'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πώς έγινε η σύλληψη των τρομοκρατών...!!!!

Τι αναφέρει σε επιστολή του ο Γεράσιμος Τσάκαλος
 
Με κείμενο του από τις φυλακές του Μαλανδρίνου ο Γεράσιμος Τσάκαλος, ο οποίος συνελήφθη με τον Παναγιώτη Αργυρού για την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων εξιστορεί... τα γεγονότα που ακολούθησαν της σύλληψης του, παραδέχεται λάθη στην εκτέλεση της «αποστολής του και επιτίθεται σε μέλη του αναρχικού χώρου με αφορμή το θάνατο τριών ανθρώπων στον εμπρησμό της τράπεζας Μαρφίν στις 5 Μαΐου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Τσάκαλος «το πρωινό της 1ης Νοεμβρίου κινούμασταν στην περιοχή του Παγκρατίου για να δράσουμε στα πλαίσια της καμπάνιας για διεθνή αλληλεγγύη που είχε αποφασίσει η οργάνωση μας μαζί με το σύντροφο και αδερφό Παν. Αργυρού.

Λόγω, όμως, της αστυνομικής περιέργειας μιας υπαλλήλου ταχυμεταφορών, κάποιων προσωπικών λάθος χειρισμών και την περικύκλωση μας από της ομάδας της ΔΙΑΣ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, δεν υπήρξαν πολλά περιθώρια επιλογών και καταλήξαμε στο κτίριο της ΓΑΔΑ στον όροφο της αντιτρομοκρατικής».

Σε άλλο μέρος της επιστολής παραδέχεται τη συμμετοχή του στην «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» γράφοντας «είμαι μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, ανήκω στον αναρχικό-επαναστατικό χώρο και είμαι περήφανος για αυτό».



newsbeast
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου