'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Λόρα ντρόπιασε το BBC ...!!!

Αμηχανία στο BBC προκάλεσε η είδηση της σύλληψης μιας 21χρονης, στην οποία είχε απαγορευτεί να πίνει σε οποιοδήποτε μέρος στη Βρετανία. 

Το κανάλι είχε παρουσιάσει ντοκιμαντέρ για το πώς η νεαρή απαλλάχθηκε από την εξάρτησή της.

Στο αλκοόλ έπεσε και πάλι η Λόρα Χόλ παρά την απαγόρευση που της έχει επιβληθεί από δικαστήριο στο να το αγοράζει και να το καταναλώνει ποτά, οπουδήποτε στην Μεγάλη Βρετανία. 

Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα την ιστορία της οποίας είχε αναδείξει το BBC

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα της επιβλήθηκε πρόστιμο 75 λιρών αφού παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένη και "άτακτη" παραβιάζονταν τη διετή δικαστική εντολή την οποία της έχει επιβάλει το δικαστήριο.

Οι ενέργειες της νεαρής, προκάλεσαν αμηχανία στο BBC το οποίο πριν λίγες εβδομάδες, είχε δείξει ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο εξηγούσε πως η ατίθαση νεαρή κατάφερε να σταματήσει το αλκοόλ!

Η 21χρονη Λόρα από Ντρότγουις βρισκόταν σε κλινική αποτοξίνωσης στη Πορτογαλία όταν οι υπεύθυνοι του BBC αποφάσισαν να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή της.

Όλοι θυμούνται τι έλεγε στην κάμερα.  "Έχω βασανίσει την οικογένειά μου και θα είχα πεθάνει αν συνέχιζα έτσι. Θέλω η ιστορία μου να βοηθήσει τα άλλα κορίτσια να σταματήσουν το ποτό."

Ωστόσο μετά από ρεπορτάζ της Sunday Mirror, η Λόρα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την περασμένη Τρίτη να πίνει ένα μπουκάλι κρασί και βότκα σε βραδινή της έξοδο.



http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου