'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Υπάλληλος Ένωσης Συντακτών μήνυσε Πατρινό δημοσιογράφο για δημοσίευμα!!!!

Σ
την «φάση» της προανάκρισης από την αρμόδια πταισματοδίκη βρίσκεται η υπόθεση μήνυσης που έχει υποβάλει κατά της εφημερίδας «Κόσμος» και του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή, ο υπάλληλος της ΕΣΗΕΠΗΝ Βαγγέλης Πολίτης και ο εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Σπύρος Δούκας, για ένα σχόλιο που νόμιζαν πως τους αφορούσε.  

Ο Κ. Φλαμής έστειλε μάλιστα και την ακόλουθη επιστολή στην ΕΣΗΕΠΗΝ ζητώντας την παρέμβασή της: 

«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με έκπληξη μαθαίνω πως έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον μου (ως Διευθυντή Σύνταξης της εφημερίδας «Κόσμος») για δημοσίευμα που έγινε στην εφημερίδα στις 2 Ιουλίου 2010 με τίτλο: «Του χάρισε αυτοκίνητο». 


Το σχόλιο ανέφερε: «Τυχερός ο υπάλληλος της εφημερίδας! Μάθαμε πως ο εκδότης, του χάρισε... το παλιό του αυτοκίνητο!

Ο εκδότης αποφάσισε να αλλάξει το όχημά του, αγόρασε ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητο και αποφάσισε να χαρίσει το παλιό, στον στενό του συνεργάτη. Μπορεί βέβαια το πανάκριβο αυτό δώρο να προκάλεσε πολλές συζητήσεις, όμως προφανώς ο εκδότης ήθελε να τον ανταμείψει για την επί χρόνια προσφορά του στην εφημερίδα». 

Για το συγκεκριμένο σχόλιο έχει υποβληθεί η μήνυση από τον εκδότη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Σπύρο Δούκα και τον συνεργάτη της εφημερίδας Βαγγέλη Πολίτη, ο οποίος τυγχάνει να εργάζεται και στο συνδικαλιστικό μας όργανο, ως υπεύθυνος του Λογιστηρίου. Μαθαίνω δε πως ως μάρτυρας υπερασπίσεως έχει κληθεί και ο Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας, δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κωνσταντίνος Μάγνης. Όπως κι εσείς διαβάσατε, στο παραπάνω σχόλιο δεν γίνεται καμία αναφορά για τους κυρίους Δούκα και Πολίτη, πόσο μάλλον για την «Πελοπόννησο»!

Ούτε καν η λέξη «Πάτρα» δεν αναφέρεται. Απορώ λοιπόν πως οι παραπάνω εθίγησαν και προέβησαν σε μήνυση εναντίον μου. Μαθαίνω ακόμη ότι παρόμοιο σχόλιο είχε γραφτεί και στην προσωπική ιστοσελίδα του πρώην εργαζόμενου στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ Παναγιώτη Ρηγόπουλου. Όμως η μήνυση αποσύρθηκε από την πλευρά των μηνυτών. 
 
Ως προς τον εκδότη κ. Δούκα, δεν έχω κάτι να σχολιάσω, αφού άλλωστε θα είναι και ο αντίδικός μου ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.
Εκφράζω όμως την έντονη διαμαρτυρία μου και σας καλώ να παρέμβετε με βάση όσα αναφέρονται στο Καταστατικό της Ενωσής μας και όσα έχουν αναφερθεί στις Γενικές μας Συνελεύσεις, για τις περιπτώσεις των κυρίων Βαγγέλη Πολίτη και Κωνσταντίνου Μάγνη. 


Ιδιαίτερα για την περίπτωση του πρώτου, ο οποίος είναι μισθωτός υπάλληλος της Ενωσής μας». 



http://dete.gr/news.php?article_id=22970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου