'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο βιασμός της 20χρονης έχει αναστατώσει την Πάρο...

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Πάρου από το γεγονός του βιασμού μιας 20χρονης αλλοδαπής κοπέλας από έναν Έλληνα, κάτοικο του νησιού, στις αρχές του Οκτωβρίου. 

Το θύμα είναι φοιτήτρια υπήκοος των Η.Π.Α. ηλικίας 20 ετών και έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Παροικία της Πάρου, στις 3 Οκτωβρίου 2010.

Όπως κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα, στις 05:00 τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας ένας 25χρονος άνδρας μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της (στην περιοχή Λιβάδεια) και, φορώντας κράνος, την ανάγκασε με την απειλή όπλου να του δώσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.


Ακολούθως – όπως εξήγησε η παθούσα στους άνδρες του Α.Τ. Παροικιάς – ο δράστης έφυγε από το δωμάτιό της, αλλά επανήλθε μετά από λίγα λεπτά παραβιάζοντας το παράθυρο του δωματίου. Τότε με την απειλή όπλου τη βίασε.


Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν την ίδια μέρα να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος, αφού ομολόγησε την πράξη του, παρέδωσε το κράνος και το όπλο που χρησιμοποίησε – το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν απομίμηση πιστολιού. Κράνος και όπλο κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και τελικά προφυλακίστηκε.


Με πληροφορίες από: fileleutheros.pblogs.gr
zougla.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου