'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η λίστα των Ελλήνων κροίσων...!!!

Ο κρυμμένος θησαυρός που αρκεί για να καλυφθούν τα ελλείμματα και να αντιμετωπισθεί το δημόσιο χρέος των 350 δις ευρώ βρίσκεται... στη “Λίστα Falciani”, η οποία απέκτησε το όνομά της από τον υπάλληλο της τράπεζας του εξωτερικού, που κατάφερε να σπάσει τους κωδικούς, παίρνοντας τη λίστα, που σύμφωνα με τον ίδιο έχει 80.000 λογαριασμούς! Όπως αποκαλύπτει το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, σύμφωνα με απόλυτα καλά ενημερωμένες πηγές, που έχουν πρόσβαση στη Γαλλική Εισαγγελεία, στην περιβόητη “Λίστα Falciani”, βρίσκονται τα ονόματα 1.991 Ελλήνων


μεγαλοκαταθετών γνωστής τράπεζας του εξωτερικού.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κύκλοι που έχουν γεύση του μεγέθους των καταθέσεων των 1.991 υποστηρίζουν ότι έτσι και εντοπιστούν, με τα έσοδα που θα προκύψουν, από το φόρο νομιμοποίησης και την επιστροφή τους στην Ελλάδα, θα καλύπτονταν τα δάνεια που έχει ανάγκη η Ελλάδα και δε χρειαζόταν να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση το Ν. 3842/23-4-2010, προβλέπεται ότι όποιοι φέρουν χρήματα που έχουν στο εξωτερικό, πληρώνουν 5% φόρο και δεν ελέγχονται για το πώς και από πού τα απέκτησαν.
Αν όμως τα αφήσουν έξω και τα δηλώσουν νομιμοποιούνται με την καταβολή φόρου 8%.
Να σημεωθεί πάντως ότι την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει την παρατεταμένη πολιτική λιτότητας, ψηφίζοντας ένα προϋπολογισμό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ασφυξία στην αγορά, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, αδυνατώντας παράλληλα να περιορίσει τη φοροδιαφυγή, κάποιοι άλλοι έχουν βρει δημιουργικούς τρόπους επένδυσης των χρημάτων τους, αφού 5500 Έλληνες, κυρίως Αθηναίοι, αγόρασαν κατοικίες στο Λονδίνο τους τελευταίους δέκα μήνες, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν σε σχετική έρευνα τραπεζικού οργανισμού της βρετανικής πρωτεύουσας.



Πηγή: Π
http://politicanea.blogspot.com/2010/12/blog-post_5365.html
http://sarotiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_9655.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου