'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Οι μεταρρυθμίσεις θα υλοποιηθούν

Οι περικοπές μισθών και συντάξεων ήταν πραγματικά επώδυνες.
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Καρφί» δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα όσον αφορά τους μισθούς και τις συντάξεις αλλά τα επόμενα βήματα και οι αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν, έχουν να κάνουν με τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, όπως το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, το συμμάζεμα των ΔΕΚΟ, το ενιαίο μισθολόγιο και με σειρά ρυθμίσεων που αντιμετωπίζουν χρόνιες παθογένειες και μέχρι τώρα κανείς δεν τόλμαγε να αγγίξει.

Ο κ.Πεταλωτής απαντώντας στο ερώτημα αν θα μπει κάποιος φυλακή, είπε πως «η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι εμείς δεν φοβόμαστε τίποτα. Όπου υπάρχουν σκιές παρεμβαίνουμε και ερευνούμε τα πάντα. Το «όλα στο φως» δεν είναι ένα απλό ρητορικό σχήμα γι' αυτή τη κυβέρνηση. Αντίθετα είναι βαθύ πιστεύω μας και το υλοποιούμε. Είναι πάγια εντολή του Πρωθυπουργού προς όλους μας και τόνισε πως τα λεφτά πήγαν σε ασύστολες σπατάλες, στη μαύρη τρύπα της αδιαφάνειας, στην έντονη φοροδιαφυγή και στη γενικότερη διάλυση και λεηλασία του κράτους, στην οποία με συνέπεια επιδόθηκε η ΝΔ επί 6 χρόνια».


Ο κ.Πεταλωτής παραδέχθηκε πως οι περικοπές μισθών και συντάξεων, ήταν σίγουρα επώδυνες για τους πολίτες, άλλα ήταν ωστόσο αναγκαίες για την επιβίωση της χώρας . Ανέφερε όμως ότι πολλές προεκλογικές δεσμεύσεις έγιναν ήδη πράξη, άλλες έχουν ενσωματωθεί στο μνημόνιο και άλλες δρομολογούνται ήδη.



http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου