'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Φοιτήτρια φωτογραφίζεται topless για την εφημερίδα του Πανεπιστημίου!!!!!

Η πρώτη ημίγυμνη φωτογράφηση που δημοσιεύεται σε φοιτητική εφημερίδα μεγάλου Πανεπιστημίου! Τη διαφορά φαίνεται πως ήθελαν να κάνουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Cambridge δημοσιεύοντας την πρώτη topless φωρτογραφία μιας 20χρονης φοιτήτριας.  

Πρόκειται για την πρώτη ημίγυμνη φωτογράφηση που δημοσίευσε η εφημερίδα τα τελευταία 63 χρόνια κυκλοφορίας της.


Η φωτογράφηση έγινε σε ένα χωράφι και η 20χρονη φοιτήτρια φορούσε μόνο... ένα μάλλινο κασκόλ. 

Και μπορεί η εμφάνισή της να μην είναι ικανή να ζεστάνει την κοπέλα και να ανεβάσει τη θερμακρασία τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ωστόσο, σίγουρα μπορεί ν' αναστατώσει τους συμφοιτητές της. παρά τα σχόλια, πάντως η μελαχρινή κοπέλα φαίνεται πως δεν πτοείται και θεωρεί πως οι πόζες που δημοσιεύτηκαν στην κανονική εφημερίδα και την online έκδοσή της, έχουν μια artistic ματιά και παράλληλα, προωθούν τις δημιουργίες της συμφοιτήτριάς της Lily Cole.Το μόνο που μένει είναι να δούμε τις αντιδράσεις των υπεύθυνων του Πανεπιστημίου, όταν δουν τις φωτογραφίες της Charlotte να φιγουράρουν στην τελευταία έκδοση του περιοδικού "Varsity" που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα. 

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν τίτλο "Ημέρες στον παράδεισο" και σκοπός τους είναι να παρουσιάσουν ένα απλό και τρυφερό αποτέλεσμα, δήλωσε ο αρχισυντάκτης της κατηγορίας του fashion, Jess Kwong.
http://stin-kontra.blogspot.com/2010/11/topless.html#ixzz16Kvw9pif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου