'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ: Νεαρός σχιζοφρενής έσφαξε τον εννιάχρονο αδελφό του! Η πρόνοια τον είχε αφήσει ελεύθερο λίγες ώρες νωρίτερα....

Νεαρός σχιζοφρενής «έσφαξε» τον εννιάχρονο αδελφό του!...Η πρόνοια τον είχε αφήσει ελεύθερο λίγες ώρες νωρίτερα!!

Ένας παρανοϊκός , σχιζοφρενής, εικοσιενός ετών νεαρός σκότωσε μαχαιρώνοντας τον εννιάχρονο αδελφό του λίγα λεπτά αφότου τον άφησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί στο σπίτι του μετά απο απόφαση του δικαστηρίου ότι δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα.

Ο Ντάνιελ Τέιλορ,επιτέθηκε στον αδελφό του Τζακ στο σπίτι της αδελφής τους στο Μπράντφορντ του Δυτικόυ Γιορκσάιρ, πέρυσι τον Φεβρουάριο, αφήνοντάς τον με φρικιαστικούς τραυματισμούς.Σήμερα, ένας δικαστής διέταξε να τεθεί υπό κράτηση ο Taylor για αόριστο χρονικό διάστημα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Rampton υψίστης-ασφάλειας στο Νοτιχαμσαιρ.

Αναγνωριστηκε στον Τέιλορ ανθρωποκτονία λόγω μειωμένης ευθύνης σε προηγούμενη ακρόαση.

Κάθισε στο εδώλειο του κατηγορουμένου φυλασόμενος απο ισχυρές μονάδες αστυνομικών και δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας ακόμα και όταν ο δικαστής του είπε ότι όταν γεννήθηκε ο μικρός Τζακ ήταν ενθουσιασμένος μαζί του και τον αγαπούσε πολύ.

Ο Σάιμον Μπουρν που διώκει ποινικώς τον κατηγορούμενο , είπε ότι στον Τέιλοτ Taylor είχε διαγνωστέι παρανοϊκή σχιζοφρένια χρόνια νωρίτερα και είχε επίσης σοβαρά προβλήματα με χρήση κάνναβης και οινόπνευματος.

Από το Μάιο μέχρι τον Αυγούστο του 2009 είχε τοποθετεί στο νοσοκομείο Μπράντφορντ και, όταν απελευθερώθηκε , ελέγχθηκε από μια κοινωνική ομάδα διανοητικής υγείας.

Τελικά στο δικαστήριο ακούστηκε ότι δεν ήταν συνεπής με τα φάρμακά του και η κατάσταση τελικά άρχισε να επιδεινώνεται.Ο κ. Μπούρν ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είπε ότι άκουγε τις φωνές και είχε γίνει σοβαρή απειλή για την οικογένειά του.

Μια ημέρα πριν από την επίθεση η οικογένειά του προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την ομάδα διανοητικής υγείας καθώς η μητέρα ανησυχούσε όλο και περισσότερο για τη συμπεριφορά του.

Η μητέρα του είπε ότι ο Τέιλος είχε χρέη τα οποία δημιουργήθηκαν όταν ξόδευε εξ ολοκλήρου τα χρήματα του στην αγορά κάνναβης……..



skandalistes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου