'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

H Aπίστευτη Ιστορία της Μάντυ Σέλαρς! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ !!!

Η Μάντυ Σέλαρς ειναι Βρετανίδα , 34 χρονών ,της αρέσει ο Κινηματογραφος οι Φιλοι και να βγαίνει έξω.Ομως η Μάντυ Σελαρς εχει κατι που την κάνει να ξεχωρίζει απο τους υπόλοιπους Ανθρωπους : ...

....Η Κυρία Σέλαρς εχει εξαιρετικά τεραστια πόδια που κάνουν την ζωή της πολύ δύσκολη. 


Οι γιατροί δεν μπορούν να πουν γιατί τα πόδια της Mandy Σέλαρς μεγαλώνουν σε αντιθεση με το υπολοιπο σώμα της.Το μόνο που της λένε είναι ότι η μόνη επιλογή της είναι ένας ριζικός ακρωτηριασμός.

Απίστευτο: Του έκοψαν τα πόδια για να χωρέσει στο φέρετρο!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο πάνω από 2 μέτρα James Hines είχε προκαλέσει πολλά σχόλια με το θάνατο του και την κηδεία του στην πόλη του την Allendale.


Φήμες ήθελαν να έχουν κόψει τα πόδια από το πτώμα του για να χωρέσει στο φέρετρο κάτι που...

"Εκτέλεσαν" 7 νεαρούς ποδοσφαιριστές...!!

Άγνωστοι γάζωσαν με 180 σφαίρες μία ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Μεξικό με τραγικό απολογισμό το θάνατο 7 νεαρών ποδοσφαιριστών.

Άγνωστοι που επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα έφτασαν έξω από το γήπεδο στο Χουάρεζ, την πόλη όπου γίνονται οι περισσότερες δολοφονικές επιθέσεις στο Μεξικό και πυροβόλησαν τουλάχιστον 180 φορές όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία.

Στέγη για τον χρυσό της αρχαίας Ελεύθερνας!!!!

Σ
αν να αναδύεται από τη γη, με τα βράχια γύρω του και την τοπική χλωρίδα να το περιβάλλουν, θα είναι το αρχαιολογικό μουσείο της Ελεύθερνας στην Κρήτη, το οποίο θα ανεγερθεί προκειμένου να εκτεθούν αλλά και να φυλαχθούν γενικότερα ορισμένα από τα χιλιάδες εντυπωσιακά ευρήματα που έχουν έρθει στο φως από τις ανασκαφές των τελευταίων ετών. 

Περί τα 1500 αντικείμενα μεταξύ των οποίων τα κτερίσματα των τάφων της Νεκρόπολης της Ορθής Πέτρας (χρυσά κοσμήματα ή από σπάνια

10 Ελλάδες κάτω από τη λάσπη....!!

ΕΚΤΑΣΗ ίση με 10 Ελλάδες καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από εκατομμύρια κυβικούς τόνους νερού στις φονικές πλημμύρες που έπληξαν πρόσφατα την Αυστραλία...
το Πακιστάν και τη Βραζιλία και αφαίρεσαν τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων, καταστρέφοντας ολόκληρες πόλεις.

Οι πυρκαγιές των προηγούμενων ετών, το φαινόμενο «Λα Νίνια» και η

Τους έδωσε σπίτι, της «ρήμαξαν» το δικό της!!!

Την καλοσύνη και την μεγαλοψυχία μίας ηλικιωμένης γυναίκας εκμεταλλεύτηκε ένα ζευγάρι Βουλγάρων. 

Η 83χρονη είχε δώσει δουλειά αλλά και σπίτι για να μένουν, σε ένα αντρόγυνο από τη Βουλγαρία. 

Τις πρώτες μέρες το ζευγάρι ήταν ευγενέστατο και κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη της γριούλας.

Βρέθηκαν 16 τρισ. κ.μ. φυσικό αέριο στα σύνορα

Στη θαλάσσια λεκάνη της ανατολικής μεσογείου στο σημείο όπου συνορεύουν οι αποκλειστικές οικονομικές ζώνες του Ισραήλ της Κύπρου και της Ελλάδας, βρέθηκαν πριν από ένα μήνα 16 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου.

Η τεράστια αυτή ποσότητα στην περιοχή Λεβιάθαν όπως ονομάζεται θα αντληθεί τώρα από το Ισραήλ και την Κύπρο παρότι σε αυτήν έχει δικαίωμα και η Ελλάδα. Και τούτο διότι η χώρα μας δεν έχει ορίσει τη δική της ΑΟΖ στην περιοχή.

«Γιατροί» ξάφρισαν τράπεζα νοσοκομείου!!!

Στις 14:56 σήμερα το μεσημέρι, δύο άγνωστοι δράστες, ντυμένοι με ιατρικές φόρμες, μπήκαν στο υποκατάστημα της...
Millennium Bank, που βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου ΙΑΣΩ General επί της Μεσογείων.

Οι δράστες μπήκαν αρχικά στον χώρο του νοσοκομείου και στη συνέχεια στο υποκατάστημα της τράπεζας και, αφού απείλησαν με όπλα τους υπαλλήλους, απέσπασαν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν ανενόχλητοι.



zougla
sarotiko

Μειώθηκαν οι ακάλυπτες επιταγές

Κατακόρυφη μείωση στις ακάλυπτες επιταγές σημειώθηκε στη Βόρεια Ελλάδα κατά το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2010...
 
Το γεγονός αυτό αντανακλά το «μούδιασμα» της βορειοελλαδικής αγοράς και τη δυσπιστία πολλών επιχειρηματιών απέναντι στη λήψη επιταγών και συναλλαγματικών.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!!! ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ"

Αύριο θα συνεχιστεί η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση οι νέοι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων, που όρισε το δικαστήριο. 

 Στο άκουσμα της εξέλιξης, φίλοι και συγγενείς των κατηγορουμένων αντέδρασαν, κάνοντας λόγο για «δίκη-παρωδία».

Σύλληψη για παιδική πορνογραφία

Για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας 26χρονος στις Σέρρες.

Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αιφνίδιος έλεγχος στο σπίτι του 26χρονου, όπου βρέθηκαν και

Κύπρος: 57 εκατομμυριούχοι πολιτογραφήθηκαν ως Κύπριοι πολίτες

Συνεχίζουν να πραγματοποιούν σημαντικές επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων σε ακίνητα και άλλους τομείς της κυπριακής οικονομίας...
επιχειρηματίες - επενδυτές από τρίτες χώρες, οι οποίοι αποκτούν την Κυπριακή Υπηκοότητα με ταχείς διαδικασίες στη βάση των οικονομικών κριτηρίων που καθόρισε το....

Υπουργικό Συμβούλιο στο τέλος του 2007.

Ανήλικος απείλησε να αυτοκτονήσει για… πλάκα!!!!

Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως να αναζητούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη

Συναγερμός σήμανε στο τμήμα Ασφαλείας της Καβάλας, όταν ο διαχειριστή γνωστού διαδικτυακού παιχνιδιού τηλεφώνησε στον αξιωματικό υπηρεσίας και τον ενημέρωσε ότι στο chat room του on-line παιχνιδιού κάποιος χρήστης απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, αν δεν αναβαθμιζόταν το επίπεδό του!

Τα ταξίδια του υπουργού

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ διεκδικεί ταξιδιωτικό γραφείο από το ελληνικό δημόσιο, από την περίοδο που ήταν υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. 

Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για διαμονή του πρώην υπουργού σε σουίτες σε πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Μείωση μισθών ή απολύσεις.....

Σε μειώσεις μισθών που θα φτάνουν μέχρι και το 25% των μισθών προσανατολίζονται εκατοντάδες επιχειρήσεις. 

Τα στοιχεία που δείχνουν ότι έρχονται περικοπές. Πιέσεις στους εργαζόμενους, που διαπραγματεύονται υπό το φόβο της ανεργίας.

Η Λόρα ντρόπιασε το BBC ...!!!

Αμηχανία στο BBC προκάλεσε η είδηση της σύλληψης μιας 21χρονης, στην οποία είχε απαγορευτεί να πίνει σε οποιοδήποτε μέρος στη Βρετανία. 

Το κανάλι είχε παρουσιάσει ντοκιμαντέρ για το πώς η νεαρή απαλλάχθηκε από την εξάρτησή της.

Στο αλκοόλ έπεσε και πάλι η Λόρα Χόλ παρά την απαγόρευση που της έχει επιβληθεί από δικαστήριο στο να το αγοράζει και να το καταναλώνει ποτά, οπουδήποτε στην Μεγάλη Βρετανία. 

Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα την ιστορία της οποίας είχε αναδείξει το BBC

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα της επιβλήθηκε πρόστιμο 75 λιρών αφού παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη και "άτακτη" παραβιάζονταν τη διετή δικαστική εντολή την οποία της έχει επιβάλει το δικαστήριο.

Οι ενέργειες της νεαρής, προκάλεσαν αμηχανία στο BBC το οποίο πριν λίγες εβδομάδες, είχε δείξει ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο εξηγούσε πως η ατίθαση νεαρή κατάφερε να σταματήσει το αλκοόλ!

Η 21χρονη Λόρα από Ντρότγουις βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης στη Πορτογαλία όταν οι υπεύθυνοι του BBC αποφάσισαν να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή της.

Όλοι θυμούνται τι έλεγε στην κάμερα.  "Έχω βασανίσει την οικογένειά μου και θα είχα πεθάνει αν συνέχιζα έτσι. Θέλω η ιστορία μου να βοηθήσει τα άλλα κορίτσια να σταματήσουν το ποτό."

Ωστόσο μετά από ρεπορτάζ της Sunday Mirror, η Λόρα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την περασμένη Τρίτη να πίνει ένα μπουκάλι κρασί και βότκα σε βραδινή της έξοδο.



http://news247.gr/

Πόρισμα στη σκιά καταγγελιών....

Η ώρα της παράδοσης του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens έφτασε με την αντιπαράθεση να φτάνει στο κόκκινο και τη δυσπιστία των πολιτών να μεγαλώνει.  

Δεν ελέγχθηκαν ποτέ τα οικονομικά των κομμάτων. Στο πόρισμα θα γίνεται λόγος γενικά για ευθύνες πολιτικών προσώπων. Τα ονόματα και οι αντιδράσεις.

Την κατάργηση και συγχώνευση αρκετών δημοσίων φορέων προωθεί η κυβέρνηση

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σκοπεύει να καταθέσει στην Βουλή νέο νομοσχέδιο το οποίο θα προβλέπει την κατάργηση δεκάδων δημοσίων οργανισμών, τη συγχώνευση εκατοντάδων φορέων, αλλά και το κλείσιμο πλήθους δημοσίων επιχειρήσεων εντός του Φλεβάρη.
 
Μετά από νέες παρεμβάσεις  της τρόικας, η οποία ζήτησε κατάργηση φορέων που δεν παράγουν έργο, συγχώνευση φορέων που επιτελούν παρόμοιες λειτουργίες και συγκέντρωση των....

Δείτε πως είναι ένα Κινέζικο σούπερ μάρκετ!!!!!

Έχετε δει ποτέ φωτογραφίες από Κινέζικο super market;

Παρακάτω θα δείτε κομμάτια φιδιού μέσα σε σακουλάκια με μόλις 3,20 ευρώ το κιλό...κρέατα χύμα σε κουβάδες με 0,95ευρώ το κιλό, ενώ ακόμη θα δείτε μέχρι και βατράχια τουρσί σε βαζάκι, τα οποία θα τα βρείτε σε τιμή - έκπληξη.

Ο Σαμαράς θα ζητήσει αύριο στη Βουλή, η Ελλάδα να ανακηρύξει τη δική της Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)...

Την «εθνική κόκκινη γραμμή στα θέματα εξωτερικής πολιτικής» θέλει να βάλει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με την προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή που έχει ζητήσει και η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα.

Το ανέβασμα των τόνων στα εθνικά δεν είναι άσχετο με την εκτίμηση της ηγεσίας της ΝΔ ότι ο κ. Παπανδρέου δεν αποκλείεται να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές ενδεχομένως και μέσα στην Ανοιξη.

Τον κρέμασαν γιατί ήταν «βαποράκι»....

Ένας άνδρας εκτελέστηκε δι' απαγχονισμού σε φυλακή της πόλης Μποζνούρντ του βορειοανατολικού Iράν, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, μετέδωσε την Παρασκευή το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε καταδικαστεί για διακίνηση οπίου, ενώ εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, εκτελέστηκε την Πέμπτη, μετά την επικύρωση της εσχάτης των ποινών από το Ανώτατο Δικαστήριο.

"Siemens": "Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν"...!!!!!

Είναι να γελά κανείς, αλλά και να οργίζεται, όταν ακούει τη φροντισμένα επιτηδευμένη αγανάκτηση των πολιτικών κλόουν του κεφαλαίου, στο θέατρο της σκανδαλολογίας.
 

 Οι πολιτικοί υπηρέτες ενός συστήματος ληστείας, τοκογλυφίας, μίζας και αρπαχτής μιλούν κατά της διαφθοράς, χύνουν ηθικά δάκρυα για «καθάρσεις» και ωρύονται, όταν το καθεστώς που υπηρέτησαν, για να εξαπατήσει, τους «σκοτώνει» σαν τα γερασμένα άλογα… 

Θα επιζήσει η Ν.Δ. από μια έκρηξη;;;!!!

Είναι έτοιμη η Ν.Δ. να κυβερνήσει; Κι αν ναι, ποιο πρόγραμμα θα εφαρμόσει και ποιες από τις κυβερνητικές επιλογές θα μπορούσε να ανατρέψει;

Τα ερωτήματα αυτά προκαλούνται από τη δήλωση του κ. Αντ. Σαμαρά, ο οποίος είπε ότι είναι «ανήσυχος για την ....

Καταγγελία βόμβα: Έδωσαν τον χρυσό της Ελλάδας για υποθήκη έναντι των Swaps;

Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού.  

Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μέρος του Ελληνικού .....
χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!

Το ΠΑΣΟΚ ως… κλειστό επάγγελμα.!!!!

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής ενός πολιτικού, συνηθίζεται να διεξάγεται μια παράλληλη,εσωτερικής φύσεως συζήτηση.  
Με εικόνες από το παρελθόν, την πίεση του παρόντος, και φευγαλέες ματιές στο μέλλον, παράμετροι που στροβιλίζουν γύρω από το ίδιο, κεντρικό θέμα: Την πολιτική υστεροφημία

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ LIVE !!!!!

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ  LIVE !!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

Προσοχή στο Καστελόριζο!!!!

Έχει καταστεί σαφές ότι ο ελληνοτουρκικός διάλογος που ξεκίνησε με νέα δυναμική η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται προ αδιεξόδου. 

Ο Γ. Παπανδρέου, αμέσως μετά την εκλογική νίκη του 2009, θέλησε να «ξεπαγώσει» τον διάλογο και να εγκαινιάσει μία νέα προσπάθεια, από το σημείο που διακόπηκε το 2004. Πολύ σύντομα, έγινε αντιληπτό ότι αυτό ήταν αδύνατο, για τον απλούστατο λόγο ότι η Τουρκία θέτει πλέον νέες αυθαίρετες απαιτήσεις. 

Λέρο-Οινούσσες-Φούρνους θα "χτύπαγε" η "Βαριοπούλα"!!!!!

Απόβαση σε συγκεκριμένα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο περιλάμβανε το σχέδιο “Suga” που είχε καταστρώσει το τουρκικό πολεμικό ναυτικό, στο πλαίσιο της επιχείρησης “Βαριοπούλα”, η οποία προετοιμάστηκε την περίοδο 2002-2003 στο πλαίσιο των ....
προσπαθειών για αποδυνάμωση και πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "Γιενί Σαφάκ".



Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκαν στοιχεία γύρω από τη “Βαριοπούλα”, είχε διαρρεύσει στον τουρκικό τύπο ότι η όλη επιχείρηση περιλάμβανε την πρόκληση κρίσης με την Ελλάδα, με θερμά επεισόδια στον εναέριο χώρο και στα ύδατα του Αιγαίου.



Υπάλληλος Ένωσης Συντακτών μήνυσε Πατρινό δημοσιογράφο για δημοσίευμα!!!!

Σ
την «φάση» της προανάκρισης από την αρμόδια πταισματοδίκη βρίσκεται η υπόθεση μήνυσης που έχει υποβάλει κατά της εφημερίδας «Κόσμος» και του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή, ο υπάλληλος της ΕΣΗΕΠΗΝ Βαγγέλης Πολίτης και ο εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Σπύρος Δούκας, για ένα σχόλιο που νόμιζαν πως τους αφορούσε.  

Ο Κ. Φλαμής έστειλε μάλιστα και την ακόλουθη επιστολή στην ΕΣΗΕΠΗΝ ζητώντας την παρέμβασή της: 

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

"ΧΟΝΤΡΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ"!!!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-fimotro

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΧΥΤΗΡΗΣ ΕΦΑΓΑΝ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ


ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Χωρίς την σύζυγό του πήγε στο Μέγαρο Μουσικής ο Θ. Πάγκαλος.

100.000 άτομα... στην ουρά για τη σύνταξη!!!!

Σ
το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η κατάσταση με τη διαδικασία έκδοσης των συνταξιοδοτικών αποφάσεων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 

Οι εκκρεμείς αιτήσεις από τους δημόσιους υπαλλήλους που σπεύδουν να αποχωρήσουν ξεπέρασαν τις 35.000. 

Την ίδια ώρα στο ΙΚΑ, οι αιτήσεις συνταξιοδότησης ή τα αιτήματα

Οργανωμένη επιδρομή λαθροθήρων στο Εθνικό Πάρκο Αμβρακικού

Μέλη της Ορνιθολογικής έγιναν μάρτυρες μιας καλά οργανωμένης επιδρομής λαθροθήρων στο Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού, παρουσία μάλιστα της Αστυνομίας, του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου και του Συνεταιρισμού Αλιέων.

Όπως αναφέρεται ...στο δελτίο τύπου της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, πέντε  βάρκες με μηχανές κυνηγούσαν παράνομα για μιάμιση ώρα στο πυρήνα του Εθνικού Πάρκου (Ζώνη Α, περιοχή προστασίας της φύσης), όπου απαγορεύεται αυστηρά το κυνήγι. 

Διεκδικούν ελληνικά εδάφη και απειλούν με χτυπήματα...

Μ
ε την κυβέρνηση Μπερίσα να είναι ελαστική απέναντί τους αποθρασύνονται οι Αλβανοί εθνικιστές και τώρα απειλούν να «χτυπήσουν» στόχους στην Ελλάδα για να τους «απελευθερώσουν».

Δεν πρόκειται για φραστικές εξάρσεις αλλά για προκλητική προκήρυξη του πρωτοεμφανιζόμενου «Απελευθερωτικού Στρατού των κατεχομένων εδαφών της Αλβανίας» (ACTOSH), που θα πρέπει να τεθεί στο μικροσκόπιο των ελληνικών υπηρεσιών. 

Απόπειρα διάρρηξης στα Χανιά

Άγνωστοι προσπάθησαν χτες το βράδυ να ληστέψουν το κατάστημα του ΙΝΚΑ Χανίων.

Οι δράστες αφού μπήκαν στο κτίριο αποπειράθηκαν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
 
 
newsday 
http://lamogio24.blogspot.com/

ΠΕΡΙ ΑΡΕΤΗΣ.....!!!!!

Αρετή
  • «Δεν πρέπει μόνο να επαινείς τους ενάρετους ανθρώπους. Θα πρέπει και να τους μιμείσαι.»
     
     
  • «Όποιος αποκτά δω πέρα πλούτη, δόξα και τιμή, αποθνήσκει μιαν ημέρα και τα χάνει στη στιγμή. Όποιος όμως κοπιάσει κι αποκτά την αρετή, και το χώμα αν τον σκεπάσει, πάλι κτήμα του είναι αυτή.»
     

ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ.......

  • Όλοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666. 
  •  
  • Καθημερινά, στην Ιαπωνία, σημειώνονται κατά μέσο όρο 90 αυτοκτονίες. 
  •  
  • Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '90, οι πυρηνικές βόμβες της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου (RAF) μπορούσαν να ενεργοποιηθούν με τη χρήση ενός λουκέτου ποδηλάτου. 

Παράξενα αεροπορικά ατυχήματα !!!! (Photos) #2

Μετά το 1ο μέρος του αφιερώματος, συνεχίζουμε παρουσιάζοντας ακόμη περισσότερα ασυνήθιστα αεροπορικά ατυχήματα!





Παράξενα αεροπορικά ατυχήματα !!!! (Photos)

Δείτε μερικά από τα πιο παράξενα αεροπορικά ατυχήματα, μερικά εκ των οποίων δυστυχώς απέβησαν μοιραία.





ΠΑΤΡΑ: Εισαγγελική έρευνα για δύο θανάτους σε Ιδρυμα

Προσθήκη λεζάντας
Ε
ισαγγελική έρευνα για το άσυλο Χρονίων Παθήσεων Παίδων στην Πάτρα. 

Οι επικεφαλής του σώματος επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας προώθησαν στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβερδο και στους εισαγγελικούς λειτουργούς δεκάδες υποθέσεις με αποχρώσεις ενδείξεις διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

Μάλιστα εκτός από το ίδρυμα καταγγέλλεται και γιατρός από τον Πύργο για παράνομες συνταγογραφήσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από το Patra Tv