες, δεν θα άλλαζαν πολλά – το μεγάλο κακό είχε γίνει. Τώρα όμως βρισκόμαστε στη μέση της διαδρομής. Αν το νήμα κοπεί, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να το ξαναπιάσουμε. Τελεία και τέλος.
Σας θυμίζει κάτι; Σαν επιστροφή ολοταχώς στην επίκληση του… “κομμουνιστικού κινδύνου” δεν ηχεί ο επιθανάτιος ρόγχος τους;
Τότε, οι συνταγματάρχες. Τώρα, οι μνημονιολάγνοι…


(Ολόκληρη η επιφυλλίδα, εδώ: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_10/10/2010_418166)

Αυριανιστής

http://www.antinews.gr/?p=65817 
http://lamogios.blogspot.com/2010/10/blog-post_1977.html

ΕΛΠΕ: Στα 70 λεπτά το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης!!!

Αυξημένο κατά 30% από πέρυσι

Στα 70 λεπτά το λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, με τα σημερινά δεδομένα δολαρίου και διεθνών τιμών κατά την έναρξη της περιόδου διάθεσης του καυσίμου στην αγορά, δηλαδή από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικά Καύσιμα (πρώην BP, θυγατρική των ΕΛΠΕ), Σωτήρης Χριστογιάννης. Η τιμή του πετρελαίου είναι περίπου 30% ακριβότερη από πέρυσι (το 2009 είχε ξεκινήσει στα 53 - 55 λεπτά) και η αύξηση οφείλεται αφενός στην άνοδο των διεθνών τιμών, αφετέρου στην αναπροσαρμογή του ΦΠΑ, στο 23 % από 19 %.

Η διοίκηση των ΕΛΠΕ τάχθηκε σήμερα υπέρ της εξίσωσης των φόρων στα πετρέλαια κίνησης και θέρμανσης (με μέριμνα για επιδότηση των καταναλωτών που έχουν ανάγκη), προκειμένου να περιοριστεί η νοθεία και η παράνομη διακίνηση καυσίμων.


http://www.newsbeast.gr/ 

Ζευγάρι χλευάζει 7χρονη που πεθαίνει...!!!

Ο Scott και η Jennifer Petkov ανακηρύχτηκαν ως το πιο άκαρδο ζευγάρι σε ολόκληρη την Αμερική ύστερα από την ανάρμοστη συμπεριφορά τους απέναντι στην 7χρονη γειτόνισσα τους που πεθαίνει από ανίατη ασθένεια....



Η μικρή Kathleen Edwards πάσχει από την ασθένεια του Huntington, την ίδια ασθένεια που είχε προκαλέσει και τον θάνατο της μητέρας της έναν χρόνο πριν, σε ηλικία μόλις 24 ετών.


Οι Petkov που μένουν απέναντι από το σπίτι της οικογένειας, προκάλεσαν τη διεθνή κατακραυγή αναρτώντας στο Facebook φωτογραφία της ανήλικης συνοδευόμενη από το σήμα του θανάτου! Και ο χλευασμός δεν σταματάει εκεί καθώς το άσπλαχνο ζευγάρι είχε δημοσιεύσει μετά τον θάνατο της μητέρας της 7χρονης φωτογραφία που την έδειχνε αγκαλιά με τον θάνατο, ενώ έχουν προσαρμόσει στο φορτηγό τους ένα φέρετρο το οποίο έχουν ονομάσει «Μηχανή του Θανάτου».


Οι γείτονες κατηγορούν το ζευγάρι ότι χλεύαζαν και κορόιδευαν με κάθε ευκαιρία την Kathleen και την μητέρα της Laura εξαιτίας της ασθένειας τους. «Δε μπορώ να πιστέψω πως μπορούν να τους φωνάζουν “ανυπομονώ να πεθάνεις” λέει χαρακτηριστικά μια γειτόνισσα. 



Μάλιστα στο Facebook έχει δημιουργηθεί γκρουπ με τίτλο «Ο Διάβολος στο δρόμο του Detroit» αφιερωμένο στην Jennifer Petkov και μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 μέλη. Η οικογένεια της μικρής Kathleen λαμβάνει καθημερινά μηνύματα υποστήριξης από όλο τον κόσμο, όπως από την Αγγλία και την Γερμανία.



Ο πατέρας της 7χρονης, Robert Edwards, το μόνο που ζητάει από την οικογένεια Petkov είναι να τους αφήσουν ήσυχους μιας και έχουν ήδη αρκετά προβλήματα τα οποία πρέπει να διαχειριστούν. Η γιαγιά της Kathleen υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν δυο χρόνια πριν, όταν η Jennifer Petkov της ζήτησε να πάνε τα παιδιά της στο πάρτι της εγγονής της, αλλά εκείνη άργησε να της απαντήσει.


Τώρα, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί, η Petkov δηλώνει μετανιωμένη και θέλει να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια αφού όλο αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στην δική της οικογένεια. Ο μεγάλος της γιος αποβλήθηκε από το σχολείο ύστερα από καυγά σχετικό με το περιστατικό, ενώ ο σύζυγός της κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του.

www.protothema.gr/
windmo.blogspot.com

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ... ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ..!!!

Ένας 90χρονος από κωμόπολη του Νομού Πέλλας προσέλαβε μία 55χρονη αλλοδαπή για να τον προσέχει καθ΄όσον ο ίδιος δεν... μπορούσε, λόγω γήρατος, να συντηρήσει τον εαυτό του.

Η αλλοδαπή αφού απέκτησε την εμπιστοσύνη του...

...πριν μερικές ημέρες, από σημείο που έκρυβε τα χρήματά του ο συμπαθής γεράκος και το οποίο γνώριζε η αλλοδαπή, πήρε όσα χρήματα βρήκε και εξαφανίσθηκε. 


Όμως ύστερα από καταγγελία του ηλικιωμένου, η ''μακρυχέρα''αλλοδαπή συνελήφθη προχθές (08/10) τη στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει με τρένο από την Έδεσσα.


karatzova.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/blog-post_7130.html

Πήραν πίσω την απόφαση-ντροπή...!!!

Όπισθεν ολοταχώς κάνει η διοίκηση του ΙΚΑ μετά την κατακραυγή που υπήρξε για το θέμα της μη κάλυψης του κόστους των ειδικών υποδημάτων σε διαβητικούς. 

Είχε προηγηθεί μια εξοργιστική επιστολή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ που δικαιολογούσε την απίστευτη απόφαση, αλλά και οι οξύτατες αντιδράσεις πολιτών, ΜΜΕ, αλλά και του ίδιου του υπουργού Υγείας

Άμεση υποχώρηση εκανε το ΙΚΑ, αντιλαμβανόμενο όπως όλα δείχνουν το άδικο που είχε στο ζήτημα το οποίο ανάκυψε με τους διαβητικούς.

Το ΙΚΑ θα καλύπτει από δω και στο εξής τη δαπάνη για τα ειδικά υποδήματα των διαβητικών, καθώς η διοίκηση του ιδρύματος αποφάσισε να δώσει οριστική λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε από την απαντητική επιστολή της Δ/νσης Παροχών του Ιδρύματος για τα θεραπευτικά υποδήματα στους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη.
Υπενθυμίζεται πως υπήρξε αίτημα της Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη σχετικά με την κάλυψη κόστους προμήθειας των θεραπευτικών υποδημάτων τους, στην οποία το ΙΚΑ είχε απαντήσει ότι ο ακρωτηριασμός τους κοστίζει λιγότερο! 

Για την ακρίβεια, η απάντηση του ΙΚΑ έλεγε:

"Με τη χρήση των διαβητικών παπουτσιών δεν αποφεύγεται ο ακρωτηριασμός του ποδιού, απλά καθυστερεί για ένα δύο χρόνια και το αναμενόμενο όφελος θα είναι μικρότερο από το προβλεπόμενο κόστος. Επομένως το συγκεκριμένο είδος δεν χορηγείται από το Ίδρυμα".

Όπως ήταν επόμενο τα ΜΜΕ φιλοξένησαν την οργισμένη αντίδραση των διαβητικών και λόγω της έκτασης της οποίας δόθηκε, το ΙΚΑ αποφάσισε πως θα συσταθεί άμεσα ειδική επιτροπή αποτελούμενη από γιατρούς του ΙΚΑ και μέλη της επιστημονικής κοινότητας, η οποία μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα καθορίσει τους όρους και τις προϋποθέσεις διάθεσης των θεραπευτικών υποδημάτων, ενώ θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. το σύνολο των παροχών για τους διαβητικούς.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του Ιδρύματος αναφέρεται επίσης, ότι με τον τελευταίο ασφαλιστικό νόμο (ν.3863/2010 άρθρο 31, παρ.4) προβλέπεται η έκδοση κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να εναρμονιστούν οι κανόνες που καθορίζουν τις παροχές υγειονομικής περίθαλψης στα άτομα που πάσχουν από διαβήτη.

Σήμερα το πρωί ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος κράτησε αποστάσεις από την απαντητική επιστολή του ιδρύματος λέγοντας ότι θα υπάρξει εντός της ημέρας άμεση και οριστική λύση, ενώ σχολιάζοντας το περιεχόμενο της επιστολής, επισήμανε ότι αυτή απεστάλη κατά την περίοδο που υπήρχε κενό διοίκησης στο Ίδρυμα, και προτού αναλάβει ο ίδιος τα καθήκοντα του, ενώ δεν είχε ενημερωθεί ούτε για το περιεχόμενό της.


Στον "αέρα" η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών..

Την ερχόμενη εβδομάδα ο σύμβουλος Επικρατείας Ε. Αντωνόπουλος στον Δ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας αναμένεται να προτείνει να παραπεμφθεί για οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου η συνταγματικότητα ορισμένων διατάξεων του Ν. 3838/2010 που αφορούν την ελληνική ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και......
νομίμως διαμενόντων μεταναστών στην Ελλάδα.

 
Ειδικότερα, στο ΣτΕ έχει προσφύγει Έλληνας πολίτης και ζητάει να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική η από 30.4.2010 απόφαση του υπουργού Εσωτερικών που καθορίζει τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζονται κατά την αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο, όπως και η από 7.5.2010 εγκύκλιος του ίδιου υπουργού η οποία χορηγεί το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους ομογενείς και στους νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα υπηκόους τρίτων χωρών για την ανάδειξη τους στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση.


Ο κ. Αντωνόπουλος θα αναφέρει ότι είναι αμφιβόλου συνταγματικότητας η διάταξη των Ν. 3838/2010 που δίδει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές στους ομογενείς και στους διαμένοντες στην Ελλάδα υπηκόους τρίτων χωρών. Και θα προσθέσει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό μόνο μετά από συνταγματική αναθεώρηση. Πλέον αυτού ο σύμβουλος Επικρατείας θα εισηγηθεί, ως προς το σκέλος αυτό, να αναβληθεί η συζήτηση της προσφυγής και να γίνει σε άλλη ημερομηνία.


Επίσης, ο σύμβουλος Επικρατείας θα αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τη συνταγματικότητα της διάταξης του ίδιου νόμου που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα.


http://kostasxan.blogspot.com/2010/10/blog-post_3737.html
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/10/blog-post_7190.html

Ως "κοινός φονιάς" καταδικάσθηκε ο Κορκονέας από την ...τυφλή δικαιοσύνη.!!!

Λόγω της ιδιότητός μου δεν συνηθίζω να σχολιάζω αποφάσεις της δικαιοσύνης. Όμως στην παρούσα υπόθεση, ένα "αίσχος" θα ήταν αρκετό και θα ταίριαζε ...γάντι για την κατά τα άλλα "τυφλή" δικαιοσύνη.
 
Την ώρα που πραγματικώς κοινοί φονιάδες και έμποροι ναρκωτικών αποφυλακίζονται για να διορισθούν στο δημόσιο με τις ευλογίες ...Καστανίδη, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας με οριακή πλειοψηφία (4-3) έκρινε ένοχο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ...άμεσο δόλο (ούτε καν με ενδεχόμενο) επιβάλλοντάς του την ποινή της ισοβίου καθείρξεως.

 
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό  - ούτε ένα για το Θεό!!! - στον ειδικό φρουρό για τη δολοφονία (;) του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια.
Ο συγκατηγορούμενός του, Βασίλης Σαραλιώτης κρίθηκε ένοχος και καταδικάσθηκε σε 10ετή κάθειρξη για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, ενώ ένας ένορκος πρότεινε την αθώωσή του λόγω αμφιβολιών.

 
Το δικαστήριο συνεδριάζει αυτή την ώρα προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Βασίλη Σαραλιώτη.
Με τη σημερινή απόφαση πέφτει η αυλαία της πολύκροτης και επεισοδιακής δίκης που απασχόλησε την κοινή γνώμη επί μήνες.


http://gianniotis.blogspot.com/2010/10/blog-post_2010.html 

Ελεύθερος με όρους ο ιερέας για την απαγωγή 52χρονου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 37χρονος ιερέας που μαζί με τον 33χρονο αδερφό του κατηγορούνταν για την απαγωγή ενός 52χρονου ελαιοχρωματιστή από τις Μοίρες Ηρακλείου.

Ο 37χρονος ρασοφόρος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, αρνούμενος κάθε συμμετοχή στην απαγωγή που έγινε πριν από περίπου είκοσι μέρες, αφού ισχυρίστηκε πως την επίμαχη ώρα και ημέρα δεν βρισκόταν στις Μοίρες. Ετσι, αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιερέας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 52χρονο ελαιοχρωματιστή, ο οποίος δεν ήταν βέβαιος για το αν ο ρασοφόρος ήταν ο άνθρωπος που τον είχε απαγάγει, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίσει στο πρόσωπό του τον δράστη της απαγωγής.

Το πρωτοφανές περιστατικό, που είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία των Μοιρών Ηρακλείου, σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών κατοίκων. Ο 37χρονος παπάς, που είναι πολύτεκνος, φερόταν να είναι ο πρωταγωνιστής της απαγωγής, ενώ πληροφορίες ήθελαν τον 33χρονο αδερφό του να έχει εμπλακεί στο περιστατικό.


Υστερα από αντιδικία με τους απαγωγείς, οι οποίοι δεν είχαν διαστάσει να πυροβολήσουν στον αέρα αλλά και κοντά στα πόδια του θύματος, ο 52χρονος ελαιοχρωματιστής είχε απαχθεί από την κεντρική πλατεία Μοιρών και είχε οδηγηθεί στην περιοχή Πιτσιδίων, όπου εγκαταλείφθηκε χτυπημένος. Μάλιστα οι απαγωγείς του φέρεται να του είχαν πάρει το κινητό τηλέφωνο και να τον είχαν προειδοποιήσει πως θα τον τιμωρούσαν, αν πήγαινε στην αστυνομία.



ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

http://stavros-marinis.blogspot.com/2010/10/52.html

Συνελήφθη καταζητούμενος για ανθρωποκτονία!!!!!

Λαυράκι έβγαλαν οι αρχές στην Κατερίνη…


Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προχώρησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 26χρονου Αλβανού καταζητούμενου για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Ο νεαρός δράστης -σύμφωνα με τις αρχές-είχε επιτεθεί (μαζί με άλλα άτομα) πριν από περίπου έναν χρόνο σε δύο αδέλφια ομοεθνείς του με ξύλα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα των σοβαρό τραυματισμό των δύο αδελφιών, ο ένας εκ των οποίων υπέκυψε λίγες μέρες μετά στα τραύματα του.


Οι αρχές στο πλαίσιο της έρευνας ανακάλυψαν επίσης ότι ο 26χρονος Αλβανός ήταν ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον 37χρονου συμπατριώτη του στις 30 Ιουλίου 2010 στην περιοχή των Σφαγείων, ενώ προέκυψαν στοιχεία που πιθανόν να τον εμπλέκουν και σε υπόθεση δολοφονίας αλλοδαπού που έγινε τον Απρίλιο  στην περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής.


Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της παράνομης δράσης του καθώς -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές-  ο δράστης εμπλέκεται και  σε κύκλωμα εμπορίας και έκδοσης αλλοδαπών γυναικών.

http://www.star.gr/

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ...!!!!!!

Εκτεταμένη αναφορά έκαναν τα διεθνή ΜΜΕ στην απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας, που καταδίκασε σε ισόβια τον Ε. Κορκονέα και σε 10 χρόνια κάθειρξη τον Β. Σαραλιώτη. 

Στα ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στη μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου, τα επεισόδια που ακολούθησαν αλλά και τον... Αλέξη Κούγια (Pics)

Στο επίκεντρο των διεθνών ΜΜΕ βρέθηκε η Ελλάδα με την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Άμφισσας για ποινή ισόβιας κάθειρξης στον ειδικό φρουρό Ε. Κορκονέα,  για την ανθρωποκτονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την δεκαετή κάθειρξη του συγκατηγορούμενού του ειδικού φρουρού Β. Σαραλιώτη.


 Ειδικότερα, το BBC, έχει κεντρικό θέμα την υπόθεση υπό τον τίτλο "Ισόβια σε αστυνομικό για τη δολοφονία αγοριού" και στο οποίο αναφέρεται στην απόφαση του δικαστηρίου αλλά και στα επεισόδια που το νεαρό παιδί έχασε τη ζωή του.
Με μεσότιτλο "Δεν θα ξεχάσουμε"  ο συντάκτης αναφέρεται στα προηγούμενα δικαστήρια που έχουν λάβει χώρα καθώς και στην απαρηγόρητη μάνα του παιδιού. Παράλληλα, αναφέρεται και στα Εξάρχεια χαρακτηρίζοντας τη περιοχή επαναστατική  και γνωστή για τις συχνές συμπλοκές με την αστυνομία.

 Ο Guardian, με τη σειρά του παρουσιάζει την είδηση αναφερόμενος στη ισόβια κάθειρξη του ειδικού φρουρού τονίζοντας ότι ο θάνατος του 15χρονου οδήγησε σε εξεγέρσεις σε όλη τη χώρα όπου νεαροί επιδόθηκαν σε ζημιές με δεκάδες αυτοκίνητα να έχουν καεί και πολλά κατεστραμμένα καταστήματα.
Μάλιστα για φωτογραφία επιλέγει να δείξει την μαρμάρινη πλάκα που έχει τοποθετηθεί εις μνήμη του παιδιού στο σημείο που άφησε τη τελευταία του πνοή. 

 Το Aljazeera, πέραν της είδησης αναφέρεται στον Αλέξη Κούγια και στον χαρακτηρισμό του θανάτου του 15χρονου μαθητή από τον δικηγόρο ως "τραγικό ατύχημα".

 Το Reuters με τίτλο "Έλληνας αστυνομικός καταδικάστηκε για το θάνατο εφήβου", αναφέρει ότι ο Ε. Κορκονέας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 Στο ίδιο μοτίβο κινείται και το δημοσίευμα της Βρετανικής Mail, η οποία παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό τόσο από τη δίκη όσο και από τα επεισόδια του Δεκεμβρίου αλλά και η Telegraph.



http://news247.gr/

ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ- Σκληρό σεξ σε φέρετρο, ήθελε η κυρία!!!!!

Κακήν κακώς έφυγε από το σπίτι της ο ερωτύλος 40χρονος που όταν είδε τα βίτσια της, του κόπηκε κάθε επιθυμία 

Η περιγραφή αποδίδεται όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, ενώ απαλείφονται στοιχεία που θα οδηγούσαν στην ταυτοποίηση των προσώπων ηθελημένα, αν και τα γεγονότα από μόνα τους προκαλούν ενδιαφέρον. 


Πρόκειται για ένα γνωστό 40χρονο εργένη που μπήκε στον πειρασμό να γνωρίσει ένα άτομο ψαγμένο και με στυλ, μια γυναίκα όλα τα λεφτά, που αφού την πολιόρκησε σαν αληθινό αρσενικό την κατέκτησε. 

Η γνωριμία εξελισσόταν κανονικά ακολουθώντας την ανιούσα, η κυρία τον κρατούσε σε απόσταση, έβγαιναν για ποτό σε μπαράκια, έκαναν εξορμήσεις στην φύση αλλά σταματούσαν στις πρώτες περιπτύξεις, τα προκαταρτικά και τα καυτά φιλιά. Μετά όλο και κάτι προφασιζόταν λέγοντας ότι για να ολοκληρώσουν την σχέση τους, θα πρέπει να είναι έτοιμοι και οι δύο ψυχοσυναισθηματικά. 

Το ζευγάρι έβγαινε, υπήρχε αυτή η αγωνία της κατάκτησης, τα δωράκια, το φλερτ που δημιουργούσε όλο και πιο αυξημένη ερωτική επιθυμία μέχρι που κλείστηκε το πρώτο ερωτικό ραντεβού στο σπίτι της κυρίας για να είναι άνετοι και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να επιδοθούν σε …αχαλίνωτο σεξ. Και οι δύο ήταν κάτι που το ήθελαν μετά από μια περίοδο απλά προκαταρτικών παιγνιδιών.

Όπως είπε στον σαραντάχρονο η κυρία θα χτυπήσει το κουδούνι του διαμερίσματός της θα ακούσει μια ψαλμωδία που διαρκεί λίγα λεπτά και αμέσως θα σπρώξει την πόρτα που ανοίγει αυτόματα.

Πράγματι πήγε στο σπίτι, πάτησε το κουδούνι άκουσε την ψαλμωδία και μπήκε μέσα. Η κυρία τον περίμενε στην πόρτα με μια διάφανη ρόμπα που όμως είχε ζωγραφισμένο τον ανθρώπινο σκελετό ενώ από κάτω φέγγριζαν τα απόκρυφα σημεία της. Πέρασε μέσα στο σπίτι όπου έκαιγαν λιβάνια, υπήρχαν έντονες μυρωδιές και παντού κεριά.


Ο 40χρονος αν και αισθάνθηκε λίγο περίεργα δεν το παρεξήγησε ενώ καταλάβαινε ότι έπεφτε από έκπληξη σε έκπληξη. Η γυναίκα μπήκε στην τουαλέτα για να ετοιμαστεί όπως είπε σε λίγα λεπτά αφού ήθελε να μακιγιαριστεί αναλόγως όπως είπε και ο 40χρονος άρχισε να περιεργάζεται το σαλόνι όπου ακουγόταν πάλι ψαλμωδίες και άλλοι ήχοι όταν από την ανοικτή πόρτα δίπλα της κρεβατοκάμαρας, είδε ότι υπήρχε ένα …φέρετρο.

Κατάλαβε ότι κάτι περίεργο πια παίζεται. Του ήρθε κρύος ιδρώτα και περίεργες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του. Το άτομο με το αγγελικό πρόσωπο που ήθελε, μπορεί να είναι και σατανίστρια ή να έχει και τα πιο περίεργα βίτσια. Έκανε μια προσπάθεια να φύγει. Κατευθύνθηκε στην πόρτα και είδε με έκπληξη ότι ήταν κλειδωμένη. Μαύρα φίδια τον έζωσαν.


Άλλο σημείο διαφυγής δεν υπήρχε αφού ήταν και σε όροφο. Με το που βγήκε η «καλή του» βαμμένη έντονα, ζήτησε ευγενικά να του ανοίξει να φύγει. Μάταια τον παρακαλούσε να συνευρεθούν ερωτικά έχοντας την εμπειρία και σε φέρετρο αλλά δεν μπορούσε να τον πείσει και προ του γεγονότος να γίνουν θέαμα και να ακουστούν στα άλλα διαμερίσματα τον άφησε κι έφυγε...

Το φυσά και δεν κρυώνει ο 40χρονος που διηγήθηκε το περιστατικό σε φίλους του. Θα σκέφτεται πλέον πριν πλησιάζει γυναίκα, τι μπορεί να συναντήσει. «Ε. όχι και σε φέρετρο έλεος», έλεγε και ξανάλεγε..

  ΕΦΗΜ..  xronos.

http://thraki-devil.blogspot.com