'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άντη Χατζηκωστή


Ένα χρόνο μετά, φαίνεται πως αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για την υπόθεση που συγκλόνισε την Κύπρο, αφού ο άνδρας που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι, όπως όλα δείχνουν, ο δολοφόνος του Κύπριου εκδότη και καναλάρχη, Άντη Χατζηκωστή.

Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές της Μεγαλονήσου, μετά τις καταθέσεις πριν από λίγες μέρες δυο αυτοπτών μαρτύρων που βρέθηκαν τετ-α-τετ με τον δολοφόνο, ταύτισαν τις περιγραφές τους με τις δυο φωτογραφίες που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης λίγο πριν από την εκτέλεση στο χώρο του εγκλήματος.



Οι φωτογραφίες, που λήφθηκαν στις 5:32μ.μ και 7:58μ.μ της 11ης Ιανουαρίου 2010, ημέρα που ο Χατζηκωστής έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του, δείχνουν τον δολοφόνο, ο οποίος φοράει μαύρη κουκούλα, σκούφο, τζιν παντελόνι και γκρίζο σκούρο σακάκι. 

Οι δικηγόροι υπεράσπισης τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία που έχει η κατάθεση των δυο αυτοπτών μαρτύρων στο Κακουργιοδικείο της Λευκωσίας για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Πρόκειται για πρόσωπα της γειτονιάς του Άντη που κλήθηκαν να συσχετίσουν, μέσα από τις φωτογραφίες που παρουσίασε για πρώτη φορά η υπεράσπιση, το πρόσωπο που είδαν να τρέχει με αυτό των φωτογραφιών.

Υπενθυμίζεται ότι για το φόνο βρίσκονται προφυλακισμένοι οι Ανδρέας Γρηγορίου, Αναστάσιος Κρασοπούλης και Έλλη Κρασοπούλη-Σκορδέλλη, οι οποίοι κατηγορούνται για συνωμοσία για φόνο.

Ράνια Καρατζαφέρη
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου