'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Στην «τσιμπίδα» οικογενειακό κύκλωμα ναρκωτικών!!!!

Ενδεκαμελής σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά και όπλα στην περιοχή της Θεσσαλίας, εξαρθρώθηκε από τα τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και Βορειοανατολικής Αττικής. 

Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για οικογενειακή επιχείρηση…


Μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν, συγκαταλέγονται επίσης δύο νεαρά κορίτσια τα οποία σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες διακινούσαν ναρκωτικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ως εγκέφαλος φέρεται έγκλειστος των φυλακών για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ στο κύκλωμα συμμετείχαν ο 32χρονος γιος του και η νεαρότερη κόρη του.


Κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών (1.7 κιλά ηρωίνη, 47 κιλά χασίς και 135 γραμμάρια κοκαϊνης)  κυρίως όμως όπλων και εκρηκτικών υλών. Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τέσσερα Καλάζνικοφ, τέσσερα πιστόλια, μια επαναληπτική καραμπίνα, 10 αμυντικές χειροβομβίδες, ένα κιλό ΤΝΤ.


Στα χέρια των αστυνομικών έχει επίσης περιέλθει ένα σημειωματάριο με κωδικοποιημένα ονόματα και χρηματικά ποσά που αντιστοιχούν σε αγοραπωλησίες όπλων και ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και την Τρίτη θα παραπεμφθούν στον κ. Ανακριτή.

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=63872

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου