'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Ανήλικος απείλησε να αυτοκτονήσει για… πλάκα!!!!

Οι αστυνομικοί άρχισαν αμέσως να αναζητούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη

Συναγερμός σήμανε στο τμήμα Ασφαλείας της Καβάλας, όταν ο διαχειριστή γνωστού διαδικτυακού παιχνιδιού τηλεφώνησε στον αξιωματικό υπηρεσίας και τον ενημέρωσε ότι στο chat room του on-line παιχνιδιού κάποιος χρήστης απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, αν δεν αναβαθμιζόταν το επίπεδό του!


Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που άρχισαν να αναζητούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη και, από την έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν ότι ήταν ένα 15χρονο Ελληνόπουλο που κατοικεί μόνιμα στην Γερμανία μαζί με τη μητέρα του. Το γεγονός ότι ο επίδοξος αυτόχειρας ήταν ανήλικος, έκανε ακόμη πιο σοβαρή την υπόθεση.

Όταν, όμως, ο αρμόδιος αξιωματικός της Ασφάλειας Καβάλας κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά τόσο με τον ίδιο τον ανήλικο όσο και με τη μητέρα του, διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία του και ότι δεν σκόπευε να βάλει τέλος στην ζωή του. Απείλησε, όμως, να το κάνει για… πλάκα!


*** Δεν μπορούσε να αντέξει τον χωρισμό του από την γυναίκα του που τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί της και το παιδί τους ένας άνδρας στο Ηράκλειο… Έτσι, ανέβηκε στην γέφυρα της εθνικής οδού στον κόμβο του Κατσαμπά και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και μετά από λίγη ώρα ο επίδοξος αυτόχειρας πείστηκε να κατεβεί από την γέφυρα.protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου