'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η αδελφή του έκρυβε τη μάνα τους!!!!

Μέχρι τα δικαστήρια αναγκάστηκε να καταφύγει ένας 45χρονος άνδρας για να μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα του, την οποία για άγνωστο λόγο είχε εξαφανίσει η αδελφή του.

Ο δικαστής ,που χρειάστηκε να παρέμβει για να δώσει λύση σε μία οικογενειακή ιστορία, τον δικαίωσευποχρεώνονταςτην αδελφή τουνα του αποκαλύψειτο μέρος που φιλοξενείται η μητέρα τους ,ώστε να μπορεί να την επισκέπτεται. 

Σε περίπτωση μάλιστα πουεκείνη δεν τηρήσει τη δικαστική απόφαση και εξακολουθεί να μην του γνωστοποιεί το μέρος που διαμένει η μητέρα τους, τότεείναι υποχρεωμένη για κάθε παράβαση τηςαπόφασης να πληρώνει στον αδελφό της 500 ευρώ !

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη δικαστική απόφαση ,μητέρα και γιος ζούσαν μαζί μέχρι εκείνος να παντρευτεί, οπότε της ενοικίασεδιαμέρισμαστο ισόγειο της ίδιας πολυκατοικίας . Προσέλαβε μάλιστα και οικιακή βοηθό για να περιποιείται την 88χρονη μητέρα του, η οποία είχε και προβλήματαυγείας πληρώνοντας το μισθό της.

Μία ημέρα όμως, που πήγε να επισκεφθεί τη μητέρα του στο διαμέρισμά της με έκπληξη διαπίστωσε ότι η κλειδαριά είχε αλλαχθεί. Αργότερα η 88χρονη γυναίκα χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο και τότε- σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα-του προσφεύγοντος η αδελφή τουεξαφάνισε τη μητέρα τους.

Ο 45χρονος άνδρας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Προσέφυγε αμέσως στο τμήμα ασφαλιστικών μέτρων του Πρωτοδικείου Αθηνών ζητώντας ,έστω μέσω δικαστικής οδού, να μπορέσει να ξαναδεί τη μητέρα του.

Το δικαστήριο έκρινεότι με τις πράξεις της η γυναίκαπροκάλεσε στον αδελφό τηςμεγάλη θλίψη, και ότι εξαιτίας της βλάφτηκε η τιμή και η υπόληψή του«δηλαδή η εκτίμηση στην οποία απολαμβάνει στην κοινωνία και που θεμελιώνεται επί της ηθικής και κοινωνικής αξίας του προσώπουτου ως φιλόστοργου γιου».

Ετσι, τώρα η αδερφή του για να μην αναγκαστεί να βάλει βαθιά το χέρι της στην τσέπη είναι υποχρεωμένη να του γνωστοποιήσει το μέρος που μένει η μητέρα τους, ενώ αντην φιλοξενεί στο σπίτι τηςοφείλει νατον αφήνει να την επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα για μία ώρα κάθε φορά.


ΤΑ ΝΕΑ
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου