'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Σίλβιο Μπερλουσκόνι και “κορίτσια για σπίτι”!!!!!

Ενας «σηµαντικός» αριθµός νεαρών γυναικών που εκδίδονταν είχαν σεξουαλικές σχέσεις επί πληρωµή µε τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αναφέρουν εισαγγελείς σε έγγραφο που έδωσαν στη δηµοσιότητα.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν επίσης στο έγγραφό τους πως πιστεύουν ότι ο Μπερλουσκόνι επέτρεψε σε µερικές γυναίκες να χρησιµοποιούν δωρεάν µια σειρά από διαµερίσµατα σε συγκρότηµα κατοικιών κοντά στο Μιλάνο σε αντάλλαγµα για σεξ. 

Το έγγραφο δηµοσιοποιήθηκε στον ιστότοπο της Κάτω Βουλής του ιταλικού Κοινοβουλίου. Οι εισαγγελείς ερευνούν αν ο Μπερλουσκόνι πλήρωσε για να κάνει σεξ µε την 17χρονη Καρίµα Ελ Μαχρούγκ, περισσότερο γνωστή ως «Ρούµπι».

Οι εισαγγελείς έστειλαν το έγγραφο στη Βουλή για να δικαιολογήσουν το αίτηµά τους να ερευνήσουν το γραφείο του Τζουζέπε Σπινέλι, του κύριου λογιστή του Μπερλουσκόνι, για τον οποίο πιστεύουν ότι πλήρωσε τη νεαρή γυναίκα εκ µέρους του 74χρονου πρωθυπουργού. 

Ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή θα αποφασίσει αυτή την εβδοµάδα αν θα δεχθεί ή θα απορρίψει το αίτηµα. Ο Μπερλουσκόνι κατηγορεί τους δικαστές ότι ενεργούν παρανόµως µε πολιτικά κίνητρα. Την Κυριακή είπε ότι ουδέποτε πλήρωσε για σεξ και πως έχει µια σταθερή σχέση αφότου χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό του.

Πάντως, ο ιταλικός Τύπος επιµένει ότι η ανήλικη Ρούµπι σε τηλεφωνικούς διαλόγους µε φίλες και γνωστές της λέει ανοιχτά ότι έκανε σεξ µε τον πρωθυπουργό και αναφέρεται σε διάφορες εµµονές και προτιµήσεις του.

Φιµώνουν τον Μπελόκιο

Στο µεταξύ, ο γνωστός ιταλός σκηνοθέτης Μάρκο Μπελόκιο δήλωσε ότι εγκαταλείπει τα γυρίσµατα της επόµενης ταινίας του µε τίτλο «Η Ιταλία µου», αφού 10 πιθανοί χρηµατοδότες αποσύρθηκαν φοβισµένοι. Πρωταγωνίστριά του θα ήταν ένα κορίτσι που συµµετέχει σ’ ένα τεράστιο πάρτι σε µια πολυτελή βίλα στη Σαρδηνία ή τη Σικελία, όπου συµβαίνουν πράγµατα που σοκάρουν, εξήγησε. 

Το σενάριο είναι προφανώς εµπνευσµένο από τα σκάνδαλα του ιταλού πρωθυπουργού και, µολονότι δεν αναφέρονται ονόµατα, «κανείς, απολύτως κανείς δεν θέλει να κάνει την παραγωγή της ταινίας µου», λέει ο Μπελόκιο.


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.dailyfucks.gr/?p=4056

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου