'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Συνέλαβαν τον ασυνείδητο που σκότωσε 56χρονο.......

Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν άνθρωπο, τον σκότωσε και… έφυγε, πηγαίνοντας στη δουλειά του σαν να... μη συνέβη τίποτα! 


Το άτυχο θύμα βρέθηκε νεκρό μετά από πολύωρες αναζητήσεις των συγγενών του και η έρευνα απέδειξε ότι είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη. Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν αστραπιαία και ο ασυνείδητος αλλοδαπός δράστης συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο άτυχος 56χρονος είχε πάει για να μαζέψει ελιές μαζί με το γαμπρό του και κάποιους εργάτες αλλά, όταν ξεκίνησαν για να επιστρέψουν στην Πελασγία, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του είχε πάθει βλάβη. Έτσι, είπε στον γαμπρό του να πάει τους εργάτες στα σπίτια τους και να επιστρέψει για να τον πάρει. Στο διάστημα που έμεινε μόνος, όμως, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο!


Ακολούθησε ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς η σορός του άτυχου άνδρα είχε πέσει μέσα σε ένα χωράφι σε απόσταση πέντε μέτρων από το δρόμο και δεν φαινόταν. Μετά από ώρες βρέθηκε και τα τραύματα στο κεφάλι του οδήγησαν αρχικά στην εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε την αλήθεια, που επιβεβαιώθηκε από την έρευνα στο σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο του θύματος. Εκεί βρέθηκαν τα κλειδιά του πατημένα από αυτοκίνητο και υπολείμματα από σπασμένο φανάρι αυτοκινήτου.


Η έρευνα οδήγησε στον εντοπισμό του χτυπημένου αυτοκινήτου, το οποίο αποδείχθηκε ότι ανήκε σε έναν 40χρονο Βούλγαρο από το Βαθύκοιλο. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και ομολόγησε ότι χτύπησε τον άτυχο άνδρα με το αυτοκίνητο, τον εγκατέλειψε και πήγε στη… δουλειά του!


protothema.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου