'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Στην κασέτα Γάλλου, το μυστικό...!!

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, το περιεχόμενο της ηχογραφημένης συνομιλίας μεταξύ ενός Γάλλου δημοσιογράφου και του Ζ.Κ.Γιούνκερ, όπου αναφέρεται το επίμαχο όνομα του Έλληνα πρωθυπουργού, θα έχει έρθει στη δημοσιότητα και αναμένεται να πυροδοτήσει νέο κύκλο έντασης στο πολιτικό σκηνικό. Διέψευσαν και Καρμανλής και Σημίτης.

Στα χέρια ενός Γάλλου δημοσιογράφου που βρισκόταν στο πρόγευμα εργασίας και συνομίλησε με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ για το θέμα της Ελλάδας, βρίσκεται η λύση του γρίφου, για το ποίος ήταν ο πρωθυπουργός που μιλώντας με τον επικεφαλής του Γιούρογκρουπ είπε ότι κυβερνά μία χώρα διεφθαρμένη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA ο δημοσιογράφος Honore Huges έχει στη διάθεσή του ηχογραφημένη σε κασέτα τη συνομιλία διάρκειας πάνω από ένα λεπτό με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ, ο οποίος αναφέρει το όνομα του Έλληνα πρωθυπουργού και συνομιλητή του, αλλά λόγω του ότι είναι δυσνόητο και ο ήχος κακός, απέφυγε να το αναφέρει στο ρεπορτάζ του.

Όπως είπε, το όνομα ακούγεται και ίσως κάποιος Έλληνας θα μπορούσε να καταλάβει ποιό είναι, ωστόσο ο ίδιος δεν το μετέδωσε επειδή δεν ήταν σίγουρος. Το ρεπορτάζ του Honore Huges που μεταδόθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο σε όλο τον κόσμο, ήταν αυτό που προκάλεσε το θόρυβο στην Ελλάδα και τις δύο διαψεύσεις από τον Κ.Καραμανλή και τον Κ.Σημίτη, θέτοντας ευθέως θέμα αξιοπιστίας είτε των ιδίων, είτε του συνομιλητή τους, επικεφαλής του Eurogroup που ισχυρίστηκε ότι άκουσε τη φράση: "Κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα".

Ο κ.Καραμανλής επέλεξε να αντιδράσει μέσω συνεργατών του, που δήλωσαν ότι δεν ήταν εκείνος που έκανε την επίμαχη συζήτηση με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ.

Είχε προηγηθεί η μετάδοση ρεπορτάζ σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου που βρίσκεται στις ΗΠΑ, ερωτηθείς για το θέμα, είπε ότι πρόκειται για τον Κ.Καραμανλή.
Το απόγευμα και ο Κ.Σημίτης προέβη σε διάψευση ότι συνομιλητής ήταν εκείνος, τονίζοντας ότι επί των ημερών του, η Ελλάδα είχε ανάπτυξη 5% και έλλειμμα 4% του ΑΕΠ.

θεωρείται δεδομένο, ότι το θέμα θα απασχολήσει την πολιτική επικαιρότητα την εβδομάδα που έρχεται, καθώς όπως φαίνεται η ηχογραφημένη συνομιλία θα δει το φως της δημοσιότητας και θα τροφοδοτήσει νέο κύκλο αντιπαράθεσης για την πατρότητα της δήλωσης περί διεφθαρμένης χώρας.

Ανεβαίνει το θερμόμετρο

Ήδη κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, ανέφεραν ότι το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει τα προβλήματα της χώρας, γι'αυτό και πήρε μέτρα, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία. Και υπενθύμισαν τη δήλωση του Κ.Καραμανλή στην ταβέρνα "Μπαϊρακτάρης" περί "νταβατζήδων".

Τις επόμενες ώρες αναμένεται απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου