'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Συνελήφθη καταζητούμενος για ανθρωποκτονία!!!!!

Λαυράκι έβγαλαν οι αρχές στην Κατερίνη…


Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προχώρησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 26χρονου Αλβανού καταζητούμενου για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Ο νεαρός δράστης -σύμφωνα με τις αρχές-είχε επιτεθεί (μαζί με άλλα άτομα) πριν από περίπου έναν χρόνο σε δύο αδέλφια ομοεθνείς του με ξύλα και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα των σοβαρό τραυματισμό των δύο αδελφιών, ο ένας εκ των οποίων υπέκυψε λίγες μέρες μετά στα τραύματα του.


Οι αρχές στο πλαίσιο της έρευνας ανακάλυψαν επίσης ότι ο 26χρονος Αλβανός ήταν ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον 37χρονου συμπατριώτη του στις 30 Ιουλίου 2010 στην περιοχή των Σφαγείων, ενώ προέκυψαν στοιχεία που πιθανόν να τον εμπλέκουν και σε υπόθεση δολοφονίας αλλοδαπού που έγινε τον Απρίλιο  στην περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής.


Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της παράνομης δράσης του καθώς -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές-  ο δράστης εμπλέκεται και  σε κύκλωμα εμπορίας και έκδοσης αλλοδαπών γυναικών.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου