'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Παρέδωσαν απόρρητα αμυντικά σχέδια στην εταιρεία ALTEC..!!!!!!

Τα πολεμικά σχέδια δράσης των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε περίπτωση επίθεσης κατά της Ελλάδας.  

Ποιός θα είναι ο ηλεκτρονικός πόλεμος που μπορεί να κάνει η Ελλάδα σε περίοδο πολεμικών επιχειρήσεων.

Πώς λειτουργεί το Εθνικό Σύστημα Αναφορών από τα Αρχηγεία Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας προς το ΓΕΕΘΑ. Πώς λειτουργεί το σύστημα Συναγερμού στις ... 



μεγάλες μονάδες σε περίπτωση γενικής επίθεσης.

Αυτά και άλλα πολλά που αφορούν τη λειτουργια ολόκληρου του αμυντικού συστήματος της Ελλάδας ζήτησε από το Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων η ιδιωτική εταιρεία ALTEC που ασχολείται με ηλεκτρονικά συστήματα, για να δημιουργήσει νέο Λογισμικό για το Στρατό, την Αεροπορία και το Ναυτικό.
Τα απόρρητα αυτά στοιχεία - όπως περιγράφονται σε απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα το Newsbomb- δόθηκαν τελικά στην ALTEC και προκάλεσαν αμέσως μετά θύελλα αντιδράσεων, με πρωταγωνιστή τον υποπτέραρχο ε.α και πρώην υποδιοικητή ΑΤΑ Λάρισας κ. Γεώργιο Νταβρή.
Τι περιλαμβάνουν τα σταρτιωτικά έγγραφα που ζήτησε και πήρε για λογαριασμό της η ιδιωτική εταιρεία ALTEC:
Εθνικό Σύστημα Αναφορών
Τυπικό Σύστημα Συναγερμού
Οργάνωση και Λειτουργία Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας σε περίοδο πολέμου
Εθνικές Αεροπορικές Ασκήσεις
Συντελεστής επάνδρωσης σε ιπτάμενους αξιωματικούς Μαχητικών Αεροσκαφών σε περιόδους ειρήνης και πολέμου
Συνοπτικές Διαταγές Επιχειρήσεων
Ασκήσεις ΝΑΤΟ
Πολεμικά αποθέματα υλικών και εφοδίων
Αξιολογήσεις μονάδων Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας
Αλληλοενημέρωση Μοιρών αεροσκαφών F-16 επί σοβαρών περιστατικών
Ταχεία αποκατάσταση ζημιών μάχης σε εγκαταστάσεις ελληνικών πολεμικών αεροδρομίων
Η παράδοση αυτή των ιδιαίτερα απορρήτων στρατιωτικών εγγράφων και σχεδίων στους ιδιώτες της ALTEC τον Οκτώβριο του 2005, προκάλεσε την άμεση παρέμβαση - αμέσως μόλις το έμαθε-, του Υπαρχηγού τότε ΑΤΑ κ. Γεώργιου Νταβρή.


Στην ΕΔΕ που έγινε έναν χρονο μετά ο Υπαρχηγός, κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να προσυπογράψει ότι "ουδεμία πληροφορία άκρως απόρρητη-ειδικού χειρισμού έχει διαρρεύσει..." ενώ έκανε λόγο για εμπλοκή "αμερικανοϊσραϊλινής εταιρείας που έλαβε μέρος στο πρόγραμμα, αλλά δεν είχε ανάλογη εξουσιοδότηση ασφαλείας από το ΓΕΕΘΑ".


Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της κατάθεσης του:
Κατάθεση Γεώργιου Νταβρή 27/9/2006:


" Την συγκεκριμένη ημέρα 31/10/2005, με κάλεσε στο τηλέφωνο ο τότε Διοικητής της 110 ΠΜ. Σμχος Χρ. Διαμαντίδης ο οποίος με άκρα ανησυχία μου ανέφερε ότι στην εν λόγω αίθουσα της 346 Μοίρας, μέλη της ομάδας WOM SOOM αλλά και προσωπικό της εταιρείας ALTEC στα πλαίσια υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος χρησιμοποιούσαν έγγραφα διαβάθμισης ειδικού χειρισμού. Αμεσα κα΄λεσα τον Δντη Α2 Σμχο (ΙΕ) Αθανάσιο Τσιάμη μεταβήκαμε στον εν λόγω χώρο της 346 Μ, όπου είδα τον Επγο Γουματιανό με πολίτες άγνωστους σε εμένα οι οποίοι διέθεταν φορητούς υπολογιστές, να βρίσκονται στον χωρο της 346 Μ.


Κάλεσα άμεσα στο γραφείο του Δκτου τον Επγό Γουματιανό, τον Διοικητή της 110 ΠΜ, τον Δντη του ΑΤΑ/Α2 και διέταξα να διακοπούν άμεσα οι εργασιες, να επιστρέψουν τα διαβαθμισμένα έγγραφα στον χώρο τους....


Κρίνω σκόπιμο να ανφέρω τα εξής: α/ ο Σχος Κων/νος Βούζιος δεν ανυσήχησε ως όφειλε όταν παρέλαβε μέσω του διαδικτύου το συγκεκριμένο e-mail ούτε προσήλθε σ'εμένα ως αρμοδιο τότε Κλαδάρχη να ανφέρει το γεγονός και β/ως πρόεδρος της ΟΕ/ΟΤΑ εκτιμώ ότι έπρεπε όπως έγινε με τα εμπιστευτικά και τα απόρρητα έγγραφα που ήδη είχαν δοθεί στις εταιρείες, να συγκαλέσει σύσκεψη και να ενημερώσει την ηγεσία για τα αιτούμενα άκρως απόρρητα στοιχεία που απαιτούνταν για την προώθηση και υλοποίηση του προγράμματος...


Από τα όσα μέχρι τούσε γνωρίζω δεν είμαι σε θέση απόλυτα να προσυπογράψω όπως ήδη έχω καταθέσει στον Εισαγγελέα του Αεροδικείου Λάρισας, ότι ουδεμία πληροφορία άκρως απόρρητη-ειδικού χειρισμού έχει διαρρεύσει...


Επίσης αναφέρω ότι μέχρι στιγμής, αν και έχει διαταχθεί προφορικά η επιστροφή όλων των διαβαθμισμένων εγγράφων από τις εταιρείες, δεν ελε΄γχθηκε το προϊόν που οι εταιρείες αυτές σχεδίαζαν χρησιμοποιώντας τ'ανωτέρω έγγραφα, ούτε και οι χώροι και τα computers αυτών. 


Επιπρόσθετα από όσα γνωρίζω, στην διαμόρφωση του προγράμματος εμπλέκεται και η αμερικανοϊσραϊλινή εταιρεία, σε συνεργασία με την HOMS, οποία από όσα γνωρίζω έλαβε μέρος στο πρόγραμμα, αλλά δεν είχε ανάλογη εξουσιοδότηση ασφαλείας από το ΓΕΕΘΑ. Συγκεκριμένα σχετικα έγγραφα βρίσκονται στον Δ' Κλάδο του ΑΤΑ"
http://newsbomb.gr/
http://eglimatikotita.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου