'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τους πρόδωσαν οι κάμερες για την δολοφονία Ζουγανέλη..!!!

Τ
ουλάχιστον 15 "μάτια" έχουν καταγράψει καρέ καρέ τους δολοφόνους του 73χρονου Δ. Ζουγανέλη.
 
Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους 15 κασέτες από οικίες που βρίσκονται στον ιδιο δρόμο με την οικία του άτυχου άνδρα. Το σπίτι του 73χρονου βρίσκεται στο τέρμα ενός αδιεξόδου. 


Οι δολοφόνοι ήταν υποχρεωμένοι να διασχίσουν προς τα πίσω το δρόμο προκειμένου να διαφύγουν ύστερα από το στυγερό έγκλημα. Οι κάμερες ασφαλείας τους έχουν καταγράψει τόσο την ώρα που πήγαιναν όσο και την ώρα που έφευγαν από την περιοχή Κάβο- Γλυφάδι. 

Τώρα οι αστυνομικοί ερευνούν καρέ - καρέ το υλικό που έχουν συλλέξει και από τις 15 κάμερες ασφαλείας. 

Προσπαθούν να ταυτοποιήσουν χρονικά τα αυτοκίνητα που πήγαν προς το σπίτι του Δ. Ζουγανέλη και αυτά που έφυγαν. Οι πινακίδες κυκλοφορίας και ενδεχομένως τα πρόσωπα που θα φανούν ύστερα από την επεξεργασία του υλικού ίσως φωτίσουν την υπόθεση. 

Ιδιαίτερη προσοχή έχουν δώσει στο υλικό που υπάρχει από την κάμερα διπλανής μεζονέτας και στην οποία έχουν καταγραφεί τρεις άνθρωποι να φεύγουν μέσα στη νύχτα από το σπίτι που ενοίκιαζε ο Δ. Ζουγανέλης. Οι εικόνες αλλά και τα αποτυπώματα που έχουν συλλέξει εκτιμούν ότι θα τους οδηγήσουν σύντομα στους δράστες. 

Παράλληλα οι αστυνομικοί αναζητούν την Πολωνή σύντροφο του 73χρονου καθώς τη θεωρούν μάρτυρα κλειδί σε ότι αφορά τους ανθρώπους με τους οποίους είχε σχέσεις ο Δ. Ζουγανέλης. Εκτιμάται πως οι δολοφόνοι του 73χρονου γνώριζαν λεπτομέριες για την οικονομική του κατάσταση αλλά για το γεγονός ότι φύλαγε τα χρηματά του στο σπίτι σε χρηματοκιβώτιο και όχι στην τράπεζα. 

http://dete.gr/news.php?article_id=8321

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου