'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Οι ηλικιωμένοι οδηγοί κοστίζουν λιγότερο στις ασφαλιστικές !!!

Οι ηλικιωμένοι οδηγοί ζητούν 8% λιγότερες αποζημιώσεις από τις ασφάλειες απ' ό,τι οι νεότεροι σύμφωνα με έρευνα που έκανε η αυστραλιανή ασφαλιστική εταιρεία APIA,γιατί σύμφωνα με την έρευνα αποδεικνύονται πιο προσεκτικοί απ ότι οι νέοι οδηγοι.
Απο την έρευνα διαπιστώθηκε  ότι εννέα από τους δέκα οδηγούς μεγαλύτερης ηλικίας είναι πιο προσεχτικοί από τους νεότερους, έχουν περισσότερη υπομονή, είναι πιο χαλαροί, προσέχουν όταν οδηγούν σε μέρη όπου κινούνται πεζοί, κάτι που στους νέους συμβαίνει μόνο σε ποσοστό 50%.

Στους 2818 ερωτηθέντες οδηγούς  όλων των ηλικιών, μόνο το 8% των οδηγών ηλικίας άνω των 55 παραδέχθηκε ότι είχε καταφύγει σε δήλωση ατυχήματος σε βάρος άλλου οδηγού. Ο αριθμός αυξήθηκε σε 27 %  των οδηγών ηλικίας 18 έως 54.

"Μπορεί να έχουν καλύτερα αντανακλαστικά σε  αυτή  τη χαλαρή φάση της ζωής  τους οι ηλικιωμένοι οδηγοί και φαίνεται να είναι πιο ήρεμοι  και επιεικής στο δρόμο σε σύγκριση με τους νεότερους συναδέλφους τους»  δήλωσε Craig Dingle Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑPIA
Και συμπλήρωσε  «Μόνο το 13 %  των οδηγών ηλικίας άνω των 55 ετών θεωρούν ότι είναι  ανυπόμονοι οδηγοί,  ποσοστό πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο των 23% για τις νεαρότερες ηλικιακές ομάδες."

http://www.asfalisinet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου