'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ακινητοποίησαν απορριμματοφόρα κλέβοντας τις μπαταρίες!!!!

Σε συμμορία τσιγγάνων που δρα εδώ και μήνες στην περιοχή, αποδίδει η Αστυνομία την κλοπή που έγινε αιτία να καθηλωθούν έξι απορριμματοφόρα του δήμου Καρδίτσας. 

Οι δράστες είχαν «τρυπώσει» κρυφά στο αμαξοστάσιο της πόλης και είχαν κλέψει τις μπαταρίες, καθώς και περίπου 100 λίτρα πετρελαίου κίνησης, με αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα να ακινητοποιηθούν και να καθυστερήσει για ώρες η αποκομιδή των σκουπιδιών!

Ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κλοπή μέσα στο αμαξοστάσιο των απορριμματοφόρων, όχι όμως και η πρώτη που χτύπησαν οι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι έχουν βρει και άλλο τρόπο να εξασφαλίζουν μεροκάματα, εκτός από το να κλέβουν καλώδια με χαλκό! Στις 4 Σεπτεμβρίου, παρόμοια κλοπή είχε γίνει στους Μαυραχάδες Καρδίτσας, όπου άγνωστοι έκλεψαν τέσσερις ηλεκτρικούς συσσωρευτές αξίας 600 ευρώ από δύο σταθμευμένα φορτηγά ιδιοκτησίας ενός 51χρονου.


Αλλά και στις 28 Μαΐου, άγνωστοι είχαν αρπάξει 40 μπαταρίες αυτοκινήτων συνολικής αξίας 1.200 ευρώ από την μάντρα αυτοκινήτων ενός 59χρονου στην Καρδίτσα. Τέλος, στις 20 Ιουλίου, οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν έρευνα στην μάντρα εμπορίας μετάλλων και σκραπ ενός 45χρονου τσιγγάνου στο δημοτικό διαμέρισμα Μέλισσας του δήμου Καρδίτσας και βρήκαν μέσα τις κλεμμένες μπαταρίες.


http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου