'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ο υπάλλλος της Περιφέρειας που "ξηλώθηκε" έκανε μήνυση στον επιχειρηματία που πήρε διπλή επιδότηση!!

Ο
πως αποκάλυψε χθες το dete.gr η συνολική επένδυση του εμπόρου κρεάτων ήταν ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ.  

Η επιδότησή του άγγιζε το 60% του συνόλου δηλαδή το 1.000.000 ευρώ! Ενώ χάρη στο κόλπο με την διπλή επιδότηση ο εν λόγω έμπορος πήρε 500.000 ευρώ! Σήμερα ο Περιφερειάρχης Τάσος Αποστολόπουλος δήλωσε πως η έρευνα θα συνεχιστεί σε βάθος. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο έμπορος στα τέλη του 2009 έλαβε την εγγυητική της πρώτης δόσης της επιδότησης ύψους 500.000 ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Στη συνέχεια εκχώρησε το δικαίωμα της επιδότησης και πάλι στην Αχαϊκή Τράπεζα η οποία με τη σειρά της στις 17 Δεκεμβρίου 2009, ενημέρωσε με έγγραφο την Περιφέρεια ότι αυτή πλέον είναι η δικαιούχος του ποσού, όταν αυτό θα εισπραχθεί. Μία εβδομάδα μετά, στις 23 Δεκεμβρίου 2009 ο έμπορος κρεάτων εμφανίστηκε στην Περιφέρεια, και προσκομίζοντας μία υπεύθυνη δήλωση που έλεγε ότι απέκτησε ξανά από την Τράπεζα το δικαίωμα είσπραξης απέκτησε τα λεφτά. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας του παρέδωσαν την επιταγή με το ποσό της πρώτης δόσης της επιδότησης ύψους 500.000 ευρώ. 


Εν τω μεταξύ το μεσημέρι ο γενικός γραμματέας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Τάσος Αποστολόπουλος έλαβε το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την απάτη με πρωταγωνιστή επιχειρηματία από την Πάτρα ο οποίος φέρεται με μία απλή υπεύθυνη δήλωση, να εισέπραξε δύο φορές επιδότηση ύψους 230.000 ευρώ... 


Όσον αφορά τον υπάλληλο της περιφέρειας ο οποίος "ξηλώθηκε" με εντολή του Περιφερειάρχη, αυτός δια του δικηγόρου Γιάννη Παπαναστασόπουλου (φωτό) κατέθεσε μήνυση στον πρώτο επιχειρηματία σε βαθμό κακουργήματος, με τα ασφαλιστικά μέτρα να εκδικάζονται την Παρασκευή!

Υποστηρίζει πως ο επιχειρηματίας με τα αρχικά Ν.Μ. τον εξαπάτησε. 


ΠΗΓΗ:   http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου